Ngerti Profil Masaaki Imai, Konsultan

Ing buku Kaizen, Masaaki Imai nggambarake kunci sukses Jepang ing produksi kompetitif. Kaizen ditetepake minangka filosofi ing sukses iki, ing ngendi istilah kaizen digunakake kanthi cara sing padha karo istilah Lean ing literatur liyane babagan kamenangan manufaktur Jepang, iki nggambarake praktik manajemen, sistem saran, lan implementasine lan kontrol kebijakan. Kita ngajak sampeyan maca artikel sing menarik iki!

Masaaki-Imai

Imai minangka filsuf sing diakoni sing lair ing Jepang, lulus saka universitas kanthi gelar ing kutha sing padha, ing ngendi dheweke bisa ngrampungake studi pascasarjana ing hubungan internasional. Masaaki Imai minangka salah sawijining penulis lan penasehat kondhang ing bidang filosofi Kaizen. Intine, pangembangan luwih maju terus-terusan ing perusahaan kanthi bentuk filosofi. Masaaki Imai minangka pionir penting sing diakoni ing saindenging jagad.

Ing taun 1950-an, Imai makarya limang taun ing Distrik Washington Columbia ing Pusat Kinerja Jepang, ing ngendi dheweke tanggung jawab kanggo njaga para pangurus Jepang ing inspeksi perusahaan Amerika. Minangka kontribusi karo kanca-kancane, Masaaki Imai ngembangake kabeh jinis gagasan, format lan teknik ing ngendi Kaizen minangka titik wiwitan, ing ngendi dheweke saiki duwe agensi ing luwih saka 30 negara ing saindenging jagad.

Cambridge Corp.

Ing taun 1962 Masaaki Imai ngedegake Cambridge Corporation, perusahaan rekrutmen eksekutif lan konsultasi manajemen internasional. Nganti 1976, kanthi kapasitas penasehat, dheweke ndhukung luwih saka 200 organisasi kanthi masalah rekrutmen lan organisasi. Antarane 1976 lan 1986, Masaaki Imai dadi presiden Federasi Asosiasi Badan Perekrutan lan Pekerjaan Jepang, ing 1985 dheweke ngadegake Institut Kaizen kanggo mbantu organisasi Barat.

Análisis bab jepang

Imai miwiti lelampahan panemuan sing ndadekake dheweke misuwur nalika umure 20 taun, ing taun 1950; Bebarengan karo manajer Jepang, dheweke ngunjungi pabrik-pabrik Amerika. Ing wektu iku, Jepang wis nilar status minangka negara adidaya militèr lan nyoba kanggo sukses ing lapangan produksi, Techniques Amérika kudu mbantu wong-wong mau. Rong puluh taun sabanjure, kahanan diganti, saiki manajer Amerika sinau babagan rahasia manajemen saka Jepang.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Asal-Usul Salsa, minangka Genre Musik

Kaizen

Kaizen minangka filosofi, cara urip lan fokus kanggo terus ningkatake proses organisasi. Dhukungan manajemen lan karya standar nduweni peran penting ing konsep iki. Ing organisasi Kaizen, standar dikelola kanthi aktif dening karyawan lan terus ditingkatake dening manajemen sing didhukung dening sistem kualitas lan umpan balik. Miturut Masaaki Imai, latihan lan ngrembug kritéria karo karyawan kanthi otomatis bakal ngasilake asil sing luwih apik ing perusahaan.

Buku kasebut minangka sumber utama kanggo konsep kaizen, sing wis nyebar ing saindenging jagad lan kanthi yakin nuduhake efektifitase kaping pirang-pirang ing sejarah. industri, uga ing sektor layanan lan ing organisasi umum. Para pamaca bakal nemokake gagasan, alat, lan metode strategi kaizen tartamtu ing publikasi kasebut, sing paling akeh bisa ditrapake kanthi gampang ing kahanan sing diadhepi ing aktivitas profesional saben dinane.

Bahan saka buku bakal migunani pisanan kabeh kanggo para panggedhe perusahaan lan organisasi ing kabeh bidang kegiatan manungsa lan kabeh ukuran lan wujud kepemilikan, saliyane, kanggo manajer ing kabeh level, karyawan layanan kualitas, siswa pascasarjana, nyedhiyakake dhaptar tumindak lan deskripsi langkah-langkah. gerakan menyang dhaptar alat sing digunakake kanggo ngatasi masalah lan kritéria penghargaan.

Buku kapindho Imai, Gemba Kaizen, Cara Ngurangi Biaya lan Ngapikake Kualitas diterbitake 11 taun sabanjure, ing 1997. Iki nliti teknik 21 kanggo ngetrapake gagasan kaizen ing setelan praktis kanggo nambah efisiensi operasi. produksi, nambah kualitas lan nambah revenue ing. wektu minimal lan biaya minimal. Gagasan ing mburi Kaizen yaiku perbaikan sing gampang lan logis mbantu sampeyan nambah kualitas proses apa wae.

Saiki

Saiki, organisasi lan bisnis ing saindenging jagad nggunakake filosofi Kaizen kanggo nambah produktivitas, kacepetan, kualitas, lan bathi kanthi biaya, wektu, lan gaweyan minimal kanggo entuk asil sing dikarepake. Organisasi KICG Masaaki Imai ndhukung organisasi saka kabeh ukuran ing Eropa, Asia-Pasifik, Afrika, Timur Tengah lan Amerika Selatan lan ing antarane industri. Dheweke nawakake konsultasi, pelatihan, sertifikasi lan layanan benchmarking ekstensif.

Masaaki Imai lan Kaizen

Dheweke tetep aktif lan dadi duta lan visioner kanggo organisasi kasebut. Lelungan ing saindenging jagad lan melu macem-macem konferensi kanggo nuduhake pesen sing unik lan menarik babagan Gemba Kaizen lan Manufaktur, fitur filosofi Kaizen sing narik kawigaten yaiku pendekatan ndhuwur-mudhun lan ngisor-munggah, amarga sing lestari lan megah. budaya dikembangake.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Sejarah Akuntansi, saka Kakaisaran Romawi

Kontribusi dening Masaaki Imai

Sistem Kaizen wis ana ing Jepang nganti pirang-pirang abad, iki minangka sistem pamikiran filosofis sing ngarahake perbaikan sing terus-terusan, bisa uga meh ora katon. Tembung "Kaizen" dhewe diterjemahake dadi "perbaikan terus-terusan." Dikabarake manawa pamikiran filosofis iki mbantu ekonomi Jepang ora mung pulih saka Perang Donya II, nanging uga njupuk posisi utama ing bisnis donya.

Definisi Kaizen

Gagasan utama sistem kasebut yaiku produksi kudu fokus utamane ing konsumen. Tambah ing bathi amarga kepuasan kabutuhan lan syarat klien. Ing wektu sing padha, ing sistem Kaizen, penting kanggo ngenali manawa perusahaan duwe masalah tartamtu (miturut filosofi Kaizen, ora ana perusahaan sing ora duwe masalah), lan mbangun maneh sistem kesadaran karyawan supaya sampeyan ora wedi didenda amarga kesalahan, nanging ngupayakake supaya bisa nyingkiri.

Kaizen miturut Imai

Ing buku Kaizen, Imai nerangake 16 praktik manajemen, kalebu tugas manajemen, sistem saran, implementasine kebijakan, lan kontrol kualitas, dipérang dadi pitung bab. Artikel iki bakal njlèntrèhaké laku manajemen saka saben pitung bab iki sing aku wong ketemu paling narik kawigaten. Miturut Imai, latihan lan ngrembug kritéria karo karyawan kanthi otomatis bakal ngasilake asil sing luwih apik.

Imai mbedakake yen inovasi utamane adhedhasar teknologi, nalika Kaizen fokus ing mbangun wong. Kanthi inovasi, ngembangake teknologi anyar minangka tujuan utama, dene karo Kaizen, iku wong sing berkembang. Wigati dimangerteni manawa inovasi lan Kaizen mbantu organisasi supaya bisa tetep kompetitif lan kombinasi saka loro kasebut bakal luwih apik.

Imai minangka Promotor Kaizen

Kaizen minangka strategi jangka panjang sing fokus kanggo nggayuh tujuan tartamtu lan melu saben karyawan, preduli saka fungsi lan jabatane. Kaizen ngurusi perbaikan cilik nalika inovasi, peralatan anyar lan sistem informasi minangka owah-owahan sing gedhe lan signifikan. Kanggo nyukupi tuntutan globalisasi lan pangembangan teknologi, akeh organisasi, kalebu instansi pemerintah lan perusahaan swasta.

Nalika Masaaki Imai ditakoni apa syarat minimal kanggo ngenalake kaizen, dheweke mangsuli, "Kaping pisanan, komitmen manajemen puncak, kapindho, komitmen manajemen puncak, lan katelu, komitmen manajemen puncak." Mulane, Masaaki Imai nandheske pentinge kritis kanggo nuduhake prinsip kaizen karo eselon ndhuwur perusahaan, keterlibatan karyawan sing efektif bisa ditindakake kanthi ngganti sikap lan mung kanthi nrima filosofi kaizen.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Mata uang Afrika, Ngerti kabeh lan liya-liyane

Karya Masaaki Imai

Kunci sukses kompetitif Jepang yaiku manual lengkap babagan 16 praktik manajemen Kaizen sing bisa ditindakake. Kaizen nggunakake luwih saka 100 conto ing tumindak lan ngemot 15 studi kasus perusahaan. Buku "One Small Step Can Change Your Life" minangka landasan kanggo kabeh praktisi Kaizen, buku iki minangka pandhuan praktis lan inspirasi kanggo nggabungake Kaizen lan prinsip sing kuat ing urip saben dina.

The Spirit of Kaizen minangka buku sing kebak saran praktis lan alat sing siap digunakake kanggo manajer, inovator lan wirausaha, minangka manual penting kanggo jagad sing ganti. Kanggo bagean kasebut, "Nggawe Budaya Kaizen" nerangake carane ngaktifake organisasi sing bisa adaptasi, apik lan lestari kanthi nggunakake nilai-nilai. "Kaizen lan seni pamikiran kreatif" adhedhasar kawruh jero babagan carane nambah proses produksi sakabèhé.

Kaizen in Logistics and Supply Chains minangka buku sing nyakup luwih saka 200 foto, diagram alur, peta aliran nilai, lan grafik, lan nampilake studi kasus sing nggambarake kepiye perusahaan dadi luwih kompetitif kanthi sukses ngetrapake prinsip kaizen. Gemba Kaizen minangka pendekatan akal sehat kanggo strategi perbaikan sing terus-terusan. Buku "A Revolution in Manufacturing" nyedhiyakake ringkesan lengkap babagan alat produksi mung-ing-wektu sing kuat iki.

Kaizen kanggo owah-owahan cepet minangka buku sing njlèntrèhaké prinsip taktik kanggo nambah telung fase prosedur pangowahan. Karya penting Masaaki Imai yaiku buku «The Lean Turnaround» sing artine «The Lean change», karya sing luar biasa iki nyritakake babagan carane pimpinan bisnis nggunakake prinsip Lean kanggo nggawe nilai lan ngowahi perusahaan dadi owah-owahan sing sukses ing kabeh aspek organisasi.

Bebungah diwenehake marang Imai

Ing November 1998 piyambakipun pikantuk Bebungah kanggo Pangembangan Sumber Daya Manusia saka Asia lan Pasifik minangka pangenalan kontribusi gedhe kanggo efisiensi lan produktivitas bisnis kanthi ngetrapake filosofi perbaikan langkah-langkah. Kajaba iku, dheweke nampa matur nuwun kanggo pengaruh positif lan revolusioner sing paling laris, Kaizen lan Gemba Kaizen, wis ana ing urip mayuta-yuta wong ing saindenging jagad. Ing wulan Juni 1999, dheweke nampa Penghargaan Shingo kanggo Riset lan Penerbitan Profesional kanggo bukune Gemba Kaizen.

Kita uga nyaranake ndeleng artikel ing ngisor iki:


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah