Ing ngendi pegadaian saka acara TV?


Ing ngendi pegadaian saka acara TV? Pawn Stars, sing luwih dikenal kanthi jeneng "The Pawn Shop" ing Spanyol, minangka program televisi Amerika, disiarkan ing saluran History, diprodhuksi ing Manhattan dening rantai Leftfield Pictures.

Seri iki babagan bisnis kulawarga, dilakokno dening Rick Harrison lan mbukak 24 jam dina ing kutha Las Vegas.

Kepiye saga iki diwiwiti?

Nalika produser Leftfield Pictures Brent Montgomery lan Colby Geines ngginakaken akhir minggu ing Las Vegas ing 2008, padha kaget dening macem-macem saka sudhut toko gadai sing ngalangi ing kutha.

Mengko, dheweke duwe ide babagan toko sing bisa duwe karakter unik lan nggolèki toko kulawarga, kanggo nggawe seri televisi. Ana padha hubungi Gold & Silver Pawn Shop, dumunung ing Las Vegas Strip.

Nanging, toko iki wis dadi subyek saka dokumenter PBS ing 2001. Store manager lan co-owner Rick Harrison wis nyoba kanggo nuduhake kanggo 4 taun ing toko. Ing sisih liya, toko kasebut wis ditampilake ing episode khusus Las Vegas ing acara insomniac karo Dave Attel ing taun 2003.

Seri kasebut bakal diarani Sejarah Pawning, nanging para eksekutif nyaranake jeneng Pawn Stars luwih cocog. Saluran kasebut setuju, amarga dheweke nganggep jeneng kasebut apik lan gampang dieling-eling. Nyatane, argumentasi iki luwih cocog karo merek kasebut, amarga dheweke nyewa ahli kamera, kanggo ngurmati barang-barang sing digawa menyang toko.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane nyewa prau ing Lake Tahoe?

Ing endi seri kasebut direkam?

Acara iki difilmkan ing Gold & Silver Pawn Shop dumunung ing Las Vegas Nevada.

Ing toko sampeyan bisa nemokake barang-barang bekas apa wae lan rame banget lan dibukak, sawise sukses program kasebut.

Dumunung khusus ing Pawn Plaza, jam 10:00 nganti 5:30 wiwit pandemi.

Iki dikenal minangka salah siji saka panggonan wisata paling misuwur ing Las Vegas, thanks kanggo sukses acara. Umume pelanggan sing ana ing episode kasebut duwe macem-macem barang utawa barang vintage saka jaman tartamtu.. Toko iki wis regane luwih saka 12.000 item ing inventaris.

Carane proses shooting?

Toko ditutup sementara nalika mlebu episode seri kasebut. Paraga utama ora bisa kerja maneh ing konter. Ana hukum sing mbutuhake identitas sawetara pelanggan sing gadai barang-barange dadi rahasia.

Ing sisih liya, kanthi anane turis lan penggemar sing ngunjungi toko, foto utawa video dijupuk ing ruang pamer, lan dadi mokal kanggo nggawe film.

Akeh pakar lokal, saka macem-macem lapangan, sing katon ajeg ing acara kanggo mriksa barang-barang sing didol utawa digadai. Nyatane, ana loro sing duwe program alternatif.

Salah sawijining kasus sing paling misuwur yaiku pemulih antik lan tukang logam Rick Day, minangka salah sawijining bintang asale pisanan kanthi program "American Restoration", dirilis ing Oktober 2010. Kasus liyane yaiku ahli pemugaran mekanik lan otomatis sing kondhang. "The Count" Danny Koker. Dheweke dadi bintang ing seri "Counting Cars" bakal debut ing 13 Agustus 2012.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane njaluk nikah ing Las Vegas, Nevada

Argumen program

Program iki ngurus njlèntrèhaké interaksi saka pemilik toko utawa pelanggan sing nggawa macem-macem obyek lan artefak kanggo ngedol utawa pion sing bakal tawar-menawar babagan rega. Dheweke uga ngrembug latar mburi sejarahe.

Seri iki uga nuduhake konflik antarane kulawarga. Iku tanggung jawab kanggo ajeg katon ahli ing wilayah beda kanggo ngevaluasi item pawned utawa didol.

Apa format program kasebut?

Program kasebut mesthi diwiwiti kanthi ringkesan apa sing bakal kedadeyan ing bab kasebut lan introduksi singkat.

Episod kasebut minangka bagean khusus kanggo maksimal 6 obyek ing ngendi staf. Iku biasane Rick Harrison, putrane Corey, bapak Harrison dikenal minangka "Wong tuwa", sing bakal nerangake crita ing mburi obyek kasebut.

Umume wektu, panuku ora bisa ngevaluasi artefak sing dituku lan takon karo para ahli kanggo netepake keaslian lan nilai potensial.

Ing pirang-pirang kasus, barang kasebut mbutuhake sawetara dandan lan biaya kanggo mulihake utawa nyiapake barang kasebut kalebu ing adol.

Evaluator obyek tansah ngalahake nilai potensial pelanggan. Kajaba iku, padha kalebu pendapat saka pakar. Sampeyan bisa ndeleng manawa evaluasi kasebut diselingi karo wawancara. Penonton diterangake apa alasan kanggo keputusan iki.

Apa sing nonton?

Ing layar, panampil bakal tansah ndeleng tag rega ing ngisor sing bakal ngganti jumlah dollar gumantung ing nyang-nyangan lan rega item. Ing kasunyatan, Rick kadhangkala tuku item sing kudu dibalèkaké. Dadi sawise pemugaran wis rega sing luwih dhuwur lan iki ndadekake iku menarik amarga njupuk akeh risiko.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Where to go to Pool Party in Las Vegas?

Narasi

Kadhangkala narasi fokus ing hubungan lan konflik antarane saben anggota cast. Biasane sawetara nemoni plot ing episode kasebut. Paling asring, kabeh padha ngrujuk marang diskusi babagan cara kerja toko lan pitakonan keputusan Cory kanthi nyenengake kompetisi lan kecerdasane.

Dampak ing masyarakat

Ing acara iki ana akeh selebriti kaya Bob Dylan sing wis katon singkat. Toko iki dianggep minangka toko gadai paling gedhe lan paling tuwa ing kutha Las Vegas.

Seri kasebut ditandatangani minangka acara realitas Amerika, nyritakake kegiatan saben dinane toko dadi bisnis kulawarga sing akeh anggotane wis kerja ing kono wiwit cilik. Iku nuduhake karakter standout kaya karyawan Austin Lee Russell dikenal minangka "Chumlee."

Acara kasebut sukses banget, nganti pirang-pirang taun wis ditiru. Kaya ta program truTV Hardcore Pawn, sing dirilis tanggal 16 Agustus 2010.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah