The Last of Us PC

RCPS3 punika emulator open source misuwur sing digunakake kanggo muter The Last of Us PC, kaya-kaya mlaku saka konsol PlayStation 3. Thanks kanggo teknologi saiki dadi kasunyatan kanggo seneng video game kaya iki ing komputer.

Temokake petualangan Joel lan Ellie

The Last of Us PC: Amarga ora saben wong duwe console

Teknologi saka piranti lunak emulasi Nanging ngidini pemain kanggo re-seneng game sing wis diterbitake ing taun sadurunge utawa kanggo nemu kanggo pisanan saka komputer. Luwih saka telung taun, Sony ngumumake yen ora ana PlayStation 3 maneh sing bakal diprodhuksi.

Mulane duwe emulator sing ngijini sampeyan kanggo muter judhul paling misuwur saka console iki, nanging ing komputer, minangka kasus karo The Last of Us PC, iku alternatif banget kanggo penyayang game iki.

RPCS3 kanggo The Last of US PC

Saiki, emulator iki bisa digunakake ing sistem operasi Linux, FreeBSD lan mesthi, Windows. Babagan syarat, sing paling penting yaiku komputer sampeyan 64 bit lan duwe Windows 7,8,10 utawa sistem operasi liyane, nanging 64bits.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Game PC

Uga bisa mbukak ing komputer Linux utawa BSD, uga ing presentation 64bit modern. Yen kita ngomong babagan prosesor, sampeyan kudu paling ora siji quad core intel utawa salah siji saka enem intine AMD Ryzen kondhang.

RAM kudu paling sethithik 4GB, sanajan disaranake 8GB kanggo entuk paling metu saka game. Unit Pangolahan Grafis kudu bisa digunakake OpenGL 4.3 utawa mengko, AMD utawa NVIDIA sing uga dianggo karo Vulkan dianjurake.

Kanggo ngunduh RPCS3 Sampeyan mung kudu ngetik situs web resmi lan ngenteni piranti lunak diundhuh. Wigati dimangerteni manawa sampeyan kudu nginstal versi perangkat kukuh sing dibutuhake kanggo mbukak program kasebut lan kalebu PS3.

Nganyari iki bisa ditemokake ing situs web Sony kanggo PlayStation, sing diidentifikasi minangka PS3UPDAT.PUP. Yen sampeyan duwe file, sampeyan kudu ngetik RPCS3, banjur File / File lan pungkasane nginstal perangkat kukuh.

Saiki bisa dieksekusi The Lasto f Us PC sampeyan kudu ngundhuh game sadurunge, banjur pindhah menyang File nang emulator. Sampeyan kudu klik Instal / Instal .pkg lan game bakal kanthi otomatis diarahake menyang direktori dikenali minangka dev_hdd0disc.

Kanggo mbukak game, pindhah menyang File sepisan maneh nanging saiki sampeyan bakal menet Boot Game banjur sampeyan bisa miwiti game kanggo miwiti petualangan. Yen file .RAP teka nalika ngundhuh The Last of Us PC, kalebu ing folder sing belongs kanggo game lan dumunung ing emulator.

dandan Emulator

Sadurunge, angel banget kanggo muter The Last of Us PC liwat RPCS3 amarga akeh kesalahan sing kedadeyan amarga pangembangan program kasebut. Contone, nganti sawetara wektu kepungkur nalika pemain wanted kanggo seneng game iki, padha mung bisa narik mudhun menu.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Minecraft Ngalih Wiji

Nanging, ing taun-taun pungkasan, para pangembang lan mitra terus ngupayakake perbaikan ing emulator nganti bisa mbenerake kesalahan cahya sing ana ing game kasebut. Tekstur lan grafis sawetara saka TCTerms ing sih saka emulator nalika mbukak game.

Senajan isih ana aspek kanggo nambah kayata kinerja utawa Reproduksi sawetara rincian kayata bayangan, iku bisa kanggo muter lan seneng judhul PS3 paling emblematic.

Ing sisih liya, yen sampeyan minangka salah sawijining sing kasengsem ing jinis game aksi lan petualangan liyane sing nglibatake karakter sing kondhang, sampeyan bisa pindhah menyang link ing ngisor iki lan ngerteni luwih akeh babagan Ati Kratoning Ati.

Setelan keyboard kanggo The Last of Us PC

Nalika sampeyan mbukak game PS3, becik nyambungake controller PS4 menyang komputer, nyatane, sampeyan uga bisa nggunakake controller PSXNUMX. Kanggo ngatur kontrol sampeyan kudu ngakses Pads ing emulator banjur pilih pangguna sing cocog karo sampeyan, contone, Pamuter 1 Konfigurasi.

Sawise sampeyan ngakses menu kontrol pangguna, sampeyan bisa ngowahi tombol kaya sing dikarepake lan yen sampeyan ora duwe pengontrol, sampeyan bisa milih tombol sing pengin digunakake kanggo pindhah ing game.

History of The Last of US PC

Iku kabeh diwiwiti karo pandemi sing nyerang donya sing disebabake dening jamur sing bisa ngowahi manungsa dadi kanibal lan ngupaya nyenggol wong liya kanggo terus nyebarake "penyakit" kasebut. Joel, salah sawijining karakter utama, mutusake kanggo ninggalake omahe karo putri lan adhine.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Resident Evil Revelations 2 PS Vita

Nanging, dheweke nemoni perwira tentara sing mateni putri Joel, percaya yen dheweke minangka makhluk kanibal. Sawise acara kasebut, rong puluh taun kepungkur (ing game) nganti kita ndeleng Joel maneh. Manungsa sing sehat manggon ing wilayah sing dikuwasani militer sing nggawe manawa bisa ngilangi sapa wae sing nuduhake tandha infeksi.

Kanggo bagean kasebut, Joel wis dadi penyelundup sing manggon ing wilayah Boston lan duwe pasangan karakter wanita sing jenenge. Tess. Sajrone misi smuggling padha nemokake sing ana klompok pemberontak dikenal minangka Kunang-kunang lan sing nentang aturan militèr.

Nalika ketemu rombongan iki, pimpinane sing jenenge Marlene mrentah supaya ndherekake bocah wadon remaja jenenge Ellie (tokoh utama liyane) menyang Massachusetts State House. Sajrone crita, dheweke bisa nemokake yen bocah enom kasebut digigit kanibal, nanging dheweke ora dadi salah sijine.

Iki langsung nggawe Joel lan Tess percaya Ellie minangka kunci kanggo mungkasi pandemik, fokus kanggo nglindhungi dheweke. Mengko, Tess kena infeksi lan mutusake kanggo tetep lan perang karo militer kanggo tuku wektu kanggo Joel lan Ellie bisa lolos.

Kanthi cara iki Joel lan Ellie kudu ngliwati macem-macem skenario mbebayani, malah wong lanang mutusake kanggo mbela bocah wadon kasebut saka pimpinan The Fireflies ing pungkasan video game.

https://www.youtube.com/watch?v=6xwrFolNsKo


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah