Perdagangan Eceran: Apa iku?, Jinis, Pentinge lan liya-liyane

Perdagangan eceran minangka pakaryan khusus sing ditindakake ing rantai distribusi lan kerja ing adol barang lan layanan langsung karo konsumen pungkasan. Ing artikel iki kita bakal menehi hasil sing luwih jero babagan jinis dagang iki, nuduhake sawetara jinis lan liya-liyane.

Apa perdagangan eceran?

Perdagangan eceran yaiku karya definitif sing ana ing rantai distribusi. Iki dumunung ing adol barang lan layanan langsung menyang konsumen pungkasan. Perusahaan sing nindakake karya iki dikenal minangka pengecer. Ing dodolan eceran nyakup dodolan barang lan layanan kanthi individu.

Mulane, pangguna ing jinis bisnis iki akeh lan barang-barang kasebut dituku kanggo panggunaan pribadi. Sawetara model teladan sing bisa diselehake ing perusahaan kasebut yaiku toko sing tanggung jawab kanggo adol sandhangan, distribusi panganan, adol peralatan rumah tangga lan produk teknologi. Adol lan tuku barang modal dipisahake saka perdagangan eceran.

Model komersial iki nggawe pungkasan urutan distribusi barang lan layanan. Iku hubungan sing ana antarane grosir lan panuku utawa pangguna pungkasan. Ing tangan liyane, ing perdagangan grosir Iki minangka tautan sadurunge ing urutan distribusi lan tumindak kasebut ditemtokake ing tuku lan adol barang nanging kanthi jumlah akeh. Kadhangkala dheweke menehi diskon kanggo entitas liyane sing duwe tujuan komersial.

Kajaba iku, perdagangan eceran uga nyakup set layanan sing ana gandhengane karo penempatan, saran lan Warranty saka barang sing didol. Kadhangkala layanan kasebut nyebabake kenaikan biaya barang kasebut.

Model Bisnis Ritel

Nalika kita ngrujuk marang bisnis ritel, aktivitas sing diduweni bisa beda-beda, mula kategori bisnis ritel gumantung marang tekad sing pengin ditemtokake.

bakul eceran

Babagan kualitas sing diduweni bisnis, bisa dikategorikake dadi:

  • Otonom: Iki minangka perusahaan sing diduweni dening siji utawa sekelompok wong. Ing tembung liyane, ora ana link kanggo gumantung ing bisnis liyane.
  • toko chain: Iki minangka klompok bisnis sing dikelola minangka grup. Dheweke kalebu wong utawa klompok sing padha.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  C2B (Konsumen kanggo Bisnis): Apa iku?, Karakteristik lan liya-liyane

Gegayutan karo kegiatan sing ditindakake, bisa digolongake dadi:

  • bisnis khusus: Iki duwe kawruh lengkap babagan karakteristik artikel sing ditawakake. Contone, bisnis produk olahraga, teknologi utawa optik.
  • Gudang: Iki minangka institusi sing dipérang dadi bagean. Iki minangka barang sing disusun miturut kelas kanthi cara mandhiri. Contone, urutan bisnis Walmart, toko kasebut, ing wektu sing padha, bisa dipérang dadi rong model:
  • mati: Toko jinis iki nawakake barang kanthi biaya sing luwih murah tinimbang bisnis tradisional kanggo pamirsa umum.
  • Klub gudang: Toko iki nawakake diskon ing item kanggo pangguna sing mbatalake siji duweke saben taun.
  • Supermarket: Papan kasebut fokus ing adol produk panganan. Kajaba iku, dheweke uga fokus ing adol produk kanggo omah kanthi cara umum.
  • Bisnis elektronik: bisnis ritel nawakake barang liwat internet. Kauntungan saka modalitas iki yaiku nyuda rasa ora nyaman ing wates wates.

Pentinge perdagangan eceran

Perdagangan eceran penting banget amarga mbantu merek duwe perjalanan geografis sing luwih dhuwur.

Uga gelar sing luwih dhuwur saka introduksi ing panggonan ngendi produser utawa bakul arang bisa ngakses grosir dhewe. Kajaba iku, mbantu konsumen entuk akses menyang macem-macem barang lan layanan sing luwih akeh.

Sawetara keuntungan kapisah sing bisa ditemokake ing sisih konsumen disambung menyang layanan. Kene kita nyorot sawetara saka wong-wong mau:

https://www.youtube.com/watch?v=fJO2foUfiVU

  • Alternatif pendanaan: Iki mbantu supaya bisa tuku barang sing perlu, tanpa kudu duwe dhuwit nalika tuku.
  • layanan sawise dodolan: kayata panyiapan, packaging utawa informasi panjelasan, nawakake informasi kualitas sing ora sederhana akses kanggo kabeh konsumen.

Perdagangan eceran minangka aliran informasi sing penting banget kanggo merek. Iku mbantu wong ngerti kuwalitas anyar sing konsumen duwe, lan kanthi cara sing padha kecenderungan preferensial lan rasa ora nyaman. Kualitas iki menehi umpan balik sing apik banget lan kanthi cara sing bola-bali kanggo para produser.

toko eceran

Cara liya kanggo ngerti perdagangan eceran yaiku minangka perdagangan eceran. Perdagangan iki entuk proporsi cilik barang saka pabrikan utawa importir, kanthi langsung utawa liwat grosir. Nanging, nawakake saben item kanthi individu, utawa volume produk cilik kanggo konsumen umum. Iki biasane ditindakake ing papan fisik, sing kita kenal minangka toko.

Iki bisa uga dikenal minangka pengecer. Minorites dumunung ing mburi urutan sumber.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Stowage: apa iku? Rekomendasi, Legislasi, Diasuransiake lan liya-liyane

Sing tanggung jawab marketing ngerti eceran ing tengah-tengah taktik distribusi global. Toko kasebut bisa mapan ing wilayah omah utawa komersial utawa uga ing pusat perbelanjaan.

Penjualan eceran bisa ngowahi, ngasilake rem utawa nggedhekake kegiatan pemasaran lan pemasaran mikro produsen lan grosir. Nduwe kemampuan kanggo nduwe pengaruh ing dodolan lan tanggapan pungkasan saka produk sing didol lan dituku.

Definisi

Dhéfinisi ekstra sing bisa dideleng yaiku sing digawe dening undang-undang Meksiko, sing ndadekake definisi pengecer minangka:

»siji sing dumunung ing phase penultimate saka chain komersialisasi, kang nransfer barang utawa nyedhiyani layanan kanggo konsumen final dumunung ing phase pungkasan saka chain ngandika, apa utawa ora padha wajib pajak biasa saka tax ditambahaké. Transfer kasebut mung bakal ngrujuk menyang produk sing wis rampung lan ora kanggo bahan mentah utawa input kanggo manufakture»

Perdagangan eceran miturut cara adol sampeyan

Perdagangan eceran utawa eceran bisa dikategorikake minangka perdagangan konvensional, layanan gratis, gabungan lan adol tanpa dhasar komersial. Ing ngisor iki kita nerangake saben kasebut kanthi luwih rinci.

perdagangan konvensional

Perdagangan pisanan iki adhedhasar telung faktor, yaiku counter, penawar lan gudang. Antarane konsumen lan produk sing arep dituku ana counter, kanthi cara iki, dagangan ora bisa digayuh dening sing tuku.

Wonten panyedhiya ingkang nyumerepi barang-barang wau, sarta dipun paringaken dhateng konsumen saha paring katrangan babagan sedaya titikan ingkang mupangati barang dagangan ingkang dipunsaosaken.

Konsumen sinau babagan produk liwat penjual. Kajaba iku, ana gudhang, sing dumunung ing bagean liya saka panggonan sing ditawakake, ing ngendi kabeh barang dagangan disimpen lan didhelikake. Konsumen ora ngerti yen ana produk sing kasedhiya utawa ora. Tuladhane bisa dadi tukang jagal, apotik, bakul sayur, toko sepatu, lan liya-liyane.

perdagangan layanan gratis

Iki adhedhasar nyedhiyakake konsumen kanthi kebebasan kanggo pindhah ing panggonan bisnis, lan milih bakul blanja sing dipilih, milih saka macem-macem barang sing dibungkus kanthi apik, diwenehi label lan ing wektu sing padha diidentifikasi. Papan sing njupuk wangun dodolan iki mbantu pangguna supaya bisa nyambung langsung karo produk sing ditawakake, yaiku, tanpa kudu ngintervensi.

Kanthi cara iki proses lan metodologi digawa metu kanggo Advertisement saka commerce conventional, ora trep lan pramila ana perlu kanggo nggawe Techniques dodolan gawe anyar sing bisa dicocogake lan bantuan dalan saka inovasi iki, kang dadi-disebut merchandising katon. Sing kasebut ing ndhuwur kalebu hypermarket, supermarket, toko swalayan, lan liya-liyane. Lan kanthi cara sing padha, kalebu papan liya kayata toko kanthi satus, toko diskon, lsp.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ekspor Net: Apa iku?, Faktor lan liya-liyane

perdagangan gabungan

Ing panyiapan iki, saliyane nduweni kasedhiyan situs dodolan minangka platform layanan gratis, ing ngendi konsumen bisa ngakses produk sing ditawakake tanpa wates watesan, uga nduweni vendor sing menehi saran utawa ngirimake sethithik kawruh sing diduweni, dadi profesional kanggo milih lan tuku produk sing paling trep.

Perdagangan jinis iki nggabungake sawetara toko khusus, ing ngendi kita bisa menehi jeneng sawetara kayata toko buku, toko gedhe, departemen toko sing uga bisa diarani permukaan gedhe, lan liya-liyane.

Penjualan tanpa papan komersial

Iki bisa diwenehi saka macem-macem jinis, ngendi kita sebutno ing ngisor iki:

sale otomatis

Iki uga bisa diarani minangka vending, lan kasusun saka mesin sing asring kita temokake ing pusat blanja, sawetara dalan utawa papan liyane. Iki kalebu konsumen milih produk tartamtu, ngetik jumlah dhuwit sing dituduhake dening mesin lan nerusake kanggo ngeculake produk sing dipilih.

Peddling

Iki uga umum banget ing saindenging jagad, diprodhuksi ing pasar lan pasar loak sing misuwur, lan meh padha karo toko konvensional. Bisa uga wong-wong sing mudhun ing dalan utawa numpak transportasi lan nawakake barang-barange utawa bisa uga kalebu ing kategori iki dodolan sing ditindakake ing omah-omah, ing rapat cilik, lan liya-liyane.

sadean kadohan

Kene macem-macem saka sudhut Media langsung kanggo entuk dodolan barang apa wae, apa wae barang utawa layanan. Sawetara conto sing bisa dideleng saka jinis dodolan jarak iki yaiku dodolan sing ditindakake liwat surat, liwat katalog, kanthi telpon seluler, sing diarani telemarketing, dodolan liwat televisi utawa teleshopping, dodolan kanthi piranti utawa perdagangan liwat online.

Perdagangan eceran miturut panggabungane

Cara liya ing ngendi perdagangan eceran bisa diklasifikasikake yaiku babagan agregasi. Ing ngendi bisa dikategorikake minangka wiraswasta, digandhengake, tawaran gedhe, waralaba lan koperasi.

dagang otonom

Iki minangka bisnis konvensional sing ditemokake ing lokalitas lan ditondoi kanthi ukuran cilik, meh kabeh iki khusus kanggo adol barang-barang saka sektor alas kaki, haberdashery, lan liya-liyane. Kerjane kanthi bebas saka bisnis liyane ing wilayah sing padha.

Perdagangan sing gegandhengan

Iki minangka bisnis sing dumunung ing papan sing padha, kayata perusahaan cilik ing sektor panganan sing bisa dikelompokake dadi pasar, lan liya-liyane.

tawaran gedhe

Iki minangka perusahaan gedhe sing kerja sama karo grosir lan pengecer, amarga padha tuku langsung saka pabrikan utawa produsen lan nawakake kanggo konsumen. Umume, dheweke minangka tim multinasional.

Franchise

Iki minangka bisnis sing dadi bagean saka urutan. Iki minangka bisnis sing duwe jeneng sing padha lan tokoh perwakilan sing padha, nawakake barang sing padha nanging dumunung ing lokasi geografis sing beda, ing lokasi sing padha utawa beda.

Iki bisa dadi kagungane wong sing padha utawa bisa uga diduweni dening wong sing ngatur amarga persetujuan karo pemilik utama.

tawaran gedhe


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah