Quantcast

ngendi vancouver

Where is Vancouver?

Vancouver iku sawijining kutha sing dumunung ing provinsi Columbia ing Inggris, ing ujung kulon Inggris. Ing sisih lor Washington lan sisih kidul Pulo Vancouver. Kutha iki diubengi dening mujur nengen ayu lan dumunung ing antarane Samudra Pasifik lan Pagunungan Rocky.

Lokasi sing tepat

Vancouver dumunung ing pesisir lor-kulon ing bawana Amerika. Dumunung ing antarane pagunungan Rocky ing sisih wétan lan Pasifik ing sisih kulon. Kutha iki wiwit saka fjord Port Hardy nganti pinggir pagunungan Cascade Mountain.

Fitur sing luar biasa

Vancouver minangka kutha modern lan budaya kanthi akeh fitur sing luar biasa. Sawetara fitur standout kalebu:

  • Perdagangan, Seni lan Budaya: Ana akeh restoran, galeri seni, toko, lan acara budaya sing nyenengake.
  • Urip wengi: Nightlife sregep kalebu loro bar lan klub ing Granville Street lan Gastown.
  • Lanskap alam:Setelan alam ing Vancouver apik banget. Iki diubengi dening gunung, tlaga, kali, taman lan pesisir.

puluhan turis

Sadawane taun, Vancouver nampa puluhan turis saka sak ndonya. Turis iki teka kanggo seneng mujur nengen ayu, budaya kosmopolitan lan akeh acara fun sawijining.

Vancouver minangka kutha kanggo dadi tuan rumah liburan sing ora bisa dilalekake lan ketemu wong anyar. Iku kutha sampurna kanggo ngunjungi lan seneng Tetep unik.

Apa negara utawa negara ing Vancouver?

Vancouver iku sawijining kutha ing pinggir lor Kali Columbia ing negara bagian Washington ing AS, dumunung ing Clark County. Digabungake ing taun 1857, Vancouver nduwe populasi 190,915 ing sensus 2020, nggawe it kutha paling gedhé nomer papat ing negara Washington. Kutha iki minangka papan kabupatèn Clark County lan dadi bagéan saka wilayah metropolitan Portland, wilayah metropolitan paling gedhé nomer 23 ing Amerika Serikat.

Apa Vancouver ing AS utawa Kanada?

Vancouver, kutha, kidul-kulon British Columbia, Kanada. Iki minangka pusat kutha utama ing Kanada sisih kulon lan fokus ing salah sawijining wilayah metropolitan sing paling padhet ing negara kasebut.

Where is Vancouver?

Vancouver iku sawijining kutha ing provinsi British Columbia, Kanada. Kanthi populasi luwih saka 2,4 yuta, Vancouver minangka kutha kosmopolitan modern sing dumunung ing alas, gunung, lan kali sing apik.

Lokasi Vancouver

Vancouver dumunung ing sadawaning pesisir Pasifik Northwest, ing tapel wates antarane Kanada lan Amerika Serikat, adoh saka tapel wates antarane negara loro.

Dumunung ing Mulut sungai saka Kali Fraser lan diubengi dening Segara Georgia, Jovellano Channel lan alas lan gunung ing wilayah.

Objek wisata

Vancouver minangka tujuan wisata sing misuwur amarga akeh situs sing menarik lan atraksi. Ing antarane yaiku:

  • Stanley Park: taman kutha ageng dumunung ing jantung Vancouver, nawakake tilase lumampah, mancal lan pesisir.
  • Pulo Granville: wilayah kebak toko, restoran lan papan budaya, dumunung ing jantung kutha.
  • Taman Ratu Elizabeth: taman paling dhuwur ing kutha, dumunung ing antarane wates kidul lan kulon Vancouver.
  • Pantai: ana akeh pesisir ing pesisir kanggo nikmati srengenge kabeh taun.
  • Kafe lan restoran: Ing Vancouver sampeyan bakal nemokake masakan saka sak donya, saka Italia kanggo Mexican.

Carane njaluk menyang Vancouver?

Vancouver bisa ditekani kanthi pesawat, sepur, bis, lan prau. Bandara Internasional Vancouver (YVR) minangka bandara utama kutha, sing nawakake penerbangan langsung saka pirang-pirang tujuan ing Kanada lan Amerika Serikat.

Ana uga jalur sepur, sing diarani Rocky Mountaineer, sing nyambungake Vancouver karo kutha-kutha gedhe liyane kaya Calgary, Banff lan Jasper.

Pungkasan, ana akeh jalur bis sing nyambungake Vancouver karo Kanada liyane. Kajaba iku, sawetara feri mangkat saka Pelabuhan Vancouver lan menyang Nanaimo, Victoria, lan akeh tujuan liyane.

Vancouver: Kutha modern lan kosmopolitan kanthi akeh sing bisa ditawakake

Vancouver minangka kutha multikultural sing sregep sing nawakake macem-macem pengalaman kanggo kabeh wong. Dumunung ing lingkungan alam sing asri kanthi gunung, alas lan kali, dene papan-papan wisata lan papan wisata ndadekake kutha iki dadi tujuan lan kunjungan sing ora bisa dilewati.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Nalika Omicron nular?

Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah