Muga-muga sukses

"Muga-muga sukses” yaiku teks sing ditulis dening Alex Rovira lan Fernando Trías de Ves, diterbitake ing 2004. Iku buku sing nuduhake kita pendekatan babagan apa tegese luck lan carane kita kudu usaha kanggo entuk dislametaké disetel, uga karakter Sid.

Karakter saka buku "Good Luck":

Paraga utama yaiku loro ksatria Sid lan Nott, sing njupuk tantangan kanggo nemokake semanggi sing begja.

Ing crita iki, macem-macem karakter fantastis uga katon, kayata: pesulap Merlin, gnome, Secuoya, Lady of the Lake, Ston (Lady of the Stones), ing viento, sing duwe takdir lan rejeki.

Ringkesan "Good Luck":

Buku iki nyritakake crita sing diwiwiti karo Merlin, pesulap sing pengin takon sawetara ksatria, amarga sadurunge dheweke takon dheweke nindakake sawetara tantangan kanggo nyorot katrampilane.

Nanging tukang sulap kepengin takon babagan sing beda banget, mula dheweke ngandhani yen ana semanggi begja sing duwe papat godhong lan pitung bengi kira-kira bakal lair. Sing menehi akeh rejeki kanggo sing nganggo. Kabeh padha bungah lan arep golek dheweke.

Merlin ngandhani yen entuk semanggi iki ora bakal gampang, amarga bakal lair ing "Enchanted Forest" sing ana ing mburi Lembah, sawise bukit lan dheweke ora ngerti persis ing ngendi golek. Mula para satriya ora rumangsa percaya, amarga alas iku amba banget kanggo nemokake semanggi mau, lan sawetara ora gelem lunga.

Salah sawijine ksatria sing jenenge Nott ngandhani yen dheweke nemokake semanggi iku mung kanggo dheweke dhewe amarga misi kasebut angel banget. Ing sisih liya, Sid, wong liya, ujar manawa dheweke bakal lunga, amarga dheweke percaya banget marang penyihir.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Jeneng Angin

Mula ksatriya loro mau banjur padha budhal menyang misi mau. Sid ing jaran putih lan partner Nott ing jaran ireng. Sawise rong dina dheweke nerusake perjalanan menyang alas kasebut. Nanging padha ngaso rada sadurunge miwiti panelusuran. Wong loro mau padha lelungan dhewe-dhewe lan ora ngerti ana ngendi.

Esuke, Nott takon gnome babagan semanggi iki, amarga dheweke luwih ngerti tanah kasebut. Nanging dheweke mangsuli yen dheweke ora lair ing negara kasebut, mula Nott, rada nesu, nyekel jarane lan nyiyapake lunga, nanging dheweke rumangsa wedi. Dadi dheweke ora nggatekake apa sing diomongake gnome.

Ing sisih liya, Sid mikir sing padha karo pasangane lan golek gnome kanggo takon babagan semanggi. Nalika dheweke ndeleng, dheweke takon babagan semanggi, nanging gnome duka lan ngandhani yen ora ana semanggi. Nanging Sid curiga ana kedadeyan.

Sid pengin neliti luwih akeh lan takon marang gnome kenapa semanggi kasebut ora bisa lair ing papan kasebut. Dheweke mangsuli yen cengkeh ora tuwuh, amarga mung tuwuh ing lemah sing seger lan rusak, lan ing papan kasebut akeh watu lan ora mungkin tuwuh cengkeh.

Nanging Sid tetep golek cara kanggo nemokake semanggi kasebut lan takon gnome ing ngendi dheweke bisa nemokake. The Cowls, supaya Sid mranata metu kanggo golek panggonan sing. Satekane dheweke lunga menyang papan sing rada adoh lan nyiapake lemahe, lan senajan ora ngerti yen semanggi bakal tuwuh ing kana, dheweke kepengin nindakake sing beda. Dheweke lunga ngaso kanthi khayalan yen dheweke bakal lair ing papan kasebut, sanajan dheweke ngerti manawa kemungkinan mung sithik.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Harry Potter Lan Tawanan Azkaban

Ing dina kaping papat, ksatria liyane Nott lagi mikir babagan apa sing diomongake gnome, nanging mutusake kanggo nyelidiki luwih lanjut. Nuli lunga menyang tlaga arep ngombé, banjur lungguh, banjur krungu swarané wong wadon sing takon sapa.

Swara iki saka Lady lake, sing marang wong-wong mau metu saka kono, lan Nott takon dheweke bab semanggi, nanging dheweke wiwit ngguyu lan njawab sing semanggi ora tuwuh ing alas, amarga padha kudu akèh banyu. Krungu kuwi, Nott krasa sedhih lan diapusi. Dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake, mula dheweke nunggang jaran kanthi ngarep-arep bisa nemokake semanggi kasebut.

Ing sisih liyane, Sid weruh yen lemah kurang banyu amarga garing banget lan banjur golek banyu lan nemokake Lady of Lake, sing menehi banyu kanggo ijol-ijolan kanggo bantuan. Mulané banjur nyirami lemahé lan keturon.

Esuke, ksatria loro kasebut kanthi kapisah ngubungi Secuoya, sing dadi pedunung pisanan ing alas, kanggo takon babagan semanggi. Nanging sing iki ngomong padha karo sing sadurunge, sing padha ora lair ing panggonan iku amarga alas akeh bayangan. Nott rumangsa diapusi kanthi nglilani awake digawa dening wong liya, dheweke rumangsa diapusi lan sedhih banget.

Nanging Sid njaluk ijin wong iki kanggo mbusak sawetara cabang saka wit, lan dheweke menehi ijin. Mula dheweke nyopot pang-pang lan keturon mikirake semanggi kanthi pangarep-arep gedhe.

Esuke Nott krasa keri banget lan ora gelem bali tanpa nggawa apa-apa lan tanpa kancane Sid, nanging Sid, kosok balene, nalika tangi turu, dheweke weruh sinar srengenge ing tanahe, nanging dheweke ora kepenak karo apa sing ditindakake. tanah kurang kanggo sing semanggi lair.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Dolanan malaekat

Mula ana ing pikirane, yen dheweke kudu menek watu ing gunung, lan Ston muncul, ibune watu, sing ngandhani yen dheweke kudu ngilangi watu kasebut lan dheweke banjur turu.

Nalika tangi, dheweke ngerti yen semanggi ora tuwuh. Nanging dheweke ngira yen dheweke wis nyoba. Nalika angin katon marang dheweke, sing nduweni nasib lan rejeki, banjur udan akeh wiji semanggi sing tiba ing saindhenging alas. Saka ing kono, clovers ayu lan gaib lair, kang tegese luck tanpa wates. Akhire kabegjan teka kanggo wong sing nindakake apa-apa, dudu wong sing sambat tanpa nindakake apa-apa. Banjur Sid lunga karo tukang sihir.

Analisis:

Ing buku iki "Good Luck", pendekatan menarik banget ditampilake bab apa luck tegese kanggo wong, amarga iku soko sing kudu sought nang lan ora njaba. Kanthi cara iki, saben wong bakal dadi protagonis utama ing uripe, nggawe nasib sing kebak kesempatan.

Ing sisih liya, teks iki migunani banget kanggo pangembangan pribadi, amarga nggawe kita mikir babagan sikap negatif sing kudu kita ganti. Iki uga nawakake alat kanggo tumindak apa sing pengin digayuh ing urip sampeyan.

Ing saben bab buku kasebut, pamaca rumangsa semangat lan ngarep-arep supaya paraga Sid bisa nyumurupi kelairane semanggi sing aji, amarga kita nggatekake semangate lan kepinginan kanggo ngrumat bumi kanthi becik supaya bisa lair. , malah ngerti sing ana sethitik kasempatan sing kedados. Ora ana sing ngremehake dheweke, dheweke mesthi duwe pangarep-arep lan nyengkuyung awake dhewe nalika dheweke ujar manawa dheweke wis nyoba.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah