Where to go to Pool Party in Las Vegas?


Where to go to Pool Party in Las Vegas? Kutha Las Vegas dikenal donya minangka ibukutha fun lan hiburan, kutha dosa lan rekreasi Amérika. Jeneng-jeneng iki amarga kasunyatan sing misuwur lan dikenal kanggo kasino lan nightlife boros.

Nanging, kanggo sawetara wektu saiki, Pool Party wis dadi bab gedhe ing kutha Vegas. Iki minangka pesta sing ditindakake ing wayah awan, ing kolam renang ing sawetara hotel lan ditondoi kanthi dolanan DJ sajrone pesta kasebut. Kajaba iku, ana akeh ngombé, wong seneng-seneng lan panggonan kanggo tan ngimpi.

Yen sampeyan pengin golek partai blumbang becik ing Las Vegas, kanggo ngrameke cuaca panas bener, duwe sore sampurna sak riko, banjur kita bakal ninggalake sampeyan panggonan paling apik ngendi sampeyan bisa nemokake siji.

pihak blumbang ing las vegas

Pesta blumbang Las Vegas diwiwiti ing pungkasan April lan nganti pungkasan Oktober, yaiku ing mangsa panas. Jam buka wiwit jam 10:00 utawa 11:00 esuk nganti surup. Ora bisa diakses dening wong ing umur 21 taun.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  kutha hantu Rhyolite

Where golek pesta blumbang ing Las Vegas?

Antarane hotel paling apik kanggo pesta kolam renang, yaiku:

blumbang paling misuwur

lounge blumbang cair

Pihak blumbang paling disambung menyang Jewel, awit padha dumunung ing bangunan padha Resort Aria. Perayaan iki diwiwiti ing pungkasan April lan pungkasan ing awal Oktober. Dheweke duwe ciri yen ing sasi kasebut bakal ana pertunjukan DJ sing misuwur sajrone pesta bisa tahan..

Klub pantai Encore

Ing klub iki sampeyan bakal nemokake salah siji saka pihak blumbang paling apik ing Las Vegas. Padha antarane paling lengkap, amarga sampeyan bisa nang ing tabel blackjack dumunung ing blumbang, pensiun kanggo kabin pribadi karo bathtubs.

Kajaba iku, klub kasebut duwe telung kolam renang sing diiringi DJ internasional ing level Alan Walker utawa David Guetta. temtunipun, salah siji opsi sing paling apik kanggo nglampahi akhir minggu Fantastic ing kutha Nevada.

Iki salah siji saka panggonan paling emblematic ing Las Vegas amarga pihak blumbang, ngendi sampeyan bisa nemokake game acak lan sampeyan bakal aran kaya ing klub pantai. Ing tangan liyane, bengi iku alam bébas lan becik kanggo nyemplungaken dhewe ing XS Nightswin katelu.

Republik Wetan

Pesta blumbang sing ana ing Wet Republic misuwur amarga blumbang banyu asin sing ageng, uga asring ditemokake ing XNUMX-an enom. Ing kene sampeyan bakal nemokake musik elektronik sing apik sing dimainake dening DJ kayata Calvin Harris, Tiësto, Steve Aoki lan liya-liyane.

Iki minangka papan sing ageng, kanthi luwih saka 54.000 kaki persegi lan 6 meter persegi blumbang (nambah sing pribadi) lan kabeh iku banyu asin.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane nyewa prau ing Lake Tahoe?

Jemma

Kolam renang iki nduweni luwih saka 20.000 meter persegi lan dumunung ing teras PARK MGM. Iki minangka blumbang sing dirancang dening wong Prancis sing jenenge Jacques García sing, sing diilhami dening Taman Majorelle ing Maroko, nggawe kreasi iki. A DJ'S paling misuwur rawuh kene, kayata Mark Ronson, sing tanggung jawab kanggo nggawa partai kanggo urip, dadi papan gedhe kanggo panghibur sampeyan sak riko.

pesta blumbang intim

blumbang wynn

Ing blumbang iki sampeyan bakal nemokake suhu kontrol ing banyu, saindhenging taun. Ana rong tingkat kolam renang jubin sing mewah sing diubengi taman sing apik, uga cabana sing gemerlap.

Kolam renang iki ditondoi kanthi warna-warni lan kanggo nampilake salah sawijining pesta kolam renang paling apik ing Las Vegas.. Yen sampeyan seneng ngendhokke, sampeyan bisa nglampahi wektu kanggo njupuk srengenge ing salah siji loungers srengenge, nalika sampeyan nampa sawetara layanan.

Pantai TAO

Pesta kolam renang Pantai TAO cocog kanggo nggawe kanca anyar, amarga padha rumangsa kaya pesta kolam renang ing omah. Padha antarane paling dikenal ing kutha, kanggo wong-wong sing pengin kedher ing atmosfer liyane intim, nanging karo kabeh Madness sing ciri Las Vegas.

blumbang tema ing las vegas

Tank ing Nugget

Pesta eksotis iki ditemokake ing pusat kutha Las Vegas, Padha duwe akuarium hiu saka sawetara atus galon iku bangunan 3 crita. Ing saubengé ana 17 kabin pribadi lan geser unik kanggo navigasi ing banyu sing ora dingerteni.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ing ngendi pegadaian saka acara TV?

Wis kabeh getar saka pihak blumbang, nanging sampeyan bisa nindakake aktivitas liyane kanggo manggon pengalaman anyar ing gaya paling apik ing Las Vegas.

Planet Hollywood

Klub iki minangka salah sawijining sing paling khusus kanggo nglampahi wektu karo klompok kanca sing dipilih. Sampeyan bisa surfing Strip karo FlowRider, ngendi sampeyan duwe paselancar profesional lan wiwitan kanggo nduduhake skills lan kurban sing aman, nanging Panggonan banget macem. Tanpa mangu, iku lingkungan sing ora bisa kantun.

Kolam renang lan Plaza

Ing hotel iki sampeyan bakal ngendhokke karo blumbang luwih saka 70.000 kaki persegi, sampeyan bisa muter pickleball lan tenis.

Iku lingkungan sing luwih tenang kanggo nglangi utawa seneng adus santai ing Jacuzzi. Kajaba iku, ora ana kekurangan hiburan, amarga perayaan kasebut diwiwiti ing wayah awan lan terus nganti sore.

Pilihan liyane kanggo seneng pesta blumbang

Ana kolam renang liyane sing misuwur lan penting, ing ngendi sampeyan bisa nemokake pesta blumbang:

  • Azure dumunung ing Palazzo
  • Aku bakal nindakake ing Mirage
  • Daydream dening M resort
  • blumbang venus
  • Pantai Voodoo

Apa rega kanggo rawuh Pool Party?

Rega kanggo mlebu ing salah sawijining partai kasebut, Padha beda-beda antarane 20 kanggo $40, nanging kabeh gumantung ing dina lan hotel. Ing sawetara kasus, bocah-bocah wadon ora mbayar utawa mbayar setengah, saliyane, kaya ing akeh klub, sampeyan bisa njaluk pass lan diskon kanggo seneng pesta apik.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah