Quantcast

Ndhuwur Rock Lookout

Top of the Rock minangka titik pandang sing apik sing ana ing payon Gedung Comcast sing misuwur. Gedung pencakar langit iki ana ing Manhattan, ing Rockefeller Avenue, ing antarane dalan 48 lan 51.

Viewpoint nawakake panorama saka akeh kutha pencakar langit. Sampeyan bakal bisa kanggo appreciate ing rink es ing mangsa, wit Natal ing sikil Rockefeller Center, patung Atlas lan pencakar langit New York.

Asal-usul 19 gedung pencakar langit iki wiwit taun 1929, nalika Rockefeller miwiti mbangun. Sing pisanan rampung, ing taun 1935, yaiku Gedung Comcast, sing paling dhuwur ing kabeh, kanthi 70 lantai. Kabeh mau dirancang ing gaya Art Deco.

Bangunan iki cepet dadi panggonan paling kerep dibukak dening turis lan New Yorkers sing seneng panorama kutha. Nanging, ing taun 1986, iku kudu ditutup amarga biaya dhuwur lan kanggo ngluwihi Rainbow Room. Iki ditutup kanggo umum suwene 15 taun berturut-turut, nganti 2005 nalika dibukak maneh.

Saiki, ing kompleks Rockefeller, studio saluran televisi NBC lan teater Radio City Music Hall sing bersejarah.

Ing ngarepe bangunan One Rockefeller Plaza, salah siji sing paling misuwur, punika Channel Gardens, pesawat saka Kebon ayu kanggo ngunjungi.

Carane entuk

El Top of the Rock goleki Iku bagéan saka Comcast Building, kang arupi Rockefeller Center.

Kanggo mlebu viewpoint, sampeyan kudu pindhah menyang dalan sèket, kang antarane avenue 5 lan 6. Iku bakal sederhana goleki amarga ana karpet abang cedhak tandha "Dek Observasi". Umume, wilayah iki dikuwasani dening antrian sing ana ing musim dhuwur.

Ndhuwur lobi The Rock

Al entrar al edificio, encontraras un vestíbulo con una escalera que te guiará en el piso de abajo, Wonten pundi ubicado la taquilla y el ascensor. Si ya posees tu ticket, solo deberás hacer la cola para subir al ascensor, sino, deberás hacer la cola para comprar la entrada, o si tienes tarjeta turística, realizarás otra cola.

Sawise sampeyan mudhun saka elevator, sampeyan bakal ana ing lantai 67 ing Gedung Comcast. Iki lantai pisanan saka Top of the Rock, awit iku dumadi saka jubin 67, 69 lan 70, kang wis atraksi beda.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Bronx: Apa iku?, Sajarah, lokasi, tetanggan, lan liyane

Ing lantai 67 ana toko hadiah kanthi teras cilik sing bakal nuduhake sampeyan bagean saka tampilan. Saka kene, njupuk eskalator menyang lantai sabanjure. Lantai 69 mbukak, kanthi teras sing diubengi kaca. Sampeyan bakal bisa ndeleng kutha ing 360 derajat lan diubengi kaca, sampeyan bakal ngrasakake gerakane. Ing lantai ndhuwur sampeyan bakal nemokake papan tanpa kaca ing ngendi sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas kabeh lanskap tanpa ana sing ngalang-alangi.

Jam lan prices tiket

Yen sampeyan pengin ngunjungi papan lambang iki, jam buka saka jam 8:00 nganti 12:00, ing ngendi jam 11:XNUMX yaiku munggah pungkasan ing lift.

Amarga pandemi, jam kasebut kudu diowahi amarga langkah-langkah kebersihan. Iku bakal mbukak saka 1pm kanggo 9:8, karo kulo lift pungkasan ing XNUMXpm.

Ndhuwur Rock Lookout

Ing tanggal khusus, gazebo bakal mbukak saka 8am nganti 12am ing Thanksgiving lan Natal, saka 8pm nganti 10pm ing Natal lan Taun Anyar, saka 10am nganti 12pm ing Taun Anyar.

Rega tiket beda-beda gumantung saka umur lan cara akuisisi sing padha. Rega standar kanggo wong diwasa yaiku $ 38, yen bocah umur 6 nganti 12 taun, regane $ 32, bocah ing umur 6 taun gratis lan yen umure luwih saka 62 taun, tiket regane $ 36. Yen sampeyan pengin munggah sadurunge sunset, $10 bakal ditambahake kanggo kabeh tiket.

Kajaba iku, ana tiket sing disebut Sun and Stars, sing kalebu rong pendakian, siji ing wayah awan lan siji ing wayah wengi kanthi rega $56.

Salah siji opsi tuku tiket online, ing situs web Top of the Rock. Kajaba iku, sampeyan bakal menehi pilihan kanggo tuku tiket bebarengan karo tiket kanggo ngunjungi Museum 11/XNUMX, atraksi liyane sing kondhang. Sawise sampeyan duwe tiket ing ponsel utawa dicithak, sampeyan bisa ngliwati antrian Umum lan pindhah menyang antrian "Pass" kanggo mindai tiket.

kertu turis

Pilihan tuku liyane liwat kertu wisata atraksi New York. Iki nawakake seri karcis menyang macem-macem situs wisata ing wilayah kasebut kanthi rega sing luwih terjangkau. Umume kalebu tiket kanggo ngunjungi Top of the Rock mung sapisan.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Balai Federal

Sawise sampeyan wis tuku kertu, sampeyan ora perlu kanggo leladen tiket, nanging pindhah menyang box office kanggo ditawakake slot wektu sabanjuré kasedhiya. Yen sampeyan pengin munggah ing wektu sing rame, disaranake sampeyan menyang box office sawetara dina sadurunge.

Kertu sing kasedhiya yaiku:

New York City Pass, sing bakal ngidini sampeyan ngetik situs resmi Top of the Rock lan leladen slot wektu sing dikarepake lan sing paling cocog karo jadwal sampeyan.

New York Pass, New York Explorer Pass lan kertu Sightseeing Pass ora bakal duwe minangka akeh prioritas minangka sadurunge, wiwit karo kertu iki sampeyan kudu pindhah menyang kantor tiket kanggo nemokake slot wektu sing kasedhiya. Padha beda-beda ing paket tiket padha kurban sampeyan, nanging kabeh kurban siji entri menyang Top of the Rock.

Kanthi kertu wisata iki, sampeyan ora bakal luput saka antrian ing box office, amarga siji-sijine sing ngidini sampeyan nggawe buku online kapan wae yaiku New York City Pass. Nanging, kanggo entuk mlebu karo kertu wisata liyane, sampeyan bakal nggawe antrian liyane luwih cendhek tinimbang antrian kanggo wong sing ora duwe kertu.

views

Ndhuwur Rock Lookout

Yen sampeyan nguripake mata menyang lor, sampeyan bakal nemokake panorama kabeh Central Park. Pemandangan iki, saiki, dihalangi dening gedung pencakar langit sing wis dibangun ing dalan-dalan ing sisih kidul. Umume gedung pencakar langit iki, kayata Menara Central Park utawa Menara Steinway, dibangun ing 57th Street, cedhak Central Park.

Saliyane gedung pencakar langit iki, sampeyan bakal weruh Upper East Side, Upper West Side, Harlem lan Kali Hudson, karo Bridge George Washington.

Yen katon luwih kidul, sampeyan bisa ndeleng bangunan Times Square, kanthi layar sing padhang. Yen sampeyan nggatekake, ing sadawane kali, sampeyan bakal weruh gedung pencakar langit Hudson Yards kanthi sudut pandang Edge.

Luwih kidul, sampeyan bakal nemokake Empire State Building ing latar ngarep. Ing saubengé, sampeyan bakal weruh dalan lan dalan paling sibuk ing Manhattan, kaya-kaya sampeyan ndeleng model saka ndhuwur. Adoh saka tampilan sing, bakal ing One World Trade Center, ing ngendi ana sudut pandang liyane sing diarani One World Observatory. Luwih adoh, ing sisih tengen One World Observatory, sampeyan bakal weruh Patung Liberty sing sumunar.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane njaluk saka Newark kanggo Manhattan dening Sepur

Ing sisih kidul-kulon, sampeyan bakal nemokake bangunan MetLife sing nutupi bangunan Chrysler, sing, yen sampeyan pengin ndeleng, sampeyan kudu munggah menyang dek observasi Empire State.

Mesthine, ora ana tampilan sing luwih apik ing New York City tinimbang sing ditawakake Top of the Rock.

Rekomendasi

Yen sampeyan ora seneng karo wong akeh, disaranake pindhah ing jam pisanan mbukak, sing bakal ngidini sampeyan duwe sudut pandang dhewe. Umume wong luwih seneng munggah menyang sudut pandang nalika srengenge srengenge, nikmati owah-owahan warna langit lan kepiye srengenge mudhun. Nanging, jumlah wong ing wektu kasebut bisa dadi ora kepenak lan nyegah rasa seneng sampeyan.

Yen sampeyan pengin munggah ing wayah surup, disaranake sampeyan mriksa wektu nalika srengenge surup lan tuku tiket luwih dhisik. Amarga iki wektu sing paling sibuk, tiket adol saben dina.

Durasi kunjungan kira-kira jam 1:30 nanging bisa uga luwih suwe amarga antrian. Sawise sampeyan ana ing ndhuwur, sampeyan ora bakal duwe watesan wektu kanggo mudhun.

Yen sampeyan duwe bayi utawa kursi rodha, sampeyan bisa nggunakake lift kanggo nggayuh kabeh teras.

aturan pandemi

Thanks kanggo COVID 19, sudut pandang ditutup nganti 6 Agustus 2020, nalika mbukak maneh.

Kanggo safety sampeyan dhewe, aturan anyar wis dileksanakake sing kudu sampeyan tindakake nalika sampeyan ngunjungi:

  • Wajib pesen tiket liwat portal web amarga papan diwatesi.
  • Panganggone topeng ing kabeh kunjungan sampeyan wajib.
  • Sadurunge miwiti tur, suhu kabeh pengunjung bakal dijupuk, ngidini wong sing kurang saka 38 derajat bisa mlebu.
  • Staff Top of the Rock bakal duwe topeng lan sarung tangan ing kabeh wektu
  • Permukaan sudut pandang bakal disinfeksi sawise saben klompok wong sing ngakses. Kajaba iku, dispenser gel dipasang ing area bangunan kasebut.
  • Sistem ventilasi wis apik, kanthi asupan udara njaba saben patang jam, saringan udara anyar lan ngresiki kamar udara pencakar langit.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah