Ngendi tuku panganan sehat ing Seattle?


Ngendi tuku panganan sehat ing Seattle? Seattle minangka metropolis gedhe ing Negara Bagian Washington, dumunung ing sisih lor-kulon Amerika Serikat. Kaya kutha gedhe, urip cepet-cepet, wong nglampahi akeh wektu sibuk karo tugas saben dinane, sing kudu sehat lan bisa urip kanthi sehat.

Kanggo dadi sehat, manungsa kudu miwiti kanthi njaga diet sing apik. Panganan sing nyedhiyakake nutrisi sing dibutuhake kanggo tetep sehat, rumangsa kepenak, nyuda resiko penyakit lan ngadhepi dina kanthi energi.

Saiki, kanggo apa diet sehat kudu kalebu intake saben dina saka sayuran, woh-wohan, legumes, cereals, lemak sehat lan protein kayata daging., pescados y aves, además de carbohidratos, mineral y vitaminas, en proporciones adecuadas y balanceadas.

Haciendo un recorrido por la kutha kursi encontramos una variedad de restaurantes que ofrecen comidas sanas, entre los cuales listamos los siguientes.

isi kita

Restoran dumunung ing Pike Place lan Pike Street, Seattle, mbukak saka 9:30 kanggo 6:00, kajaba dina Senin nalika ditutup ing 5:00.

Nawakake panganan sehat sing apik lan spesialisasine yaiku panganan Yunani, kanthi sajian bebas gluten lan panganan sing cocog kanggo vegetarian.

Spesialisasi sejatine yaiku yogurt gaya Yunani, kanthi resep kulawarga tradisional, sing seneng menehi bar kanthi macem-macem rasa, kabeh krim.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Amerika Serikat Capitol

Panganan bisa dirasakake ing papan utawa ing omah utawa kantor, pesenan kanthi nomer 98101 1206 535 7562.

HeartBeet Organic Superfoods Restaurant lan Cafe

Dumunung ing 1635 N. Queen Anne Avenue ing Seattle, mbukak lawang saka 9:00 esuk lan nutup ing 9:00 ing wayah wengi saben dina minggu.

Nawakake macem-macem masakan sing digawe utamane dening restoran, kayata smoothies waluh karo jantung klapa utawa kue alpukat karo bayem.

Kanggo sarapan, nedha awan lan nedha bengi, kanthi kamungkinan ngrakit ombenan dhewe, kalebu macem-macem Teh Saku lan salad utawa panganan panas.. Sampeyan bisa pesen pangan kanggo pindhah utawa seneng panggonan mulyo, karo free Wi-Fi, parking trep, pet diakoni lan meja ruangan. Nomer telpon yaiku 98109 1206 525 0300.

Plum Bistro Restaurant

Dumunung ing 1429 Twelfth Avenue, ing wilayah Capitol Hill ing Seattle. Nawakake panganan vegan sing apik banget kanthi rasa lan aroma sing enak.

Kalebu burger vegan, macem-macem saos lan salad kanggo sarapan, nedha awan utawa nedha bengi.

Sampeyan bisa ngetutake truk pangan sing ngliwati kutha utawa nelpon 1206 838 5333.

bar 45TH Mungkasi N Shop lan Poke

Dumunung ing 2323 N 45th Street, Seattle, ing wilayah Capitol Hill.

Iku bar karo katon saka toko ngendi sampeyan bisa ngrasakake pangan sehat banget, utamané poke. Poke digawe karo tuna seger, beras lan alpukat sing paling apik, pedhes. Klebu sushi sing enak, yen dibungkus kertas, dipotong lan bisa dipangan kanthi gaya bungkus.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Taman Rock Creek

Iku mbukak saben dina minggu lan cukup sibuk, sampeyan bisa nelpon 98103 saka wilayah Capitol Hill.

outlet wedang Juicebox

Dumunung ing 1517 12th Avenue 100 ing Seattle, wilayah Capitol Hill. Iki minangka papan sing dihiasi kanthi apik karo tanduran lan akeh cahya alami.

Adol omben-omben sehat kayata jus, smoothie lan teh, uga panganan cepet sing sehat kayata sandwich lan bungkus khusus kanggo sarapan utawa nedha bengi.

Sampeyan bisa komunikasi liwat telpon 1206 607 7866.

Pawon Bounty

Dumunung ing 7 Boston Street ing Seattle, ing wilayah Queen Anne. Iki minangka kafe sing enak kanthi jendela gedhe sing madhep njaba.

Nawakake panganan sehat, organik lan seger, macem-macem salad, sandwich, jus, sup lan kombucha khusus.

Kasedhiya nomer telpon 1206 695 2017.

Wit Asem

Kanthi jeneng Inggris Tamarind Tree, dumunung ing 1036 S Jackson Street, Ste. A, Seattle, ing wilayah Distrik Internasional. Kanthi dekorasi naturist lan teras interior sing ditutupi kanthi akeh perak.

Spesialisasi ing panganan Vietnam, kanthi wajan khusus sing digawe karo mie pitik lan bihun, karo tauge, sayuran seger utawa wiji sprouted.

Nggawe nomer telpon 1206 860 1404 kasedhiya.

Salad Evergreens

Dumunung ing 504 Fifth Avenue S, Suite 107 B, Seattle. Dheweke nyedhiyakake nomer telpon 1206 485 7377, supaya sampeyan bisa ngubungi lan njaluk menu sing enak saka macem-macem salad lan panganan sing sehat.

Broadfork

Restaurant lan cafe spesialisasine ing vegan, gluten-free pangan, dumunung ing 111 Ratu Anne, 102 N. Ste.. Avenue in Seattle.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Peringatan Lincoln

Sampeyan bisa nelpon kanthi nomer telpon 1206 858 6471, khususe kanggo sarapan lan nedha bengi.

Mangkok Verve

Dumunung ing 715 E. Pine Street, Suite K, Seattle, iku mbukak saka 8:00 kanggo 8:00, pitung dina minggu.

Spesialisasi ing panganan sehat, vegan lan bebas gluten saka keturunan Amérika Kidul, utamane Brasil, Hawaii lan Amerika.

Iki nyedhiyakake nomer telpon 1206 422 1319, kanggo njaluk layanan ngarep karo pangiriman langsung. Kanggo sarapan, nedha awan lan nedha bengi, ing papan kanthi Wi-Fi gratis lan dekorasi sing nyenengake.

The Koku Cafe lan Pasar

Dumunung ing 1417 N. Queen Anne Avenue, Ste 101 B, Seattle, mbukak saka 9:00 esuk lan nutup antarane 6:00 lan 7:00 ing wayah wengi.

Spesialisasi ing panganan Jepang, Korea lan Amerika sing sehat kanggo sarapan, nedha awan lan nedha bengi, saben dina minggu.

Ing ajang karo lelenggahan ruangan, nawakake free WiFi, pribadi utawa dalan parking aman lan mulyo.

Nomer telpone 1206 285 1352, kanggo pesenan omah.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah