Tips Keamanan Financial

We ngerti carane Komplek iku urip gumantung a gaji saben rong mingguNanging, ana cara kanggo urip tanpa nyoba mati.

Slamet saka krisis tanpa klelep

Sampeyan kudu ngerti yen kanthi cara sing padha, pengorbanan iku perlu yen sampeyan pengin muncul. Simpen Iku rumit, nanging sampeyan bisa nggawe iku bisa, sing penting kudu diatur lan kawujud, lan ora nggawe alesan nalika nindakake pengorbanan ora mbuwang apa sing ora duwe. Semono uga, mesthi ana dina nalika sampeyan kudu nganggep barang sing mewah, nanging aja nggawe kemewahan luwih penting tinimbang tugas.

* Nalika sampeyan nampa dhuwit, mbayar dhewe: ngupaya kanggo nyedhiakke 10% saka gaji kanggo tabungan pribadi, kanthi cara iki sampeyan bakal duwe lifeline kanggo ditahan nalika sampeyan duwe acara unforeseen kayata lara utawa kacilakan.

* Nyedhiyakake persentase cilik kanggo menehi perawatan sethithik: kuwi ora adil kanggo bisa limalas dina saurutan lan ora mangan sepotong permen. Temokake wayahe kanggo awake dhewe, nyedhiyakake wektu sethithik lan njupuk dhuwit sethithik kanggo pamper dhewe.

* Bayar utang sampeyan ing wektu: Ngidini tanggung jawab numpuk minangka salah sawijining kabiasaan sing paling ala, mula luwih becik tetep utang lan aja nganti dadi bola salju sing ngremehake sampeyan dina sing paling ora dikarepake.

Tip praktis liyane

* Aja mbuwang luwih saka sampeyan entuk: ya, iku angel kanggo manggon tahan kepinginan kanggo duwe iku luwih apik, nanging sampeyan kudu ngatur dhewe, kabeh ing wektune.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Rencana bisnis: syarat kanggo entuk utangan lan miwiti bisnis

* Dhaptar biaya sampeyan: nglacak apa sing sampeyan gunakake lan tulisake kabeh sampeyan tanggung jawab saben wulan.

* Ngupaya kanggo nyiapake dhewe kanthi akademis: ora ana sing kepengin urip ngirit kabeh urip, kanggo sing luwih becik sampeyan nandur modal ing masa depan supaya sampeyan bisa wis diwenehi wayahe, luwih slack ekonomi sing ngidini sampeyan urip luwih apik lan menehi kemewahan luwih akeh tanpa mbatesi dhewe. Sampeyan kudu nyatet sing racing Sing dibayar paling apik yaiku teknik ing saindenging jagad, nanging sinau babagan sing disenengi bakal menehi kemampuan kanggo lunga adoh, amarga sampeyan bakal seneng nindakake apa sing sampeyan tresnani.

Tindakake tips iki lan sampeyan bakal duwe keamanan finansial sing luwih apik.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah