Ngendi ndeleng Bench saka ngendi Forrest Narasi Film?


Ngendi ndeleng Bench saka ngendi Forrest Narasi Film? Bank kondhang kang katon ing film Forrest Gump, kang karakter dikenal minangka Forrest. Panjenenganipun nglampahi paling saka film nyritakake acara sing nandhani akeh uripe lan ing ngendi dheweke nyritakake kedadeyan kasebut menyang macem-macem wong liyo. Kutha iki dumunung ing kutha Savannah, ing negara bagian Georgia ing Amerika Serikat.

Bank misuwur iki, dumunung ing ngelawan halte bis, wis dibusak saka situs asli. Weruh dikenal boom sing film teka kanggo njupuk. Kanggo ngreksa lan supaya ora dicolong dening sawetara fanatic fervent, iki ditransfer menyang Museum Sejarah Savannah.

Ing artikel iki sampeyan bakal bisa ngerti ngendi kanggo ndeleng iku, rincian karya lan sajarah kutha.

Bank sing kebak crita

Bank iku salah siji panggonan paling penting ing film. Kabeh plot dikembangake ing kono, sing ndadékaké dadi salah sawijining unsur utama iki. Kanggo ngindhari rincian sing bisa ngalangi tembakan kasebut. jarene kira-kira limang bank replika digawe.

Salah sawijining rincian sing paling aneh babagan kabeh kasunyatan iki yaiku salah sawijining penjaga keamanan shift wengi. Kang makarya kanggo agensi sing sinau kontrak, ngatur kanggo njupuk siji saka replika. Kanggo wong iki, sing identitas ora dingerteni. Malah dheweke wis nawani nganti setengah yuta dolar kanggo bank, lan dheweke ora gelem ngedol.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kepiye cara ngunjungi Hawkins Institute of Stranger Things?

Kursi kasebut dianggep minangka obyek budaya utawa artefak paling apik nomer loro ing antarane barang-barang sing ditemokake ing koleksi alat peraga film. Bangku iki dumunung sawise sandal ruby ​​​​kondhang sing digunakake dening Judy Grant ing film Wizard of Oz.

Museum ing ngendi bank kasebut nduweni telung galeri gedhe obyek lan unsur sajarah kutha. Liyane sing apik yaiku sing dikhususake kanggo film kasebut. Kanggo njelajah kabeh museum sampeyan kudu ngelingi yen wektune siji jam. Dadi pindhah siap.

Museum wis parking njaba pager lan wis musim bis sing cedhak. Utawa yen sampeyan pengin ngunjungi kanthi mlaku, njupuk menyang akun sing dumunung ing tengah kutha.

Forrest Gump A Box Office Hit

Forrest Gump minangka film genre drama-romance. Dirilis ing mangsa ngarep 1994, diakoni kanggo cara dheweke nyatakake urip lan acara Forrest Gump. Tanpa ngilangi rincian ing film babagan unsur-unsur sing nandhani sejarah masyarakat.

Film iki disutradarai dening sutradara Robert Zemeckis, adhedhasar buku kanthi jeneng sing padha, lan ditulis dening penulis Winston Groom. Dheweke duwe anggaran $ 55 yuta dolar, sing entuk bathi $ 677.9 yuta dolar.

Dicritakake nalika film kasebut diterbitake. Ana macem-macem bedo babagan kridit sing dirembug antarane penulis film lan studio Paramount. Teka ing kemungkinan menang penghargaan akademi. Ora ana penulis sing menehi pujian marang penulis sing nggawe dheweke dadi bintang.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kepiye cara ngunjungi Hawkins Institute of Stranger Things?

Nanging, tape rampung dadi sukses ing saben pangertèn saka tembung. Wiwit aku tekan kira-kira enem Academy Awards, loro Saturn Awards lan telung Golden Globes. Tonggak sejarah wiwit protagonis bangsawan iki, Forrest Gump. Iku mudhun ing sajarah minangka film kultus.

Iki nyatane dipilih ing taun 2011, supaya bisa dilestarekake. Iku ditempelake menyang Registry Film Nasional ing Perpustakaan Kongres.

Film iki nduweni plot sing nyakup sejarah 30 taun. Saka 1950 nganti 1980. Ing wektu sing ora bisa dilalekake dideleng lan pentinge nggawe wong cacat katon. Nyoroti yen protagonis nduweni cacat intelektual.

Cara khusus sing Forrest bisa urip kanthi akeh momen sejarah, ing antarane pentinge olahraga ing kesehatan, Perang Vietnam, nilai persahabatan, masalah sosial kayata trauma pasca perang, intelijen sing duwe wong cacat, antarane unsur liyane.

Iki nyebabake akeh pamirsa ngrasakake lan nganggep materi iki minangka salah sawijining sing paling apik ing seni kapitu.

Museum Sejarah Savannah, Situs Bersejarah

Sadurunge ngenalake sampeyan rincian babagan carane ndeleng bangku sing misuwur saka ngendi Forrest nyritakake kabeh film, kita pengin nuduhake rincian Savannah, kutha sing ditresnani ing ngendi crita kasebut kedadeyan.

Akèh-akèhé saka pemandangan bank padha dipun damel film ing kothak chippewa. Uga dikenal minangka pojok, ing kutha Savannah. Titik iki misuwur kanthi pusat, rame, hiburan wengi lan hiburan. Kajaba iku, mesthine bakal ana ing cedhak situs sejarah, kayata Teater Savannah sing kondhang. yaiku teater paling tuwa ing kabeh amerika serikat.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kepiye cara ngunjungi Hawkins Institute of Stranger Things?

Minangka bagéan saka sajarah, kutha kondhang Savannah. Iki minangka salah sawijining kutha pisanan sing direncanakake, ing kabeh Amerika Serikat. Didegaké ing Februari 17, 1733 dening Jendral James Edward Oglethorpe. Pionir ing nggawe kutha iki lan negara Georgia ing kabeh. Wiwit ing sesanti sing ana ing wektu ngrancang, iku kasunyatan nggawe tetanggan karo watara 24 kothak. Proposal inovatif kanggo wektu kasebut.

Saiki, kanggo entuk akses menyang Museum Sejarah Savanna. Penting kanggo ngerti yen museum sing dihormati iki wis nglindhungi data sejarah wiwit wiwitan nganti saiki. Jam ing ngendi sampeyan bisa ngunjungi museum yaiku saka 9am nganti 5pm pitung dina seminggu. Elinga yen museum ora bisa digunakake nalika preian.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah