Quantcast

Kutha ing Kali Amazon Ngerti Sejarahe

Saka wiwitan nganti pungkasan, Kali Amazon minangka papan saka sawetara kutha sing aktivitase meh kabeh gumantung ing kono. Minangka panyedhiya pangan lan minangka sarana transportasi, aliran iki minangka sumber urip kanggo kabeh wong sing manggon ing bank-bank kasebut. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan iki, kita ngajak sampeyan maca artikel iki ing Kutha ing Kali Amazon.

Kutha Kali Amazon

Sadawane rute sing jembar, kali iki ngunjungi sewelas kutha penting, sing uripe gumantung banget marang apa sing diwenehake dening kali iki. Kutha-kutha kasebut, nalika diamati saka peta, disebarake saka tengah kidul menyang tengah lor wilayah Amazon tengah, mbentuk sawijining lengkungan, ing sisih ngisor populasi Iquitos dumunung lan banjur munggah nganti pungkasan. kutha Macapá, karo Manaus ing sisih tengah.

Sadurunge miwiti lelungan liwat banyu lan kutha-kutha ing Kali Amazon, kita ora bisa nglalekake para penjelajah Eropa pisanan sing nglakoni perjalanan sing dawa iki lan sing nggawe eksistensi semburan cairan kolosal iki dikenal ing saindenging jagad. Wong-wong mau sing wiwit manggon ing pesisir kanggo mbangun pemukiman sing pisanan. Iki, ing wektu sing beda banget, ing ngendi durung ana kutha, nanging desa-desa sing sederhana saka pedunung pribumi lan alas sing gedhe banget, misterius lan ora digatekake.

Kali Amazon

Jalur banyu iki ngliwati wilayah tengah Amérika Kidul lan saka sumberé ing Peru, ngliwati Kolombia lan Brasil sing pungkasané mili. Kali iki minangka kali paling gedhé lan aliran paling gedhé ing planet iki, lan volume cairané ngluwihi Kali Nil, Yangtze lan Mississippi. Dikira-kira uga ngandhut meh sapralima banyu tawar ing donya ing kahanan cair. cekungan Wilayah hidrografi 7,4 yuta kilometer persegi minangka sing paling gedhe ing planet iki lan nggambarake meh kaping lima saka aliran kali global.

Ing studi sing ditindakake dening para ilmuwan saka Brasil lan Peru ing taun 2007 lan 2008, wis diterangake yen kali iki minangka kali paling dawa. Ing taun 2010, iki dikonfirmasi, nggawe ekstensi ing 7.062 kilometer saka sumber ing Quebrada de Apacheta, ing Arequipa, Peru. Sumber paling dhuwur lan paling adoh saka Amazon dumunung ing Cordillera Chila, ing lereng Nevado Mismi, ing Arequipa, Peru. Jeneng-jeneng sing diwenehake kanggo Kali Amazon ing sadawane dalane beda-beda: Lloqueta, Apurímac, Ene, Tambo, Ucayali, Marañón lan Amazonas.

Nalika mlebu ing Brasil, biasane diarani Solimões kanggo wilayah sing apik, banjur diarani Amazonas maneh nalika konvergen karo Kali Negro. Sawise patemon antarane banyu Apurímac lan Ucayali, kali kasebut ninggalake wilayah Andes lan mlebu ing dataran banjir sing alon-alon. Uga ngliwati tapel wates antara Peru lan Kolombia lan banjur dadi tapel wates tripartit karo Brasil.

Kutha kali Amazon

Wis ing wilayah Brasil, Kali Negro gabung karo banyu menyang Amazon sing lendhut, bisa mirsani kontras warna banyu loro kasebut, sing meh ora bisa campur nganti udakara 230 kilometer. Iki amarga disparity ing Kapadhetan lan suhu lan, utamané, kanggo kasunyatan sing loro arus kali duwe ambane padha lan kacepetan ing panggonan ngendi padha converge.

Miwiti Perjalanan liwat Kali Amazon

Perjalanan kita diwiwiti ing wilayah Ekuador, ing konvergensi kali Coca lan Napo, sawijining situs sing saiki diarani Puerto Napo, ing ngendi kali bisa dilayari ing tongkang ageng. Sawisé metu saka Coca, kita mlebu ing Napo, arus sing luwih gedhé, sing paling gedhé ing donya. Ecuador, kanthi ekstensi 1.130 kilometer saka sumbere, ing lereng Cordillera Wétan Andes, nganti mili menyang Amazon.

Rute Kali Napo udakara 463 kilometer ing wilayah Ekuador, nindakake liyane ing lemah Peru nganti ketemu Kali Amazon. Perjalanan kita ora bakal dadi abot kaya Francisco de Orellana, sing menehi jeneng saiki: ing viento Tumindak ing pasuryan, lampahe meh ora ana enteke, sesawangan kang digagas padha banget, ombake kenceng lan prahara kudu diwedeni, nanging untunge ora ana pedunung. Kano, speedboat lan tongkang sing transit ngidini kutha-kutha ing Kali Amazon nyedhaki.

Iquitos

Nalika path saka kali diterusake saka sumber kanggo nggoleki sawijining Mulut sungai Ing Samudra Atlantik, kutha utama sing pisanan kita entuk yaiku Iquitos, ibukutha wilayah Loreto, sing dianggep minangka pusat Amazon Peru. Pedunungé udakara 480.000 jiwa. Sampeyan mung bisa tekan ing kono kanthi udhara lan kali, amarga ora duwe akses darat menyang negara liya kajaba kutha Nauta. Iki minangka pulo sing diubengi dening banyu kali Itaya lan Nanay. Cedhak banget yaiku saluran saka Amazon.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Asal-Usul Salsa, minangka Genre Musik

Iquitos duwe komunikasi liwat darat karo kutha Nauta, sawise konvergensi Ucayali karo Marañón. Ing kono akeh sing percaya asal-usul asli Amazon ditemokake amarga aliran gedhe sing dibayar dening loro saluran banyu gedhe kasebut. Ing Iquitos ana gedhong-gedhong lawas lan mewah sing dibangun ing jaman para baron karet, sawetara sing bakal ngadegake omah-omah ing kono.

Kutha kali Amazon

Wis dawa lan modern avenues, ekstensif Plaza de Armas, pasamuwan ayu, aneh Casa de Hierro, kang ngandika dirancang dening Gustave Eiffel. Uga ana sawetara universitas lan pusat riset Amazon, uga hotel sing nyaman, gastronomi sing akeh adhedhasar bahan alas. Urip dinamis hiburan umum lan papan budaya ndadekake kutha iki titik patemon cosmopolitan, ngendi atmosfer tansah kebak sensuality.

Ing boardwalk dawa stands perpustakaan ayu, Amazon Library, salah siji saka loro paling penting ing Amerika Latin. Pasar Belén wis misuwur banget, kanthi rame ing Paquito Passage, kebak woh-wohan Amazon, utamane drupes wit kurma, lan daging makhluk gunung lan akuatik, kerajinan lan macem-macem barang kayata ointment, wewangian, afrodisiak. liqueurs, menyan lan jamu medicinal.

Saka plabuhan Iquitos, pelayaran wisata sing transit ing Amazon terus-terusan lelayaran. Sasampunipun lelampahan Amazon, Iquitos lan Leticia dipisahaken kanthi 371 kilometer ingkang namung saged dipunlampahi dening kali, numpak feri ingkang udakara wolung jam ing perjalanan.

Leticia

Sing penting, Leticia minangka kutha nomer loro ing rute Kali Amazon, sawijining kutha ing Amazon Kolombia, sing dadi ibukutha departemen Amazonas, sing ora duwe hubungan darat karo negara liya. Populasi udakara 50.000 jiwa, lan duwe rong taman (parrots akeh ing Santander), katedral gedhe, museum etnografi, Dock Wisata lan macem-macem pusat universitas nasional lan markas Universitas Amazon.

Leticia dumunung ing apa sing diarani trapeze Amazon, yaiku, tapel wates karo Kolombia, Brasil lan Peru. Iki nyambung karo kutha Tabatinga ing sisih Brasil, sing cukup kanggo nyabrang dalan cilik sing dawane udakara 4 kilometer (International utawa De Amizade). Kaloro populasi kasebut, kembar sanajan asal-usule beda, dadi wilayah metropolitan sing luwih saka 100.000 jiwa ketemu.

Kutha kali Amazon

Tabatinga

Populasi Tabatinga ana 61.000 jiwa lan kutha pelabuhan iki minangka ibukutha kotamadya Brasil kanthi jeneng sing padha. Pangembangan kasebut luwih murah tinimbang Leticia, sing, kanthi cara tartamtu, gumantung kanggo kegiatan komersial. Objek wisata mung sawetara (Casa del Chocolate, Mirador de la Comara lan toko sing duwe spesialisasi ing adol alas kaki). Tabatinga udakara udakara 1.107 kilometer saka Manaus, sing mung bisa digayuh kanthi pesawat sing butuh meh rong jam (duwe bandara internasional) utawa liwat kali.

Existen dos formas de navegación fluvial que sirven para trasladarse por el río: un barco que podemos llamar rápido y que llega a Manaos en 30 horas, es un servicio más caro, y un barco lento, mucho más económico pero que toma, al menos, casi unos cuatro días, de acuerdo a ing ngendi dirija: si va río abajo, a Manaos, se requiere para llegar algo más de tres días, y si se dirige río arriba, en el viaje de vuelta, demora unos siete días.

teh

Luwih saka Tabatinga yaiku Tefé, sawijining kutha kali Brasil, ibukutha kotamadya negara Amazonas, sing nduwe udakara 60.000 jiwa, sing biasane manggon ing omah ngambang lan transportasi umum ana ing kali, kanthi voadeiras, yaiku prau motor sing bisa nggawa. patang nganti wolung penumpang.

Tefé praktis diisolasi saka donya njaba, lan ekonomi gumantung ing Manaus, sing adohé udakara 356 kilometer. Ing Tefé ana bandara lokal sing andhap asor, sing dilayani dening maskapai sing tekan Manaus ing 50 menit. Ana uga sambungan kali ing ferry alon, kang alternatif paling murah, nanging kang njupuk meh 12 jam lelungan. Opsi sing luwih cepet nanging luwih larang yaiku feri cepet sing butuh meh telung jam kanggo ngrampungake.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Negara-Negara Paling Sugih ing Afrika, Temokake Apa Iku

Manaus

Kutha sabanjure ing lelungan liwat kutha-kutha ing Kali Amazon yaiku Manaus, sing nduwe meh 2 yuta jiwa. Kutha iki minangka plabuhan kutha kanthi populasi paling gedhe ing kabeh cekungan Kali Amazon, lan kutha paling padhet nomer pitu ing Brasil, negara sing wis nduwe luwih saka 210 yuta jiwa.

Kutha kali Amazon

Manaus minangka ibukutha negara Amazonas sing gedhe banget, sing dadi kutub ekonomi paling dinamis lan pusat finansial ing wilayah lor Brasil. Kutha sing éndah sing nduweni bangunan bersejarah sing dibangun ing kemegahan karet Amazon, saka 1890 nganti 1920, lan nambah ekstraksi walnut utawa chestnut lan kayu kualitas sing digawa saka alas Amazon. Konstruksi sing apik banget wiwit pungkasan abad kaping XNUMX lan wiwitan abad kaping XNUMX misuwur banget.

Telung bangunan sing apik yaiku: Opera House utawa Teatro Amazonas (dibangun ing taun 1896, ing ngendi Festival Opera Amazon lan Festival Film dianakake), Pasar Kotamadya Adolpho Lisboa (ing pinggir Kali Negro, Iku set apik banget. saka wesi sing dirancang ing gaya Art Noveau, ing taun 1882, ing ngendi tawaran macem-macem gastronomi lokal, woh-wohan Amazon lan kerajinan asli ditawakake).

Kajaba iku, Istana Río Negro (Scholz Palace) ngadeg metu, dibangun ing taun 1903 minangka panggonan kulawarga pengusaha karet saka Alemania Waldemar Scholz. Pamrentah negara Amazonas tuku ing taun 1918 kanggo ngowahi dadi omah pemerintah negara. Wiwit taun 1995 wis diowahi dadi pusat budaya lan museum perwakilan saka jaman boom karet ing Amazon.

Manaus uga minangka kutha modern, kanthi akeh pusat perbelanjaan lan bangunan modern. Sawetara bangunan sing paling akeh dikunjungi yaiku jembatan kabel sing munggah ing Kali Negro lan Museum Amazon, digawe ing taun 2009, kanthi area cadangan alas 100 hektar lan beroperasi minangka museum mbukak ing ngendi bagean keanekaragaman alam monumental ing Amazon.

Atraksi sing ora bisa dilalekake nalika ngunjungi Manaus yaiku sing ditawakake "Pertemuan Perairan". Ing papan iki, banyu kali Negro sing peteng ndhedhet lan banyu kali Solimoes sing luwih cerah, sanajan nada coklat, jenenge. biasane diwenehake ing Brasil nganti pungkasan Kali Amazon.

itacoatiara

Saka Manaus, kita terus menyang Itacoatiara, wilayah paling padhet nomer telu ing negara bagian Amazonas, kanthi 101.000 jiwa. Kanggo teka saka Manaus sampeyan kudu lelungan 270 kilometer liwat kali.

Parintin

Sabanjure yaiku Parintins, sawijining kotamadya ing negara bagian Amazonas ing Brasil. Kanthi 108.250 jiwa, kutha iki minangka kutha paling gedhe nomer loro ing negara kasebut. Dumunung 228 kilometer saka Manaus lan jembaré 5.952 kilometer persegi. Iki diakoni sacara nasional amarga minangka papan kanggo perayaan, ing pungkasan wulan Juni, Festival Parintins Folkloric, sing dianakake ing Bumbódromo, papan mbukak sing bisa nampung nganti 35.000 penonton.

Obidos

Banjur teka Óbidos, sawijining kutha sing dadi bagéan saka negara Pará lan nduwèni 50.000 jiwa. Dumunung ing panggonan ing Kali Amazon sing paling sempit lan paling cepet ing sadawane dawane, meh 1,7 kilometer. Saka Óbidos sampeyan bisa numpak feri menyang Santarém, sing adohe udakara 107 kilometer, sing bisa ditempuh sajrone 3 jam perjalanan.

Santarém

Ing negara bagian Pará Brasil minangka kotamadya Santarém kanthi populasi 206.000 jiwa. Dumunung ing konvergensi kali Tapajós lan Amazon. Kutha iki minangka salah sawijining kutha ing Kali Amazon kanthi aktivitas wisata paling dhuwur ing kabeh Brasil. Keramik Tapajoense digawe ing kana, kanthi kualitas paling dhuwur, sing bisa dibandhingake karo porselen Cina sing apik.

Kutha iki nduweni akeh atraksi: Pusat Budaya Joao Fona, Museum Dica Frazao, Museum Seni Suci, Katedral Nossa Senhora de Conceicao, Orla de Santarém, alas Vera Paz, Taman Kota, pantai Maracana, lan spa Alter-do-Chao kondhang, 30 kilometer saka kutha, karo sawijining Lake Verde lan Pulo Cinta.

Almeirim

Sabanjure yaiku kutha Almeirim, kanthi 34.000 jiwa, sawijining kotamadya ing negara bagian Pará, ing wilayah lor Brasil, wewatesan karo Suriname. Almeirim mung 6 kilometer saka Santarém, sing bisa ditempuh kanthi mobil sajrone 9 menit. Ing tlatah iku ana bètèng kolonial sing dibangun Portugis kanggo mbélani Kali Amazon. Almeirim minangka pusat produksi susu kebo lan keju paling gedhé kaloro ing Brasil.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Mata uang Afrika, Ngerti kabeh lan liya-liyane

Macapá

Macapá minangka kutha paling penting sing ana ing sacedhake kali iki, sadurunge mili menyang Samudra Atlantik. Kutha iki minangka ibukutha negara Brasil Amapá, ing sisih lor-wétan negara Pará, lan pedunungé 470.000 jiwa, sing ditondoi kanthi pengaruh budaya ireng sing kuwat.

Pengaruh iki katon ing gastronomi regional, ing latihan tari marabaixo, kanggo ngalahake drum, lan ing pengawetan saka vestiges budaya meh untouched saka masyarakat ireng Quilimbola del Curiaú. Ana rong perkara sing biasane dadi ciri Macapá. Kaping pisanan, iku mung ibukutha Amazon sing ora disambungake karo daratan karo ibukutha negara liyane, mula kudu nggunakake sarana kali utawa udara.

Kapindho yaiku sisih kidul negara kasebut diliwati garis Ekuador. Pramila umume diarani Macapá minangka ibukutha Tengah Dunia, lan minangka rincian sing dieling-eling karo Komplek Marco Cero, sing digawe saka monumen sing dhuwur, stadion bal-balan sing gedhe lan Sambadrome kanggo presentasi. kelompok tari, saka perayaan Karnaval.

Mulut sungai

Saka lokasi pungkasan iki, Kali Amazon wiwit nggedhekake, mlebu lan nggawa sedimen menyang cangkeme, sing ambane 330 kilometer antarane Cabo do Norte lan Punto Patijca, ing ngendi pulo gedhe Marajó dumunung. Ing kene rampung demo sing dawa ing kutha-kutha ing Kali Amazon.

Banyu ing Kali Amazon pindhah menyang tujuan pungkasan, kanthi kacepetan nganti 25 kilometer per jam, ngasilake gemuruh lan ombak sing nggegirisi sing digunakake dening para peselancar. Fenomena iki, sing dikenal minangka pororoca, kedadeyan nalika kali mlebu ing segara, kanthi volume banyu lan endapan sing gedhe banget lan kanthi kekuwatan sing gedhe banget, mula rasa banyu isih dianggep manis nganti meh 160 kilometer ing lepas pantai.

Sajarah

Bank-bank ing Amazon lan anak kali duwe sajarah dawa saka pemukiman manungsa. Beda karo kapercayan umum, masyarakat sing ora aktif ana ing alas udan Amazon. Sebagéyan gedhé populasi iki manggon ing sadawane kali putih, ing ngendi dheweke nduweni sarana transportasi lan nelayan, uga tanah sing digawe subur liwat pembakaran, kayata "tanah ireng" sing misuwur kanthi kasugihan nutrisi sing gedhe banget, ing dataran banjir. sing padha digunakake kanggo pertanian.

Sadawaning abad kapisan sawisé tekané wong Éropah, pamukiman pribumi dumadakan ilang amarga virus sing digawa lan kéwan-kéwané.

Eksplorasi Eropa pisanan

Amerike vespucio Dhèwèké minangka pribumi pisanan ing Eropah sing, ing taun 1499, bisa navigasi ing sacedhake muara Kali Amazon. Banjur, wong Spanyol Vicente Yáñez Pinzón lan Diego de Lope njelajah pulo-pulo sing ana ing muara sing gedhe banget.

Ekspedisi Orellana (1541-1542)

Wong Eropa pisanan sing bisa mudhun saka Andes liwat Kali Amazon yaiku Francisco de Orellana lan para prajurite ing taun 1541. Orellana ninggalake Guayaquil tanggal 4 Februari 1541 kanggo ngatur maneh kafilah ing Quito. Ing lelampahan padha ngalami sawetara tawuran karo suku-suku perang sing ditemoni, mula dheweke ngalami macem-macem kemunduran.

Nalika padha maju, sawetara anggota ekspedisi tiwas saben dina, pranata wis entek, meh ora ana pangan. Desember teka lan akeh anggota ekspedisi ngerti yen kafilah ora bakal tekan panggonan sing dituju, mula dheweke mulai mbalela, nanging ekspedisi kasebut tetep.

Orellana terus mudhun kali lan, pitung sasi sawise lelampahan sing nutupi 4.800 kilometer, kang navigasi kali kayata Napo, Trinidad (Kali Jurua?), Negro (jeneng diwenehi Orellana) lan Amazon, kang ditemokaké dumadi. tanggal 12 Februari 1542, akhire bisa tekan cangkeme tanggal 26 Agustus 1542). Saka panggonan iku, dheweke pindhah menyang pesisir Nueva Cádiz ing Cubagua (Venezuela saiki).

Kapalé sing diarani "Victoria", sing ngeterake Orellana lan misionaris Dominika Gaspar de Carvajal, sawisé wewatesan karo pulo Trinidad ing sisih kidul, terdampar ing Teluk Paria ing ngendi dheweke kudu tetep pitung dina, tekan Cubagua tanggal 11 September 1542. Ing perjalanan iki Kali Amazon diwenehi jeneng. Ekspedisi kasebut dikandhakake diserang dening prajurit wanita galak nalika tanggal 24 Juni 1542, meh padha karo mitologi Yunani Amazon, sanajan bisa uga mung prajurit pribumi sing rambut dawa.

Ekspedisi Texeira (1638-1639)

Wong Eropa pisanan sing munggah ing Amazon yaiku Pedro Teixeira, ing taun 1638. Wong asli Portugal iki ngliwati rute mbalikke saka Orellana lan bisa tekan Quito liwat Kali Napo. Teixeira bali ing taun 1639 diiringi misionaris Jesuit Cristóbal de Acuña lan Artieda, utusan saka Viceroy Peru, kanggo nggawe peta wilayah kasebut.

Sampeyan bisa uga kasengsem ing artikel liyane iki:


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah