Manggon ing Nashville murah?


Manggon ing Nashville murah? Nashville iku salah siji kutha paling penting lan ibukutha Tennessee, negara karo music ing kabeh jam dina. Aran kabeh irama kidul lan ranchero sing kutha iki wis, Piandel wiwit kabeh wengi antarane alat musik lan klub ing paling gaya honkey tonk.

Kita nuduhake sampeyan kutha paling apik ing ngendi janji musik enom bakal ditemokake. Lingkungan kasebut beda-beda, mula sampeyan kudu nyewa mobil utawa nggunakake layanan transportasi kayata taksi, uber utawa Lyft..

Kepiye cara ngubengi Nashville?

Salah sawijining kaluwihan paling gedhe yaiku layanan bis gratis, layanan Music City Circuit bakal menehi sampeyan tur ing kutha Nashville lan papan sing misuwur ing The Gulch. Penting sampeyan ngerti yen sampeyan kudu milih opsi liyane yen sampeyan arep pindhah menyang tetanggan sing luwih adoh, amarga bus iki ora duwe rute sing akeh banget.

Tujuan liyane sing sampeyan kudu rencana ing advance punika riko kanggo Centennial Park, taman kutha sing misuwur kanthi ekosistem ijo 100% kanthi ayu lan sepi lake "Watauga", ngendi sampeyan bisa Feed lan sesambungan karo bebek sing lumaku liwat wilayah.

Yen sampeyan seneng mitologi lan sejarah, sampeyan ora bisa kantun patung Parthenon sing ukurane urip ing Athena. Ing jejere yaiku Pameran Seni Centennial Tennessee, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng patung lan seni umum liyane saka mitologi Yunani.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Tennessee: sejarah, iklim, kutha, pariwisata, ekonomi lan liya-liyane

Hotel Murah ing Nashville

Salah sawijining langkah paling penting kanggo lelungan yaiku akomodasi sampeyan, lan ing Nashville ana kauntungan sing ana hotel lan penginapan sing ora kaetung kanthi rega sing murah banget. Saran sing paling apik sing bisa diwenehake sampeyan yaiku nglampahi ing paling siji wengi ing Nashville. Bengi iki kebak sihir negara, mula nyiyapake topi koboi lan sepatu bot koboi lan temokake panginepan sing paling apik ing kutha iki kanggo sampeyan.

Ngimpi Nashville

hotel iki dumunung ing tengah kutha Nashville, sampeyan bisa seneng luwih saka 168 opsi akomodasi beda karo free WiFi. ugi Wis AC, mini bar, aman lan kantor cilik supaya sampeyan bisa ngurus karya karo katentreman paling atine..

Saben kamar wis dilengkapi Furnitur kualitas dhuwur, amben sing disandangi ing 100% katun Mesir sheets lan duvets wulu. Ing babagan teknologi, saben akomodasi Wis Smart TV, jedhing dirancang karo padusan udan elektrik. Wis kamar fitness 24 jam lan jam reresik fleksibel ing kasedhiyan klien.

Ana sawetara panggonan kanggo mangan kayata Stateside Kitchen sing nawakake promosi nedha bengi saben dina, karo masakan karo rasa Amérika murni. Parlor Bar ngendi sampeyan bisa nedha isuk panganan khas saka Amerika Serikat ing prices murah. Natura Café uga minangka pilihan yen sampeyan pengin seneng sarapan lan nedha awan California sing paling apik.

Titik menarik ing cedhak hotel iki: Auditorium Ryman lan Teater Parthenon, Hall of Fame Music Country lan Museum, Museum Johnny Cash, Ascend Amphitheatre, Broadway Shopping Street, Stadion Nissan, Pusat Symphony Schermerhorn lan Museum Negara Tennessee.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Chattanooga

Best Western Suites cedhak Opryland

Ngatur leladen aman karo prices unbeatable ing akomodasi mewah iki, Opryland iku salah siji saka favorit kanggo pasangan amarga wis layanan romantis lan eksklusif. Seneng sore apik ing hotel iki ing kamar mewah karo Smart TV karo saluran Premium. Uga duwe meja karo kursi ergonomis lan bak whirlpool.

Panggonan iki nduweni kolam renang ruangan, sarapan gratis, mesin vending, pusat olahraga sing dilengkapi, WiFi gratis lan area eksklusif kanggo rapat bisnis. Titik menarik sing wewatesan karo papan kasebut yaiku Universitas Vandervit lan Museum Country Music Hall of Fame babagan 15 menit kanthi mobil.

Club Hotel Nashville Inn & Suites

Cedhak Bandara Internasional Nashville sampeyan bisa nemokake panggonan iki, Nashville Inn & Suites nawakake kamar sing ora duwe meri kanggo apartemen cilik lan modern. Sampeyan bisa Count ing kulkas eksekutif, gelombang mikro, free Wi-Fi lan satelit layar flat yen Book akomodasi enigmatic iki.

Sawetara kamar malah duwe balconies cilik madhep blumbang lan Patio hotel, karo sarapan prasmanan rampung free. Hotel nawakake hot tub njero ruangan, pusat fitness, area BBQ ruangan gedhe, lan lounge bisnis. Kanthi seri komputer ing pembuangan lengkap pengunjung.

Titik menarik kanggo nyorot hotel iki yaiku paviliun Bridgestone Arena watara 8 km, Pusat Konvensi Gaylord, Mal Opry Mills, Auditorium Grand Ole Opry, lan Hall of Fame Music Country.. Saka Senin nganti Setu nikmati koktail sing apik banget uga omben-omben liyane saka anggur nganti bir.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Panggonan paling apik kanggo ngunjungi ing kutha Memphis, Tennessee

Knights Inn Nashville

Dadi salah sawijining pilihan sing paling murah ing kutha, Knights Inn Nashville wis ing pembuangan luwih saka 110 kamar siji lan kulawarga. Nyorot layanan resepsi sing bisa digunakake kabeh dina, kamar duwe AC, kulkas, gelombang mikro, televisi, meja, mesin kopi lan teh.

Ing njaba sampeyan bisa nemokake TV ing kabeh kamar umum, layanan umbah-umbah, parkir gratis, layanan reresik saben dina lan liya-liyane. Kasedhiyan kamar ing jejere supaya sampeyan tansah cedhak karo wong sing ditresnani.

Sampeyan bisa nemokake dhaptar panggonan menarik sing cedhak banget karo hotel, kayata Nissan State, Bicentennial Capitol Mall State Park, Dalan blanja Broadway lan Auditorium Nasional Nashville kurang saka 20 menit mlaku. Uga dumunung ing Tennessee State Capitol, Riverfront Park, Museum Johnny Cash, Auditorium Ryman, arena Bridgestone, lan Amfiteater Ascend.

Nashville minangka papan sing akeh banget sing kudu ditemokake kaping pirang-pirang. Sampeyan bisa nemokake hotel liyane ing kutha iki sing cocog karo kabutuhan.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah