Apa merek mobil sing luwih apik


Apa merek mobil sing luwih apik Saiki, iki minangka salah sawijining keraguan sing ditindakake dening akeh wong, amarga akeh pabrik lan merek otomotif sing ana. Dadi ing ngisor iki, kita ngandhani data sing paling penting.

Apa-merek-mobil-sing-paling-1
Subaru, salah sawijining merek sing paling digoleki lan dituku ing jaman saiki

Apa merek mobil sing luwih apik? Ngerti kabeh sing ana saiki

Meh kabeh wong sing pengin tuku kendaraan anyar takon dhewe pitakonan iki, salah siji amarga saka nomer akeh merek sing ana utawa amarga padha mangu-mangu babagan kualitas model sing disenengi.

Ora kabeh merek sing dikenal minangka premium iku kemewahan, utawa ora menehi perhatian sing dituduhake babagan rega lan kualitas.

Salah sawijining statistik paling anyar sing ditindakake dening spesialis ngelasake 32 merek mobil miturut kritéria tartamtu lan evaluasi pelanggan. Sawetara iki yaiku:

1.- Mazda

Akeh wong sing ora ngerti yen wiwitan merek iki minangka perusahaan sing asale saka gabus, ing taun 1.920. Nganti taun 1.931 Toyo Kogyo Co, kanthi jeneng Mazda, wiwit nggawe sepedha motor roda telu, sing diarani Jujiro Matsuda.

Dina iki duwe inisiatif keamanan sing beda, ekspansi infrastruktur, efisiensi produksi lan kontrol biaya tetep kanggo ngimbangi fluktuasi sing beda amarga kurs. Kanthi cara iki, dheweke kepengin dadi merek premium ing saindenging jagad.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  lampu ngarep adaptif

Ing taun 2.017, Mazda diselehake ing antarane perusahaan mobil sing paling dipercaya ing donya, kanthi kendaraan klasik kayata MX-5 utawa MX-30, mobil listrik pertama merek kasebut.

2. Subaru

Jeneng asli Jepang tegese "The Pleiades", klompok lintang mbukak sing dikenal minangka pitung sadulur, lan digunakake ing Perang Donya II minangka simbol persatuan. Subaru digawe ing taun 1.953 lan prototipe pisanane dipasarake ing taun 1.95, kanthi jeneng Subaru 360.

Merek iki minangka pionir kabeh-wheel drive kanggo mobil penumpang, mula kabeh model duwe, kajaba subcompact sing didol ing Jepang. Dina iki, ana dhaptar salinan sing dawa ing pasar, nanging kita bisa mandheg ing telung posisi merek kasebut ing antarane sing paling apik, miturut Laporan Konsumen: Outback, Forester lan Impreza.

Sanajan dadi salah sawijining merek sing paling murah ing wektu iki, Subaru ngrancang kendaraan kanthi kualitas lan kinerja sing apik, kanthi desain sing resik lan modern sing cocog karo kabeh rasa lan kabutuhan pangguna.

3.-BMW

Nalika ngomong babagan merek kendaraan paling apik ing donya, BMW Jerman ora bisa ditinggalake. Pabrik sepedha montor lan mobil kelas atas, sing dikenal raket karo seniman lan tokoh saka sak ndonya.

Didegaké ing 1.913, entuk popularitas kanggo nggawe mesin penerbangan, tanpa mikir manawa BMW bakal dianggep minangka salah sawijining pimpinan gedhe ing desain lan dodolan kendaraan kelas atas, kayata Volvo, Mercedes-Benz. , Lexus lan malah Audi.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa mobil high-end?

Antarane kendaraan apik merek kasebut, yaiku BMW 3/15, M1, Series 8 E31 utawa 507, sing dikenal minangka mobil Elvis Presley. Kajaba iku, merek kasebut nggawe keputusan kanggo gabung karo Rolls-Royce lan MINI minangka anak perusahaan.

Apa-merek-mobil-sing-paling-2
BMW: wingi lan dina iki

4. Audi

Audi minangka salah sawijining merek sing bisa nggawe gambar lan reputasi, adhedhasar kinerja kendaraan olahraga sing dirancang lan didol wiwit digawe ing taun 1.909.

Merek Jerman sing saiki dadi anggota Volkswagen Group, nanging terus ngasilake kendaraan premium sing berkualitas tinggi, nampilake pelopor tradisional ing teknologi otomotif.

Exemplars kayata RS2, RS4 B5, Audi Sport Quattro, Audi RS6 utawa R8, salah siji saka model paling anyar sing wis katon cahya lan wis maintained sobriety, comfort lan lightness sing characterizes account dadi luwih.

5. Porsche

Iku digawe ing Alemania sak 1.931, ing jeneng Doctor Engineer hc F. Porsche Aktiengesellschaft (Porsche AG) dening Ferdinand Porsche lan Ferdinand Anton Ernst Porsche, putrane. Wiwit iku, merek iki dikenal kanggo mobil sport mewah, sedan, high-end lan SUV.

Nanging nyatane, Porsche sinonim karo olahragawan, kualitas lan tradisi kulawarga, amarga kaya BMW, Rolls-Royce, Ford utawa Fiat, kendaraan kasebut ngliwati macem-macem anggota kulawarga, njaga awake dhewe sajrone pirang-pirang taun.

Kanthi cara iki, wis bisa ngukir urip prestise lan pangenalan gedhe ing wilayah kasebut, bisa mbandhingake kendaraan olahraga karo merek penting kayata Ferrari, nalika ngadeg kanthi model sing cocog kanggo kutha.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  SUV hibrida plug-in murah

Conto sing apik yaiku lambang Porsche, 911, uga kendaraan listrik Macan, Panamera lan Taycan, salah sawijining sing paling unik kanggo kulawarga gedhe.

Apa merek sing adol kendaraan paling murah ing donya?

Sadurunge miwiti, penting kanggo dicathet yen informasi iki dijupuk saka majalah Consumer Reports sing diterbitake ing Amerika Serikat, sing kanthi teliti nyinaoni statistik produk kanthi konsumsi paling dhuwur lan paling murah ing donya.

Nanging iki ora ateges sing padha ora merek apik utawa sing padha ora generate kendaraan kualitas dhuwur, nanging sing paling dikonsumsi ing donya. Ing merek lan kendaraan kasebut yaiku:

  • Jeep, khusus Pickup Gladiator, amarga masalah linuwih.
  • Alfa Romeo Kab.
  • Mitsubishi.
  • Land Rover Kab.
  • Lincoln.
  • Chevy.
  • Tesla, amarga setir sing model S lan X digunakake.
  • Mini.
  • Dodge.
  • GMC
  • Fiat

Minangka kita bisa ndeleng, iku merek sing ing sawetara titik wis dadi pimpinan ing wilayah, nanging masalah ing engineering, safety utawa desain kendaraan wis diklasifikasikaké ing antarane paling awon utawa paling adol ing donya, nanging ora mandheg dadi favorit saka akeh.

Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan wilayah otomotif, kita ngajak sampeyan ngunjungi lan sinau apa sensor MAP, piranti mesin dhasar? lan akeh aspek liyane sing bakal mbantu sampeyan entuk informasi penting babagan mobil sampeyan.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah