Resident Evil Revelations 2 PS Vita

Temokake babagan versi anyar saka Resident Evil Wahyu 2 Ps Vita. En este post, te contaremos todo acerca de ella y cuáles son las diferencias entre sus predecesoras. No te pierdas de los detalles sobre cada aspecto que trae el videojuego más popular de zombies en el mundo.

Resident Evil Revelations 2 PS Vita: Enhanced Version

PlayStation Vita, ndadekke karo medeni slamet saka franchise Resident Evil. Versi anyar iki (Wahyu 2), kalebu 4 episode crita tambahan lan mode kayata: "Assault" lan "Game Online".

Sanajan Resident Evil Revelations 2 PS Vita, tundhuk karo keaslian waralaba (minangka versi sing padha banget karo sadulure) nduweni bagean teknis sing wis dadi target woh-wohan jeruk sing ora apik banget dening para pemain.

Senajan, ora kabeh mau ala. Ing kasunyatan, salah siji saka kaluwihan iku wis liwat Resident Evil 4 lan Resident Evil 6. Where iku ends luwih saka game wedi saka tumindak. Dadi faktor "Teror" mapan ing produksi.

Ing tangan liyane, sajarah saka Resident Evil Revelations 2 PS Vita njupuk Panggonan antarane cicilan saka game Resident Evil 5 lan 6, fokus ing karakter Claire Redfield lan Moira Burton.

Pisanan, slamet saka Raccon City lan anggota "Terra Save" (organisasi antibioterrorist). Lan protagonis kapindho yaiku putri veteran Barry Burton. Loro-lorone diculik lan digawa menyang pakunjaran sing adoh, ing ngendi dheweke ditulungi dening para veteran lan Natalia Korda, bocah wadon sing ketemu ing dalan, sing kekuwatane ngidini dheweke bisa ngerteni monsters saka kadohan lan liwat tembok.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  The Last of Us PC

Antarane karakter utama Resident Evil Revelations 2 PS Vita, uga ditemokaké: Leon Scott Kennedy, Chris Redfield, Alex Wesker, Albert Wesker, Gina Foley, Gabe, Neil, Evgeny lan Hunk.

Uga, format narasi bab kasebut dihargai, bisa dimainake kanthi urutan apa wae. Dadi kaya seri televisi, kaya episode pertama subsaga sing dirilis kanggo Nintendo 3DS. Kajaba iku, duwe tambahan liyane kanggo versi PS Vita.

Resident Evil Revelations 2 PS Vita Nduwe mode "Raid" lan kostum rahasia. Sabanjure, kita nuduhake video babagan carane mbukak kunci kabeh karakter lan kostum.

Becik lan ala saka Resident Evil Revelations 2 PS Vita

pilihan ngarahake

We duwe antarmuka podho rupo kanggo game liyane, karo peculiarity ing opsi kontrol. Lan iku, sampeyan bakal bisa kanggo Yahoo karo obahe console, kang banget migunani kanggo njupuk tliti luwih saka sampeyan entuk karo kelet. Senajan, sayangé, game ora ngijini sampeyan kanggo kuwalik sumbu kanggo nggawe wong independen saka kelet, supaya bisa bingung ing kawitan.

Bagean teknis

Ing tangan liyane, kita kudu Resident Evil Revelations 2 PS Vita Luwih cocog kanggo dolanan solo amarga mode kooperatif ing mode "Raid" mung migunani online utawa liwat ad-hoc, amarga ing versi portabel, ora mungkin.

Sawise iki, kita duwe masalah sing luwih gedhe. Lan iki minangka bagean teknis babagan kualitas gambar, sanajan game kasebut ora nandhang modifikasi alternatif, mula ora diterangno carane saya tambah parah.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Game PC

Kaping pisanan, kita duwe cahya lan tekstur sing kurang apik. Lan, sanajan kasunyatan manawa model poligonal luwih mirip karo versi sadurunge, luwih gampang, nganti luwih sithik tinimbang ing versi kaya PlayStation 3.

Kapindho, kita duwe kinerja sing ora apik sajrone urutane critane game kanthi pigura sing ora stabil saben detik, sing nyebabake urutane critane game masalah, utamane ing tingkat kesulitan sing luwih dhuwur, utamane yen kita ngetik game ing mode "Raid".

Ing tangan liyane, liyane saka rincian sing akeh pemain ngeweruhi nalika muter Resident Evil Revelations 2 PS Vita Iku kualitas audio, ora banget immersive (kang samesthine ing jinis game medeni kaslametané), saliyane kasunyatan sing, sak game, sinkronisasi kadhangkala gagal.

Faktor wedi"

A sisih positif saka versi anyar saka Resident Evil Revelations 2 PS Vita iku skenario sing, pantes genre. Lan iku, sak game, sampeyan bakal nemokake dhewe ing lingkungan sing bakal menehi goosebumps kaya ing pakunjaran utawa setelan pabrik.

Monsters mungsuh dirancang kanggo nyebabake teror lan agresivitas sampeyan tetep ing driji sikil nalika pertempuran. Ana macem-macem iki, kanthi titik lemah sing bakal sampeyan temokake, kanggo mateni kanthi cara tartamtu.

narasi owah-owahan

A kasunyatan curious sing duwe Resident Evil Revelations 2 PS Vita yaiku sinau gameplay ditindakake kanggo narasi. Maksudku, gumantung carane sampeyan ngrusak monster tartamtu nalika muter crita Claire Redfield lan Moira Burton, bakal mengaruhi crita Barry Burton lan Natalia.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Sétan Bisa Nangis 1PC

Senjata lan nginggilaken

Salah sawijining unsur sing ora bisa ilang ing game horor slamet yaiku senjata. Lan Resident Evil Revelations nampilake senapan penembak jitu, bedhil, lan Magnum sing apik. Sajrone game, sampeyan bakal bisa ngoptimalake arsenal ing mode "Crita", uga sampeyan bakal bisa nambah kabisan karakter.

Sampeyan nindakake iki kanthi tuku kanthi koleksi berlian cilik sing ana ing kabeh level. Priksa manawa sampeyan nggoleki supaya sampeyan bisa entuk kabisan unik sing bakal ngidini sampeyan nemokake kanca sampeyan.

KESIMPULAN

Resident-Evil-Wahyu-2-PS-Vita-2

Njupuk kabeh fitur saka Resident Evil Revelations 2 PS Vita, Dianggep dheweke bisa nindakake luwih akeh ing produksi lan nggawe pangiriman kanthi grafis sing luwih apik lan framerate sing bermanfaat. Nanging, yen sampeyan duwe pilihan kanggo muter ing platform liyane kayata Xbox One utawa PC, iku luwih dianjurake.

Perlu dicathet yen game kasebut apik banget, mung versi PlayStation Vita iki nguciwani, luwih-luwih nalika versi game kaya Uncharted: Golden Abyss lan Killzone Mercenaries wis metu ing PS Vita kanthi grafis sing luar biasa, tanpa kudu meri. game meja.

Resident Revil Saga kanggo PlayStation Vita

  • Penduduk jahat 2.
  • Resident Evil 2: Versi DualShock.
  • Resident Evil 3: Nemesis.
  • Resident Evil: Sutradara Cut.
  • Resident Evil: Wahyu 2.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah