Quantcast

Ngendi Surf ing Musim Dingin ing Amerika Serikat?


Ngendi Surf ing Musim Dingin ing Amerika Serikat? Kita uga ngerti, surfing asalé saka Hawaii. Lan iku ana ngendi dheweke lair lan ngandhut minangka olahraga nemen, pesisir Hawaii nggampangake laku, ombak sampurna, iklim banget nggawe surfing pengalaman unik.

Senajan iku olahraga sing lair ing Hawaii, surfing wis nyebar menyang macem-macem bagéan donya. Carane Amerika Serikat sing amarga saka sudhut lan mawarni-warni pesisir, sampeyan bisa Count ing macem-macem ombak lan iklim kanggo laku olahraga iki.

Amerika Serikat nduweni pesisir kanggo selancar ing kabeh musim. Ing bagean iki kita bisa nemokake tanpa wates lelungan kepengin banget karo olahraga iki, padha golek ombak paling apik ing wilayah. Ing kene kita bakal menehi sampeyan sawetara papan sing bisa ditemokake kanthi apik mangsa.

Apa Surfing?

Sanajan selancar minangka olahraga sing diwiwiti ing Indonesia nalika jaman XVIII, iku ora nganti 1900 nalika residents saka Hawaii padha nerusake olahraga iki nanging minangka sarana transportasi antarane wong-wong mau. Wiwit iku wiwit nyebar ing saindhenging California.

Ing taun 1956, olahraga iki njupuk pasukan luwih ing Pesisir Pasifik Amérika Lor, lan nalika padha wiwit nganggep minangka olahraga ekstrim.

Iki minangka olahraga sing ditindakake ing saindenging jagad lan populer lan diakoni. Ing paselancar, mbutuhake taun latihan kuwat, supaya bisa saingan ing macem-macem modalities olahraga iki. Dheweke kudu ngerti segara, ngerti carane nglangi, ngerti carane milih ombak lan ndhuwur kabeh iku skills kanggo ngerti carane nindakake. puteran lan giliran sampurna sing kaget juri.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ngendi Piknik Ing Pesisir Kulon?

Ing endi sampeyan bisa surfing ing mangsa?

Sanajan umume pesisir ing Amerika Serikat cocog kanggo surfing, gumantung ing musim taun ana sawetara sing duwe kahanan cuaca sing luwih apik lan ombak sing luwih apik kanggo para pecinta selancar.

Mulane ing mangsa, bisa diarani amarga musim iki, ana angin sing luwih apik lan mulane pesisir menehi ombak sing luwih apik, kanggo wong sing seneng olahraga iki.

Ing ngisor iki kita bakal menehi jeneng sawetara sing cocog ing Amerika Serikat kanggo surfing nalika musim dingin:

  • Maui, Hawaii. Iki mesthine minangka salah sawijining papan sing paling kerep dibukak lan difoto. Iki dianggep minangka salah sawijining sing utama kanggo praktik surfing lan windsurf. Senajan iku cocok kanggo surfing ing sembarang wektu taun; Ing mangsa, sampeyan bisa nemokake ombak sing dhuwuré 6 meter, lan iku sampurna kanggo maneuvering.
  • Montauk New York. Ditch Plains, Shinnecock Inlet lan Turtle Coves iku sawetara panggonan ing Montauk ngendi penyayang gelombang seneng Surf.

Montauk dumunung ing jantung Amerika Serikat, lan ombake tansah siap kanggo tumindak, utamané ing mangsa.

  • Haleiwa, Hawaii. Haleiwa, minangka pantai utama ing Hawaii, ing mangsa kita bisa rawuh amarga dianggep minangka tantangan kanggo para peselancar, sanajan wektu iki nduweni kondisi cuaca sing paling apik.
  • Santa Barbara, Ventura lan South LA, California. Iki minangka situs sing duwe hak istimewa nalika musim dingin, amarga ombak sing apik banget.

Langkah-langkah apa sing kudu ditindakake nalika selancar?

Kaya sing wis dingerteni, surfing minangka olahraga sing mbutuhake latihan pirang-pirang taun, akeh konsentrasi, keseimbangan lan ndhuwur kabeh refleks apik. Perlu dicathet yen saliyane iki, dadi peselancar sing apik, sampeyan kudu ngerti carane nglangi kanthi apik, lan ngerti segara. Iki kanggo ngerti ing wayahe kang Waters wiwit ngganti prédhiksi soko.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Klub wengi paling apik ing New York

Saliyane sing kasebut ing ndhuwur sing bisa dikandhakake, penting nalika selancar, kita uga bisa njupuk langkah utawa peraturan liyane:

  • Duwe barang sing apik Papan, lan nalika miwiti latihan sampeyan kudu duwe meja miturut level sampeyan, mula dianjurake kanggo miwiti kanthi celeng, banjur yen siji papan sing nyenengake nganti tekan ing
  • Disaranake kanggo miwiti latihan ing lemah, lan ora ing banyu, amarga sampeyan kudu nindakake gerakan sing, sanajan katon prasaja, biasane ora nganggo kekuwatan banyu. Mulane iki dianjurake ing latihan nganti sampeyan nguwasani banjur yen sampeyan bisa surfing gelombang sing bakal nunggu sampeyan.
  • Keels utawa Fins, iki penting, amarga tanpa wong sampeyan ora bakal bisa surfing kanthi bener.
  • lilin utawa parafin, iki digunakake ing ndhuwur Papan kanggo nyegah slippage.
  • Setelan neoprene, punika magepokan karo boots, topi lan sarung tangan saka materi sing padha, digunakake kanggo nyegah hipotermia.

Top Surf Spot ing Amerika Serikat

Saka data sing ditemokake ing web, kita bisa ngerti yen kanggo surfing ing Amerika Serikat, kita mung kudu duwe latihan sing apik lan peralatan sing apik. Awit ing mangsa apa wae ing taun, kita bisa nindakake.

Perlu dicathet yen ing mangsa panas lan mangsa dianggep paling apik musim kanggo surfing. Angin luwih apik lan ombake cocok kanggo para pecinta selancar.

Kita bakal ngandhani sawetara papan ing ngendi sampeyan bisa surfing ing Amerika Serikat kapan wae:

  • Santa Cruz, California, pantai paling populer ngendi sampeyan bisa nemokake paselancar profesional Steamer Lane. Mesthi, Santa Cruz nawakake macem-macem opsi kanggo pamula.
  • Malibu, California, Nduwe pesisir sing gedhe, sing biasane dikunjungi para peselancar ing kabeh musim.
  • Pantai Cocoa, Florida, Sajrone meh kabeh taun, pesisir bisa digunakake kanggo surfing, pesisir iki duwe ombak lembut sing sampurna kanggo pamula.
  • Kill Devil Hills, North Carolina, ing mangsa panas sampeyan bisa nemokake ombak sing nggumunake, dianggep minangka papan impen kanggo para peselancar amarga banyu sing tenang lan iklim sing apik.
  • San Clemente, California ing wisata surfing donya, iki dianggep minangka papan sing ora bisa dilewati, amarga ombake apik ing saindhenging taun.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane nggawe pizza gaya Chicago


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah