Certificate Company: Apa iku lan carane njaluk

Salah sawijining dokumen sing penting banget ing kalangan tenaga kerja yaiku Sertifikat Perusahaan. Dokumen iki diwenehake kanggo saben buruh sing wis rampung ing sawijining perusahaan. Yen sampeyan pengin ngerti apa kahanan lan keuntungan saka perdagangan iki, ing bagean ngisor iki kita bakal nerangake ing rinci.

Apa Sertifikat Perusahaan?

[su_note]Ing Sertifikat perusahaan iku sawijining dokumen legal sing mbuktekake pengangguran saiki saka wong sing nyekel dokumen kasebut; Uga njlentrehake sebab-sebab kenapa buruh kasebut ora kerja maneh karo perusahaan sing ngetokake surat resmi. Dokumen iki penting supaya bisa nglamar pengangguran utawa pensiun, amarga nerangake kanthi rinci babagan profil profesional, pangembangan proyek lan ngrampungake karya wong kasebut. Mulane, dokumen iki negesake manawa wong kasebut nduweni hak pengangguran.[/su_note]

Kepiye carane entuk Sertifikat Perusahaan?

Csertifikat perusahaan iku perdagangan legal sing saben warga kudu bisa kanggo mbayar pengangguran sing; iku wigati penting ing Spanyol lan mesthi ing saindhenging Eropah.

[su_box title=”Sertifikat Perusahaan” radius=”6″][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=tAaiBUn5S3Y”][/su_box]

Dadi dokumen sing dijaluk, sanajan kasunyatane proses sing dawa lan rumit, nanging sejatine iki minangka salah sawijining perdagangan sing paling gampang dipikolehi. Ana rong cara carane njaluk sertifikat perusahaan, sing kita jelasake ing ngisor iki:

[su_list icon=”icon: check” icon_color=”#ec1b24″]

  • Nggawe panjalukan ing Departemen Sumber Daya Manusia, ing ngendi wong kasebut sadurunge kerja. Ing kasus iki, perusahaan tanggung jawab kanggo nerbitake layang resmi sing njlentrehake kanthi rinci babagan kegiyatan kerja sing ditindakake dening pegawe uga sebabe layanane ing perusahaan wis mandheg. Ing sawetara kasus, sampeyan ora perlu nglamar. Perusahaan sing padha tanggung jawab kanggo ngirim Sertifikat perusahaan kanthi kabeh dokumentasi tambahan babagan likuidasi kayata pemukiman, ganti rugi utawa pembayaran tambahan kanggo lembur, antara liya ... Opsi iki digunakake yen perusahaan ora kadhaptar ing Kas Keamanan Umum.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ngendi Sinau Hukum Online ing Spanyol

[/ su_list]

Cathetan: Yen Perusahaan ngirimake Sertifikat perusahaan, ditindakake kanthi rong cara. Iki dikirim kanthi fisik menyang mantan buruh lan tambahan, sertifikat kasebut bakal dikirim menyang Layanan Ketenagakerjaan Umum Negara (SEPE) kanthi elektronik.

[su_list icon=”icon: check” icon_color=”#ec1b24″]

  • Teknologi saiki minangka alat sing paling apik. Salah siji cara njaluk sertifikat perusahaan iku online. Ing situs web resmi Layanan Ketenagakerjaan Umum Negara (SEPE).

[/ su_list]

sertifikat perusahaan

Keperluan kanggo njaluk Sertifikat Perusahaan dening Internet

Entuk sertifikat perusahaan kanthi online langsung. Nyatane, iki minangka salah sawijining cara sing paling akeh digunakake dening kabeh warga Spanyol. Sanajan dokumentasi cukup prasaja, sampeyan mung perlu ing ngisor iki:

[su_list icon=”icon: check” icon_color=”#ec1b24″]

  • Wong sing duwe DNI elektronik.
  • Wong sing duwe surat digital utawa sertifikat yen ora; kudu kalebu ing Sistem Kunci Nasional.

[/ su_list]

sertifikat perusahaan

Proses Panjaluk Sertifikat perusahaan SEPE 

Kanggo entuk sertifikat perusahaan, liwat situs web resmi Layanan Ketenagakerjaan Umum Negara (SEPE). Alat online iki gampang banget digunakake lan njamin layanan kasebut langsung.

Kanggo konsultasi lan njaluk sertifikat perusahaan; Sampeyan mung kudu ngetutake sawetara langkah. Kang kita nerangake ing ngisor iki:

[su_list icon=”icon: check” icon_color=”#ec1b24″]

  • Ketik kaca Resmi Layanan Ketenagakerjaan Umum Negara (SEPE).
  • Sawise ngetik situs web; Sampeyan kudu nggoleki link sing ujar "Proses lan konsultasi". sampeyan kudu ngetik pilihan kasebut.
  • Spasi bakal mbukak kanthi otomatis, sampeyan kudu ngetik pilihan "Konsultasi Sertifikat Perusahaan".
  • Banjur kaca menehi instruksi sing tepat kanggo nyelehake data pribadhi lan supaya sampeyan bisa konsultasi lan ndownload sertifikat perusahaan.

[/ su_list]

Cathetan: Yen sampeyan duwe pitakon babagan panggunaan kaca resmi, dheweke duwe Manual pangguna.

sertifikat perusahaan

Model Resmi Sertifikat Perusahaan

El Sertifikat perusahaan nduweni format sing disetel; yaiku, perusahaan ora bisa nggawe desain beda, model kudu padha. Uga kabeh perusahaan utawa umume didaftar utawa didaftar ing Perbendaharaan Umum Keamanan Sosial liwat sistem jaringan.

Sistem iki ngetokake sertifikat perusahaan sepe, mulane, sertifikat kudu format sing padha kanggo kabeh. Ing kasus apa wae, sing beda-beda yaiku prangko lan teken perusahaan sing ngetokake; yen dikirim kanthi fisik.

Ing kabeh kasus, sertifikat perusahaan kudu nuduhake karakteristik ing ngisor iki:

[su_list icon=”icon: check” icon_color=”#ec1b24″]

  • Yen dikirim kanthi fisik, kudu dicap lan ditandatangani dening kepala perusahaan ing ngendi warga nindakake kegiatan kerjane.
  • Data Fiskal Perusahaan.
  • Panjelasan alasan kenapa sampeyan ngrampungake kegiatan kerja ing perusahaan. Ing titik iki kudu ditekanake amarga gumantung saka alasan pengangguran, dikonfirmasi yen warga negara nduweni hak kanggo ngumpulake pengangguran. Sampeyan kudu diterangake yen amarga mundur, kesimpulan kontrak utawa ora ngliwati periode uji coba sing ditetepake dening perusahaan.
  • Kelas dina lan jadwal kerja.
  • Jinis kontrak
  • Kutipan
  • Liburan

[/ su_list]

Apa sing kudu ditindakake yen perusahaan ora ngirim sertifikat utawa wis ilang?

[su_note]Tujuan saka Sertifikat perusahaan yaiku entuk gaji pengangguran. Dokumen iki minangka syarat penting lan saben perusahaan nduweni kewajiban kanggo nyedhiyakake dokumen kasebut.[/su_note]

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Persyaratan kanggo mlebu Sekolah Militer 2021

Kanggo njaluk pembayaran kanggo pengangguran, sampeyan kudu nggawe ing 15 dina saka nalika wong nganggur; saka ora duwe sertifikat perusahaan Kajaba iku, warga negara kudu njaluk panjaluk lan nuduhake kanthi nulis manawa dheweke durung ngirim kabeh dokumentasi sing dibutuhake amarga perusahaan sing sadurunge kerja durung menehi dokumen resmi.

Sawise Duwe digawe ngandika request lan panjelasan, iku wewenang SEPE, kang urgently bakal njaluk ing Sertifikat perusahaan. Yen sampeyan ora nampa respon saka perusahaan utawa yen ora ana; Kantor Layanan Employment Umum Negara bakal njupuk rong pilihan.

Salah sijine yaiku ngukum perusahaan amarga ora ngirim dokumen lan ora nampa respon. Sabanjure yaiku konfirmasi manawa perusahaan kasebut ilang liwat inspeksi Tenaga Kerja lan Keamanan Sosial, yen mangkono, tes utawa panjalukan kanggo dokumen liyane bakal ditindakake kaya sing dianggep entitas kasebut.

Iku apik kanggo elinga yen perusahaan ora nyedhiyani document iki, sampeyan uga bisa tuku Sertifikat perusahaan SEPE kanthi tematik.

[su_box title="Dheweke ora gelem menehi sertifikat perusahaan?" radius=”6″][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=zyuMBz40740″][/su_box]

FAQ

Njaluk sertifikat perusahaan, Iku wangun cepet cepet, akeh dokumen ora dibutuhake lan ing Course saka 15 dina utawa sadurunge iku kudu dikirim supaya wong bisa seneng keuntungan saka pembayaran pengangguran. Nanging, ana kahanan lan asring pitakonan tartamtu. Sing bakal kita jelasake sing asring.

Apa ana Hukuman utawa Denda kanggo Perusahaan amarga Ora Ngirim Sertifikat Perusahaan?

Iku worth mentioning sing ana sawetara banget perusahaan sing nolak kanggo ngirim ing sertifikat perusahaan; awit iku bakal nindakake infraction kang bakal biaya jumlah babakan dhuwit gedhe.

Perusahaan utawa pemilik sing padha bakal nindakake pelanggaran serius, yen ora ngirim sertifikat perusahaan, kudu mbayar paukuman antarane 626 euro utawa nganti 6.250 euro; gumantung ing kasus. Jumlah lan sanksi iki ditetepake dening artikel 22 saka Hukum Pelanggaran lan Sanksi Orde Sosial.

Apa sing kedadeyan yen, nalika takon karo Sertifikat Perusahaan, ditemokake yen durung diterbitake?

Iku arang banget kanggo perusahaan ora ngetokake sertifikat perusahaan marang salah sijine mantan karyawane. Yen kedadeyan kasebut, wong kasebut njaluk panjaluk pembayaran pengangguran lan menehi kabar manawa sertifikat kasebut durung ditanggepi dening perusahaan. Sawise menehi kabar, SEPA nindakake prosedur kasebut, yen perusahaan isih ora ngetokake dokumen kasebut, entitas bakal ngukum denda 600 euro utawa 6.500 euro gumantung saka kesalahane.

Saliyane Sertifikat Perusahaan, kudu perusahaan ngirim dokumen liyane?

Umume perusahaan kasebut kadhaptar dening platform Perbendaharaan Umum Keamanan Sosial; wis sistem rujukan document. Sistem iki ngidini sampeyan ngunggah informasi menyang awan; supaya warga bisa njaluk informasi sing cocog ing wektu sing dibutuhake. Supaya streamline tata cara kanggo Sertifikat perusahaan SEPE.

SEPE nduweni sistem RED. Thanks kanggo sistem iki, informasi apa wae babagan buruh bisa dipikolehi; kayata: jumlah kontribusi akumulasi, wektu kerja ing perusahaan utawa rincian liyane. Amarga iki ora perlu kanggo njaluk dokumentasi liyane, wiwit ing Sertifikat perusahaan iku dokumen legal lengkap.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane njaluk pegatan ing Amerika Serikat?: Requirements lan hukum

Yen perusahaan ora kadhaptar ing SEPA, perusahaan utawa perusahaan sing digarap buruh nduweni kewajiban ngetokake lan ngirim dokumen iuran.

Deadline kanggo Kirim Sertifikat Perusahaan

Perusahaan nduweni tugas kanggo ngirim sertifikat perusahaan ing 10 dina bisnis. Wigati dimangerteni manawa kabeh proses iki ora teka kanthi fisik, ditindakake liwat NETWORK.

Surat resmi kudu dirujuk kanthi rinci banget, alesan kenapa kegiatan kerja warga ing perusahaan rampung. Tegese, sampeyan kudu menehi kabeh informasi supaya wong bisa njaluk ngajokake pengangguran utawa yen perlu, bantuan luar biasa.

Penting kanggo sebutno manawa perusahaan ngirim surat resmi menyang Layanan Ketenagakerjaan Umum Negara, dudu menyang surat pribadi warga.. Iki ditindakake kanthi alat utawa platform teknologi sing diarani Certified@2. Alat iki wajib kanggo kabeh perusahaan gedhe; Kosok baline, yen perusahaan cilik utawa ora nindakake kegiatan terus-terusan, ngirim sertifikat perusahaan kasebut kanthi pribadi marang wong sing wis mutusake mundur saka kampus.

Sawise perusahaan ngirim sertifikat perusahaan liwat RED, apa mantan karyawan bisa entuk salinan dokumen kasebut ing Kantor Ketenagakerjaan?

Mesthi wae Ya. Ana telpon "Pesen TIN/790/2010” ditanggepi tanggal 24 Maret. Iku tanggung jawab kanggo ngirim sertifikat perusahaan, yen ing kasus apa wae pangguna mbutuhake salinan sertifikat, dheweke bisa njaluk liwat Layanan Ketenagakerjaan Umum, entitas iki bakal tanggung jawab kanggo ngirim salinan.

Apa aku bisa milih hak pengangguran, yen aku njaluk mundur sawise entuk sertifikat perusahaan?

Salah sawijining tujuan saka sertifikat perusahaan, iku minangka syarat utama kanggo njaluk hak kanggo mungkasi utawa bantuan bakal dijupuk. Salah sawijining katrangan sing paling penting sing diduweni dokumen iki yaiku panjelasan babagan sebabe wong kasebut ninggalake perusahaan kasebut.

Antarane wong-wong mau bisa uga, penutupan personel, kesimpulan kontrak utawa pensiun. Nanging yen wong kasebut njaluk mundur, dheweke bisa njaluk sertifikat tanpa masalah amarga saben perusahaan ngirimake pribadi utawa liwat NETWORK menyang Dinas Sosial lan Dinas Ketenagakerjaan Negara (SEPE). Nanging sampeyan ora duwe kamungkinan kanggo njaluk hak kanggo mbayar, yen alasan sampeyan mundur. Mesthine, wong kasebut ora bakal bisa ngrasakake keuntungan saka hak pengangguran, nanging bakal bisa ngetung kontribusi kanggo 180 dina kerja kaya sing dituduhake dening hukum.

Apa Sertifikat Perusahaan SEPE?

Sertifikat utawa bukti pengangguran sing wis diandharake ing ndhuwur, amarga layang resmi iki dikirim dening SEPE. Dokumen iki penting banget kanggo entuk tunjangan pengangguran utawa sing umum diarani tunjangan pengangguran. Iku nandheske yen wong nganggur lan nggampangake proses kanggo entuk keuntungan kasebut, anggere pengangguran kasebut ora amarga alasan mundur.

Pinten wektu sampeyan bisa nglamar pengangguran; sawise nganggur?

Saben warga bisa njaluk para ing 15 dina bisnis; miwiti count saka dina sawise sampeyan mandheg kerja. Penting kanggo sebutno yen akhir minggu lan preian ora diitung. Duwe jeneng resmi "kahanan hukum pengangguran".

Apa ana sing bisa nggunakake aplikasi Certified@2?

Bisa dikandhakake manawa sapa wae, uga kontraktor, perusahaan utawa perusahaan, ora preduli yen wong asli utawa sah. Sistem iki digawe kanggo ngirim data saka mantan karyawan. Uga bisa digunakake dening profesional legal utawa wakil, sing nindakake manajemen minangka pihak katelu.Iku penting kanggo sebutno sing padha kudu duwe karyawan sing dikontrak lan makarya ing wilayah Spanyol, saliyane iki kudu duwe CIF utawa NIF. kanggo akun kontribusi.



Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah