Quantcast

Ringkesan Buku Jungle: dening Rudyard Kipling

Uno de los libros más extraordinarios y conocidos a nivel mundial, en ing ngendi hace el relato de un mundo mágico de un niño que se crió en la selva y que se comunicaba con los animales, descubre esta interesante historia en el Libro de la Selva Resumen, del escritor británico Rudyard Kipling, el cual combinó reflexiones morales usando características antropomórficas en los animales.

Ringkesan The Jungle Book

El Ringkesan bab jungle book, ndadekke kita crita babagan bocah lanang sing kesasar ing tengah alas ing India, nalika wong tuwane lan warga desa liyane padha mlayu saka serangan macan Shere Khan. Bocahe mlebu guwa sing kebak asu ajag. Dheweke ora ndeleng bocah kasebut minangka bebaya, lan pungkasane njupuk dheweke ing katresnan, utamane Raksha she-wolf, sing ngadopsi dheweke minangka salah sawijining cubs. Dheweke jenenge Mowgli, nanging macan Shere Khan pengin mangan lan menehi peringatan yen dheweke ora nyerah, dheweke bakal ngiyanati pak.

Ing alas hukum dictates sing nalika asu ajag lair iku kudu presented kanggo Pack lan nalika padha ndhelikake Mowgli padha ing bebaya kang diusir dening Pack ing salawas-lawase. Dheweke nggawe keputusan kanggo nggawa Mowgli menyang dewan Rock, sing dadi pimpinan paling dhuwur ing serigala lan kanthi mangkono nampilake dheweke minangka salah sijine. Pandhuan utama yaiku Akela, lan dheweke ngandhani yen kanggo nampa dheweke, paling ora loro anggota non-asu ajag kudu ngomongake bocah kasebut.

Siji-sijine kewan non-asu ajag sing dadi anggota Dewan Karang yaiku Baloo si bruwang, lan dheweke mutusake kanggo ngomongake bocah kasebut lan banjur panther Bagheera, sing ora dadi bagian saka paket apa wae nanging ngetrapake hukum, nggawe kurban kanggo padha karo sapi Kanthi cara iki, kurban ditampa lan Mowgli minangka bagéan saka paket kasebut, mula kulawarga asu ajag, bruwang lan panther nindakake kabeh kanggo ngluwari lan njaga dheweke.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ringkesan buku The Friends of Man dening Román Celso

Nalika diwasa, dheweke diwulang enem artikel hukum alas lan Mowgli sinau Apa nilai saka hukum? Undhang-undhang kasebut bisa migunani nalika ana padudon antarane warga kethek Bardelong, amarga ora diatur dening undang-undang. Crita kasebut diterusake kanthi nyritakake manawa Mowgli banjur diusir saka bungkus kasebut, amarga Akela wis tuwa lan akeh bedane karo bocah kasebut, nggawe serigala luwih katon ing grup kasebut.

the-jungle-book-summary-2

Mowgli mlaku adoh lan tekan ing sawijining desa manungsa ing ngendi kulawarga sing kelangan putrane macan Shere Khan nampani dheweke lan nganggep dheweke kaya anak lanang, ngowahi Mowgli dadi angon kebo. Mowgli kuwi sejatine anak kembar sing ilang nanging ora kelingan apa-apa, Mowgli ora adaptasi karo urip ing desa mula dheweke turu ing njero kurungan lan nggawe crita marang warga babagan arwah wana.

Sajrone pirang-pirang taun, pakaryan iki ngidini Mowgli mateni Shere Khan sing dibantu dening Akela lan sadulure abu-abu, nyebabake kabeh kebo kebo nyerang lan ngremukake macan kasebut. Nalika dheweke ngukir macan, Buldeo pamburu desa katon, lan ngaku kulite dhewe, nanging Mowgli, ditulungi dening adhine abu-abu lan asu ajag, nggawe dheweke mlayu kanggo ngrampungake tugase.

Boldeo por celos hace que la aldea se levante en contra de Mowgli, diciendo que es un niño lobo y que había visto carane aku ngerti transformaba en la selva, la gente del pueblo le echa con piedras y Massua, su madre humana le intenta defender, pero es herida, así que Mowgli le pide a los búfalos que salgan en estampida contra los aldeanos y después se va definitivamente de la aldea.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Biografi Tomás Carrasquilla: A Passionate Reader

Mowgli bali menyang Dewan Rock lan nepaki tembung marang Raksha sadurunge seda, yaiku mateni macan lan nari ing kulite sadurunge dewan. Serigala njaluk dheweke bali nanging dheweke ora gelem lan ninggalake anak-anake Akela lan Raksha. Crita-crita sing ana ing buku kasebut cocog karo Mowgli lan Kaa, nalika ketemu karo cobra albino lan sing njaga bandha ing guwa kethek, tandhing asu ajag lan kumpulan Dholes, lan Mowgli nalika dheweke wis diwasa. lan bali manggon karo ibu kandunge, omah-omah lan duwe anak dhewe.

the-jungle-book-summary-3

Pungkasan crita kasebut nyritakake pungkasane crita Mowgli, lan iki sing nyawiji kabeh crita, mengko crita bakal beda lan bakal duwe karakter liyane kaya Kotick segel lan Rikki-Tikki-Tavi luwak, nanging iki ora. ora kedadeyan maneh ing alas Seeonee, ing ngendi crita babagan urip Mowgli.

Ringkesan Review Jungle Book

Crita sing nggumunake kanggo katrangan sing digunakake kanggo menehi katrangan babagan jungles India, karakter kewan sing luar biasa sing ngomong lan ana hubungane karo bocah. Buku iki minangka kompilasi saka macem-macem crita sing ditulis dening Rudyard Kipling lan pisanan diterbitake ing taun 1894.

Iki uga dikenal minangka The Book of the Virgin Lands, crita-crita kasebut kebak refleksi lan piwulang moral sing ndadekake buku sastra klasik lan epik sing sajrone pirang-pirang taun tetep saiki, ora mung narik kawigaten bocah-bocah lan wong enom. nanging uga kanggo masyarakat diwasa.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Takon Alicia Summary: Karakter lan liya-liyane

Isine akeh piwulang sing bisa gampang ditularake, ing crita apa wae sampeyan bakal weruh manawa sampeyan bisa sinau babagan kekancan, kesetiaan, ngormati hukum, welas asih lan sing paling penting, menehi pitulung tanpa kapentingan kanggo wong sing paling butuh. ora ketompo yen padha karo sampeyan. Amarga akeh piwulang sing diwenehake. Robert Baden Powell, pangadeg grup kepanduan utawa luwih dikenal ing saindenging jagad kanthi jeneng Pramuka, njaluk ijin marang penulis kanggo nggunakake buku kasebut minangka bagean saka pandhuan sing diduweni para anggotane, kanggo menehi motivasi lan pendidikan.

Biografi Rudyard Kipling

Rudyard Kipling lair ing kutha Bombay, India ing taun 1865 lan tilar donya ing kutha London ing taun 1936, dheweke minangka penulis pisanan asal Inggris sing entuk Bebungah Nobel Sastra ing taun 1907. Karyane The Book de la Selva, wiwit diterbitake antarane 1893 lan 1894 ing majalah ing wektu, ilustrasi padha tanggung jawab saka rama Rudyard, John Lockwood Kipling. Wolung crita pisanan saka bukune kabeh minangka bagean saka siji crita, Mowgli. Jeneng India iki nduweni teges "Kodhok", lan iki sing diwenehake marang bocah iki amarga dheweke ora duwe rambut ing awak.

Disaranake sampeyan maca kirim babagan Kaya Banyu kanggo Coklat Ringkesan Bab lan liyane, sampeyan mung kudu ngakses link sing aku ninggalake kene.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah