Quantcast

Recovery


Recovery

Recovery minangka proses sing ngidini sampeyan nerusake panggunaan wilayah sing rusak utawa rusak sajrone operasi. Ana cara kanggo ngresiki wilayah kasebut, mulihake vegetasi, lan mulihake stabilitas ekosistem.

Kegiatan apa sing ngrusak lingkungan?

Aktivitas produksi asring nyebabake owah-owahan ekosistem.

Sajrone extraction saka mineral, wilayah gedhe dikuwasani tumpukan sampah, tambang gedhe muncul. Cascades saka pembangkit listrik tenaga air nglanggar rezim banyu kali. Ing gundhul alas khayal ndadékaké kanggo nyuda ing tingkat banyu soko njero lemah, geni lan mati kewan. TPA ngrusak lemah, udara, lan banyu.

tataran Recovery

Reklamasi tanah ditindakake kanthi 2 tahap.

Ing tahap teknis pisanan, langkah-langkah ditindakake kanggo level permukaan, ngubur utawa mbusak bahan beracun, nguatake lereng, lan ngresiki area puing konstruksi. Yen perlu, dalan akses dilebokake, bendungan dibangun utawa tanggul sing ora perlu dibongkar. Lemah digawa menyang situs pemulihan.

Kanthi pungkasan tahap pisanan, tahap biologi dilewati, sing kalebu reklamasi tanah, pemukiman karo mikroorganisme khusus lan tanduran tanduran tartamtu.

Wektu saka tahap pertama karya gumantung saka aktivitas wong, durasi periode kapindho gumantung saka tingkat karusakan lan iklim wilayah kasebut lan bisa tahan saka 10 nganti 15 nganti 25 taun.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Relief saka Rusia lan fitur.


Apa sing wis disinaoni?

Kita sinau apa reklamasi tanah, apa wilayah sing mbutuhake. Karya restorasi dipérang dadi 2 tahap: teknis lan biologi. Proses iki Reaktivasi bisa njupuk wektu suwe, asring gumantung ing cuaca.





[youtubematic_search]


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah