Quantcast

Kode Da Vinci

"Kode Da Vinci” es un libro escrito por Dan Brown, publicada en el año 2003, ing ngendi cuestiona el rol de María Magdalena dentro del cristianismo. Lo cual causó mucha controversia, ya que se considera que esta obra es un ataque directo en contra de la iglesia católica. Además a través de este libro se desata el interés no solo por la obra de este célebre pintor y artista, sino que se aborda la especulación acerca del Santo Grial.

Karakter saka "The Da Vinci Code":

Ing buku kasebut, kita bisa nemokake macem-macem karakter kayata Robert Langdon, sing kepengin nemokake misteri Holy Grail. Kanthi cara sing padha, kita nemokake karakter liyane kayata Jacques Saunière, sing ndhelikake Biarawan Sion, dheweke uga mbah kakunge Sophie Neveu, sing dipateni.

Sophie minangka cryptographer kanggo Polisi Prancis; Bezu Fache minangka pejabat Direktorat Pusat Polisi Kehakiman; Silas minangka anggota albino saka organisasi apostolik Opus Dei; Uskup Manuel Aringarosa minangka kepala umum pambentukan Opus Dei lan kepala Silas; Suster Sandrine, dipatèni déning Silas, manggon ing Saint Sulpice. Kanggo bageane, André Vernet minangka presiden cabang Paris Depository Bank of Zurich; Leigh Teabing minangka antagonis utama ing crita; Jérôme Collet sing dadi komandhan kaloro Kapten Bezu Fache, Pamela Gettum lan Marie Chauvel.

Ringkesan lan sinopsis karya:

Crita iki diwiwiti saka Jacques Saunière, sing dadi kurator Louvre lan master agung Biarawan Sion. Dheweke dipateni ing museum dening Silas, sing kerja kanggo "Guru", lan ngaku ngerti ing ngendi watu pojok. Dadi dheweke nuding bedhil menyang Langdon lan meksa dheweke ngandhani sandhi menyang cryptex kapindho, yaiku tembung "apel."

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Pilar bumi

Mulane, Robert Langdon kanthi rahasia njupuk cryptex lan mbusak isine. Teabing kejiret dening Fache, sing temen maujud Langdon ora disalahake. Pesen kasebut duwe siklus Fibonacci. Langdon ngandhani Fache yen Saunière minangka pimpinan sing wibawa babagan subyek karya seni dewi lan pentagon sing digambar dening Saunière ing dhadhane nganggo getihe dhewe minangka sindiran marang dewi lan ora nyebutake nyembah setan, kaya sing dikira Fache.

Sophie Neveu, ing sisih liya, ngakoni marang Langdon yen dheweke iku putu adoh saka Saunière. Dheweke kuwatir yen mbah kakunge wis melu kultus pagan lemah. Nanging, dheweke ngerti yen mbah kakunge pengin Langdon ngrusak kode kasebut, supaya dheweke bisa menyang brankas. Dadi Langdon lan Neveu mlayu saka polisi lan menyang bank. Ing brankas, dheweke nemokake kothak sing duwe watu pojok yaiku cryptex, lan yen dipeksa, jalur cuka sing ditutup bakal rusak lan bakal nyebabake pesen, sing ditulis ing parchment, bakal langsung dibusak. . Kothak sing ngemot cryptex ngemot jejak sandhi sampeyan. Dadi Neveu lan Langdon njupuk watu pondasi menyang omahe Sir Leigh Teabing, sing dadi kanca Langdon lan ahli babagan topik Holy Grail, sing uga disambungake karo Priory. Teabing ngandhani yen Grail ora ateges cangkir, nanging nuduhake kuburan ing ngendi balunge Maria Magdalena dumunung.

Dadi, telung karakter iki ninggalake negara kasebut ing pesawat pribadi sing diduweni Teabing, lan nemokake manawa kombinasi huruf sing bener cocog karo jeneng "Neveu, Sophie." Nalika mbukak cryptex, dheweke nemokake sing luwih cilik ing njero, sing duwe teka-teki liyane sing pungkasane ndadékaké menyang makam Isaac Newton ing Westminster Abbey. Ing Course saka pesawat kanggo Britain, Neveu marang wong-wong mau kok dheweke ninggalake mbah kakungipun, kang ing sawijining dina dheweke ora sengaja teka lan sekseni ritual kesuburan spring njupuk Panggonan ing ruang paling ngisor rahasia saka Estate Neveu, mbah kakungipun. Wiwit iku dheweke mlayu saka omah lan ora nggatekake mbah kakunge.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  baudolino

Banjur ditemokake yen Teabing minangka Guru sing nyambut gawe kanggo Silas, dheweke kepengin nggunakake Holy Grail, ing kono dicethakake yen Yesus Kristus nikah karo Maria Magdalena lan duwe anak. Iki kanggo tujuan dismantling Vatikan. Dheweke meksa Langdon nganggo bedhil supaya bisa ngerteni apa tembung sandhi kanggo cryptex kapindho, lan Langdon wis ngerti yen ditunjuk kanthi tembung "apel." Dadi Langdon mbukak cryptex lan mbusak isine sadurunge mbuwang cryptex kosong menyang udhara.

Ing dalan crita "Kode Da Vinci", Teabing ditangkep dening Fache, sing ngerti yen Langdon ora guilty. Uskup Aringarosa, sing mimpin sekte agama Opus Dei lan dadi instruktur Silas, nalika ngerti yen Silas wis digunakake kanggo mateni wong sing ora salah, mutusake kanggo mbantu polisi nemokake dheweke.

Polisi nemokake Silas sing didhelikake ing Opus Dei Center, dheweke mikir yen dheweke pengin mateni dheweke, mula dheweke nembak, tatu Uskup Aringarosa, nanging dheweke bisa urip. Sawetara wektu mengko Silas ditemokake mati amarga tatu bedhil. Mengko dicethakaké Neveu lan seduluré minangka ahli waris getih Maria Magdalena lan Yesus Kristus. Nanging Priory of Sion nglindhungi wong-wong iki. Akhire pesen concluding iku Grail disarèkaké ing piramida cilik, lan Langdon glimpses iki Piece tombol saka teka-teki.

Analisis karya:

Ing "Kode Da Vinci" rahasia tengah sing ana hubungane karo Holy Grail ana hubungane karo kasunyatan manawa tokoh sing ana ing sisih tengen Yesus ing lukisan Da Vinci babagan Perjamuan Terakhir, ora ngrujuk marang rasul Yohanes, nanging sejatine. yaiku Maria Magdalena. Teabing uga nyorot kasunyatan manawa piala kasebut ora ana ing lukisan seniman, mula Maryam Magdalena minangka Cawan Suci lan pembawa getih Yesus. Mula, buku iki ngusulake maca sejarah liyane sing nyebabake kontroversi lan nyebabake rasa ora nyaman, utamane ing antarane wong-wong Kristen sing taat lan penganut Katolik. Pungkasan, ing "Kode Da Vinci" nyatakake yen Holy Grail dudu cangkir fisik, nanging nuduhake wanita, Maria Magdalena, sing nggawa garis keturunan Kristus.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Wong papat jaranan kiamat

Kutipan verbatim:

"Lan pungkasane, milih sisih endi crita sing kita lakoni dadi masalah iman lan eksplorasi pribadi"

"Yesus minangka tokoh sejarah sing nduwe pengaruh gedhe, bisa uga pimpinan sing paling misterius lan inspirasi sing wis ana"

"Nalika ana tawuran antarane rong budaya, sing kalah bakal dibuwang lan sing menang nulis buku sejarah, buku-buku sing nyanyi kamulyan saka sababe lan ngremehake mungsuh sing ditaklukake" "Minangka Napoleon nate ngandika," Apa sejarah nanging consensual. fabel? »… Amarga sifate, sejarah tansah dadi akun siji-sijine saka kasunyatan"


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah