Produk dhasar: Apa iku?, Karakteristik lan Liyane

Artikel iki nuduhake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan komoditas. Sampeyan ngajak sampeyan terus maca supaya sampeyan ngerti kabeh babagan tingkat minimal kasebut, sing uga dianggep penting, apa iku, karakteristik lan liya-liyane!

Apa iku komoditas?

Produk dhasar nuduhake langkah dhasar produk, uga nggambarake kepuasan umum kanggo siji utawa luwih kabutuhan. Produk intrinsik minangka produk sing nyakup macem-macem kabutuhan umum masarakat. Model kasebut bisa dadi telekomunikasi sing nutupi kabutuhan komunikasi, panganan kanggo nutupi kepinginan mangan, sarana transportasi sing nyukupi kabutuhan pindah, lan liya-liyane.

Nanging, sanajan tahap minimal, perusahaan kudu nganggep manawa saben konsumen mbutuhake produk sing nyukupi kabutuhan tartamtu. Padha beda-beda gumantung saka klien. Kanggo nindakake iki, dheweke kudu nggawe produk sing bisa digunakake ing saben wilayah utawa segmen jinis pasar.

Apa segmen ing pasar?

Segmen ing pasar nuduhake klompok konsumen tartamtu sing duwe ciri sing padha ing antarane awake dhewe, kanthi cara iki, perusahaan bisa fokus ing desain lan distribusi. produk dhasar supaya bisa nyukupi kabutuhan saben kelompok tartamtu. Kita nemokake conto ing sabun jamban, digunakake kanggo ngumbah tangan, nanging saben klien pengin nutupi kabutuhan sing beda.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa Waran?, Ciri, Jinis, Conto lan liyane

Yen wong nandhang iritasi, dheweke bakal nggoleki sabun sing mbantu ngatasi masalah sing diwenehake wong iki, nanging yen wong liya mung golek keuntungan estetis, bisa uga organisasi ngembangake produk sing beda kanggo saben kabutuhan sing muncul. ing pasar.

Kanthi cara iki, macem-macem klompok kanthi kabutuhan umum dipilih, supaya perusahaan bisa nggawe produk inovatif sing cocog karo panjaluk saben klompok utamane.

Pentinge diferensiasi komoditas

Pilar utama sukses organisasi utawa bisnis ditemokake ing produk sing diluncurake ing pasar, minangka akibat, kabeh perusahaan ngupayakake layanan lan produk sing paling apik lan mbedakake awake dhewe ing pasar sing ana hubungane karo kompetisi. .

Kanthi nawakake produk intrinsik sing berkualitas, calon konsumen bakal gelem tuku keuntungan kasebut, sanajan luwih larang tinimbang pesaing. Iki amarga wong kasebut nganggep manawa produk iki nduweni unsur sing nyukupi kabutuhan, kanthi cara iki kita nambah kepuasan pelanggan.

Bentenipun antarane produk bisa uga babar blas nyata utawa psikologis, Nanging, ing kasus tartamtu saka produk dhasar diferensiasi kudu babar blas nyata, iki tegese konsumen bakal bisa kanggo objectively ndeleng beda antarane produk siji lan liyane.

Ing hubungane karo produk sing dibedakake sacara psikologis, diasilake amarga panjaluk merek sing relevan sing menehi prestise tartamtu kanggo produk. Sastranegara komunikasi uga bisa digunakake liwat Telemarketing ninggalake produk ing posisi sing apik ing pasar.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kabeh babagan Sistem lan Strategi Dagang

Apa karakteristik komoditas?

Produk dhasar nduweni fitur sing ngidini bisa nyukupi kabutuhan masyarakat sing arep ditindakake. Ciri-ciri kasebut yaiku:

  1. bobot produk
  2. Ukuran
  3. Wewangian
  4. Roso
  5. Werna
  6. Fungsi

bobot produk

Nalika klien bisa entuk laptop, iku kudu praktis lan babar blas mobile. Mulane, bobot produk dadi unsur dhasar ing adol, amarga konsumen bakal luwih puas yen laptop kasebut bobote luwih murah tinimbang liyane.

Produk dhasar lan karakteristike

Ukuran 

Ukuran produk uga minangka unsur sing nemtokake lan penting banget nalika pengin nganalisa bedane antarane siji lan liyane. Yen pelanggan tuku tutup, ukurane bakal penting banget, amarga bakal gumantung apa tutup kasebut cocog karo konsumen utawa ora.

Wewangian 

Nalika tuku produk kayata sabun jamban, penyegar hawa, disinfektan, lan liya-liyane, mambu produk dhasar iki bakal dadi penting kanggo konsumen pengin tuku tinimbang produk liyane sing disajikake kompetisi. Ambune bakal dadi ciri khas kanggo klien.

Roso 

Produk sing nuduhake junk food, permen, coklat, panganan, lan liya-liyane, bakal gumantung saka rasa, kanthi cara iki bakal bisa mbedakake sing luar biasa saka kompetisi, kanthi cara iki konsumen bisa nindakake analisis kanggo mutusake endi produk bakal tuku wiwit saiki.

werna lan katon

Saiki, werna lan tampilan produk wis dadi dhasar kanggo bisa bersaing ing pasar. Ing pasar ponsel, supaya produk kasebut bisa diposisikan kanthi apik ing pasar lan dianggep minangka referensi sing apik, kudu duwe warna sing apik, kayata perak utawa emas.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Pialang Saham: Apa iku? Apa gunane? lan liyane

Ing kasus nargetake pamirsa lan wanita enom, warna sing paling nyenengake dadi biru cahya lan peteng, jambon, ungu utawa lilac. Ing skenario apa wae, tujuane yaiku supaya produk kasebut bisa dibedakake kanthi apik saka kompetisi. Iki minangka strategi bisnis sing apik amarga warna cocog karo gaya urip pelanggan.

Fungsi

Karakteristik iki bisa uga minangka unsur sing paling penting saka produk, amarga kinerja lan kualitas ing pasar bakal gumantung. Saiki, faktor iki minangka sing paling saingan ing pasar, amarga iki nemtokake macem-macem prabédan lan minangka akibat saka pilihan. Ing kasus paling faktor iki urusan karo liyane ing industri telekomunikasi, otomotif, teknologi, lan liya-liyane.

Tipologi kasebut ora nuduhake panyegelan utawa kemasan produk, nanging nuduhake karakteristik sing ana gandhengane karo kabeh sing ana ing njero produk, saengga kanthi cara iki, tingkat utilitas lan kapasitas kanggo nutupi kabutuhan bisa ditemtokake lan set. butuh pangguna.

https://www.youtube.com/watch?v=QL0hmA7dwCo


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah