Quantcast

tur warner studios los angeles usa

Kanggo penggemar film lan acara TV, Los Angeles minangka kutha sing cocog kanggo liburan. Salah sawijining perkara sing misuwur ing LA yaiku pirang-pirang set sing wis nggawe pertunjukan, film, utawa seri sing apik.

Lan yen sampeyan angel nemtokake wisata sing kudu ditindakake, tur Warnes Studios minangka atraksi sing paling misuwur ing kutha kasebut. Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan macem-macem kegiatan utawa tujuan sing kalebu ing tur Warnes Studio lan ngapa iku pilihan sing paling dijaluk ing pasar.

Apa sampeyan ora pengin ndeleng kursi Friends sing apik banget? Utawa pindhah menyang mburi film gedhe kaya Harry Potter lan Batman? Kabeh iki kalebu ing tur Warner! Waca terus kanggo ngerteni kabeh sing apik babagan tur iki.

Nanging pisanan… Apa Warnes Bros?

Warnes sedulur minangka perusahaan sing darmabakti kanggo film, televisi lan game video, sing diakoni minangka salah sawijining studio film utama ing Amerika. Kantor pusaté ana ing Burbank, sawijining kutha ing kabupaten Los Angeles.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane njaluk ing Santa Monica Ferris wheel?

Jeneng kasebut asale saka pendiri perusahaan: Harry, Sam, Albert lan Jack sing mlebu ing jagad hiburan ing wiwitan abad kaping XNUMX, pisanan kanthi film bisu lan banjur kanthi format pendengaran sing dikenal saiki. .

Sampeyan bisa uga wis ndeleng logo perusahaan iki ing awal film kayata: The Matrix, The Hobbit, Harry Potter, ing antarane akeh hits liyane. Lan bisa ditindakake dening WB Studios, sing asale saka sihir kasebut.

Perusahaan iki, minangka produser pirang-pirang film, kudu nandur modal ing syuting lan rekaman set kanggo wektu sing suwe, lan set kasebut dadi papan wisata kanggo ngasilake televisi utawa film klasik. Nindakake tur WB Studios luwih saka kudu yen sampeyan ana ing Los Angeles.

Kepiye tur Warnes Studios?

tour-warner-studios-los-angeles-usa

Tur kasebut (ing basa Spanyol) suwene 3 jam supaya sampeyan bisa ngunjungi set film sing beda-beda. Ing demo, sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang pirang-pirang papan ing studio, contone: sampeyan bakal ngormati dalan-dalan "palsu" ing ngendi dheweke njupuk adegan babagan wong sing mlaku-mlaku ing kutha, bangunan prefabrikasi kanggo menehi ilusi dadi nyata utawa wilayah sing digawe. peraga.

Tur dipandu uga nyakup studio rekaman sing sibuk kanggo acara TV kaya Teori Big Bang, Loro setengah wong, The Flash, lsp.

Kajaba iku, sajrone demo 3 jam, setengah jam tartamtu disisihake kanggo njelajah wilayah khusus kanggo film-film sukses perusahaan kasebut, lan ditekanake ing pesawat Harry Potter. Sampeyan bakal duwe kupluk ngurutake saka film kanggo pitutur marang kowe omah sing wis diutus utawa papan kantin Central Perk saka Friends.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa sing bisa dideleng ing Taman Nasional Yosemite

Tur kasebut dirancang kanggo dadi pengalaman sing lengkap lan nyenengake, supaya turis utawa warga ing wilayah kasebut bisa nglampahi sore sing beda lan sinau babagan piranti, upaya lan dedikasi sing ana ing mburi pra-produksi film, seri utawa program.

Kadhangkala, gumantung ing tanggal utawa wektu sampeyan tuku tiket, dheweke nggawe "kagetan" mandheg ing pertunjukan sing saiki dadi tren. Iki "ekstra" ora duwe pesenan utawa mandeg tartamtu.

Kepiye cara menyang Warner Studios ing Los Angeles?

Ing kene aku menehi rute c3 utawa cara kanggo tekan Warner Studios sing bakal gumantung saka transportasi sampeyan:

  1. Yen sampeyan duwe kamungkinan kanggo mlaku-mlaku kanthi mobil, sing paling apik sing bisa ditindakake yaiku nggunakake ekstensi Google Google Maps lan nuduhake tujuan sing pengin dituju, ing kasus iki: Warnes Studios. Ora preduli ing ngendi sampeyan nginep ing Los Angeles, Google Maps bakal nuduhake arah sing bener.
  2. Yen titik wiwitan sampeyan yaiku Hollywood, liyane minangka kue. Sampeyan njupuk bis (nomer 222) sing ninggalake sampeyan ing jejere lawang Warner Studios. Tur njupuk ora luwih saka 40 menit.
  3. Saiki, yen panggonan sampeyan manggon ana ing Downtown, sampeyan kudu numpak sepur abang menyang stasiun sing disebut "Hollywood Utara", saka ing kono sampeyan kudu numpak bis 501.

Kepiye carane bisa menehi tiket kanggo tur Warner Studios ing Los Angeles?

tour-warner-studios-los-angeles-usa

Ing kene dadi rada rumit, dadi salah sawijining pusat wisata kanthi penonton paling akeh ing kutha, tiket langsung adol. Yen sampeyan pengin tur ing Spanyol, sampeyan kudu Book ing advance ing situs resmi: https://www.wbstudiotour.co.uk/es/tickets/

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Napa Valley: sajarah, apa iku, lokasi, apa? lan liyane

Ing kaca sampeyan bakal nemokake kabeh syarat sing dibutuhake, dokumentasi wajib lan langkah-langkah biosecurity kanggo pandemi covid 19.

Yen…?

Ing artikel iki, kita bakal mangsuli pitakon sing paling sering ditakoni nalika turis ngunjungi set film Warnes Bros:

Apa aku bisa njupuk foto ing tengah tur?

Pandhuan sing ngiringi sampeyan ing tur bakal nuduhake menyang umum panggonan sing diijini kanggo njupuk foto. Kanggo ngindhari rasa ora nyaman ing dalan, luwih becik sampeyan tindakake pandhuane wong sing tanggung jawab.

Apa rute tansah padha?

Ora, iki beda-beda miturut syuting sing ditindakake. Siji-sijine papan kunjungan sing tetep yaiku papan khusus kanggo Harry Potter, koleksi batomobile, Central Perk lan 100% papan wisata.

Apa ana masalah yen udan ing tengah wisata?

Tur kasebut ditindakake kanthi mobil listrik sing ditutupi cilik, dadi yen udan ana ing tur apa wae, dheweke rada ngganti arah saka lokasi njaba menyang set ing njero studio.

Apa diijini nggawa tas utawa koper gedhe?

Sayange, iki dilarang. Yen sakperangan alesan sampeyan ora bisa ninggalake koper utawa tas ing panggonan sampeyan manggon, sampeyan kudu nemokake panyiapan sing ngijini sampeyan kanggo nyimpen amarga ing Warner Studios ora ana loker utawa panggonan panyimpenan khusus.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah