Temokake kabeh babagan Serangan ing Menara Kembar

Menara kembar misuwur saka World Trade Center, lambang kutha New York, dumunung ing tengah Manhattan, rampung ing 1973. Saben siji wis satus sepuluh jubin lan fasilitas ngimpi, kang ilang sawise serangan ing Menara Kembar tanggal 11 September 2001.

Komplek komersial sing manggoni wong-wong mau, kanthi ukuran sing luar biasa, nduweni kapasitas kanggo sawetara sèket ewu buruh lan nampa luwih saka rong atus ewu pengunjung saben dina. Dheweke dadi target serangan teroris sing nyebabake dheweke mudhun ing taun 2001. Sinau luwih lengkap babagan serangan kasebut ing Menara Kembar kanthi maca artikel kasebut.

Menara kembar

Menara kembar kasebut minangka jeneng umum ing ngendi rong bangunan sing ana ing World Trade Center dikenal.

Ing kompleks kasebut dikenal minangka WTC 1 utawa Menara Lor, lan WTC utawa Menara Kidul, lan dirancang dening Minoru Yamasaki.

Bangunan-bangunan kasebut ora padha dhuwure, WTC 1 ukurane 417 meter utawa 1.368 kaki lan WTC 2 ukurane 415 meter utawa 1.362 kaki, tanpa nggatekake antena telekomunikasi sing dipasang ing atap Menara Utara (WTC 1). ngidini dheweke nampilake total 527,3 meter utawa 1730 kaki.

serangan ing Menara Kembar

Padha duwe total satus sepuluh jubin lan 2900 meter persegi ruang lantai, kanthi parkir kanggo 2000 mobil, ruang paling ngisor enem lantai, satus lift, lan papat lift barang.

Ing idea konco desain iki kanggo ngganti cara tradisional saka kaca tumpuk lan construction kothak baja, digunakake ing akeh bangunan dhuwur New York City, karo gaya anyar luwih inovatif.

Desain Menara Kembar

Desain asli Yamasaki kanggo Menara Kembar ana wolung puluh crita, nanging sawetara modifikasi ing kompleks kasebut ngasilake rong menara saben satus sepuluh lantai. (Deleng artikel: Patung Liberty)

Menara kembar duwe desain sing disebut sistem "tabung ing tabung", digawe dening Fazlur Khan, bapake desain tubular kanggo gedung pencakar langit.

Insinyur struktur lan arsitek iki dadi pionir struktur, sing ngidini bangunan luwih mbukak.

Desain tabung-in-tabung iki nyampur sistem fasad tahan sing digandhengake karo inti tengah sing kaku, yaiku, penyangga nyambung saka tabung njero utawa inti tengah menyang tabung njaba.

Nduwe sistem fasad tahan sing kasusun saka struktur kolom ing sadawane fasad kabeh, kanthi jarak sing sithik ing antarane, lan gabung karo balok ing saben lantai. Asilé minangka jinis bolong sing menehi kaku struktur.

serangan ing Menara Kembar

A inti tengah khas sistem tabung-in-tabung iki banjur ditambahake, kang ndhukung paling saka bobot vertikal lan ditempelake ing facades liwat balok lantai.

Kolom perimeter, yaiku ing saubengé struktur, disusun lan dirancang kanggo nahan angin lan impact (tumindak horisontal) lan bobote dhewe, saliyane beban permanen, variabel lan ora sengaja (tumindak vertikal).

Inti tengah ndhukung bagean bobot vertikal (60%), yaiku bobot total menara ing ndhuwur lantai. Dikira kira-kira rong atus patang puluh wolu ewu ton.

serangan ing Menara Kembar

Sajrone njlentrehake desain kasebut, hipotesis kemungkinan serangan ing Menara Kembar dijupuk, sing kalebu tabrakan pesawat karo menara. Petungan iki digawe adhedhasar pesawat Boeing 707 kanthi kacepetan moderat.

Ing babagan iki, Boeing 707 minangka pesawat paling gedhe ing wektu kasebut, lan ora dianggep yen geni menara bakal kedadeyan mengko.

Bangunan iki bisa nganggep osilasi luwih saka 4 meter ing lantai ndhuwur, lan tahan angin rong atus kilometer per jam.

Konstruksi tembok njaba ditindakake kanthi nggunakake modul prefabrikasi, kanthi telung kolom sing disambungake karo piring parapet. Iki duwe karya kaya balok Vierendeel.

Modul iki ngukur kira-kira satus wolung meter, lan digandhengake karo sendi lan sekrup kanthi kekuatan dhuwur. Mbedakake vertikal, siji kabeh lantai saka liyane lan mung nuduhake bagean katelu karo joints karo ngawut-awut.

Struktur kasebut nduweni jendela patang puluh telu ewu nem atus sing ambane kira-kira wolulas inci, ukuran sing dipilih dening arsitek Yamasaki sing nandhang acrophobia utawa wedi marang dhuwur, lan ora seneng karo jendhela gedhe banget.

serangan ing Menara Kembar

Rong puluh kolom keliling ing saben sisih wungu saka dhasar menara, lan banjur dipérang dadi telung resembling a trident, tengen ing lantai kapitu. Saben menara ana seket sanga kolom ing sisih pinggir.

Kolom karo bagean salib kothak telung atus seket lima milimeter, ana papat piring baja sing dadi luwih tipis nalika padha gained dhuwur.

Ing inti tengah bisa ditemokake elevator, bolongan kabel lan pipa, telung tangga, lan liya-liyane.

Pilar-pilar kasebut ukurane dawane pitulikur meter lan dawane patang puluh siji meter ing lantai, digawe saka kolom patang puluh pitu sing digawe saka waja.

Lantai digawe saka slab beton sing kandel sepuluh sentimeter, ing piring baja sing didhukung dening balok kisi logam.

Balok utama didhukung dening inti lan tembok njaba. Balok sekunder disusun silang ing ndhuwur sing utama, lan kerangka iki mbentuk kerangka saben lantai.

Lantai kasebut nyetabilake kolom njaba, nyebarake beban lateral sing diprodhuksi dening angin lan ora kompromi inti tengah, sing kaku lan ora nyerep pamindahan.

serangan ing Menara Kembar

Kord saka sisih ndhuwur balok dipasang ing tembok bagean njaba ing kolom tartamtu.

Sambungan iki digawe kanthi bolting manik-manik menyang weldments ing njero piring sill.

Ing sebagian besar balok kasebut uga ana penyangga lan sambungan kanggo kord ngisor, nggunakake damper viscoelastic, yaiku piranti sing digunakake kanggo ngilangi energi lindhu utawa nyuda gerakan sing disebabake angin ing lantai ndhuwur, digawe saka bahan sing bisa diowahi.

serangan ing Menara Kembar

Kolom baja sing beda-beda lan potongan-potongan sing ndhukung jubin dilindhungi karo insulasi termal adhedhasar mineral, lan sistem sprinkler geni dipasang sing nutupi satus patang puluh meter persegi, saben lantai.

Menara Kembar ora nggunakake masonry, yaiku, pamblokiran utawa bata kanggo konstruksi, minangka salah sawijining bangunan pisanan saka jinis iki.

Kanggo ngringkes Minoru Yamasaki lan tim insinyur struktur teka karo desain inovatif lan revolusioner adhedhasar rong tabung kothong, kang didhukung lan didhukung dening kolom baja spasi cilik banget sing nganggo aluminium.

Kangaroo crane digawe ing Australia dibutuhake kanggo pas karo pigura baja bangunan. Mesin diesel-powered iki elevate piyambak minangka nerusake construction lan bangunan mundak akeh.

serangan ing Menara Kembar

Crane dibongkar ing pungkasan konstruksi lan diturunake dening lift.

Ing pungkasan pambangunan, menara kasebut ana sangang puluh pitu lift penumpang, kanthi kapasitas kira-kira patang ewu limang atus kilo, lan kecepatane nembelas atus kaki saben menit.

Menara iki nduweni:

- Luwih saka rong atus ewu potongan baja, sing digawe ing saindenging negara.

-Telung ewu mil saka kabel listrik.

- Kira-kira patang atus ewu meter kubik beton.

-Patang puluh ewu lawang.

serangan ing Menara Kembar

Impen kasebut dadi nyata

Bagian pungkasan saka menara Lor (WTC1) dirakit ing Desember 1970, lan menara Kidul (WTC2) ing Juli taun sabanjuré.

Konstruksi komplek kasebut nganti April 1973, nalika plaza limang hektar sing nampilake patung perunggu Fritz Koenig sing dhuwuré wolung meter rampung.

Upacara pemotongan pita lan pemotongan pita resmi ditindakake tanggal 4 April, dipimpin dening Gubernur Nelson Rockefeller.

serangan ing Menara Kembar

Menara kembar saka World Trade Center, dhuwuré 1360 kaki, minangka bangunan paling dhuwur sing dikawruhi watara setahun, amarga pambangunan Menara Sears ing Chicago ngilangi gelar kasebut.

Nanging, fame lan mistik ora tau suda, padha protagonis acara kaetung, nuduhake, akrobat sing menehi vitalitas lan gerakan kanggo ngedhunake Manhattan.

Ing wulan Agustus 1974, Philippe Petit, wong sing mlaku ing tali tegang Prancis mlaku nganggo kabel ing antarane atap loro menara kasebut.

Kira-kira taun 1977 ing George Willig, uga dijuluki The Human Fly utawa Spiderman, yaiku pendaki gunung saka Queens sing biasa nggawe dolanan. Amerika iki munggah ing Menara Kidul WTC2 kanthi peralatan lan piranti panjat tebing.

serangan ing Menara Kembar

Otoritas Pelabuhan seneng banget karo kabeh trik lan pertunjukan kasebut, amarga narik perhatian lan rasa tresna marang wong-wong mau, dadi landmark ing kutha kasebut.

Pakaryan kanggo ngowahi menara gedhe iki dadi papan sing apik banget lan tetep, ing antarane atraksi kalebu restoran, sing diarani Windows on the World, ing lantai 107 ing menara Lor, sing sukses wiwit dibukak ing taun 1976.

Kira-kira taun XNUMX-an, World Trade Center akeh dikarepake lan sewa tambah akeh, saengga meh ora mungkin para pengusaha cilik tetep ana ing kompleks kasebut.

Dadi bisa dingerteni manawa anane perusahaan gedhe sing didominasi. (Deleng artikel:Museum Seni Metropolitan)

Perusahaan lan wong sing nggarap proyek kasebut:

  • Worthington, Skilling, Helle & Jackson: perusahaan teknik struktural, ngembangake pigura tabung sing digunakake ing fasad Towers.
  • Joseph R. Loring & Associates: insinyur teknik elektro.
  • Jaros, Baum & Bolles: insinyur mekanik.
  • Tishman Realty & Constructionf: Kontraktor Umum ing proyek World Trade Center.
  • Guy F. Tozzoli: Direktur Departemen Perdagangan Donya lan Otoritas Pelabuhan (supervisor proyek).
  • Rino M. Monti: chief engineer of the Port Authority (project supervisor)

Yamasaki Minoru

Putrane wong tuwa Jepang, imigran sing dipasang ing Amerika Serikat. Minoru Yamasaki teka ing donya tanggal 1 Desember 1912 ing Seattle, Washington, Amerika Serikat.

Lulus saka Universitas Washington ing Seattle, Minoru Yamasaki pindhah menyang New York ing taun 1934.

Dheweke nyekel macem-macem posisi desain antarane 1943 lan 1945, uga dadi profesor instruktur desain arsitektur ing Universitas Columbia.

Ing taun 1945 dheweke pindhah menyang Detroit, ing kana dheweke dadi desainer utama kanggo Smith, Hinchman lan Grylls, perusahaan arsitektur sing misuwur.

serangan ing Menara Kembar

Karya sing apik banget ndadekake dheweke dadi salah sawijining tokoh utama ing arsitektur abad pertengahan, kanthi potret dheweke muncul ing sampul majalah Time ing taun 1963.

Desain humanistik lan fungsional dijangkepi karo bahan modern, nanging kalebu unsur tradisional kayata lengkungan lan kolom.

Proyèk Yamasaki sing misuwur lan apik ing taun XNUMX-an lan XNUMX-an, kalebu Bandara Internasional Saint Louis-Lambert, lan Paviliun Ilmu Amerika Serikat ing Seattle, entuk penghargaan lan pangenalan populer.

Desainé atraktif lan dipindhah saka penghematan sing dadi ciri arsitektur donya, sawisé Perang Donya II.

Kasuksesan awal dheweke rada dibayangi ing taun pitung puluhan kanthi macem-macem lan ing sawetara kasus kritik sing cukup agresif babagan rancangane kanggo World Trade Center ing New York, sing mesthine minangka salah sawijining proyek sing paling nggumunake lan dipublikasikake ing saindenging jagad.

serangan ing Menara Kembar

Uga Gagal elek saka Pruitt-Igoe ing St Louis, Missouri. Proyèk kutha iki dikembangaké antara taun 1954 lan 1955, lan sawisé dibangun, kahanan urip ing kono saya suda lan rusak kaya mengkono ing taun 60-an sing nyebabake reaksi lan kritik.

Wilayah sing mlarat banget, kanthi tingkat kejahatan lan pemisahan sing kuwat banget, dibongkar rong puluh taun sabanjure.

Yamasaki tilar donya suwe sadurunge serangan Menara Kembar, korban kanker ing umur 73 taun, ing Bloomfield Hills, Michigan ing taun 1986. Kantor Yamasaki & Associates ditutup tanggal 31 Desember 2009.

serangan ing Menara Kembar

Serangan ing Menara Kembar

Sanajan Amerika Serikat wis dadi korban serangan terorisme Islam pirang-pirang dekade kepungkur, kedadeyan tanggal 11 September ing negara iki mesthi salah sawijining tragedi sing paling serius lan ora bisa dilalekake.

Karusakan bangunan World Trade Center lan khusus serangan ing menara kembar, sing nyebabake ambruk kompleks komersial, nyebabake ewonan kerugian manungsa lan materi. Dina iku minangka salah sawijining serangan teroris sing paling kejam ing negara kasebut.

Pesawat komersial loro kasebut nyerang bangunan kasebut ing wayah esuk, jam 08:46, American Flight 11 nabrak Menara Utara World Trade Center (WTC), sing isih akeh sing nonton minangka kacilakan sing nggegirisi.

Menit mengko ing 09:02 am, United Flight 175 tabrakan karo Menara Kidul.

Dampak loro kasebut nyebabake karusakan ing prasarana sing nyebabake ambruk lan ambruk ing sawetara jam, sing uga ngrusak sawetara bangunan sing cedhak.

Ing dina tragis kasebut, nalika serangan ing Menara Kembar kedadeyan, upaya polisi, petugas pemadam kebakaran, penyelamat lan layanan darurat kutha kasebut heroik, mbantu luwih saka rong puluh lima ewu wong bisa lolos saka lokasi kedadeyan kasebut, sadurunge kedadeyan kasebut. asil.

Kerusakan sing disebabake dening impact nyebarake bobot menara lan jubin ing ngisor titik tabrakan ndhukung bobot kabeh lantai ing ndhuwur.

Impact ditambahaké kanggo geni ing menara kembar deteriorated lan weakened balok baja tanggung jawab kanggo ndhukung lantai, karusakan luwih saka struktur saka pencakar langit bisa nolak.

Menara Kidul nyerah dhisik, ambruk jam 9:59, seket enem menit sawise tabrakan. Menara Lor ambruk jam 10:28, kira-kira telung puluh menit sawise kacilakan kasebut.

Ambruk bangunan kasebut nyebabake ambruk puing-puing sing nyebabake kobongan lan kerusakan serius ing kabeh bangunan World Trade Center, lan nyebabake ambruk WTC7 sing dikonsumsi dening geni, ambruk lan ambruk ing jam 5:20.

Tanggal 11 September 2001, nggegirisi, kebingungan, kaget, lan rasa nyeri nyerang jagad iki, nanging utamane wong New York, nyawa sing ilang, lan kejatuhan lambang dagang lan industri Amerika minangka demonstrasi sing luar biasa babagan carane kita bisa dadi individu lan minangka bangsa apa wae, nalika ngadhepi terorisme.

Serangan ing Menara Kembar nandhani pungkasan tragis saka lambang New York iki, ninggalake bolongan gedhe ing jantung kutha lan ing langit.

American Airlines Flight 11

Pesawat pertama sing dibajak sing melu nyerang Menara Kembar yaiku Boeing 767-223ER, registrasi N334AA, American Airlines Flight 11.

Pesawat iki nyebabake menara lor ing antarane lantai 94 lan 98, mbukak bolongan gedhe sing ngrusak struktur kasebut lan nyebabake kobongan, amarga akeh bahan bakar ing tank Boeing.

Kira-kira telung ewu galon bahan bakar saka kira-kira 10,000 galon sing digawa pesawat, langsung njeblug.

Pesawat iki mabur saka Bandara Internasional Logan, ing kutha Boston, jam 7:59 ing landasan pacu 4R, kanthi total sangang puluh loro wong, wolung puluh siji penumpang, loro pilot lan sangang kru kabin.

Anggota kru pesawat iki sing melu serangan ing Menara Kembar yaiku:

John Ogonowski: pilot

Thomas McGuinness: co-driver

Asisten penerbangan:

Barbara Arestegui

Jeffrey Colman

Sarah Low

Karen Martin

kathleen nicosia

Betty Ong

jean roger

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Temokake kabeh babagan Pulo Ellis, pulo New York sing apik banget

Diana Snyder

Madeline Sweney

Boeing 767 mabur menyang Bandara Internasional Los Angeles, lan dibajak nalika kira-kira limalas menit mabur.

Klompok penculik sing dibentuk dening limang individu sing ana hubungane karo jaringan Al Qaeda, diidentifikasi minangka: Mohammed Atta, Abdulaziz al-Omari, Suqami, Waleed al-Shehri lan Wail al-Shehri.

Pembajakan iki diwiwiti jam 8:13 am, nalika loro pilot kasebut ora ana maneh komunikasi karo kontrol lalu lintas udara Boston.

Panjaluk ora dijawab dening anggota kru amarga pesawat kasebut ngluwihi 7900 kaki ing dhuwur, mung ing tengah Massachusetts.

Pesawat kasebut muter 20 derajat ing sisih tengen sing dijaluk dening kontrol lalu lintas, nanging ora nampa panjaluk kanggo menek ing dhuwur jelajah 11 meter.

Nalika jam 8 esuk, pesawat kasebut tekan dhuwure 16 meter lan nyimpang saka rute sing dijadwalake.

Akeh upaya kanggo komunikasi karo pesawat kasebut kanthi kontrol lalu lintas udhara, nanging ora nate nampa tanggapan. Jam 8:21 esuk, pesawat mandheg ngirim sinyal mode C transponder.

Kanggo njlentrehake, transponder minangka jinis piranti sing digunakake ing aeronautika, fungsine kanggo nampa sinyal lan uga ngasilake sinyal liyane.

Biasane pitakonan utawa interogasi lan asil utawa respon dikirim, njaga komunikasi elektronik antarane peralatan ing pesawat lan stasiun ing lemah.

Invasi lan penyitaan kabin dening teroris mbingungake lan ora tepat, ing antarane sawetara data sing diklumpukake nuduhake yen nganti jam 8:19 am klompok iki wis mateni limang wong ing kapal:

John Ogonowski: pilot

Thomas McGuinness: Perwira pisanan

Karen Martin: Pramugari

Barbara Arestegui: pramugari

Daniel Lewin: penumpang Israel, mantan anggota tentara negarane.

Sawetara data sing diwenehake dening pramugari, sing bisa nggawe komunikasi karo American Airlines, nuduhake yen para teroris nyuduk staf lan ngethok tenggorokan penumpang, sing nyoba nyegah teroris mlebu kabin.

Telpon kasebut digawe dening Madeline Amy Sweeney, salah sawijining pramugari, marang salah sawijining atasan langsung ing Boston, Michael Woorward.

Sweeney, karyawan American Airlines 35 taun luwih saka XNUMX taun lan ibune loro, ujar manawa pesawat kasebut dibajak, rong kru ditusuk lan tenggorokan penumpang kelas bisnis sing katon mati wis dipotong.

Pramugari kasil tetep tenang lan waras kanggo nunjukake nomer kios para pembajak.

https://www.youtube.com/watch?v=7rMQu2B_3vU

United Airlines Flight 175

Pesawat nomer loro sing nyerang South Tower utawa WTC2 yaiku United Airlines Flight 175, sing nutupi rute domestik biasa ing Amerika Serikat.

Boeing 767-222 sing kadhaptar kanthi nomer N612UA, njupuk saka Bandara Internasional Boston, ing kutha kanthi jeneng sing padha, kanthi 65 wong: 56 penumpang lan 9 kru.

Anggota kru kalebu:

-Victor Saracini: pilot

-Michael Horrocks: perwira pisanan

Pramugari:

- Robert Fangman

- Amy Jarrett

-Amy King

-Kathryn Laborie

-Alfred Marchand

- Michael Tarrou

- Alice Titus

Pesawat sing arep menyang Bandara Internasional Los Angeles dicekel esuk dening limang teroris saka jaringan al-Qaeda tanggal 11 September 2001.

Anggota kelompok teroris diidentifikasi minangka:

  • Marwan al-Shehhi
  • Mohand al-Shehri
  • fayez banihammad
  • Ahmad al-Ghamdi
  • Hamza al Ghamdi

Takeoff ana ing 8:14 am, tekan dhuwur sepuluh ewu meter ing 8:33, miwiti layanan ing kapal. Nalika jam 8:37, prentah kasebut ditanggepi dening pengontrol lalu lintas udhara kanggo ngindhari penerbangan 11 American Airlines.

Miturut informasi sing ditanggepi dening para pilot, wong-wong sing ana ing dhuwur 29000 kaki katon kaya kahanan sing ora teratur. Iki minangka komunikasi pungkasan karo penerbangan iki.

Pembajakan kasebut dumadi ing antarane jam 8:42 lan 8:46, tepate jam 8:47, kode transponder diganti lan nyimpang saka dalan sing direncanakake, tanpa nanggapi upaya komunikasi.

Sajrone penerbangan kasebut, pesawat kasebut nyedhaki tabrakan karo Delta Airlines Flight 2315 lan Midwest Express Flight 7.

Tepat jam 8:58, Flight 175 tumuju New York City, ngliwati New Jersey kurang saka 28.500 kaki, lan wiwit nyilem kanthi tenaga, mudhun luwih saka 24.000 kaki ing kurang saka limang menit.

Pengontrol lalu lintas udhara ing New York ngira yen dheweke mudhun kanthi kecepatan sepuluh ewu kaki saben menit.

Dampak ing pojok Menara Kidul World Trade Center ing New York ing 9:02, pitulas menit sawise tabrakan Flight 11 ing menara lor, ngatur kanggo numpes antarane lantai 78 lan 84 nyebabake karusakan sing sèket enem. menit mengko padha nyebabake total ambruk.

Tanggal serangan

Saka pambangunan nganti ambruk, Menara Kembar mung ngalami rong serangan, sing pisanan ing taun 1993 nalika bom njeblug ing salah sawijining ruang paling ngisor lan ing taun 2001 serangan bunuh diri sing mungkasi sejarah gedung pencakar langit sing misuwur iki.

Serangan pisanan ing Menara Kembar

Ing taun 1993, integritas struktur pusat perdagangan diuji, serangan pisanan ing Menara Kembar minangka sing pisanan ing sajarah WTC.

Tanggal 26 Fèbruari 1993, bom kanthi daya ngrusak sing padha karo 2,200 kilogram TNT njeblug ing salah sawijining ruang paling ngisor ing menara Lor, khusus ing ruang paling ngisor ing lantai loro.

Detonasi kasebut nyebabake nem wong tiwas, tatu sewu lan kerugian kira-kira nem atus yuta dolar. Enem ekstremis Islam dikunjara, diadili lan dihukum amarga kejahatan iki.

serangan ing Menara Kembar

Rong puluh dina sawise serangan ing Menara Kembar, dheweke dibukak maneh kanthi langkah-langkah keamanan sing luwih ketat, sing kalebu watesan ing akses menyang papan parkir, panggunaan kredensial identifikasi elektronik kanggo wong-wong sing kerja ing bangunan kasebut.

Otoritas Pelabuhan nandur modal kira-kira pitung atus yuta dolar kanggo perbaikan kayata:

  • Lampu darurat sing dioperasikake baterei kanggo tangga.
  • Pusat komando darurat ing saben bangunan.
  • Remodeling lan ndandani.

Pusat komando operasi darurat teknologi dhuwur sing dikenal minangka Bunker dipasang ing 7 World Trade Center, lan diadegake dening Walikota Rudolph W. Giuliani.

serangan ing Menara Kembar

11 September 2001

Rong sasi sadurunge serangan 11/XNUMX, XNUMX persen spasi WTC sing dikontrol dening Otoritas Pelabuhan ora kasedhiya.

Ing tembung liya, sadurunge serangan ing Menara Kembar, 10,4 yuta kaki persegi dikuwasani, sing tegese akeh wong saben dina ing papan sing sibuk iki.

Nanging, karya iki gedhene lan wigati ing kutha, dadi memori sedih lan nglarani sing September taun 2001. Sekawan serangan teroris umum dikenal minangka 9/11 utawa 11-S, kaancam bakal punah, dina iku TCTerms penting saka Amerika Serikat saka Amerika.

Rencana kasebut nganggep pembajakan pesawat komersial bakal nabrak ing sawetara titik sing dijadwalake dening kelompok teroris jihad Al Qaeda, sing kalebu WTC, utamane menara kembar, Pentagon lan Capitol.

Gambar loro montor mabur sing nyerang menara kembar sing ditresnani lan misuwur lan kabeh kedadeyan sing dicetusake ing esuk tanggal 11 September 2001, minangka prastawa sing nggegirisi lan sungkawa ing saindenging jagad.

Tragedi ngancurake sing ora dipikirake dening para perancang lan insinyur gedung pencakar langit kasebut, lan bisa dipercaya yen ora nate mbayangake.

Serangan sing ditindakake dening sangalas anggota Al Qaeda, sing dipérang dadi patang kelompok pembajak, nduweni misi kanggo nundukake kru saben pesawat, ngontrol lan nabrak target.

Wigati dicathet yen saben klompok teroris duwe individu sing dilatih kanggo mabur pesawat kasebut nalika ana ing kekuwatane.

Rencana teroris iki mbukak kaya ing ngisor iki:

American Airlines Flight 11 lan United Airlines Flight 175 ditabrak Menara Kembar, New York.

American Airlines Flight 77 tabrakan ing njaba sisih kulon Pentagon, Virginia.

United Airlines Flight 93 gagal kanggo ketemu target impact ing Amerika Serikat Capitol, ing Washington DC, iki thanks kanggo penumpang lan kru sing ngadhepi teroris lan nyebabake dheweke kacilakan ing lapangan mbukak cedhak Shanksville, Pennsylvania.

Serangan teroris sing nggegirisi iki dikutuk dening kabeh negara lan dening Dewan Keamanan PBB. Fitur utama lan umum yaiku nggunakake pesawat komersial minangka senjata kanggo ngrusak target.

Ana ora perlu kanggo nerangake impact sing iki acara elek nyebabake donya, wedi lan anguish utamané ing negara Kulon, saliyane kanggo owah-owahan radikal ing akeh kawicaksanan keamanan, utamané ing udhara.

Perencanaan serangan

Penyelidikan sing beda babagan serangan bunuh diri ing Menara Kembar lan titik penting liyane ing Amerika Serikat, ngidini ngerti kepiye tumindak teroris kasebut direncanakake.

Serangan jinis iki nggunakake montor mabur diwenehake marang Osama bin Laden dening Khalid Sheikh Mohamed ing taun 1996 sawise nambahake kegagalan ing operasi sing padha ing taun 1995 ing Filipina.

Operasi iki, sing diarani Operasi Bojinka, sing dijarwakake tegese "bledosan", dipasrahake marang Ramzi Yousef lan Khalid Sheikh Mohammed, anggota Al Qaeda.

serangan-ing-menara-kembar

Perencanaan iki bakal ditindakake antara tanggal 15 nganti 22 Januari 1995, kanthi tujuan ing ngisor iki:

  • Karusakan 11 pesawat sing nutupi rute Asia lan Amerika Serikat nalika mabur ing Samudra Pasifik. Iki bakal ndhaptar kira-kira patang ewu korban.
  • Pembunuhan Paus Yohanes Paulus II nalika perayaan Hari Pemuda Sedunia ing Manila.
  • Rusak bangunan CIA ing Langley, Virginia.

Rencana nggegirisi iki ditemokake ing 6 Januari 1995 dening petugas polisi ing Manila, Filipina, saéngga nyegah karusakan sing mbebayani.

Nanging, jinis-jinis gagasan iki tetep dadi pilihan kanggo grup iki lan sayangé kanggo manungsa, dheweke nyempurnakake, sing dituduhake ing 11 September 2001.

Kanggo taun 1999 radikalisasi Muslim sing manggon ing Alemania, sing banjur disebut "sel Hamburg" nindakake trip menyang Afghanistan.

Tujuane kanggo nampa latihan perang ing perang Chechnya kaping pindho, nglawan Rusia.

Nanging dheweke direkrut dening Osama Bin Laden, sing mbiayai dheweke lan menehi latihan sing cocog sajrone wulan-wulan sabanjure, kanggo nindakake serangan udara nglawan titik-titik lambang Amerika Serikat.

Originally rencana kanggo ngrebut rolas pesawat, sing bakal nabrak target sing wis ditemtokake, kalebu:

  • Menara Kembar World Trade Center (New York, rong pesawat)
  • Gedung Empire State (New York)
  • Pentagon (Arlington)
  • Menara Prudential (Boston)
  • Gedung Putih (Washington, DC)
  • Capitol (Washington, DC)
  • Menara Sears (Chicago)
  • US Bank Tower dikenal minangka Library Tower (Los Angeles)
  • Piramida Transamerica (San Francisco)
  • Pusat Columbia (Seattle).

Gunggunge tujuan kasebut nggawe dheweke mikir maneh mengko, amarga akeh banget lan ora mungkin ditindakake.

serangan ing Menara Kembar

Jumlah dislametaké wis suda, ninggalake mung lima saka sewelas pisanan diusulake.

Iki yaiku: loro Menara Kembar minangka lambang kapitalisme, Pentagon sing ngemot kekuwatan militer, Capitol minangka wakil kekuwatan politik, lan Gedung Putih amarga jelas minangka lambang kekuwatan presiden.

Nanging, lan sampeyan bisa ndeleng pesawat kalima iki ora tau dibajak, pilot sing ketoke nindakake maneuver lampus, Zacarias Moussaoui, dicekel ing biaya imigrasi ing Agustus 2001. Penangkapan iki digawe dening FBI.|

Dikira meh sewulan sadurunge serangan 11/XNUMX, papat tim sing kasedhiya diwenehi target.

Jeneng kode saben titik sing bakal nabrak yaiku: Fakultas Hukum (Kapitol), Fakultas Seni Rupa (Pentagon) lan Fakultas Urbanisme (menara kembar World Trade Center). (Deleng artikel: Taman Baterai)

Al-Qaeda

Para jihadis dipérang dadi pirang-pirang klompok, kayata:

  • Al Qaeda
  • ISIS
  • Boko Haram
  • Al-Nusra
  • Hizbullah
  • Hamas.

Sanajan umume ndeleng akronim sing beda-beda nalika klompok teroris ngaku serangan, perlu dimangerteni manawa sanajan ana bedane cilik, umume klompok kasebut duwe ideologi, metode lan strategi sing padha, tujuane umume yaiku ngowahi negara Arab dadi negara Arab. rezim Muslim.

Al-Qaeda minangka organisasi teroris sing diadegake dening Osama Bin Laden ing taun 1987. Dheweke dadi penyelenggara lan pelaku serangan bunuh diri sing beda-beda ing saindenging jagad, kalebu:

  • Amerika Serikat tanggal 11 September 2001
  • Madrid tanggal 11 Maret 2004
  • London tanggal 7 Juli 2005

Saiki grup iki dadi saingan saka organisasi sing dikenal minangka Islamic State (IS).

https://www.youtube.com/watch?v=bzXG_PmBkDk

Nanging, jaringan Al-Qaeda njaga sel-sel sing nduweni kekuwatan akeh ing Yaman, dumunung ing Semenanjung Arab lan dikenal minangka Aqpa, ing wilayah Maghreb sisih lor bawana Afrika sing dikenal minangka AQIM lan ing Suriah minangka Front Al-Nusra.

Klompok teroris iki diatur ing jaringan internasional, sanajan asale saka Pakistan.

Al Qaeda, sing tegesé "basis" ing basa Arab, muncul nalika pungkasan Perang Afghan Kapisan sing dumadi antara taun 1979 lan 1989, ing ngendi Uni Republik Sosialis Soviet (USSR) lan para pejuang gerakan pembebasan nasional. , dikenal minangka mujahidin Afghan.

Perang kasebut sejatine nglawan kehadiran Soviet ing Afganistan, nanging kanthi alon-alon mundur saka negara iki, Al Qaeda wiwit rekrut, ngatur lan mobilisasi para pejuang jihad anti-Soviet.

Rencana kasebut yaiku golek papan anyar kanggo nerusake perang kanthi ndhukung jaringan paramiliter jihad. (Deleng artikel: Pusat Lincoln)

Iku penting kanggo njlentrehake yen istilah jihad nerjemahake menyang imposition agama perang, adhedhasar panggilan utawa telpon dening Al Qur'an kanggo nggawa hukum Allah kanggo kabeh negara.

Diwenehi wewenang dening pimpinan rezim Taliban, Mullah Omar, pangadeg kelompok paramiliter Osama Bin Laden pindhah menyang Afghanistan ing 1997, lan nggawe kamp latihan kanggo wong-wong sing gabung karo Al Qaeda.

serangan ing Menara Kembar

Tujuan utama jaringan Al Qaeda ing dasare ana loro:

1-Melawan apa sing diakoni minangka mungsuh cedhak, tegesé rezim-rezim ing Timur Tengah sing dianggep murtad, tegesé ninggal iman lan kapercayan agama, kalebu Arab Saudi lan Mesir.

2-Melawan uga panyengkuyung saka mungsuh cedhak iki ing saindhenging donya, kang disebut mungsuh adoh, dipimpin déning Amerika Serikat lan Kulon.

Wigati dimangerteni manawa ambisi Al Qaeda mung nggawe lan mimpin jihad global, duwe ambisi politik ngluwihi tujuan agama.

Sajrone taun 1998-an, Al Qaeda nindakake sawetara serangan simultan marang kedutaan AS ing Kenya lan Tanzania ing taun 67, serangan ing kapal penghancur AS USS Cole (DDG-2000) ing pelabuhan Aden ing taun XNUMX.

serangan ing Menara Kembar

11 September 2001 nandhani pungkasane tahap internasionalisasi gerakan Al Qaeda, kanthi serangan ing Menara Kembar lan Pentagon nyebabake pati telung ewu wong.

Presiden Amerika Serikat nalika iku, George W. Bush, mrentahake intervensi Afghanistan, sawise serangan ing Menara Kembar ing 2001 lan Irak ing 2003.

Manuver militer AS ing Afghanistan nyebabake kejatuhan rezim Taliban kanthi cepet, lan karusakan saka akeh kemah al-Qaeda.

Akeh jihadis sing kudu mundur, kalebu Osama Bin Laden, sing banjur tilar donya ing operasi sing dipimpin dening Pasukan Khusus ing 2011, ing kutha Abbottabad, dumunung ing provinsi Khyber Pakhtunkhwa ing Pakistan.

serangan ing Menara Kembar

Intervensi militer ing Afghanistan minangka perang paling dawa ing ngendi Amerika Serikat melu, sing pisanan ing Organisasi Perjanjian Atlantik Utara (NATO) miwiti aksi militer ing njaba wilayah kasebut.

Iki minangka sing pisanan lan mung siji nganti saiki sing diprodhuksi dening aktivasi artikel 5 saka Traktat Atlantik, ing ngendi para anggota aliansi netepake komitmen kanggo nglindhungi lan mbela saben liyane yen ana serangan lan agresi eksternal.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane pindhah menyang Niagara Falls

Iki minangka konflik bersenjata sing wis suwe saya suwe lan wis katon telung presiden: George Walker Bush, Barack Obama lan Donald Trump.

Transformasi Al Qaeda dadi kelompok lokal

Amarga intervensi militer Amerika sawise serangan ing Menara Kembar, kelompok teroris iki saya ringkih, ilang pangkalan ing Afghanistan minangka pukulan serius.

Al Qaeda ngandelake panyengkuyung lan pengikute kanggo nggawe sel lan kelompok regional sing ndhukung perang kasebut. Banjur organisasi dadi kasebar lan wiwit cabang kanthi cara ing ngisor iki:

serangan ing Menara Kembar

-Al Qaeda Central utawa pimpinan organisasi, adhedhasar ing Waziristan, wilayah pegunungan ing Pakistan sisih lor-kulon.

-Al Qaeda ing Semenanjung Arab (AQAP): digawe ing 2009, operasi aktif ing wilayah Yaman lan Arab Saudi. AQAP ngaku tanggung jawab kanggo serangan Charlie Hebdo ing Januari 2015.

-Al Qaeda ing Maghreb Islam (AQIM): dibentuk dening Aljazair Salafist Group for Preaching and Combat (GSPC), sing ing 2006 sumpah setya marang gerakan teroris.

AQIM cukup aktif ing Sahel, sing kalebu Senegal lor, Mauritania kidul, Mali, Burkina Faso lor, Aljazair kidul, Niger, Nigeria lor, Chad tengah lan Sudan, Eritrea lan Ethiopia sisih lor.

-Hayat tahrir al-sham sing dikenal ing jaman kepungkur minangka jabhat al-nosra utawa al-nosra ngarep, sanajan dheweke misahake awake dhewe ing 2016, klompok iki diterangake minangka bagean saka al-Qaeda ing Siria.

-Al shabaab: klompok sing adhedhasar lan aktif ing Somalia, disambung karo Al Qaeda ing 2012.

-Al Qaeda saka sub-benua India (AQSI): didegaké ing 2014 lan dikenal minangka AQSI, iku conto paling apik sing jaringan klompok teroris iki wishes kanggo nggedhekake lan tetep aktif ing bawana Asia, aktif banget ing Bangladesh.

-Al Qaeda ing Irak: diwiwiti ing 2004 lan digawe dening Abu Musab al Zarqawi minangka Al Qaeda ing Irak, klompok sing ngelak getih lan agresif iki ngetokake perang nglawan Syiah ing negara kasebut, sing diremehake dening pimpinan pusat al Qaeda. lan pimpinan saiki, Ayman al-Zawahiri.

Owah-owahane saka Al Qaeda dadi ISIS utawa Negara Islam dumadi ing taun 2006, kanthi tujuan utama nyawiji Irak karo Suriah dhisik, banjur nambahake kabeh negara Arab.

ISIS, uga dikenal minangka Negara Islam (IS), minangka klompok sing ngeyel nyebutake negara, tinimbang klompok teroris.

Osama bin Laden lan serangan ing Menara Kembar

Bin Laden lair tanggal 10 Maret 1957 ing Riyadh, Arab Saudi. Putra kaping pitulas Mohammed bin Laden asale saka Yaman sing duwe anak 52. Dheweke dadi pemilik perusahaan konstruksi paling gedhe ing kerajaan Saudi.

Saka apa sing bisa disimpulake yen anak-anake, lan kalebu Osama sing isih enom, nampa pendhidhikan sing istimewa, meh kabeh padha dididik ing Kulon lan banjur ngabdi ing perusahaan bapake.

Nanging Osama tetep ana ing negarane, sinau ing sekolah ing Jiddah, dheweke mutusake kanggo omah-omah karo Najwan Ibrahim Ghanem saka Siria sing isih enom karo dheweke duwe anak sewelas, lan uga gabung karo Ikhwanul Muslimin.

serangan ing Menara Kembar

Sakabèhé dhèwèké duwé garwa lima, wong Saudi telu, wong Siria siji lan wong Yaman siji, duwé anak patlikur. Wong wadon diwenehi jeneng: Najwa Ghanem, Khadijah Sharif, Khairiah Sabar, Siham Sabar lan Amal al-Sadah.

Kanggo Osama Bin Laden, Islam ora mung agama, nanging minangka basis sing menehi asal lan kekuatan kanggo cita-cita lan kapercayan politik, tansah mengaruhi kabeh keputusane.

Ing taun-taun universitas ing taun XNUMX-an, dheweke dadi pengagum lan pengikut pan-Islamis radikal Abdullah Azzam, sing ngeyel yen kabeh Muslim kudu munggah ing jihad utawa perang suci, kanthi niat sing kuat kanggo mbentuk negara Islam sing gedhe.

Pan-Islamisme minangka ideologi politik sing mbela lan ngupayakake persatuan kabeh umat Islam ing sawijining Negara Islam sing gedhe.

Cita-cita lan kapercayan dheweke duwe pengaruh marang Osama bin Laden sing isih enom, sing ora ngerti babagan pengaruh Barat ing Timur Tengah.

https://www.youtube.com/watch?v=LUWBUr5_kaY

Ing taun 1979, nalika pasukan USSR nyerbu Afghanistan, Azzam lan Osama bin Laden tumuju ing Peshawar, sawijining kutha ing tapel wates Pakistan-Afghanistan, nanging dadi kagungane mantan, kanthi tujuan kanggo gabung karo perlawanan.

Pakaryane ora persis minangka pejuang, nanging dheweke ngabdiake awake dhewe kanggo golek sambungan sing bakal menehi dhukungan finansial lan moral kanggo mbrontak Afghan dikenal minangka mujahidin.

Kajaba iku, dheweke ngabdiake awake dhewe kanggo ngyakinake lan ngrekrut para mudha ing saindenging Timur Tengah, supaya bisa gabung karo jihad Afghan.

Maktab al-Khidamat (MAK) ya iku organisasi sing digawé kanggo ngrekrut sukarelawan sakdonya, ana ing panggonan sing adoh saka asalé, kayata: Brooklyn lan Tucson (Amerika Serikat)

Kabeh sukarelawan sing teka ing telpon kasebut dikenal minangka Arab Afghan, nyedhiyakake papan kanggo nginep, latihan lan pasokan. Dadi cetha banget yen dheweke bisa ngetrapake pan-Islamisme.

serangan ing Menara Kembar

Kira-kira taun 1988, Osama bin Laden ngedegake grup al-Qaida, sing nerjemahake minangka "basis." Organisasi iki bakal fokus kanggo nindakake aksi terorisme simbolis lan dudu kampanye militer.

Nalika pasukan Soviet mundur saka Afghanistan ing taun 1989, pimpinan teroris bali menyang Arab Saudi kanthi tujuan kerja keras kanggo nggoleki lan nglumpukake dana kanggo nerusake misi kasebut.

Nanging, kulawarga kraton Saudi, sing nuduhake kecenderungan pro-Kulon, mbuktekake ora gelem kerja sama karo rencana Osama. Nanging, dheweke ora percaya lan sebagian wedi karo wacana pan-Islamis sing agresif saka pimpinan teroris.

Gagasan Saudi yaiku supaya Bin Laden tetep tenang lan adoh, ngindhari kabeh biaya sing bakal nyebabake weker lan masalah ing kerajaan.

Paspore ditahan lan proposal kanggo ngirim wong-wong sing diarani Arab Afghan menyang tapel wates ditolak, sawise invasi Irak ing Kuwait persis ing taun 1990.

Nanging, sing paling awon saka penghinaan kanggo jihadist yaiku kraton Saudi mutusake kanggo njaluk dhukungan lan bantuan saka Amerika Serikat, sing tansah dianggep kafir.

Penghinaan iki nuwuhake amarah lan penghinaan bin Laden, dheweke njamin yen Al Qaeda minangka pemilik donya lan dudu Amerika.

Ing awal taun sabanjuré pimpinan teroris ninggalake Arab Saudi kanggo pindhah menyang Sudan, ngendi ana kamungkinan kanggo golek dhukungan lan militan liyane.

Klompok al-Qaeda nyiapake luwih saka setahun, banjur nyerang pukulan pisanan. Serangan bom ing hotel ing Aden, Yaman. Panggonan ing ngendi tentara AS manggon nalika menyang misi ing Somalia.

Loro wong warga negara Austria tiwas ing serangan kasebut lan ora ana korban jiwa ing AS.

Nanging, sanadyan padha ora nyebabake pati kanggo Amerika, tumindak pisanan iki nyengkuyung wong lan padha milih kanggo ngaturake piyambak kanggo panggolekan menyang laku murni lan prasaja kekerasan.

Dheweke tanggung jawab nyedhiyakake latihan, persiapan lan senjata kanggo para pemberontak Somalia sing mateni wolulas prajurit AS ing kutha Mogadishu ing taun 1993.

Wong-wong mau digandhengake karo bom 1993 ing World Trade Center ing New York.

Ngatur lan nindakake nyoba mateni Presiden Mesir Hosni Mubarek ing taun 1995

Dheweke ngebom pusat pelatihan lan pendhidhikan Pengawal Nasional AS ing '95 uga, ing Riyadh.

Pelaku bom truk sing kompromi Menara Khobar, papan sing digunakake kanggo manggon militer Amerika Serikat, dumunung ing Dharan, Arab Saudi ing taun 1996.

Bin Laden pindhah menyang Afganistan ing taun 1996, supaya ora dicekel dening panguwasa lan nggolèki sukarelawan kanggo rekrut kanggo pangkat Al Qaeda, sing serangan lan serangan terus saya tambah.

Persis tanggal 7 Agustus 1998, serangan ing kedutaan Amerika Serikat ing Nairobi lan Kenya nyebabake rong atus telulas tiwas lan patang ewu limang atus tatu nalika bledosan mbledhos bebarengan.

Ing Dar-es-Salaam, kutha kanthi populasi paling gedhe ing Tanzania, sing tiwas ana sewelas lan sing tatu nganti wolung puluh lima. Al-Qaeda ngaku tanggung jawab kanggo serangan kasebut.

Banjur tanggal 12 Oktober 2000, ana prau cilik tabrakan karo lambung kapal perusak Angkatan Laut AS USS Cole, sing mapan ing pesisir Yaman.

Klompok teroris ngaku tanggung jawab kanggo serangan sing nyebabake pitulas pelaut mati lan telung puluh wolu tatu.

Ing Amerika Serikat, juri federal nggawe tuduhan ing ngendi Osama Bin Laden tanggung jawab kanggo serangan ing kedutaan, nanging ing kasus iki, nganti buronan ditemokake, ora ana sidhang.

Al Qaeda ora mandheg, tuduhan kasebut ora ngganggu dheweke saka rencana sabanjure, serangan teroris 11 September 2001 ing panggonan-panggonan lambang ing Amerika Serikat: serangan ing Menara Kembar, Pentagon, Capitol, lan liya-liyane.

Sawisé serangan September, sanajan kanthi kegilaan pemberantasan global, Osama Bin Laden bisa lolos saka panangkepan, dadi mungsuh umum.

Dheweke ndhelik suwene dasawarsa, kajaba sawetara audio lan video ing ngendi dheweke nggawe komentar, fatwa lan malah guyon lan disiarkan ing radio lan televisi.

Aku terus nggoleki sukarelawan lan rekrut jihadist enom, antusias babagan panyebab teroris, sing dadi sababe, lan ngatur serangan lan kudeta anyar.

Sawise sawetara taun tetep anonim, penulis serangan ing Menara Kembar dumunung ing Agustus 2010.

Osama Bin Laden, ana ing Pakistan persis ing komplek ing Abbottabad.

Kanggo sawetara sasi, CIA njaga pengawasan permanen ing wilayah kasebut, omah kasebut diamati lan drone njupuk foto saka wilayah udara.

Tanggal 2 Mei 2011, tim Angkatan Laut SEAL dikirim kanggo mlebu ing kompleks kasebut, pimpinan al-Qaeda diidentifikasi lan ditemokake.

Dheweke tetep ana ing kamar sing paling dhuwur, kanthi pistol lan bedhil serbu. Dheweke ditembak ing sirah lan dhadha, tiwas langsung.

Awak Osama Bin Laden ditransfer saka kompleks Abbottabad ing ngendi operasi kasebut ditindakake kanthi helikopter, menyang kapal induk Amerika sing dumunung ing Samudra Hindia. Awake pimpinan disimpen ing segara.

Bengi iku Presiden Obama ngandika marang bangsa ing pidato siaran dening media, kanggo nglaporake seda pimpinan teroris founding Al Qaeda.

Teori beda babagan 9/11

Versi resmi acara 11 September 2001 sing ditawakake pemerintah Amerika nyatakake yen rong pesawat komersial sing dibajak teroris nyerang Menara Kembar, nyebabake karusakan serius ing infrastruktur lan kebakaran sing disebabake dening bahan bakar pesawat. .

Iki nyebabake rusak kabeh struktur gedung pencakar langit, sing ambruk lan ambruk sawetara menit mengko.

Nanging, serangan sing nggegirisi iki nyebabake akeh teori konspirasi lan hipotesis alternatif sing beda karo versi resmi pemerintah Amerika Serikat.

Akeh sing yakin manawa warga diwenehi versi sing ndhelikake sebagian besar informasi babagan serangan teroris paling gedhe sing kedadeyan ing benua Amerika Serikat.

Akeh akademisi lan intelektual sing wis nyelidiki lan nyoba kanggo mbusak pitakonan babagan sing duwe Menara Kembar ditinggalake, ora digatekake lan ing kasus sing paling awon dipoyoki, dening pejabat pemerintah, media perusahaan, progresif kiwa, pakar politik, lan liya-liyane.

Ninggalake kanggo akeh koyo sing kapentingan kanggo tetep bisu, lan pepeteng kanggo kabeh individu utawa obahe sing pitakonan versi resmi acara.

Nanging, iki mung nyebabake pitakonan, teori lan hipotesis liyane. Nganti 2010, kira-kira 11 arsitek lan insinyur njaluk penyelidikan anyar babagan XNUMX/XNUMX lan serangan ing Menara Kembar.

Kanggo nggoleki versi nyata sing dikarepake akeh wong ngerti babagan 11 September 2001, akeh wong lan organisasi sing gabung ing "Gerakan kanggo Kebenaran babagan 11/9" lan para anggotane nyebat piyambak 9/11 skeptis. "truthers".

Tujuan saka grup iki yaiku kanggo neliti, ngumpulake lan ngumpulake bukti, saliyane nyebarake teori alternatif babagan 11/XNUMX lan serangan ing Menara Kembar lan Pentagon.

Akeh perkara sing diduga nggawe versi resmi ora lengkap utawa salah kalebu:

Laporan Komisi 11/9 nawakake panjelasan babagan kedadeyan sing salah, nuduhake yen iki mung bisa dicenthang lan diverifikasi.

Panjelasan ilmiah sing beda-beda sing diwenehake bertentangan lan ora sampurna, mula panjelasan adhedhasar fakta dibutuhake.

Ana bukti sing nuduhake sisa-sisa thermite lan jejak ing conto bledug saka menara kembar, lan Gedung No. 7 saka WTC. Explosive digunakake kanggo demolitions kontrol.

Sawetara tesis lan hipotesis sing diajukake dening ahli teori konspirasi lan sarjana 11/XNUMX saiki lan nggunakake akeh fakta sing ngganggu sing mung analisa sing angel banget bisa mbantah kanthi jelas.

Kabutuhan kanggo bebener versi resmi saka pamaréntah Amerika Serikat babagan serangan iki ora mung kuwatir Amerika piyambak, nanging iku sawijining fénoména global sing nggugah kapentingan saka bangsa liya.

Ing kasus Kanada, njaluk mbukak diselidiki anyar ing serangan, ing tampilan saka pati saka patlikur Kanada ing ambruk saka Lor lan Kidul Towers saka World Trade Center. Ana uga "Gerakan Montreal kanggo bebener babagan 11 September"

Versi alternatif sing paling dirungokake saka serangan ing Menara Kembar yaiku sing negesake manawa pamrentah AS sing ngatur serangan kasebut, lan sing bakal melu kanthi aktif.

Dheweke ujar manawa bahan peledak nyebabake ambruk menara World Trade Center, lan dudu rong pesawat sing nabrak.

Kajaba iku, akeh sing ngomong babagan rudal sing nyerang Pentagon, tinimbang pesawat, wis tabrakan utawa nabrak papan kasebut. Pesawat sing nyerang lapangan terbuka ing Pennsylvania mesthine ditembak dening Angkatan Udara Amerika Serikat.

Teori alternatif saka serangan ing Menara Kembar ora mesthi konsisten, lan bisa uga mbantah ing babagan tartamtu. Iki adhedhasar anomali, sing mesthine ora bisa diterangake, sing nyebabake akeh keraguan babagan sawetara aspek versi resmi.

Anomali kasebut ora langsung mbuktekake manawa versi pejabat pemerintah iku salah, nanging iki mbuktekake manawa versi resmi kasebut ora sakabehe bener utawa jelas.

kontrol demolition theory

Para pandherek lan pembela teori konspirasi iki njaga lan mbela manawa versi Pemerintah, babagan dampak pesawat ing menara lan geni sing nggegirisi, ora bisa nyebabake ambruk gedung pencakar langit.

Kaping pisanan, panas sing diasilake dening bahan bakar ora cukup kanggo nyawiji utawa nggabungake kolom baja. (Deleng artikel: Jembatan Brooklyn)

Nanging, ana zat sing bisa mbledhos luwih akeh, sing bakal njeblug sithik-sithik, ngethok kolom kasebut.

Kajaba iku, akeh nuduhake ejections kuat beton pulverized sing metu saka jendhela minangka loro menara ambruk, sawise serangan ing Menara Kembar.

Penting kanggo nerangake yen marang teori serangan ing Menara Kembar iki, ana aspek sing ndhukung versi resmi: menara kembar ambruk saka titik impact pesawat.

Nanging, kudu dicathet yen baja ing kolom infrastruktur ora perlu leleh supaya bisa mlengkung lan pecah. Suhu ing ngendi bahan bakar diobong cukup kanggo baja ilang kekerasan lan kekuatan, antara liya.

Awan beton, diusir saka jendhela sawise serangan ing Menara Kembar sing meh padha karo awan, bisa uga amarga tekanan saka lantai siji sing tiba ing lantai liyane.

Kanggo nggawe wong ambruk karo bahan peledak, sawetara ahli nunjukaké, bakal ora pati jelas jumlah apik saka bahan peledak diselehake ing panggonan strategis ing advance, sawetara jubin tartamtu ing saben menara.

Kajaba iku, detonasi sing dikontrol ing tengah-tengah geni sing rame tanpa bahan peledak iki kena pengaruh, ngaktifake biaya kanthi tertib, ora mungkin.

Pangerten ing wektu sing padha supaya kanggo nginstal kabeh biaya iki, siji kudu duwe lokasi pas situs kacilakan pesawat sadurunge serangan ing Menara Kembar, lan supaya ing kabeh biaya sing bledosan saka bahan kimia iki diaktifake ing wektu sing padha. opo meneh..

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Madison Square Garden: Sejarah, Lokasi, Demolition, lan Liyane

Kajaba iku, akeh keraguan sing muncul nalika percaya karo teori iki, salah sijine kenapa keganggu ngirim papat pesawat komersial kanggo tabrakan ing titik sing mung bisa diunekake?

Pungkasane, njeblug wong-wong mau wis dadi tragedi lan pukulan serius kanggo keamanan negara, uga minangka pukulan sing ngrusak.

Nanging, iki minangka hipotesis alternatif saka serangan ing Menara Kembar sing diidentifikasi atusan wong, ing ngisor iki sawetara aspek sing ndhukung téori perisakan sing dikontrol:

Mesthine ana jejak super-thermite utawa nano-thermite ing sisa-sisa serangan ing Menara Kembar, nuduhake anané bahan reaktif sing dikembangake kanggo bahan peledak, propelan lan pyrotechnics.

Sing mesthine ngobati saka paspor salah sawijining teroris sing melu penculikan, Satam al Suqami sadurunge Menara Lor ambruk lan ambruk. Kebeneran sing ora mungkin amarga kahanan kasebut meh ora apik amarga kobongan.

Sadurunge lan sawise tanggal serangan ing Menara Kembar, gedung pencakar langit sing digawe saka baja durung ambruk amarga geni.

Nanging kanggo nimbali versi resmi saka serangan ing Menara Kembar, ora tau duwe struktur karo inti baja wis kapapar impact lan Suhu saka gedhene kuwi, materi iki arang banget sensitif panas.

Loro-lorone gedung pencakar langit ambruk saka jubin ing ngendi pesawat kasebut kena pengaruh, ing awake dhewe kira-kira sepuluh detik, kacepetan tiba gratis.

Kacepetan iki, wong sing ndhukung klaim teori iki, ora bisa digayuh ing lantai ngisor kajaba dibantu karo bahan peledak. Nanging, liyane ngaku yen total wektu ambruk cendhak, 10 detik saben menara, iku unrealistic.

Salah sawijining arsitek menara kasebut nyatakake yen dheweke tahan tabrakan karo pesawat, nanging perlu dicathet yen petungan sing digawe adhedhasar Boeing 707, pesawat paling gedhe nganti saiki, lan dudu Boeing 767, yaiku sing gedung pencakar langit sing kena pengaruh ing serangan ing Menara Kembar ing taun 2001.

Tim penyelamat, petugas pemadam kebakaran lan polisi ujar manawa wis krungu lan ndeleng bledosan ing menara sawise serangan ing Menara Kembar. Data kasebut ora pati jelas, amarga bledosan biasa dirungokake ing bangunan sing kobong amarga pembakaran bahan sing ana ing papan kasebut.

serangan ing Menara Kembar

Lantai lemah lan ruang paling ngisor nuduhake rusak banget sadurunge ambruk bangunan ing serangan ing Menara Kembar.

Akeh lebu sawise serangan ing Menara Kembar isih kobong lan ngentekake pirang-pirang wulan sabanjure, minangka ciri khas panggunaan nanothermites sing ora metu amarga ora ana oksigen.

Logam pijar ditemokake ing dhasar menara, sing dianggep minangka baja saka inti sing ilang. Akeh nuduhake yen mung nggunakake sawetara bahan mbledhos bisa Suhu dadi dhuwur sing padha nyawiji baja bisa tekan.

Ana sawetara gambar sawise serangan ing Twin Towers ngendi sampeyan bisa ndeleng kolom Cut ing amba 45 derajat, kang fitur banget umum nalika thermite digunakake kanggo Cut kolom baja ing demolitions disiapake lan kontrol.

Klaim kasebut banget dibela lan diulang dening wong-wong sing ndhukung teori konspirasi iki.

Sebagéyan gedhé kolom ditemokake ing pecahan kira-kira sangang meter, sing diarani minangka bukti panggunaan bahan peledak.

Sawise serangan ing Menara Kembar lan ambruk, akeh kolom dikirim kanggo inspeksi, review lan sinau menyang bawana Asia, nanging iki nyebabake rasa curiga lan nyatakake yen kanggo nyegah penyelidikan sing bakal nemtokake panggunaan zat. bahan peledak ing menara kembar.

Akeh detractors saka versi resmi negesake manawa ora ana alesan sing jelas kanggo ambruk bangunan 7 saka World Trade Center, amarga ora ditabrak pesawat apa wae.

Nanging, miturut omongane uwong sing ambruk sakteruse sawise serangan ing Menara Kembar disababaké déning demolition kontrol nggunakake bahan peledak, lan ora dening rusak infrastruktur dening geni lan lebu.

Teori WTC7

Ana akeh sing diomongake babagan teori sing nyatakake yen bangunan 7 World Trade Center minangka pusat kontrol ing ngendi serangan ing Menara Kembar diarahake, mula banjur dirusak.

Bangunan 7 saka World Trade Center sawetara kantor CIA lan bunker saka Rudolph Giuliani Walikota New York. Bangunan iki ora ditabrak pesawat apa wae.

Gerakan Truth 9/11 sing kondhang negesake manawa kacilakan iki ora bisa kedadeyan tanpa nggunakake zat reaktif.

Kanggo wong-wong mau, hipotesis padha karo WTC1 lan WTC2, bahan peledak sengaja diselehake lan didhelikake dening pamrentah Amerika kanggo nurunake WTC7.

Sanajan versi resmi saka serangan ing Menara Kembar nyatakake yen bangunan iki ambruk amarga kebakaran sing ora bisa dikendhaleni sing luwih saka pitung jam, sing diwiwiti kanthi runtuh Menara Lor lan nyebabake karusakan ing struktur sing mung menehi dalan kanggo rusake.

Pamrentah ngerti babagan serangan kasebut

Teori liyane sing wis ana sing bisa ditampa ing antarane "penyalah gunaan" yaiku sing nyatakake yen pamrentah AS ngerti babagan serangan kasebut, lan ngidini para teroris bisa nggayuh tujuane, utamane babagan serangan ing Torres. Kembar.

Akeh sing nunjukake manawa Komando Pertahanan Udara Amerika Utara (NORAD) mrentahake jet tempur ninggalake papan kasebut, supaya pesawat sing dibajak bisa tekan titik sing dikarepake.

serangan ing Menara Kembar

Kasunyatan manawa ora ana pesawat sing ditembak mudhun dening salah sawijining pasukan militer paling kuat ing donya sadurunge ngrampungake serangan ing Menara Kembar, nuduhake yen pamrentah minangka bagean saka konspirasi sing bakal ngidini dheweke nyerang negara-negara kaya Afghanistan lan Irak sawise perang. serangan lampus. , nunjukake promotor hipotesis iki.

Pungkasane, kabeh kasebut ana ing kepentingan ekonomi AS sing nglibatake minyak negara-negara Timur Tengah, ora preduli manawa serangan ing Menara Kembar kasebut sukses.

Israel ing acara 11/XNUMX

Hipotesis iki nuduhake yen serangan ing Menara Kembar dibiayai lan direncanakake dening CIA lan Mossad, kanthi keterlibatan ing pamrentah AS, kabeh kanthi tujuan kanggo nyebabake lan nuduh negara-negara Arab terorisme lan banjur miwiti aksi militer marang Irak lan Afghanistan. . (Deleng artikel: Washington)

serangan ing Menara Kembar

9-11 Komisi

Komisi Nasional nglawan Serangan Teroris marang Amerika Serikat, minangka komisi utawa klompok sing dumadi saka rong koalisi politik utawa bipartisan, sing tujuane:

  • Siapke laporan babagan kahanan sing kedadeyan ing sekitar serangan teroris 11 September 2001.
  • Rembugan babagan persiapan lan tanggapan langsung babagan serangan teroris kasebut.
  • Ngenali kabeh bolongan keamanan ana lan longkangan.
  • Menehi saran lan menehi saran lan strategi kanggo nglindhungi saka kemungkinan serangan ekstremis.

Komisi iki digawe ing 2002 dening aturan saka Congress, karo persetujuan lan teken saka Presiden George W. Bush. Wigati dimangerteni manawa akeh warga sing isih percaya yen laporan iki ngilangi akeh bebener, utamane ing kasus serangan ing Menara Kembar lan Pentagon.

serangan ing Menara Kembar

Korban serangan 11/XNUMX

Dina fateful ing sajarah Amerika ngaku ewu nyawa, persis 2992 wong kacathet mati, tokoh iki kalebu:

  • Saka 246 wong ing pesawat papat, ora ana sing slamet. Limalas penumpang kasebut bocah-bocah.
  • Ing New York, 2602 wong tiwas ing serangan ing Menara Kembar, ing jero lan pangkalane. Antarane klompok korban iki ana 343 petugas pemadam kebakaran lan 23 perwira polisi saka New York, saliyane 37 perwira polisi saka otoritas pelabuhan New York lan New Jersey.
  • Ing gedung Pentagon 125 tiwas.
  • Isih ana 24 wong sing ilang.

Departemen Kesehatan nglaporake ing taun 2002 jumlah wong Amerika Latin sing tiwas ing serangan ing Menara Kembar:

Republik Dominika: 25 korban

Kolombia: 18 korban.

Ekuador: 13 korban.

Kuba: 6 tiwas.

Argentina: 4 tiwas.

Venezuela: 2 tiwas.

Chile: 1 tiwas

Ing serangan ing Menara Kembar uga ana sing tiwas saka: Meksiko, El Salvador, Honduras, Jamaika, Peru, Paraguay, Uruguay lan Guyana. Gunggunge 247 korban manca kacathet, sing makili 9% saka korban serangan ing Menara Kembar. (Deleng artikel: New York)

https://www.youtube.com/watch?v=_qZfTQSS35M

Pusat Perdagangan Dunia (WTC)

Ing basa Spanyol, World Trade Center minangka klompok utawa kompleks bangunan sing ana ing New York City, khusus ing Lower Manhattan.

Antarane bangunan sing nggawe blok perdagangan iki yaiku:

- Menara Kembar sing kondhang: WTC 1, menara lor utawa Menara Lor lan WTC 2, menara kidul utawa Menara Kidul.

-The Marriott World Trade Center, WTC 3, ing sisih kidul-kulon.

-Telung bangunan bertingkat rendah WTC 4, WTC 5 lan WTC 6. kanthi desain padha karo menara utama:

4 World Trade Center ana ing pojok kidul-wétan.

5 World Trade Center dumunung ing sisih lor-wétan, ing ndhuwur stasiun PATH

serangan ing Menara Kembar

World Trade Center 6, ing sisih lor-kulon markas Kantor Bea Cukai lan Perlindhungan Border ing Amerika Serikat, lan Bursa Saham Amerika Serikat.

Bangunan kantor komersial 7 World Trade Center kanthi 47 lantai, dumunung ing sisih lor blok kasebut.

Pusat blanja Underground ing Komplek World Trade Center, kang wis akses lan sambungan kanggo layanan transportasi, sistem saka Kereta bawah tanah New York lan sepur PATH Port Authority. Iki nyambungake Manhattan karo Jersey City, Hoboken, lan Newark.

serangan ing Menara Kembar

Simpenan bank komersial uga ana ing sangisore World Trade Center, ing ngendi emas lan salaka disimpen, minangka salah sawijining gudang paling gedhe. mineral ing donya.

Sawisé rusaké menara lor, menara kidul lan WTC 7 tanggal 11 September 2001, gedhong-gedhong liyané ing komplek pertokoan iki rusak banget, mula banjur dibongkar.

Saiki kompleks komersial wis direkonstruksi, nampilake limang gedung pencakar langit, sing utama One World Trade Center (WTC 1), bangunan peringatan kanggo para korban serangan 11/XNUMX lan terminal transportasi.

One World Trade Center utawa WTC 1 nduweni satus patang lantai lan nganti saiki dadi bangunan paling dhuwur ing Kulon.

A sajarah sethitik saka WTC

Ing taun 1939, New York World's Fair dianakaké, pameran internasional sing dianakaké ing New York City ing ngendi kemajuan teknologi lan sosial ditampilake.

Salah siji saka akeh pameran ana ing World Trade Center, kang minangka premis sawijining "perdamaian donya liwat perdagangan."

Salah sawijining panitia pameran kasebut, Winthrop W. Aldrich, menehi proposal kanggo markas komersial permanen ing New York sawetara taun sabanjure.

serangan ing Menara Kembar
Bab sing dibubarake, amarga ing wektu iku studi pasar nuduhake yen modernisasi pelabuhan bakal luwih produktif lan migunani kanggo kutha.

Nanging, ponakan WW Aldrich ora nyerah ing proyek kasebut. David Rockefeller, putu saka pangadeg Standard Oil, John D. Rockefeller lan ponakan saka Aldrich tau lali project, lan mutusaké kanggo bali menyang konsep World Trade Center minangka pusat lan inti saka Manhattan modern lan dikuwati.

Ing taun 1959, Rockefeller nggawe Asosiasi Downtown-Lower Manhattan, sing tanggung jawab kanggo ngatur lan ngrancang rincian kompleks komersial ing ngendi rong atus seket yuta dolar bakal diinvestasi.

serangan ing Menara Kembar

Iku bakal dumunung ing Fulton Fish Market ing Kali Wétan, kalebu bangunan gedhe pitung puluh lantai lan bangunan cilik liyane.

Padha nguripake kanggo Port of New York Authority, iki supaya diwenehi wewenang lan sumber daya kanggo nindakake project.

Otoritas Pelabuhan minangka lembaga negara sing ora tundhuk karo hukum lokal utawa peraturan New York City, iki uga kalebu peraturan bangunan.

Iki diadegake ing 1921 dening New York lan New Jersey, bebarengan karo fungsi kanggo mbangun lan ngoperasikake terminal lan fasilitas sing ana hubungane karo transportasi ing radius 25 mil, kanthi Patung Liberty minangka titik referensi.

Ing taun 1960, sawise pambangunan Terowongan Lincoln lan Jembatan George Washington, panguwasa iki cepet banget pengaruhe. Kanthi luwih saka limang ewu karyawan lan siji yuta dolar ing infrastruktur, transportasi lan kargo, kepemimpinane dileksanakake lan dipimpin dening Austin J. Tobin.

serangan ing Menara Kembar

Tobin, lair ing Brooklyn, New York taun 1903, minangka pengusaha New York sing kondhang, diangkat dadi Direktur Eksekutif Otoritas Pelabuhan wiwit taun 1942 nganti 1972.

Ing telung puluh taun ing setir agensi kang maintained printah lan kontrol fungsi LaGuardia Airport, John F. Bandara Internasional Kennedy lan Newark Airport.

Dheweke uga menehi wewenang lan ngawasi pambangunan lan pangembangan World Trade Center asli, torowongan Lincoln lan Terminal Bus Port Authority.

Proyèk WTC ngalami sawetara modifikasi lan sawetara kemunduran sing disebabake masalah hukum ing akuisisi sawetara tanah, nanging Otoritas Pelabuhan terus ngrancang nganti rampung.

serangan ing Menara Kembar

Otoritas Pelabuhan nemtokake manawa pusat perdagangan iki bakal ngganti bangunan paling dhuwur ing donya, Gedung Empire State sing kondhang lan lambang, sing dhuwure kira-kira telung atus wolung puluh meter lan dibangun ing taun 1931.

Persyaratan kasebut dianggep dening arsitek Minoru Yamasaki, sing ngrancang rong menara saben satus sepuluh lantai lan duwe struktur inovatif lan revolusioner, beda karo kabeh gedung pencakar langit ing kutha kasebut.

Pambangunan proyek iki diwiwiti ing Februari 1967, sawise kritik keras babagan safety lan kelayakan, kampanye sing pisanan disedhiyakake dening Lawrence Wien, pemilik Empire State Building, lan tokoh liyane sing relevan nalika iku.

serangan ing Menara Kembar

Akeh spekulasi lan artikel malah diterbitake ing The New York Times ing Mei 1968, babagan kemungkinan kacilakan pesawat amarga dhuwure menara.

Nanging, menara kasebut dirancang kanggo nahan kacilakan pesawat model 707, sing paling gedhe nganti saiki proyek kasebut ditampilake lan bisa ilang amarga faktor iklim lan nyebabake kacilakan kasebut.

Apa tim sing mbangun WTC lan temenan menara kembar ing wektu iku ora bisa mbayangno, kamungkinan saka serangan teroris.

serangan ing Menara Kembar

Karya teknik ing World Trade Center

Tanah sing ana ing Manhattan sisih ngisor sing disisihake kanggo pambangunan kompleks blanja kasebut umume minangka mbucal sampah.

Mulane para insinyur lan tim konstruksi kudu ngeduk 70 kaki mudhun menyang watu.

Mesin-mesin kasebut ngeduk area sing ambane meh siji meter, kanggo mbusak lemah lan watu, sing diganti karo campuran banyu lan bentonit.

serangan ing Menara Kembar

Lempung iki nyebar nalika isih teles lan migunani banget kanggo nutupi longkangan, rongga lan bolongan, digunakake ing sisih pinggir parit.

Kajaba iku, kandhang baja sing kira-kira rong puluh loro ton lan dhuwuré kira-kira pitung lantai digunakake, sing dilebokake ing parit lan diisi beton kanthi progresif, nggunakake tabung dawa, sing ngganti lempung.

Amarga luwih saka satus seket bagean selokan diisi beton, digawe jinis bathtub sing ambane rong blok lan dawane papat blok.

Iki minangka cara kanggo nyegah mlebune banyu cedhak Kali Hudson, yaiku, kanggo nyegah nyaring menyang dhasar.

Teknik iki dileksanakake ing pambangunan World Trade Center dikenal minangka metode "tembok sludge", proyek iki pisanan digunakake ing Amerika Serikat.

Kira-kira siji yuta meter kubik sampah lan puing-puing dibuwang saka area konstruksi WTC, lan digunakake kanggo ngisi tanah sing ana Battery Park City.

One World Trade Center 

Uga dikenal minangka One WTC utawa 1WTC, One World Trade Center dikenal minangka Menara Merdika lan Torre de la Libertad, nalika karya konstruksi isih ana.

Struktur iki minangka bangunan utama komplek komersial saiki, dumunung ing Lower Manhattan, New York.

Iki dianggep minangka bangunan paling gedhe ing Hemisphere Kulon, saliyane gedung pencakar langit paling dhuwur nomer 6 ing donya.

Iki diarani kanthi jeneng sing padha karo Menara Utara saka kompleks asli, sing dirusak babar blas ing serangan teroris 11 September 2001. Bangunan iki dibangun ing pojok sisih lor-kulon situs World Trade Center, manggoni situs WTC. 6 asli. Watesan One World Trade Center:

  • Timur: Jalan Barat
  • Utara: Jalan Vesey
  • Kidul: Fulton Street
  • Kulon: Washington Street.

Dirancang dening David Childs saka grup Skidmore, Owings & Merrill (SOM), menara kasebut dhuwuré 1776 kaki lan dioperasi tanggal 3 November 2014.

Ngluwihi Empire State Building, ing 541 meter struktur baja iki paling dhuwur ing New York City. (Deleng artikel:Times Square)

serangan ing Menara Kembar


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah