Tari pole

El Tari pole Iki minangka disiplin olahraga sing anyar lan diakoni sing nyebar ing saindenging jagad. Iki nggabungake campuran komponen: Teknik olahraga sing nambah kekuatan otot kanthi harmoni tarian sing elegan ing macem-macem ekspresi bebarengan karo kebugaran, dimangerteni minangka pendhidhikan jasmani sing ngarahake kesejahteraan awak lan pikiran sing seimbang.

Sing ora ngerti disiplin iki asring nggawe kesalahan bingung karo Tari Lap. Nanging padha laku profoundly beda: Tari Lap iku wangun hiburan kang penari, ing sikap mbukak provokatif lan Playful, performs évolusi erotis sak kutub, loro ing kadohan saka umum lan karo kontak fisik luwih utawa kurang di-push. .

Tari pole

Pole dancing: Apa iku?

Pole dance minangka disiplin olahraga sejati sing mbutuhake latihan sing nuntut lan terus-terusan kanggo berkembang:

  • Kekuwatan otot lan katrampilan atletik toleransi
  • Kontrol awak lan koordinasi
  • Fluiditas lan ketangkasan gerakan.

Kabeh iki ngarahke ing Performing luwih utawa kurang Komplek lan tokoh akrobat dawa ing kutub (nanging ora mung kutub), miturut choreographies harmonious, ngendi awak lan pikiran teka bebarengan ing expression seni-olahraga saka kakiyatan gedhe.

Iki minangka disiplin olahraga dinamis sing ngeksploitasi, kaya ing tari, akeh komponen seni sing asale saka serangkaian gerakan koreografi. Gerakan kasebut diterjemahake menyang senam minangka pose atletik, utawa tokoh sing uga disebut "trik" ing jargon.

Keuntungan saka pole dancing

Pole dancing nduweni paedah fisik lan psikologis. Sejatine Tari Kutub mujudake kesenian kanggo ningkatake lan nguatake diri.

Kekuwatan lan resistensi digabungake karo harmoni lan sensualitas, nuwuhake wong sing nindakake disiplin iki.

  • kekuatan fisik
  • kontrol awak dhewe
  • kapercayan dhewe
  • Ajining dhiri lan mujudake gegayuhan lan semangate dhewe.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Pilates

Kajaba iku, iki ngasilake rasa sesambungan sing kuat karo wong liya, uga karo wong sing anyar ing disiplin iki ing tingkat apa wae lan karo masarakat sing melu pagelaran kasebut.

Pungkasan, kaya ing tarian, kepinginan muncul kanggo menehi, menehi, menehi pertunjukan sing nyenengake lan, ing wektu sing padha, kanggo nuduhake rasa bangga lan kesenengan amarga bisa ngungkapake awake dhewe.

Tari Pole: Carane nindakake latihan

Sesi latihan kalebu bagean pemanasan lan penguatan, ing ngendi kabeh aspek latihan sing sehat lan seimbang ditindakake, supaya bisa ngadhepi bagian paling teknis ing kelas. Ing pungkasan latihan, latihan istirahat otot, peregangan lan relief ketegangan ditindakake.

Sajrone latihan, pancen penting kanggo ngetutake instruksi saka instruktur, sing kudu terus-terusan ngawasi latihan kanggo mbenerake sikap ganas lan postur sing salah sing bisa mbebayani banget.

Atlet sing paling antusias asring nggabungake latihan sing paling kuat karo sesi ing kamar bobot. Iki minangka latihan nguatake lan nguatake fungsional sing kudu ditindakake kanthi ati-ati lan tansah dipantau dening pelatih berpengalaman sing ngerti carane ngimbangi beban kerja.

[tds_note]Terus maca: judo[/tds_note]


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah