Perencanaan ing karya web minangka kunci sukses

Perencanaan minangka unsur dhasar kanggo proyek apa wae, rencana kerja lan malah dina sawetara jam, nanging donya web duwe sawetara faktor sing meksa kita ngrancang kanthi cara sing wicaksana nanging ketat nalika nemtokake sawetara area kerja, mung kanthi cara iki kita bakal duwe dhasar kanggo miwiti mbangun bisnis lan sistem kerja sing nguntungake ing jangka menengah.

  • Jadwal lan jam kerja: Nemtokake kudu ketat banget, salah sawijining unsur sing ana ing web yaiku gangguan, unsur luang sing akeh banget lan bisa nggawe kita bener-bener nglampahi 6 jam saben dina "nggawe" apa sing wis direncanakake. Yen kita mung bisa ngaturake siji jam saben dina kanggo blog utawa ruangan warta, ayo nyoba jam kasebut khusus kanggo iku, tanpa mbukak surat, jaringan sosial utawa forum sing ngganggu kita.
  • Sistem Disiplin Diri: Soko asli sing dikarepake saka kita kalebu nyiapake "paukuman" nalika, contone, kita metu karo kanca-kanca lan ora ketemu jam kerja ing wayah wengi. Ora mbutuhake paukuman fisik utawa liya-liyane, sampeyan mung nyelehake kertu ing komputer sing ngelingake sampeyan kudu kerja 3 jam ing wayah wengi. Sanadyan sampeyan lagi turu sampeyan kudu netepi paukuman kasebut, sampeyan bakal ngerti mengko kanggo njaga awak sing luwih apik lan ora kantun. Yen sampeyan ora netepi paukuman kasebut, sampeyan ora ngajeni karya utawa awake dhewe lan sampeyan bisa nyana sethithik saka proyek web utawa jinis apa wae.

Perencanaan ing karya web minangka kunci sukses

  • Buku, majalah lan situs web referensi: Penting banget yen sampeyan nyemplungake dhewe ing topik sing bakal digarap. Dadi lulusan Psikologi ora nggawe sampeyan ngerti babagan subjek kasebut, mung nggawe sampeyan ngerti babagan topik sing katon ing universitas babagan subjek kasebut. Yen sampeyan nglampahi paling ora kaping pindho saben minggu maca sawetara blog, majalah lan buku paling sethithik sak jam saben dina, sampeyan bakal duwe dhukungan budaya sing terkenal ing tema situs sampeyan, pengunjung bakal sok dong mirsani lan ngormati. Tansah eling: Teori utawa argumentasi bisa dadi paling absurd lan ora ateges bakal mandheg ana ing wektu iki, sing paling trep yaiku sampeyan ngerti babagan teori kasebut, sanajan sampeyan ora ndhukung lan nganggep. bodho, ngerti bab iku menehi gambar connoisseur bener sadurunge pengunjung situs.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa sing ora kudu sampeyan lakoni ing multi-level marketing?


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah