Ing endi papan saklar mobil?

Sinau Ing endi papan saklar mobil?, carane ndeteksi gagal lan apa cara kanggo ndandani. Kabeh ing artikel menarik iki sing wis diatur kanggo sampeyan.

Endi unit kontrol mobil lan apa fungsine?

Switchboard Mobil dikenal minangka ECU (Unit Kontrol Engine),  lan iku bagéyan paling penting saka sistem kendaraan kang, amarga iku apa ngidini kanggo fungsi mlaku. Iku kasusun saka rong unit: unit engine lan unit comfort.

Fungsi unit kontrol iki ing mesin kanggo nggawe langkah-langkah sing cocog ing injeksi bahan bakar supaya rezim slowdown lan revolusi mesin luwih apik. Nalika sing saka Comfort iku salah siji sing mengaruhi nangani utawa operasi carane lawang mbukak lan ditutup, air conditioning internal mobil, jendhela listrik lan lampu saka kendaraan.

Ing ringkesan, unit kontrol minangka otak saka kendaraan lan minangka penting minangka mesin, amarga iku tanggung jawab kanggo ngawasi operasi kabeh kendaraan. Unit kontrol iki bisa rusak, sing ndadekake sensor kendaraan ora bisa komunikasi.

Rincian babagan operasi Switchboard ing kendaraan

Unit kontrol mobil bisa dideleng ing kompartemen mesin utawa ing kompartemen penumpang, nanging iki beda-beda miturut model kendaraan lan pabrikan. saben merek bisa manggonake ing macem-macem panggonan. Nanging kepiye carane switchboard iki bisa digunakake? ayo ndeleng:

  • Ngontrol jumlah bahan bakar sing diobong sajrone pembakaran.
  • Ngatur tingkat emisi gas.
  • Ngapikake kinerja.
  • Ngatur revolusi.
  • Ngontrol kacepetan idle engine.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa sensor MAP?

Kanggo nindakake fungsi kasebut, sistem kasebut kudu duwe mikroprosesor sing wis diprogram miturut saben kendaraan. Ing pangertèn iki, sensor posisi servomotor, pedal akselerasi, jarum, uga unsur liyane, kudu ngirim informasi menyang unit kontrol supaya bisa mbandhingake kabeh tingkat diprogram lan ngatur kanggo nerusake pesenan supaya padha. wis maintained tingkat sing tepat saka kinerja kendaraan.

Nalika kegagalan dideteksi, direkam ing memori internal, lan nalika mesin diagnostik bengkel mrikso dipasang ing unit kontrol, bakal ngirim laporan lengkap babagan kegagalan sing dideteksi.

Ing ngendi unit kontrol dumunung miturut merek mobil?

Unit kontrol bakal dumunung gumantung saka merek lan model mobil.. Ing ngisor iki kita bakal rinci dhaptar mobil paling laris ing saindenging jagad supaya sampeyan ngerti lokasi sing tepat:

  • Audi lan Volkswagen:  lagi ana ing wiper kaca ngarep, tengen ing mburi jamur plastik.
  • BMW: ing underside saka hood konco kothak sekring, ditampilake ing kothak plastik jejere baterei kendaraan.
  • Citroen: ing model iki dumunung ing hood, ngendi kompartemen engine.
  • Fiat:  iku salah siji nang mobil, ngendi footrest sisih penumpang ngarep dumunung, utawa ing kompartemen engine.
  • Ford: Ing sisih driver ana trim sisih sing digawe saka plastik, ing model fiat liyane sampeyan bisa nemokake ing ngisor kothak sarung tangan sing ana ing sisih penumpang, sampeyan uga bisa njaluk ing baterei interior mobil.
  • Honda: ing ngendi sikil penumpang diselehake ing kursi ngarep, ing ngisor karpet ing sisih sing padha utawa ing ndhuwur kothak sarung tangan.
  • Landrover:  ing model saiki dumunung ing kothak plastik sing bisa katon ing jejere baterei, utawa nang kendaraan mung ngisor jog pembalap kang.
  • Mazda:  ing kabeh model mobil iki dumunung ing ngisor karpet ing footwell sisih penumpang.
  • Mitsubishi: , ing ndhuwur kothak sarung tangan sing ana ing sisih penumpang.
  • Peugeot:  ing hood ing ngendi kompartemen mesin dumunung utawa ing jero kendaraan
  •  ngendi kolom setir.
  • Renault:  iku ing utawa ing hood ing sisih kiwa cedhak ngendi baterei dumunung.
  • Suzuki  nang kendaraan ing ndhuwur pedal utawa ing mburi kothak sarung tangan.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane ndandani goresan?

Kepiye ngerti yen unit kontrol mobil gagal?

Ana sawetara cara yen unit kontrol kena pengaruh utawa nuduhake kesalahan sing ana gandhengane karo sawetara unsur sing ana ing sistem kendaraan. Sing paling umum yaiku:

  • Iku ora miwiti engine utawa duwe masalah miwiti, utawa yen wiwit obah dumadakan mandheg.
  • Idle ora stabil utawa nduweni kecepatan sing ora bener.
  • Mobil ilang kacepetan lan akselerasi.
  • Wis kinerja miskin.
  • Nduwe konsumsi energi utawa bahan bakar sing dhuwur.
  • Mesin saben wektu tartamtu nggawe detonasi cilik.
  • Nalika nggunakake wiper kaca ngarep, iku ora normal utawa ora bisa digunakake.
  • Kanggo nutup lawang, sawetara upaya kudu ditindakake.
  • Lampu ing njero kendaraan ora urip.

Apa sing kedadeyan yen ana lonjakan voltase?

Kakehan listrik amarga karusakan ing kabel bisa ngasilake short circuit ing samubarang unsur sing nggawe sistem. Ing kasus iki, komponen sing kena pengaruh kudu ditemokake lan diobati kanthi tepat. Yen ora, kesalahan sing padha bisa kedadeyan sanajan unit kontrol diganti.

Apa sing kedadeyan yen ana kesalahan pemrograman?

Ing wayahe modul kontrol diprogram maneh, jinis kendaraan kudu digatekake, kanggo ngerti carane diprogram, kadhangkala bisa uga unit kontrol ora diaktifake kanthi bener utawa terus gagal amarga kesalahan program.

Carane mulihake switchboard sing rusak?

Kanggo ndandani unit kontrol sing wis rusak, sing pertama yaiku nemokake asal-usul kesalahan kasebut, banjur ngrampungake kanthi nggunakake salah siji saka patang cara iki:

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ngendi Setir Ball Joint

Nalika motherboard wis didandani 

Yen fault ing motherboard, iku kudu didandani, ngganti sensor lan driver sistem utawa nyoba kanggo ngowahi piranti lunak. Iki minangka siji-sijine pilihan ekonomi sing bisa dileksanakake, nanging ora bisa ditindakake yen sistem kasebut ngalami karusakan serius kayata break amarga efek banyu utawa kobongan.

Nalika kloning rampung?

Iku babagan nyalin informasi sing ana ing unit sing ora bisa didandani menyang sing anyar. Iki ditindakake ing kasus kaya mikroprosesor rusak utawa gagal amarga kelembapan sing berlebihan. Yen ora bisa njupuk informasi kasebut, ora ana pilihan liyane kajaba kanggo reprogram switchboard, coding lan ngaktifake saka awal.

Ngganti switchboard

Ora bisa ndandani drive. Kaya sing dikarepake, iku pilihan sing paling larang, wiwit rega switchboard anyar anyar bakal tundhuk merek, lan negara kang dumunung, sawetara watara rong ewu euro. Minangka alternatif, bisa diganti karo bekas, nanging resiko saka pemilik kendaraan.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah