Taman Rock Creek

El Taman Rock Creek (Parque del Arroyo Rock) es un parque urbano que se impone en Washington DC como uno de los sitios favoritos por los fanáticos del aire libre y de quienes quieren escapar del bullicio de la ciudad.

La historia del parque inicia en el año 1890 y en la actualidad es administrado por el Servicio de Parques Nacionales, al igual que el Parque Meridian Hill y la Vieja Casa de Piedra en Georgetown.

Iki minangka taman nasional katelu sing diadegake ing Amerika Serikat (loro liyane yaiku Yellowstone lan Mackinac). Kajaba iku, wiwit 1991 manggoni papan ing Daftar Nasional Situs Bersejarah.

Dheweke dadi favorit mantan presiden Theodore Roosevelt lan Ronald Reagan. Sing biyen seneng nonton manuk lan sing terakhir seneng numpak jaran ing kandang.

Kegiatan Rekreasi Taman Rock Creek

Taman Rock Creek

Sampeyan bisa mlaku utawa mancal ing luwih saka 30 mil saka tilase aspal utawa nunggang jaran ing 13 mil saka tilase aspal.

Yen sampeyan ora ngerti carane nunggang jaran, aja kuwatir, amarga taman iki nduweni tunggangan sing dipandu siji jam kanggo wong sing umure luwih saka 12 taun, kanthi rega 40 dolar.

Ing taman ngoperasikake pusat ekuestrian kanthi total 57 kandang sing dikelola dening Guest Service Inc, sekolah nunggang Inggris lan program nunggang terapi kanggo bocah lan wong diwasa kanthi kabutuhan khusus.

Antarane 12 lan 20 dolar biaya siji jam ing luwih saka 20 lapangan tenis sing ana ing taman, kaping tee ing lapangan golf bisa dilindhungi undhang-undhang kanggo 25 dolar. Nalika gratis sampeyan bisa mlebu planetarium ing akhir minggu.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Perpustakaan Kongres Amerika Serikat

Ruang liyane sing gratis lan kudu dideleng yaiku kebon binatang sing ana ing njero taman, lan liya-liyane Wis luwih saka 2.000 kewan lan 400 spesies. Antrian sing arep dileboni dawa, nanging prayoga amarga ana toko lan restoran ing njero.

Carane njaluk menyang Rock Creek Park?

Rock Creek Park nduweni pirang-pirang lawang lan parkir, sing paling populer yaiku Pusat Alam. Akses liwat 5200 Glover Road NW lan ngleboke mbukak kanggo umum wiwit Rebo nganti Minggu, saka jam 9 esuk nganti jam 5 sore.

Rock Creek Park Boulder Bridge Loop

Jalur populer liyane yaiku Loop Jembatan Batu, cedhak District of Columbia, sing bisa mlebu karo pet. Bukak ing akhir minggu, saka jam 7 nganti 7 sore.

Kanggo bagean kasebut, Western Ridge lan Valley Trail Loop minangka jalur sing didagangake kanthi moderat, cedhak karo Chevy Chase Maryland. Papan iki nduweni kali lan becik kanggo wong sing seneng mlaku lan mlaku.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah