Inggih Thor

En América del Norte es posible encontrar diferentes maravillas acuáticas que suelen ser visitadas por fotógrafos y curiosos durante todo el año. Una de las más conocidas son sin duda las Cataratas del Niagara, pero existe otro lugar hermoso ubicado en Estados Unidos y que no tiene nada que envidiarle a dichas cataratas.

Hablamos del Pozo de Thor, un agujero impresionante que pareciera drenar el agua del océano pacífico hacía alguno lado. Pero si hablamos de un pozo, ¿Por qué se llama Inggih Thor y no el Pozo de Poseidón? ¿Dónde queda? ¿Puedo ir a visitarlo durante las vacaciones? Muchas dudas y sus respectivas respuestas, las podrás encontrar sin moverte de tu asiento.

Di manakah lokasi Sumur Thor?

Sumur Thor dumunung dumunung ing Amerika Serikat. Luwih khusus ing negara bagian Oregon, ing area alam sing meh 1.000 hektar sing dikenal minangka Cape Perpetua Scenic Area. Wilayah kasebut apik banget, duwe sawetara formasi sing apik. Cape Perpetua misuwur ing antarane, lan pemandangan alam sing luwih saka 100 kilometer.

Nanging sanajan Cape Perpetua nyengsemaken, Inggih Thor nyolong katon saka akeh peserta sing jenenge Hutan Nasional Siunlaw ing taun 1908. Sumur kasebut saiki dadi salah sawijining papan wisata sing paling penting ing negara kasebut lan mesthine kudu dibukak yen diwenehi kesempatan.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane ngunjungi Arlington National Cemetery

Apa asal-usul Sumur Thor?

Inggih Thor

Ana macem-macem teori babagan pembentukan apa sing saiki dikenal minangka Sumur Thor. Situs web resmi Pariwisata Oregon komentar sing sumur iku sejatine guwa segara karo ngleboke ing sisih ndhuwur, lan sing karo jotosan pancet banyu Pasifik, rampung menehi lan bejat menyang guwa ngandika.

Nanging yen guwa segara, cepet-cepet kudu diisi, ta? nindakakemenyang ngendi kabeh banyu? Teori liyane sing ditangani babagan topik iki yaiku dudu guwa aneh, nanging jaringan terowongan ing jero banyu sing ngusir banyu menyang segara ing papan liya.

Isih salah sawijining panjelasan kenapa Sumur Thor ora diisi Iku bisa kelakon ing ngarepe mripat kita. Nalika tekanan udara ing sumur kasebut kuwat banget, bisa nyebabake sumur kasebut njeblug, ngusir banyu nganti dhuwure 20 kaki, kaya-kaya Geyser ukuran gedhe.

Apa sebabe diarani Sumur Thor?

Yen diubengi lan diisi banyu, kok diarani Sumur Thor? Jeneng kasebut amarga legenda sing nerangake carane kondhang Norse Dewa Thor, sajrone nepsu sing ora bisa dikendhaleni, dewa gludhug nabrak bumi nganggo palu, nggawe bolongan sing nggumunake. Ambane 6 meter.

Mung 6 meter jero

Sumur Thor wis ambane mung 6 meter,  Utawa paling ora, iku sing dicritakake ing kaca Pariwisata Oregon resmi. Sanajan mangkono, 6 meter cukup kanggo ngasilake pemandangan sing spektakuler lan jeblugan banyu sing nyengsemake.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ngendi tuku panganan sehat ing Seattle?

Apa sampeyan bisa ngunjungi Sumur Thor?

Apa sampeyan duwe kesempatan kanggo ngerti negara Oregon? Mesthi sampeyan bisa ngunjungi Sumur Thor. Ing Taman Nasional, sampeyan kudu njupuk Trailhead Kapten Cook, kanthi bantuan panuntun sing berpengalaman utawa peta.

Sapa wae bisa ngliwati jalur ikianggere perawatan sing bener. Ing kasunyatan, iku malah bisa kanggo njupuk sethitik kanca papat-legged (Asu) lan seneng macem-macem aktivitas ing panggonan sing.

Sampeyan bisa rawuh ing sembarang wektu taun, salah siji casually, wiwit sampeyan bisa njaluk menyang wilayah saka dalan, utawa ing nalisir, dadi bagéan saka demo panggonan. Nyatane, ana 2 parkir yen sampeyan numpak mobil dhewe.

Nyatane, ing cedhak Sumur Thor, kira-kira 3 kilometer saka posisine, sampeyan bisa nyewa prau cilik kanggo nikmati pemandangan liyane sing spektakuler, lan duwe kemungkinan ngerti. paus abu-abu.

Rekomendasi nalika ngunjungi Sumur Thor

Inggih Thor

Akeh sing nyaranake melu nalika pasang surut bisa kanggo appreciate ing kamulyan maksimum sawijining, tatanan rock macem-macem panggonan. Sumur nalika pasang surut ora patiya agresif lan nyatane, bisa uga rada cedhak, nanging tansah njaga jarak sing cukup, amarga ing lumaku ing tatanan rock sampeyan bisa mlumpat utawa malah kena ombak.

cunt tengah utawa pasang dhuwur, owah-owahan. Senadyan tampilan luwih spektakuler, ndeleng carane banyu tabrakan karo sumur utawa malah kamungkinan kanggo ndeleng letusan gedhe-gedhe, sing paling apik kanggo nindakake. aja cedhak-cedhak. Alesane jelas, kekuwatan banyu sing luar biasa lan ambane sumur bisa nguntal sampeyan sajrone sawetara detik.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Peringatan Lincoln

Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah