Mesin bubut Swiss GT 13

Tornos Swiss GT13 anyar dikembangake kanggo produksi komponen sing luwih cilik lan luwih kompleks. Iki nduweni desain modular sing ergonomis sing ndadekake Swiss GT 13 dadi pusat balikan sing gampang digunakake lan gampang diatur, njamin kualitas lan presisi Swiss kanthi rega sing menarik. Piranti lan wadhah piranti… maca liyane

Reresik injector ing wektu kurang lan biaya kurang

Nalika ngomong babagan sistem injeksi, kudu dielingi manawa tetep resik nggawa keuntungan gedhe, nanging yen ana akumulasi celengan (sing bisa disebabake dening kualitas bahan bakar sing ora apik utawa injektor duwe umur migunani banget), injector mulai ora bener, sing ... maca liyane

Mobil model paling larang ing donya

We ngerti sing mobil ora mung teka ing ukuran gedhe, padha uga bisa ditemokaké ing ukuran sing malah bisa pas ing lontar. Padha ana saka Volkswagen kanggo Ferrari, saben mobil iki wis crita konco wong, kang tegese ngumpulake iku paling nyenengake. Teh… maca liyane

Otomotif Kolombia

PEMIMPIN ING DUNIA MOTOR Kita duwe 3 bagean gedhe kanggo sampeyan ing ngendi sampeyan bisa nemokake kabeh informasi sing dibutuhake. Pilih lan nikmati! ALL MEREK MOBIL Kita duwe koleksi akeh kabeh merek mobil ing Kolombia lan ing saindenging jagad. Sampeyan bakal nemokake informasi babagan saben merek. Pimpinan YouTube Automotive ing… maca liyane

Opel ngumumake rawuh ing Kolombia - Opel Colombia

Perusahaan Jerman, sing miwiti lelungan liwat Kolombia kanthi model kanthi jeneng Chevrolet. Sawetara minggu kepungkur, perusahaan kasebut nglaporake tekane ing negara kasebut nanging ninggalake jeneng kulawarga Chevrolet lan kanthi bangga menehi jeneng pabrikan, Opel. Merek iki ngumumake bakal teka ing negara kasebut ing tengah… maca liyane

Keuntungan duwe mobil listrik ing Kolombia

Saiki, kanthi masalah peduli lingkungan, panggunaan mobil listrik saya mundhak ora mung kanggo nyuda panggunaan bensin, nanging uga nyuda emisi sing umume diluncurake mobil bensin. Mulane, pamrentah Kolombia mutusake kanggo ngetrapake sawetara keuntungan kanggo wong sing wani… maca liyane

Kabeh babagan Uber ing Kolombia

Saiki, kita duwe macem-macem cara kanggo ngeterake awake dhewe, amarga kita nganggep manawa sing ditindakake dening pemerintah entitas liyane ora tundhuk karo prekara tartamtu sing penting kanggo kita minangka pangguna, umpamane, wektu ing rute, kerusuhan lan biaya sing dhuwur. kanggo layanan kualitas miskin. Mulane kita duwe… maca liyane

Kepiye cara disinfeksi mobil saka covid 19?

Dikenal manawa virus iki bisa mateni, mula kita ora mung kudu nglindhungi awake dhewe, nanging uga kudu njaga barang-barang sing dibutuhake lan salah sawijining sing paling penting lan asring digunakake yaiku mobil. Iki biasane digunakake kanggo metu kanggo blanja esuk utawa nggawe puteran sing ora bisa… maca liyane

Mobil Salvage ing Kolombia

Kita ngerti manawa akeh sing wis krungu babagan mobil penyelamat, nanging akeh wong sing ora ngerti apa iku utawa carane ngakses. Cara mung kanggo ngerti babagan iki yaiku liwat kenalan utawa wong sing melu tuku salah sawijining mobil Mucho… maca liyane

10 Tips kanggo nyopir ing Bogotá

Nalika kita dadi operator lisensi pembalap, kita bisa mikir yen kita wis ngerti carane nyopir lan kita duwe kabeh supaya bisa dadi konco setir. Nanging kita kudu jelas babagan sawetara perkara sadurunge miwiti nyopir. Kajaba iku, kita yakin manawa kita bisa nyopir kanthi cara sing padha ing kabeh bagean ing jagad iki lan kita salah,… maca liyane

7 alasan kanggo nganggo sabuk pengaman

Nalika keputusan kanggo ndarbeni kendharaan digawe, beda-beda sing dipikirake sing pancen perlu kanggo kita sarujuk utawa ora. Salah sawijining aspek penting yaiku masalah safety, amarga nalika sampeyan nyopir sampeyan kudu jelas manawa apa wae bisa kedadeyan lan duwe alat sing bener bisa nylametake ... maca liyane

7 tips kanggo tuku mobil bekas ing Kolombia

Jaman saiki wong-wong padha milih tuku mobil bekas, amarga saiki kendaraan anyar regane tikel loro. Senajan yen sampeyan mikir bab kaputusan iki, kang cukup penting, sampeyan kudu njupuk menyang akun sawetara aspèk kendaraan. Nalika sampeyan mikir tuku bekas, sampeyan ora kudu milih… maca liyane

Transmisi otomatis vs manual: Apa lan bedane

Kaya sing wis dingerteni, ana sawetara kendharaan sing duwe transmisi manual lan liyane sing nganggo transmisi otomatis, nanging kanggo sing ora ngerti babagan mobil, ora jelas apa bedane antarane loro kasebut lan cara kerjane nganti lungguh. mobil lan ndeleng gearbox. Ing artikel iki kita bakal ngerti… maca liyane

Pentinge ban ing kondisi apik

Jawabane ya, amarga iki minangka bagean paling penting saka mobil, amarga bobote ana ing roda 4 lan ora duwe ban ing kondisi sing bener bisa nyebabake nyawane wong sing ngancani kita ing kendharaan. Ya, sawetara kacilakan ing dalan amarga… maca liyane

10 mobil paling laris ing Kolombia ing 2018

Nalika kita mutusake tuku mobil, kita pengin supaya aman lan uga duwe ciri tartamtu sing dikarepake dening akeh wong lan nduwe papan sing apik ing rangking sing ditindakake saben taun kanggo ngukur efisiensi lan efektifitas. Tokoh artikel sing diterbitake ANDEMOS nuduhake apa sing… maca liyane

Guide kanggo pembalap

Pandhuan lengkap kanggo pembalap. Sampeyan bakal nemokake topik sing bisa dadi kapentingan kanggo sampeyan yen sampeyan pembalap. Ing bagean iki, kita pengin menehi informasi, saran, tips lan artikel sing ana hubungane karo mobil lan mobilitas sing bisa uga dadi kapentingan kanggo sampeyan. Apa sing bakal sampeyan deleng ing kene ora persis saiki, nanging elinga ... maca liyane

Kabeh merek mobil ing donya

Kita duwe dhaptar lengkap kabeh merek mobil ing saindenging jagad. Jerman, salah sawijining kakuwasan industri otomotif, minangka pembalap mobil Eropa sing unggul, kanthi Toyota minangka merek mobil sing paling dihargai ing donya.

Kabeh merek mobil ing Kolombia

Apa sampeyan ngerti merek mobil apa sing ana ing Kolombia? Temokake kabeh dhaptar merek mobil ing negara kasebut. Iki wis dadi salah sawijining pasar utama kanggo industri otomotif ing Amerika Latin.

Mobil Cina ing Kolombia

Yen sampeyan mikir tuku mobil anyar, sing paling dhisik ing pikiran yaiku kendharaan murah sing aman, nyaman lan kualitase apik. Mulane, akeh wong Kolombia mutusake kanggo tuku mobil merek Cina, sawise ndeleng merek liyane, wong Tionghoa sing paling dipilih, amarga dheweke… maca liyane

10 mobil paling aman ing Kolombia 2019

Miturut laporan saka Observatorium Keamanan Nasional, kacilakan karo wong sing tiwas mundhak 0,57% dibandhingake taun sadurunge, tegese ana 24 liyane sing tiwas kanthi total 4232 tiwas. Sanajan angka saka Klub Mobil Kolombia nuduhake manawa kacilakan lalu lintas nampani… maca liyane

10 Tips kanggo tuku mobil bekas

Sajrone pirang-pirang taun, wong wis mutusake kanggo tuku mobil bekas, amarga cara pembayaran lan biaya sing anyar cukup dhuwur lan kita ngerti manawa penghasilan wong biasa sithik banget kanggo nyoba mbayar mobil. prices iki. Salajengipun, bilih… maca liyane

Mobil TESLA ing Kolombia

Ing taun-taun pungkasan, masalah lingkungan lan kepiye carane bisa mbantu wis dibahas ing saindenging jagad, amarga kita ngerti, sumber daya alam wis entek amarga eksploitasi ing bumi kanggo nemokake mineral sing penting kanggo manungsa, saliyane kanggo njupuk tanah sayuran nyegah pertumbuhan… maca liyane

Suku cadang mobil lan motor asli utawa Cina?

Nalika teka wektu kanggo tuku spare parts kanggo mobil kita, mangu-mangu kang sing paling apik kanggo iku, akeh bakal pitutur marang kowe kanggo alesan ketok sing gedhe-gedhe asli sing paling apik. Nanging kita wis kepingin weruh apa prabédan nyata antarane tuku bagean asli lan bagean Cina. Wiwit ing akeh ... maca liyane

Jalur Sitp eksklusif ing Bogotá

Wiwit diwiwiti kanthi gagasan pengin nyakup sistem sing padha karo Transmilenio ing dalan kutha karo pamrentah Samuel Moreno, nganti dilebokake ing taun 2014, ana sawetara keraguan babagan operasi kasebut, amarga iki minangka sistem sing Bogotanos. ora biasa lan sing… maca liyane

Sinau

Ing bagean iki kita bakal ngomong babagan topik sing menarik kanggo sampeyan, nanging ing ndhuwur kabeh mbantu sampeyan nggedhekake kawruh babagan mobil lan motor, saka bagean, proses utawa safety kendaraan. Sampeyan uga bakal bisa ngerti lan sinau babagan sawetara bagean mobil utawa motor lan ngerti operasi lan pangopènan. Ing kene… maca liyane

Apa iku lathe? Sejarah, jinis mesin bubut, bagean lan liya-liyane ...

Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan kabeh babagan mesin bubut, sejarahe, definisi mesin bubut, gerakan kerja, jinis mesin bubut, bagean sing nggawe mesin bubut, lading sing digunakake, operasi sing ditindakake, ngowahi, tahapan ngowahi, standar keamanan lan akeh liyane, supaya dadi miwiti. Sejarah mesin bubut Dadi salah sawijining mesin… maca liyane

Noticias

Ing bagean iki sampeyan bisa nemokake kabeh sing ana gandhengane karo saiki kanggo kendaraan sampeyan. Kita bakal ngandhani kabeh warta babagan jagad otomotif. Ing kene sampeyan uga bakal ngerti babagan acara sing ana gandhengane karo mobil lan motor ing saindenging jagad. Kabar sing bakal sampeyan temokake bakal dadi kapentingan sampeyan, amarga yen sampeyan duwe kendaraan utawa mung… maca liyane

Tingkat kacilakan ing Kolombia 2018, angka lan panyebab

Nalika kita mutusake kanggo njupuk setir kendharaan, kita kudu eling yen kita mesthi ngalami kacilakan. Sanadyan ngati-ati anggone nyopir, nanging ora kekurangan wong sing ora ngajeni aturan lalu lintas, amarga iki sing umume nyebabake kacilakan ing dalan. Tokoh-tokoh ing ngisor iki yaiku… maca liyane

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah