Quantcast

Sétan Bisa Nangis 1PC

Ing kirim iki, kita ngandhani kabeh babagan: Sétan Bisa Nangis 1PC. Video game aksi-petualangan dening Back and Slash, sing nuduhake Komedi Ilahi dening Dante Alighieri. Sukses wis nyebar menyang komik, novel lan seri animasi.

Game aksi kasebut dimaksudake kanggo dadi horor kaslametan kaya Resident Evil.

Devil May Cry 1 PC: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Digawe dening Hideki Kamiya Sétan Bisa Nangis 1PC dikembangake lan diterbitake dening Capcom. Argumentasi kasebut adhedhasar pemburu setan sing jenenge Dante, kanthi misi nggagalake sawetara invasi setan ing Bumi.

Kamiya, nggawe "Devil May Cry", sawise nyoba gagal kanggo ngembangake game sing padha karo Resident Evil. Nanging Capcom nolak manawa pangripta kudu ngetrapake fitur aksi liyane ing game kasebut.

Sétan Bisa Nangis 1PC iku rampung kang diarahake dening Hideaki Itsumo lan ditulis dening Bingo Morihashi. Bukak ana ing taun 2001. Kanthi mode game pertempuran ngendi pemain kudu ngontrol Dante kanggo nglakokaké rentengan dawa saka serangan stylized nalika Nyingkiri karusakan.

Sawetara sumber kayata Eurogamer ngandhakake yen video game "Strider" dadi bagian sing duweni pengaruh ing nggawe franchise kasebut. "Devil May Cry 1PC". Dadi luwih supaya tumindak gedhe banget ditampilake ing DmC adhedhasar Strider, utamané ing Gawan saka mode "mriyang boss".

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Resident Evil Revelations 2 PS Vita

Seri kasebut wiwit ditambah ing taun 2003 kanthi "Iblis ora bisa nangis 2", banjur "Iblis ora bisa nangis 3: Awakening Dante" ing taun 2005 lan Edisi Khusus ing 2008 "Iblis ora bisa nangis 4. ”.

Kanggo 2010, Capcom ngumumake game "DmC: Devil May Cry" anyar, kanthi Teori Ninja berkembang bebarengan karo Capcom ing Tokyo Game Show. Nalika, ing 2012, remastering dhuwur-definisi koleksi diwenehi 3 judhul kanggo Xbox 360 lan PlayStation2 lan 3 platform.

Setaun sabanjure, kaya sing dijanjekake Capcom, Dmc: Devil May Cry dirilis. Lan, kaya-kaya ora cukup, seri kasebut dadi luwih sukses kanthi teka koleksi kanggo platform sing luwih maju ing 2018, ngidini akses ing PS4, XboxOne lan PC (Microsoft Windows).

Pungkasan, kita duwe rilis pungkasan saga ing Maret 2019, "Iblis ora bisa nangis 5" kanthi karakter anyar sing jenenge "V", kanthi kahanan fisik sing ora nyenengake, nanging bisa ngontrol 3 setan ing perang.

Sétan Bisa Nangis 1PC lan sagane wis sukses sawise adol mayuta-yuta kopi ing saindenging jagad. Saliyane nampa penghargaan "Judul Platinum" saka Capcom. Kajaba iku, fandom kasebut ngidini game kasebut dadi target adaptasi kanggo buku komik, seri animasi, tokoh aksi, novel, album lan uga koleksi.

Sétan May Cry 1 PC: Évolusi

Saben cicilan DmC nduweni fitur sing nahan peringkat kanggo grafis, plot, urutane critane game, karakter, lsp. Lan dadi waralaba kanthi 4 sekuel lan edisi khusus, kita bakal weruh kepiye evolusi game video sing misuwur iki.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  The Last of Us PC

Iblis Bisa Nangis 1

Fokus utama game iki bakal dadi pertempuran terus-terusan lan teknik elegan sing nyebabake serangan lan penghindaran sing dawa dening para pengontrol. Senajan, ing tangan liyane, sampeyan duwe fungsi njelajah lan ngrampungake teka-teki, khas saka game karo nuansa medeni lan kaslametané, kabeh iki njupuk jog mburi kanggo menehi kabeh manungsa waé kanggo tumindak.

Dentro de Sétan Bisa Nangis 1PC, ana mode "Sétan Pemicu", sing ngidini karakter pamuter kanggo nganggep wangun setan karo kakuwasan tambahan, gumantung ing gegaman kang wis. Lan, saliyane kanggo nambah kacepetan lan kekuatan, iku mboko sithik mulihake kesehatan.

Iblis Bisa Nangis 2

Ing sekuel, Dante tetep dadi karakter utama ing seri kasebut. Senajan pemain bakal bisa kanggo milih liyane sing bakal cocok kanggo muter game minangka Lucia.

Ing sisih liya, tombol evasion lan kemampuan kanggo nindakake serangan gabungan ing udhara ditambahake ing kontrol, saliyane bisa ngganti senjata saka kadohan tanpa ngalih menyang layar inventaris.

"Devil May Cry 3. Dante's Awakening"

Kanthi cicilan iki, pemain bakal bisa milih gaya dolanan, gumantung saka teknik utawa senjata sing disenengi. Saben 4 gaya makili titik pengalaman sing bisa ngidini sampeyan mbukak kunci katrampilan lan teknik anyar tanpa mbuwang orbs abang (mata uang ing game). Lan tombol digabungake kanggo ngganti senjata nalika perang.

Ing sisih liya, ing remastering "Devil May Cry 3: Special Edition". Protagonis (Dante) entuk kabisan anyar lan pemain saiki bakal bisa main minangka karakter Vergil.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Minecraft Ngalih Wiji

"Devil May Cry 4"

Dadi Dante, sampeyan bakal bisa ngganti gaya gelut nalika pertempuran. Nalika lengen "Devil Bringer" Nero bisa narik mungsuh saka kadohan kanggo nyerang lan numpes.

Begjanipun kanggo pemain, Nero uga duwe pedhang sing bisa nyedeki korban lan ing proses, ngisi munggah kanggo menehi hasil luwih karusakan ing hit sabanjuré, lan karo gaya beda. Kabeh iki, karo wektu impeccable.

Ing versi dianyari Iblis Ora Bisa Cry 4: Edisi Khusus, para pemain diidini main minangka Vergil, Trish, lan Lady (kancane Dante).

Koleksi HD "Devil May Cry"

Koleksi pisanan (2012), ngemot 3 judhul seri kanggo platform PS3 lan Xbox 360 kanthi tutup digawe dening Pipeworks Software lan pindho Helix Games. Sawetara taun sabanjure, saga kasebut pindhah menyang konsol PS4, XboxOne lan Microsoft Windows.

DmC: Sétan May Cry

Ngandhut owah-owahan lingkungan ing game, nyebabake urutan mburu kanthi cepet. Lan, sajrone owah-owahan platform, pemain bisa tekan wilayah sing didhelikake kanthi pecut lan grappling Ophion. Senjata kasebut bakal duwe fungsi kaya Devil Bringer.

"Devil May Cry 5"

Dadi "V", minangka salah sawijining karakter sing nyegerake waralaba, kita isih duwe Dante lan Nero, minangka karakter sing bisa dimainake, sanajan ing kasus Nero, kita sok dong mirsani dheweke luwih lemah amarga ngganti Devil Bringer kanthi prosthesis mekanik.

setan-bisa-nangis-1-pc-2
Saindhenging seri DmC sampeyan ketemu karakter anyar karo kabisan mirunggan.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah