Panggonan paling apik kanggo ngunjungi ing kutha Memphis, Tennessee

Memphis minangka kutha ing negara bagian Tennessee, ditondoi kanthi ana ing Kali Mississippi, minangka titik fokus kanggo narik turis.

Uga misuwur kanthi genre musik kayata blues, soul lan rock and roll, amarga ekspansi sing wis menehi penyanyi bakat. Perlu dicritakake manawa rock and roll duwe puncak ing kutha Memphis, ing ngendi Elvis Presley dadi eksponen paling gedhe ing genre musik iki.

Ing Memphis, saliyane budaya musik lan kali, sampeyan bakal nemokake kutha sing ana gandhengane karo sejarah ing macem-macem papan. Yen sampeyan utawa pengin pindhah menyang Memphis, kita bakal sebutno panggonan paling apik sing kudu ngunjungi.

Jalan Beale

Memphis, Tennessee Beale Street

Beale Street dianggep minangka panggonan musik sajarah Memphis, amarga munculé blues, rock and roll lan soul. Saiki ana ing antarane 10 dalan paling penting ing Amerika Serikat.

Nalika lumaku ing Beale Street sampeyan bakal nemokake restoran, bar, téater lan barbecue sing kahanan dening blues lan rock and roll. Sampeyan ora mung bakal weruh tokoh sajarah sing nyorot sajarah Memphis kayata reca darmabakti kanggo Elvis Presley, nanging sampeyan uga bakal ngrungokake musik ing akeh panggonan.

antarane N dalano 2 lan No4 Beale Street ngendi sampeyan bisa nemokake panggonan sing duwe music live, kang nggawe atmosfer apik kanggo warga lan turis. Unsur liyane sing kudu ditonjolake yaiku tandha-tandha sing padhang sing ana ing njaba ruangan lan minangka ciri saka papan kasebut.

studio srengenge

studio srengenge

Sun Studio wis diumumake minangka "Tengah Sejarah Nasional", amarga ing rekaman iki rekaman perusahaan lan singel penyanyi gedhe direkam. Sing pisanan direkam sederhana dening Elvis Presley, album dening Jerry Lee Lewis, Roy Orbison lan Johnny Cash padha uga direkam, kabeh dikenali ing genre Rock lan Roll.

Yen sampeyan pengin ngunjungi papan iki, sampeyan kudu ngerti manawa ana tur sing dipandu, supaya sampeyan bisa sinau kanthi luwih rinci babagan sejarah musik sing diwakili dening Sun Studio kanggo Memphis. Sawise tur perusahaan rekaman, sampeyan bisa tuku oleh-oleh ing toko utawa nikmati produk sing ditawakake kantin ing situs sing padha.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Where ski ing Tennessee

Westin

Ketenaran omah gedhong Graceland amarga kasunyatane ing ngendi Elvis Presley manggon. Yen sampeyan penggemar Elvis Presley lan sampeyan nemokake dhewe ing Memphis, sampeyan ora bisa kantun kunjungan menyang omah gedhong Graceland. Omah gedhong iki paling kerep dibukak ing kabeh Amerika Serikat, malah ngluwihi Gedung Putih.

graceland memphis

Graceland Mansion saiki dadi museum sing darmabakti kanggo urip lan karya Raja Rock and Roll, Elvis Presley. Sanajan wis dibukak kanggo umum, omah gedhong kasebut tetep dadi kulawarga penyanyi. Graceland bisa dibukak loro externally lan internal. Wigati dimangerteni menawa pasareyane seniman dumunung ing taman omah gedhong iki.

Ing interior museum nduweni ruang khusus kanggo pemandangan sing beda-beda, salah sijine sing paling nggumunake yaiku "Ruang Jungle". Spasi kasebut diilhami dening alas, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng diskografi Elvis Presley. Sampeyan uga bakal nemokake barang sing paling mewah kayata jet pribadi lan mobil.

Perlu dicathet yen gumantung saka paket sing sampeyan pilih, bakal nemtokake manawa sampeyan bisa ngerteni museum lan durasi tur. Ana paket kunjungan wisata sing ngidini akses menyang wilayah eksklusif omah gedhong.

Museum Hak Sipil Nasional ing Memphis

Museum Hak Sipil Nasional minangka situs bersejarah ing kutha Memphis. Museum iki dumunung ing Lorraine Motel, panggonan Martin Luther King Jr.

Sawisé séda, iki diowahi dadi museum, ing ngendi kabèh évolusi saka sajarah Afrika-Amerika dipamerake. Évolusi sing ditampilake museum diwiwiti saka perbudakan nganti gerakan aktivis kanggo hak-hak sipil.

Museum Hak Sipil Nasional ing Memphis

Kajaba iku, ana galeri sing diduweni museum lan paling akeh ditekani amarga ana replika bus Montgomery, Alaba. Bus iki digunakake dening Rosa Parks ing protes marang hak-hak sipil Afrika Amerika.

Museum iki dumunung ing tengah kutha, sejajar karo Main Street, ing 450 Mulberry Street. Rega diatur miturut umur pengunjung lan mbukak saka 9:00 nganti 5:00 saben dina ora kalebu Selasa.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Tennessee: sejarah, iklim, kutha, pariwisata, ekonomi lan liya-liyane

Hotel Peabody

Hotel Peabody Memphis

Peabody Hotel iku salah siji saka hotels paling penting ing Amerika Serikat, wis bédané 4 stars. Yen sampeyan pengin tetep ing Memphis, Peabosy Hotel minangka pilihan sing apik.

Iku ora mung striking kanggo layanan lan arsitektur, nanging uga kanggo upacara dileksanakake dening 5 bebek sing manggon ing hotel. Bebek-bebek mudhun saka payon, rada adoh nganti tekan lobi. Nalika ing kana, bebek sesambungan karo tamu banjur nyabrang karpet abang kanggo ngombe banyu mancur.

Upacara iki ora mung dinikmati para tamu sing nginep ing hotel, nanging uga ditekani dening turis utawa warga kutha. Upacara iki ditindakake saben dina, jam 11 lan jam 00.

Teater Orpheum

Teater Orpheum

The Orpheum Theater, uga dikenal colloquially minangka Memphis, Tennessee, movie palace, iku salah siji saka sawetara bioskop isih ing operasi. Sanajan teater njaga fasad lawas, sawetara pertunjukan opera lan balet dianakake ing njero.

Iki uga dadi papan sing cocog kanggo film, pertunjukan konser, lan pertunjukan Broadway. Dadi, yen sampeyan ana ing Memphis, aja ragu-ragu ngunjungi papan iki, ing ngendi sampeyan bakal seneng banget.

Iku penting sing mbudidaya sing rega kanggo seneng sembarang fungsi téater bakal gumantung ing kategori nuduhake sampeyan milih.  

Kebun Binatang Memphis

Kebun Binatang Memphis minangka papan sing apik kanggo nikmati sedina karo kulawarga ing ngendi sampeyan bakal weruh akeh kewan lan macem-macem vegetasi. Kebon binatang iki fokus ing pendhidhikan lan konservasi fauna lan flora. Kebun Binatang Memphis dianggep minangka salah sawijining kebon binatang paling penting ing Amerika Serikat.

Kebun Binatang Memphis

Kewan-kewan kasebut nduweni habitat sing ngidini dheweke bisa mlaku kanthi normal. Kabèh resik lan dijaga kanthi apik. Ukuran kebon binatang lan flora sing dadi bagéan saka papan kasebut ngidini warga lan turis bisa seneng dina sing apik.

Ing lawang mlebu, Kebun Binatang Memphis duwe banyu mancur cilik, ing ngendi bocah-bocah bisa dolanan lan seneng-seneng. Jam umum yaiku saka 9:00 nganti 5:00 sore Senin nganti Minggu.

Museum Rock 'n Soul

Museum Rock 'n Soul

Museum Rock 'n Soul ing kutha Memphis minangka papan sing disenengi para warga, amarga nuduhake sejarah lan evolusi genre Rock and roll lan Jiwa. Lan tanpa mangu iku bagéan saka warisan sing maintained liwat pameran sing museum ngandhut.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Manggon ing Nashville murah?

Senajan museum cilik, sampeyan bakal bisa ndeleng informasi eksklusif sing nuduhake sukses wektu. Kajaba iku, nuduhake kepiye asal-usul genre musik Rock and Roll and Soul wiwit taun 20-an.

Ing Museum of Rock ´n Soul, sampeyan ora mung bakal sinau sejarah musik, nanging sampeyan uga bakal ngrungokake kabeh repertoar lagu-lagu populer wiwit taun 1930 nganti 1970. Dadi, sampeyan ora bakal ketinggalan ngunjungi museum sing apik iki supaya sampeyan bisa diteleportasi menyang apa. minangka wiwitan saka Rock and Roll and Soul.

Shelby Farms Park

Shelby Farms Park

Shelby Farms Park dianggep minangka salah sawijining taman kutha paling gedhe ing Amerika Serikat. Panggonan iki nduweni tujuan kanggo nuduhake ora mung vegetasi, nanging kabeh musik, seni lan gastronomic budaya Memphis kanggo warga lan turis.

Situs iki dianggo minangka patemon kulawarga utawa paseduluran, ngendi rekreasi, kesehatan lan kesejahteraan revolve watara alam taman.

Nalika ing taman sampeyan bisa iwak ing lake sing ana, nyewa pit lan duwe dina piknik karo kulawarga lan kanca-kanca. Uga duwe akeh jalur sing bisa sampeyan olahraga lan santai saka rutinitas.

kali Misssppi

kali Misssppi

Yen sampeyan nemokake dhewe ing Memphis, kutha sing ana ing Kali Mississippi, sampeyan ora bisa kantun kesempatan kanggo ngormati banyu kasebut. Kali Mississippi dianggep minangka salah sawijining badan banyu paling penting ing Negara Bagian Tennessee lan ing Amerika Serikat.

Sampeyan kudu ngrancang kegiatan apa sing kudu ditindakake ing saubengé Kali Mississippi, apa nonton prau sing liwat utawa mlaku-mlaku ing "Riverside Drive" ing pinggir kali. Sampeyan uga bisa njaluk ing salah siji prau kali lan seneng kulo.

Pulo Mud

Pulo Mud

Pulo Mud minangka semenanjung sing dumunung ing Kali Mississippi, ing kono sampeyan bisa nikmati akeh kegiatan rekreasi. Sampeyan bakal nemokake panganan sing apik, taman hiburan, pertunjukan ing amfiteater, lan tur sing ditindakake ing museum apa wae ing pulo kasebut.

Kanggo tekan pulo kasebut, sampeyan bisa nindakake kanthi macem-macem transportasi, kanthi mobil, mlaku, ferry utawa monorel. Mlebet menyang Pulo Mud gratis, mung sampeyan kudu mbayar kanggo kegiatan rekreasi sing ditawakake pulau kasebut.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah