SUV hibrida plug-in murah

Yen sampeyan butuh mobil lan njaga lingkungan bebarengan, a SUV hibrida plug-in murah, bisa nyukupi kabutuhan. Ing kirim iki, kita nggawa sampeyan dhaptar kendaraan paling apik sing saiki ana ing pasar, supaya sampeyan bisa milih sing paling cocog karo anggaran sampeyan.

Tampilan sisih saka Peugeot 3008 Plug-in Hybrid.

SUV hibrida plug-in murah ing pasar Spanyol

Penciptaan SUV hibrida mbukak lawang kanggo pangguna sing pengin luwih ekologis sajrone transportasi. Iki dhaptar mobil plug-in sing regane udakara $30.000 nganti $35.000 sing bisa sampeyan tuku.

1. MG EHS Plug-in Edition SUV - China

Ayo dadi miwiti dhaptar SUV hibrida plug-in murah. Iki minangka mobil segmen C sing kompak. Sawise tuku perusahaan Inggris Morris Garage (MG) dening konsorsium Cina Geely, jaman teknologi anyar mobil Plug-In Hybrid diadegake.

Edisi MG EHS (plug-in) kira-kira €32.600, kanthi kapasitas nyopir nganti 52km. Ora perlu nganggo bensin! Mobil iki nduweni gearbox 10-kacepetan, layar tutul 10,1 inci lan panel instrumen 12,3 inci.

Kanggo daya lan otonomi, perakitan digawe nganggo motor listrik 90kW (122 hp) lan mesin bensin GDI liyane kanthi kapasitas 1,5 liter lan daya 119kW (162 hp).

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Urip Mobil

El Murah Plug-in SUV Sato MG EHS, tekan kacepetan 100km per jam mung 6.9 detik, kanthi maksimal 190km/jam. Pungkasan, kalebu baterei 16,6 kWh kanthi wektu 4 nganti 5 jam, kanggo ngisi daya kanthi lengkap nganggo pangisi daya 3,7 kWh.

2. SUV Mitsubishi Edition saka model Eclipse Cross PHEV

Versi anyar Eclipse Cross iki regane antara 28.000 nganti 32.000 euro. Dadi salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo teknologi PHEV. Mitsubishi minangka salah sawijining perusahaan kanthi judhul pimpinan jagad ing hibrida plug-in. Kajaba iku, cocog karo anggaran paling terjangkau ing pasar.

Kanthi awak mesin DOHC 72kW (98 hp 2.4 bensin) lan 2 listrik sing ana ing ngarep -60kW (82 hp). Lan ing mburi, kanthi daya maksimal 70kW (95 hp). Kanthi cara iki, Mitsubishi Eclipse Cross PHEV dadi a SUV hibrida plug-in murah kanthi kacepetan paling dhuwur 162km/jam. Bisa akselerasi saka 0 nganti 100km/jam sajrone 10.9 detik.

Kajaba iku, ana baterei 13,8kWh kanthi ngisi ulang domestik 6 jam. Dadi, duwe otonomi hibrida 45km nganti 55km ing dalan kutha. Kajaba iku, iku ngatur kanggo tundhuk karo sistem traksi S-AWC lan SDA info-training kanggo Apple CardPlay lan sistem Google Andorid Auto.

Ana 3 model ing pasar Mitsubishi Eclipse Cross PHEV kasedhiya ing dealers ing donya. Lan sing paling apik, sampeyan bisa milih kanthi finish lan peralatan: Motion, Kaiteki lan Kaiteki +. Opo sing mbok enteni? Njaluk saiki!

3. SUV Hyundai Loniq PHEV Berlin Edition

Kanthi rega sekitar € 34.300, kita duwe mobil kanthi jarak 52km. Lan, kaya plug-in Cina MG EHS. Hyundai Loniq, wis dadi teknologi sedan pisanan sing bisa nggabungake dhewe ing 10 posisi paling dhuwur ing "SUV hibrida plug-in paling murah ing donya”.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Mobil wisuh tanpa banyu

Karakteristik kasebut disorot dening mesin pembakaran 1.580cc (105 CV) lan 61 CV kanggo motor listrik. Kajaba iku, nduweni daya maksimum 141 hp, tekan watesan kacepetan 178 km/jam kanthi akselerasi saka 0 nganti 100 km/jam sajrone 10,6 detik. Pungkasan, nduweni baterei 8,9kWh lan daya maksimal 3,3kW. Lan dianggo karo 3,7Kw gantian saiki plug, kanggo mbayar ulang 2 jam utawa luwih lan / utawa 3 kanggo 4 yen plug conventional.

4. Murah KIA XCeed PHEV Edition SUV

suv-hibrid-plug-in-murah-2

Salah sawijining model paling anyar ing pasar bodywork KIA, kanthi rega dongeng €31.200! Apa sampeyan bisa pracaya? Kajaba iku, otonomi 48km ing mode listrik ndadekake luwih atraktif. Lan iku nggunakake baterei lithium-ion kanthi kapasitas 8,9kWh, entuk ngisi ulang 100% mung sawetara jam lan limalas menit.

KIA XCeed Hybrid nggabungake awak kanthi mesin bensin 1,6l GDI (105CV) lan mesin 44,5kW (61CV) listrik, supaya bisa akselerasi saka 0 nganti 100km/jam sajrone 11 detik, kanthi kecepatan total antarane 42. iki 48 km.

5. Volkswagen SEAT Leon e-Hybrid

Dagang kanggo rega padha karo KIA XCedd, iku a SUV hibrida plug-in murah kanthi jarak listrik luwih saka 60km (64km, tepate). Mulane, iku cukup alternatif atraktif kanggo pembalap.

Mesin bensin TSI 1.4 hp 150 TSI papat silinder lan motor listrik 116 hp kanthi daya 200 hp sing luwih dhuwur, kecepatane paling dhuwur 220 km/jam kanthi akselerasi 0 nganti 100 km/jam sajrone 7,5 detik.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  lampu ngarep adaptif

Ing sisih liya, Leon e-Hybrid ngemot baterei kanthi kapasitas 13kWh lan pangisi daya 3,7kW kanggo entuk energi 100% sajrone 4 jam. Pungkasan, SEAT León Híbrido nduweni konsumsi sing disetujoni 1,1l/100km lan boot sing ngemot 270 liter.

6. Peugeot 308 Hybrid SUV (Prancis)

Mung metu saka pasar kanthi biaya € 34.250, nawakake pangguna jarak listrik 60km. Bobot 1.678 kilo, iku mobil sing nyedhiyakake 361 liter kanggo bagasi kanthi 180 hp utawa 225 hp (gumantung saka versi hibrida saka model sing sampeyan pilih).

Contone, yen sampeyan milih versi sing paling cilik, sampeyan bakal duwe mesin pembakaran 150CV lan motor listrik 110CV, kanthi tenaga gabungan 180CV. Lan kacepetan maksimal yaiku 225km / jam, tekan 0 nganti 100km / jam sajrone 7.6 detik.

Baterei mobil iki nduweni kapasitas reged 12,4kWh, dadi, kanthi daya 7,4kW, mobil sampeyan bakal kasedhiya ing operasi listrik kurang saka 2 jam. Ing tangan liyane, konsumsi disetujoni saka Peugeot 308 Sato SUV saingan karo 1,1l/100km.

7. SUV Renault Capture E-Tech

Rega andhap asor, kang antarane 25.000 lan 30.000 euro, ndadekake iku paling ekonomis saka "todocaminos" sing PHEV wis for sale. Lan iki, model listrik iki ora mung kompak, nanging uga bisa disesuaikan! Duwe jarak 50km.

El Renault Capture E-Tech, Iki ditondoi minangka mobil kanthi desain interior sing wiyar, duwe layar tengah 9,3 inci lan konsol ngambang ing tuas gear E-shifter. 2 motor listrik lan 1 bensin kanthi tenaga gabungan 145 CV, dadi layak dadi alat transportasi paling teladan sing saiki ana.

8. Ford Kuga Plug-in Hybrid

Mobil iki kanthi jarak 56km bisa dipikolehi mung € 30.500 lan ing macem-macem versi: Titanium, Vignale lan ST-Line. Ing ciri-cirine, kita bisa nemokake tenaga maksimal 225 hp amarga mesin bensin 112kW (152 hp) lan motor listrik 97kW (132 hp). Baterei 14,4kW kanthi kira-kira 3 jam setengah nganggo 3,7kWh.

suv-hibrid-plug-in-murah-3
Land Rover Range Rover P400e, dianggep minangka SUV hibrida paling apik ing wayahe.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah