Quantcast

Endi kuburane Elvis?


Endi kuburane Elvis? Elvis Presley minangka salah sawijining penyanyi lan aktor Amerika sing paling diakoni ing donya, luwih dikenal minangka raja rock n' roll. Saka wiwitan musik, Elvis dadi sensasi, ngrasakake sukses sing ora ana tandhingane ing abad kaping 1973. Wiwit XNUMX, kesehatan Elvis Presley wiwit rusak, sawise pegatan.

Raja rock n' roll wis kakehan setbacks karo kesehatan, overdosis kaping pirang-pirang lan tiba menyang koma kanggo sawetara dina. Sawise pirang-pirang taun, tanggal 16 Agustus 1977, Elvis ditemokake mati ing jedhing kamare. Miturut koroner Memphis, panyebab pati amarga serangan jantung, nanging dheweke ujar manawa iki ora disebabake obat-obatan.

La Seda Elvis Presley diumumake tanggal 16 Agustus 1977 jam 03:30, ing Rumah Sakit Memorial Baptist. Tangi Elvis dianakake ing peti mati tanggal 18 Agustus lan ewonan wong ngumpul kanggo menehi pahlawan musik siji pamitan pungkasan. Sawise tangi, udakara 80,000 wong ngancani Elvis menyang Pemakaman Forest Hill, ing kana dheweke dikubur ing jejere ibune.

Endi kuburane Elvis saiki?

Sayange, kuburan Elvis ora ditinggalake dening para penggemar sing pengin njaluk artefak apa wae sing bisa ditindakake saka mayit kasebut. Suwe-suwe ana upaya kanggo njarah-rayah kuburan, mula awak Elvis Presley, uga ibune sing dikubur ing jejere, kudu dipindhah.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane njaluk asuransi kesehatan ing Amerika Serikat

Amarga ora nyaman kasebut, Elvis Presley saiki duwe rong kuburan. Kuburan pisanan, punika makam asli ing ngendi disarèkaké Elvis Presley ing Forest Hill Cemetery, sawise tangi sing njupuk Panggonan ing Graceland. Makam kapindho dumunung ing Graceland.

Sawise iku perlu kanggo exhue Elvis tetep kanggo njupuk menyang papan ngaso anyar, padha diselehake ing Graceland Meditation Garden. Owah-owahan papan istirahat iki ditindakake tanggal 2 Oktober nalika Elvis mati. Dina iki, sisa-sisa Elvis Presley ana ing kuburan anyar, ing taman sing dadi bagéan saka Graceland, omahé Elvis.

Apa bisa ngunjungi kuburan Elvis Presley?

Kanggo sing kepengin weruh lan sing pengin menehi pakurmatan marang Elvis Presley minangka idola Rock n' Roll, bisa uga. ngunjungi makam karakter sing nengsemake iki. dina iki, Udakara 600,000 wong wis ngunjungi kuburan kapindho Elvis Presley, dumunung ing Graceland. Kunjungan menyang papan istirahat Elvis ditemokake minangka bagéan saka Tur Graceland.

Apa ana wong liya sing dikubur ing jejere Elvis Presley?

Sawetara taun sawisé Elvis Presley dikubur, Vernon Presley tilar donya ing taun 1979. Bapake Elvis banjur dikubur bareng karo putrane lan ibune Elvis.

Setaun sawise Vernon Presley tilar donya, ibune, mbah Elvis Presley, Minnie Mae Hood Presley, tilar donya. Supaya kabeh kulawarga bisa manggon ing sak panggonan, Minnie Mae Hood Presley uga dikubur bebarengan karo putra lan putune.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kepiye cara ngunjungi Reservasi India Wendake?

Pungkasane, ing pungkasan taun 2020, putu Elvis Presley, Benjamin Keough Presley, njupuk nyawa dhewe ing tumindak lampus. Sawise kedadeyan kasebut, ibune, Lisa Marie Presley, mutusake kanggo ngubur dheweke ing Graceland bebarengan karo Elvis Presley. Kanthi ngunjungi Graceland Mansion, sampeyan ora mung bisa ngunjungi kuburan Elvis Presley, nanging uga ibune, bapake, mbah putri lan putune.

Apa liyane sing bakal sampeyan deleng nalika ngunjungi kuburan Elvis Presley?

Yen sampeyan pengin menehi pakurmatan marang Elvis Presley uga kulawargane, penting kanggo dicathet yen sampeyan kudu mbayar tur Graceland. Yen sampeyan nindakake tur iki, sampeyan luwih seneng, awit sampeyan bakal bisa ngerti tanpa wates bab menarik related kanggo urip Elvis. Sawetara perkara sing paling menarik yaiku ing ngisor iki:

Kamar urip

Ruang tamu Graceland apik banget lan apik banget. Iki duwe perabot putih sing apik, tirai warna sing cerah lan tembok sing dicermin ing saubengé perapian. Ruang tamu minangka salah sawijining panggonan favorit Elvis.

kamar tuwane

Ing kamar tuwane Elvis kang, wis ukuran rata-rata lan direnovasi, sawise matine rama Elvis kang. Sawise Vernon Presley seda, kamar iki tidied munggah lan iku ora dipindhah, saéngga nyegah inti saka kamar saka ilang.

Masak

Pawon Graceland apik banget, nanging dudu papan sing mewah sing bakal dikarepake. Pawon iki duwe kabeh sing perlu kanggo Elvis, kulawarga utawa pembantu kulawarga kanggo masak, duwe kabeh piranti sing perlu lan desain sing apik, fokus ing nada kayu.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Where kanggo ndeleng kebo ing Amerika

Kamar televisi

Kamar TV Graceland dadi iri saka kulawarga apa wae. Kaya sing dikarepake, sing paling penting yaiku perabotan. Ing kamar iki, ana pirang-pirang perabotan raksasa sing dipasang, sing ngidini Elvis, tamu utawa kulawargane seneng nonton televisi ing wayah sore.

kamar blumbang

kamar blumbang, iku akeh kurang extravagant saka sawetara wong bakal mikir. Pancen, meja kasebut duwe desain unik lan ora konvensional, nanging ora ana desain sing apik, iki minangka ruangan kolam renang kaya liyane.

kamar alas

Kamar alas dhewe minangka papan sing unik ing Graceland, ing ngendi para pengunjung gumun karo keanehan lan keunikan ruangan kasebut. Panggonan iki dikempalken karo kabeh limo curiosities lan obyek menarik, kang nduweni aran alas-kaya kanggo iku, kang kamar njaluk jeneng saka.

Taman Meditasi

Pungkasan, taman semedi Graceland minangka papan sing dikubur. Elvis karo kabeh sedulure. Ing bagéan pungkasan saka demo iki, sampeyan bakal bisa kanggo mbayar pakurmatan kanggo Elvis, uga ndeleng kuburan ngendi saben Presleys disarèkaké.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah