Where kanggo nemokake omah Jesse Pinkman ing Albuquerque


¿Where kanggo nemokake omah Jesse Pinkman ing Albuquerque? Jesse Pinkman minangka salah sawijining karakter sing paling misuwur sing wis ana. Iku ora kanggo kurang, seri kang muncul iku salah siji sing paling populer sing wis tau diprodhuksi. Breaking Bad isih ana ing antarane sing paling apik ing sejarah.

Lokasi akeh serial TV utawa Streaming wis dadi misuwur kanthi wektu. Nanging, Kutha Albuquerque ing New Mexico nawakake para penggemar Breaking Bad kesempatan kanggo ngunjungi sawetara lokasi sing paling apik sing televisi wis kesempatan kanggo saiki. Omahe Jesse Pinkman? Mesthi ya.

Endi omahe Jesse Pinkman?

Breaking Bad minangka seri sing pangembangane adhedhasar meh eksklusif ing kutha Albuquerque ing New Mexico. A seri babagan obatan lan nebus sing njupuk Panggonan banget cedhak sepi iku cukup trep lan nyata.

Mula, saben lokasi sing diulang saka seri kasebut bisa ditemokake saiki ing kutha paling penting ing New Mexico. Nyatane, omah Jesse Pinkman saiki dadi daya tarik kanggo para penggemar seri kultus.

Lokasi omah Jesse Pinkman

Ora kaya sing kedadeyan, contone, ing omahe Walter White, Jesse Pinkman bisa dibukak nalika sampeyan pengin. Omah iki ora dienggoni, mula ora ana sing bakal ngganggu sampeyan ndeleng sanajan saka cedhak banget.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carlsbad Caverns New Mexico USA

Omahe dumunung ing lingkungan omah ing kutha Albuquerque, sepi banget lan relatif gampang diakses. Iki minangka omah sing apik banget saka pirang-pirang episode sing penting banget kanggo seri kasebut. Ora ana alesan kanggo wong sing wis ndeleng seri ora menyang omah.

Diarahake dening Jesse Pinkman

La Omahe Jesse Pinkman dumunung ing 9809 Margo Street, Panggonan ngendi property rata-rata $300. Tegese, area pemukiman kanthi akeh fasilitas kanggo sing nduweni.

Omah kasebut minangka properti kanthi pengaruh arsitektur Hispanik kolonial, kanthi akeh wilayah ijo lan rong lantai ing ngendi sawetara adegan apik saka seri kasebut dikembangake. Sampeyan kudu njlentrehake yen wiwitane iku omah liyane, nanging sajrone seri kasebut kudu diganti.

Yen sampeyan ngliwati properti sing apik iki, aja wedi utawa ragu-ragu kanggo nikmati. Inggih sampeyan bisa metu saka mobil lan njupuk kabeh gambar sing pengin, iku ora bakal aneh sing njaluk nomer apik turis sing teka kanggo ndeleng salah siji lokasi paling penting saka Breaking Bad.

Saiki malah Sampeyan bisa manggon ing omah ngendi, ing seri, Jesse Pinkm uripan. Yen sampeyan duwe cukup budget kanggo ndarbeni property, iku luwih saka bisa. Mesthi wae, sampeyan kudu ngerti manawa sawise suwe omah iki bakal entuk akeh kunjungan.

Omah Jesse Pinkman ing seri Breaking Bad

Nanging omah sing dimaksud ora ana ing tangane murid pisanan Walter White. Sanajan kedadeyan sing luar biasa ing omah kasebut, nanging ora ana ing seri kasebut nalika Pinkman cocog.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  New Mexico: sajarah, lokasi, gastronomi, fauna, kutha lan liyane

Ing wiwitan, iki omah bibi Pinkman, Mrs. Jenny, sing mesthi akeh sing bakal ngerti yen wis ndeleng dheweke ing seri kasebut. Nalika Jenny tilar donya amarga kanker, omah iki gratis kanggo sawetara wektu lan ora dienggoni maneh.

Nalika kahanan ekonomi salah siji saka protagonis saka seri apik Ngartekno amarga Pabrik lan Advertisement saka obatan, Jesse Pinkman bali menyang goal kanggo njupuk liwat omah. Nyatane, yen dheweke sukses lan saka ing kono dheweke wiwit urip kanthi beda karo sing sadurunge dheweke mimpin.

Omah sing wiwitane bisa ndeleng Jesse Pinkman nalika dheweke dadi murid Walter White saiki wis dadi papan ndhelik. Iki minangka lokasi sing nemtokake ing saindhenging seri lan ing ngendi produksi methamphetamine malah ditindakake.

Pati Walter White dibuwang lan uga Jesse Pinkman kanthi wektu. Nalika nggawe keputusan sing salah, kabeh diganti lan dheweke mudhun ing sejarah seri televisi minangka rong karakter apik saka kutha Albuquerque ing New Mexico.

Apa sampeyan ora ndeleng Breaking Bad? perkara apa iku

Breaking Bad minangka seri babagan narkoba, sanajan ora saka sudut pandang tradisional wong apik lan wong ala. Seri iki nduweni akeh karakter apik, sanajan Jesse Pinkman lan Walter White minangka paraga utama..

Dumunung ing ara-ara samun New Mexico, urip Walter White dadi ala banget. Akeh penyakit ing kulawargane, putra anyar ing dalan lan kanker sing janji bakal mateni dheweke ing wektu sing cendhak nggawe dheweke nggawe keputusan. Guru kimia iki arep miwiti nggawe obat.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane ngunjungi Friends Shop lan Cafe

miturut argumentasi iki 5 mangsa lan 62 episode liwati kang humor ora kurang. Nanging kekerasan ing dalan, ketegangan lan gaya Neo-Kulon sing bisa diarani tragedi uga ora kekurangan. A pesawat saka pancasan ala dijupuk dening kewajiban tanggung jawab kanggo kabeh acara.

Mengko uga Jesse Pinkman melu alasan ekonomi ing jaringan produksi tamba Walter White. Wong enom iki mung salah siji saka siswa pungkasan Walter, sing saiki dadi salah siji saka bakul tamba paling penting lan produser ing kabeh Midwest.

Breaking Bad?

Iku pancene worth nonton Breaking Bad yen sampeyan durung. Wis suwe nanging isih dadi produksi kultus. Panggonan lan lokasi Breaking Bad? Yen sampeyan ana ing Albuquerque sampeyan mesthekake pengalaman maringi hadiah ngunjungi sawetara saka situs paling dikenali kabeh budaya pop taun anyar.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah