Minecraft Ngalih Wiji

Yen sampeyan nggoleki ing Minecraft Ngalih Wiji, Sampeyan wis teka menyang Panggonan tengen. Ing kirim iki, kita bakal pitutur marang kowe ngendi lan carane golek. Tindakake pandhuan kanggo nemokake siji utawa luwih wiji kanggo njelajah jagad liyane lan nggawe game sampeyan luwih nyenengake.

Minecraft Ngalih Wiji: Ngendi bisa ditemokake?

Minecraft, tanpa mangu-mangu, salah sawijining game jagad terbuka sing paling apik sing wis digawe. A video game sing ngijini sampeyan kanggo mbangun, njelajah donya liyane lan sesambungan karo macem-macem jalmo nalika nggawe dhewe, iku padha karo Unlimited fun.

Nanging, sawetara perkara sing kudu ditindakake, supaya bisa ngunjungi skenario liyane lan sinau babagan kreasi pemain liyane. Nanging, duwe wiji, kabeh owah-owahan. Lan pramila kita nggawa sampeyan pandhuan babagan papan kanggo nemokake wiji Minecraft sing paling apik.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Resident Evil Revelations 2 PS Vita

Ana macem-macem iki, ing saindenging jagad Minecraft, dadi sampeyan kudu milih endi sing pengin ditemokake lan jagad apa sing bakal dikunjungi. Ngembangake petualangan sampeyan kanthi luwih saka siji!

Kode sing bakal diwenehake ing ngisor iki, aktifake wiji sing sampeyan pilih. Kanggo iki, sampeyan kudu pindhah menyang menu lan pilih pilihan: "Gawe donya anyar". Banjur pilih bagean sing ujar "More World Options" / "World Type". Lan aktifake pilihan: "Tanpa wates".

Ing kana, sampeyan bakal nyelehake kode wiji sing cocog karo jagad sing pengin dijelajahi. Banjur, pilih mode sing arep diputer lan rampung konfigurasi kanthi mencet: "Gawe". Pinter! Seneng wiji sing paling disenengi.

Minecraft Ngalih Wiji: Versi Java Edition

  • Ngalih winih Gua anyar: 927605758 (1.14)

Kaping pisanan, bisa uga katon kaya skenario kaya liyane, ing jagad Minecraft. Nanging, yen sampeyan nggunakake katrampilan panjelajah lan mlebu ing guwa, sampeyan bakal bisa mlebu ing jagad iki lan nemokake perkara sing apik tenan. Mesthi, ati-ati ing segara lava!

  • Wiji Ngalih Igloo: 1081348070 (1.15)

Senajan ora omah mewah lan kadhemen ndredheg sampeyan balung, sampeyan bakal nemokake lingkungan karo sawetara gunung lan wit-witan salju-adorned, kang uga penake kanggo sampeyan, yen seneng iki jenis lingkungan. Lan yen sampeyan pindhah lor, sampeyan bisa nemokake 2 kutha ing koordinat -250, -500 lan -750, -650.

  • Wiji Breaker karo Badlands: 94454061 (1.15)

Salah sawijining jagad paling lengkap ing Minecraft yaiku "Wildlands, desa lan tambang lemah". Gawan gunung lan desa ing wastelands ekstensif ngijini sampeyan kanggo njelajah ekstensif, uga bisa kanggo ngakses ngisor lumahing ngendi sampeyan bakal nemokake tambang.

  • Ngalih Kutha Rawa Wiji: -1464245863 (1.15)

Sampeyan bakal nemoni kutha sepi, cedhak rawa karo kapal sing ditinggal. Lan, sanajan tanah dhewe ora amba, ora ngalangi sampeyan bisa mbangun ing saubengé. Ayo imajinasi sampeyan mbukak liar ing papan iki!

  • Wiji Ship Town switch: -613756530319979507 (1.14)

Apa sampeyan pengin dadi pelaut? Kanthi wiji iki sampeyan bisa mlebu ing jagad segara iki. Ing kene, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo nggawe kutha ing saubengé kapal raksasa ing tengah, lan ing Kajaba iku, sampeyan bakal duwe kabeh segara karo reruntuhan lan kapal liyane ing ambane, pantes kang nelik. Dadi bajak laut lan papan!

  • Wiji Castaway Breaker: -573947210 (1.14)

Sampeyan bakal nindakake ing pulo sing wis ditinggalake, ing ngendi sampeyan bisa mbangun saka awal. Njupuk kauntungan saka njelajah kanggo nemokake TNT, berlian lan item kualitas liyane. Sawetara iki bisa uga seneng!

  • Ngalih Wiji Temple of Adventure: 2029492581 (1.14)

Yen sampeyan salah siji saka wong-wong sing kepincut dening alas lan kuil kaya sing diterangake ing crita El Dorado utawa game kaya Tom Raider, donya iki kanggo sampeyan. Wiji iki nduweni Candhi, ing tengah alas kanthi kali sing nalika nyabrang, sampeyan nemokake menara pengawas sing madhep segara. Amarga iku ana? Apa kita kudu nglindhungi awake dhewe saka bebaya? Temokake!

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Sétan Bisa Nangis 1PC

Minecraft ngalih wiji kebak medeni lan teror liyane

minecraft-ngalih-wiji-2

  • Wiji Zombie: 6897005041604436933 (Jawa1.14.4)

Diwiwiti ing sawijining desa kanthi spawner zombie ing njero. Mung kanthi muncul ing kana, petualangan diwiwiti. Tumindak cepet! Sakdurunge omahmu dadi desa Zombi, kajaba iki niatmu.

  • Wiji balung: -6346922995396016419 (Jawa 1.14)

Ing peta, sampeyan bakal nemokake generator balung, ing jejere desa ing sisih gunung. Koordinat kasebut ing ngisor iki: -866 – 200. Ayo lan njelajah!

  • Wiji Benteng Infernal: 206889990 (Jawa 1.14)

Sampeyan bakal lumebu ing bètèng sing murub, neraka Nether sing bakal nggawe rambute ngadeg ing pungkasan. Yen sampeyan wani ngunjungi papan sing serem iki, sampeyan mung kudu menyang koordinat ing ngisor iki: 300,300.

  • Wiji Guo Serem: 1004965171 (Bahan Dasar)

Iku guo balung, kang dumunung ing panggonan kang adhem lan sepi, ing ndhuwur gunung salju. Dicritakake ana sawetara trowongan sing diisi karo undead. Sampeyan bakal lunga? Sampeyan mung kudu ngetik koordinat 226, 95,92 kanggo ngunjungi guo balung iki.

Minecraft Ngalih Wiji: Bedrock edition

  • Wiji Spider Crafts: -424359071

Kanthi wiji iki, sampeyan bakal bisa nemokake spawner laba-laba. Nanging, sampeyan kudu sabar lan tindakake pandhuan amarga ora gampang kanggo entuk. Pisanan, sampeyan kudu nemokake jurang, banjur lelungan menyang bètèng, banjur ketik mineshaft ing koordinat ing ngisor iki: -678,31, -266.

  • Savannah lan tambang ngalih wiji: 141280768

Salah siji sing paling dianjurake diwenehi lingkungan mawarni-warni. Tlatah alas kasebut digabungake kanthi apik karo moor pegunungan, sawijining desa ing biome Savannah lan pungkasane, jurang sing ndhelik ing njero, tambang sing apik banget.

  • Wiji Pemecah Pulo Ngambang: 109774369

Apa sampeyan nggoleki pulo ngambang? Kanthi wiji iki, impen sampeyan bakal kelakon. Senajan donya ora banget atraktif, awit iku normal lan biasa, yen sampeyan nggunakake bayangan lan skill kanggo mbangun struktur sing munggah ngluwihi langit. Rumangsa kepenak nglakoni.

  • Wiji Pemecah Gunung Es: 3181587

Pulo liyane kanthi struktur sing prasaja, nanging kanthi keanehan sing rada nggumunake. Ndhuwur lumahing banyu, ana lapangan gunung es lan pulo sing kebak jamur! Disaranake sampeyan nyilem lan njelajah reruntuhan sing ana ing cedhak pulo kasebut.

  • Panda Cute Ngalih Wiji: 1959330209

Mbokmenawa salah siji saka donya paling nengsemake sampeyan bisa nemokake. Lan iku, sampeyan bakal ana ing alas pring lan panda. Lan yen njelajah luwih, sampeyan bakal nemokake dhewe antarane wedhi lan segara.

  • Piramida Mesir Ngalih Wiji: -1665911630

Yen sampeyan seneng tema Mesir, mesthi nggunakake wiji iki kanggo njelajah keajaiban sing bisa ditemokake ing kene. Sampeyan bakal nemokake dhewe ing jero piramida kanthi akeh piala (emas, berlian, waja jaran, lsp). Ing njaba, sampeyan bakal duwe a sepi karo dhataran suket lan jurang karo mineral.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Resident Evil Revelations 2 PS Vita

https://www.youtube.com/watch?v=rC5_WYWgCsU


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah