Peringatan Lincoln

Peringatan Lincoln es un monumento dedicado a Abraham Lincoln, cuyo diseño está inspirado en el Partenón griego.  Se encuentra ubicado en Whashington, en un extremo del National Mall, un parque nacional famoso por contener estructuras que representan la historia de la ciudad. Se ubica justo en el extremo opuesto del Capitolio, tiene en frente al monumento Whashington y está cerca del río Potomac.

Perimeter iki wewatesan karo telung puluh enem kolom, dhuwure sepuluh meter, sing makili negara-negara sing ana nalika presiden mati. Ing njero, rong klompok enem kolom mbagi ruang dadi telung kamar, ruang tengah sing ngemot patung Lincoln.

A lo largo de los años se han desarrollado diversos eventos que le han dado fama al monumento, como la manifestación de los Derechos Humanos en 1963. Durante esa manifestación, Martin Luther King dio un discurso tan emblemático que actualmente hay una baldosa conmemorativa en el escalón desde donde lo pronunció.

Iki minangka salah sawijining papan sing paling kerep dibukak ing ibukutha, lan uga dianggep minangka situs sejarah sing penting. Sabanjure, sawetara data menarik babagan monumen iki bakal diandharake.

sejarah lincoln memorial

peringatan lincoln

Lincoln minangka presiden sing ditresnani dening rakyat, ora mung kanggo perbaikan ekonomi, nanging kanggo cita-cita kamardikan lan dhukungan kanggo martabat manungsa. Panjenengané tilar donya ing taun 1865 nalika Perang Sipil, lan wiwit wektu iku, gagasan kanggo nggawe monumen kanggo ngurmati memori wiwit nyebar.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane ngunjungi Washington Capitol?

Langkah pisanan ditindakake ing Maret 1867, rong taun sawisé matèni Présidhèn Bangsa kaping XNUMX. Kongres Nasional nyetujoni tagihan pisanan kanggo nggawe monumen kasebut lan milih komisi sing tanggung jawab. Nanging, proyèk iki maju alon-alon, nganti ing taun 1901 diputusake apa lokasi kasebut.

Panggonan iki bakal dadi ujung kulon National Mall, dipilih dening saran digawe dening Komisi Parks Senat. Nanging, wektu iku dudu situs sing disenengi wong-wong, amarga ing wektu iku dheweke isih mbalekake wilayah kasebut lan dianggep ora pantes kanggo tugu kasebut.

Ing taun 1911 dibentuk komisi liya sing nunjuk Henry Bancon minangka arsitek sing ngurusi monumen kasebut. Desain gaya Parthenon dumadi amarga Bancon nduweni titik alus kanggo arsitektur Yunani. Kajaba iku, arsitek nganggep manawa cara sing apik kanggo ngurmati wong sing ana gandhengane karo demokrasi yaiku adhedhasar monumen ing papan sing diwiwiti demokrasi.

Pambangunan tugu wiwit taun 1914 lan taun 1917 Akeh struktur wis dibangun. Nanging, kalebu Amerika Serikat ing Perang Donya I nundha proyek kasebut lan rampung kanthi resmi ing taun 1822. Iki diwenehake marang publik ing tanggal 30 Mei taun kasebut, Memorial Day, lan peresmian kasebut dirawuhi dening putra siji-sijine sing isih urip. presiden.

Apa sing diarani Memorial Abraham Lincoln?

peringatan lincoln

Memorial Lincoln minangka salah sawijining pidato presiden sing paling misuwur sing ditulis ing tembok. Ing tembok kidul ana Alamat Gettysburg lan ing tembok lor pidato pambuka. Nanging, iku pengabdian ing tembok konco reca sing biasane arouses paling penasaran. Iki ngomong:

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane ngunjungi patung Abraham Lincoln?

"Ing candhi iki, kaya ing atine wong-wong sing nylametake Uni, memori Abraham Lincoln tetep ing salawas-lawase."

Sepira dhuwure patung Lincoln Memorial?

Patung megah Presiden Lincoln, ditondoi dening gambaran saka Lincoln pensively looking wétan, digawe dening Daniel Chester French. Dhuwuré 19 kaki (kira-kira enem meter) lan boboté 175 ton. Kasunyatan sing nggumunake yaiku, ing wiwitan, Prancis ngira supaya dhuwuré 10 kaki, nanging dibuwang nalika nganggep manawa papan kasebut bakal cilik.

Kepiye lan kapan sampeyan bisa ngunjungi Memorial Lincoln?

Lincoln Memorial mbukak kanggo umum XNUMX jam saben dina, saben dina saben taun.

Ana akeh cara kanggo nyedhaki, nanging sing paling akeh digunakake dening wong yaiku metro utawa Metrobús. Yen bekas digunakake, Stasiun Metro Arlington Cemetery, mlaku sangalas menit, Foggy Botton, rong puluh menit adoh, lan Farragut North, telung puluh menit adoh. Yen sing kapindho digunakake, sampeyan bisa njupuk rute 32, 34 utawa 36.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah