Bewara Legal

Bewara Legal lan kahanan panggunaan

Dokumen diteliti ing 25 / 03 / 2018

Yen sampeyan wis tekan saiki, iki amarga sampeyan peduli karo kamar mburi situs web iki lan syarat-syarat sing aku pilih kanggo sampeyan, lan iku warta apik kanggo aku, minangka wong sing ngurus situs web iki. Alesan kanggo teks iki yaiku kanggo nerangake kanthi rinci babagan fungsi situs web iki lan menehi sampeyan kabeh informasi sing ana gandhengane karo wong sing tanggung jawab lan tujuan konten sing kalebu ing. Data lan privasi sampeyan paling penting ing situs web iki lan mulane aku menehi saran supaya sampeyan uga maca Kebijakan Privasi. Pengenal wong sing tanggung jawab Sing pertama sampeyan kudu ngerti yaiku sapa sing tanggung jawab kanggo situs web iki.

Selaras karo UU 34/2002, tanggal 11 Juli, babagan layanan masarakat informasi lan perdagangan elektronik, sampeyan menehi informasi:

  • Jeneng perusahaan yaiku: Online Servicios Telemáticos SL
  • CIF / NIF B19677095
  • Kantor sing ndaftar ing C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada)
  • Aktivitas sosial yaiku: Web khusus kanggo macem-macem disiplin pemasaran online.

Tujuan situs web iki

  • Nyedhiyakake konten sing ana gandhengane karo kegiatan Pemasaran Online. • Ngatur dhaptar pelanggan blog lan komentar moderat.
  • Ngatur konten lan komentar layanan sing ditawakake.
  • Ngatur jaringan afiliasi sing gegandhengan.
  • Layanan pasar lan pihak katelu.

Panganggone web

Nalika nggunakake situs web lavamagazine.com, Pangguna ora nindakake tumindak sing bisa ngrusak gambar, kapentingan lan hak lavamagazine.com utawa pihak katelu utawa sing bisa ngrusak, mateni utawa kakehan situs web lavamagazine. com utawa sing nyegah, ing sembarang cara, nggunakake normal saka website. lavamagazine.com nganggo langkah-langkah keamanan sing cukup kanggo ndeteksi anane virus. Nanging, Pangguna kudu ngerti manawa langkah-langkah keamanan sistem komputer ing Internet ora sakabehe dipercaya lan mula, lavamagazine.com ora bisa njamin ora ana virus utawa unsur liyane sing bisa nyebabake owah-owahan ing sistem komputer. ) pangguna utawa ing dokumen elektronik lan file sing ana ing kono. Ing kasus apa wae, dilarang kanggo USERS (PORTAL bisa ngilangi konten lan komentar sing dianggep cocog) kanggo nindakake tumindak sing kalebu: • Nyimpen, nerbitake lan / utawa ngirim data, teks, gambar, file, pranala, piranti lunak miturut pranata hukum sing ditrapake, utawa miturut prakiraan lavamagazine.com amarga ilegal, kasar, ngancam, kasar, fitnah, vulgar, saru, rasis, xenophobic utawa ora sopan utawa ilegal utawa bisa nyebabake karusakan apa wae, utamane pornografi.

Kawajiban Panganggo

Minangka pangguna, sampeyan dikabari manawa akses menyang situs web iki ora ateges, wiwitane hubungan komersial karo Online Servicios Telemáticos SL, kanthi cara iki, pangguna setuju nggunakake situs web, layanan lan konten kasebut tanpa nentang undang-undang saiki, iman sing apik lan ketertiban umum. Panganggone situs web kanthi tujuan ilegal utawa mbebayani, utawa kanthi cara apa wae, bisa nyebabake kerusakan utawa ngalangi fungsi situs web sing normal dilarang. Babagan konten situs web iki, dilarang:

  • Reproduksi, distribusi utawa modifikasi, kanthi wutuh utawa sebagian, kajaba diwenehake dening pamilik sing sah;
  • Pelanggaran hak panyedhiya utawa pemilik sing sah;
  • Panggunaan kanggo tujuan komersial utawa pariwara.

Kabijakan Data Perlindungan lan Kamanahan

Online Servicios Telemáticos SL njamin kerahasiaan data pribadi sing diwenehake dening USERS lan perawatane miturut peraturan saiki babagan nglindhungi data pribadi, amarga nggunakake level keamanan sing dibutuhake kanthi sah kanggo nglindhungi data pribadi. Online Servicios Telemáticos SL ngupayakake nggunakake data sing ana ing file "WEB Users AND SUBSCRIBERS", kanggo ngurmati kerahasiaan lan nggunakake sesuai karo tujuane, uga kanggo netepi kewajiban nyimpen lan adaptasi kabeh langkah kanggo ngindhari pangowahan, kerugian, perawatan utawa akses sing ora sah, sesuai karo ketentuan Keputusan Diraja 1720/2007 tanggal 21 Desember, sing nyetujoni Peraturan pangembangan Hukum Organik 15/1999 tanggal 13 Desember, Perlindhungan Data Pribadi. Situs web iki nggunakake macem-macem sistem kanggo njupuk informasi pribadi sing ditemtokake ing Kebijakan Privasi lan ing endi panggunaan lan tujuane dilaporake kanthi rinci. Situs web iki mesthi mbutuhake idin pangguna sadurunge kanggo ngolah data pribadi kanggo tujuan sing dituduhake. Pangguna duwe hak kanggo mbatalake idin sadurunge.

Olahraga hak ARCO

Pangguna bisa nggunakake, gegayutan karo data sing diklumpukake, hak sing diakoni ing Hukum Organik 15/1999, babagan akses, koreksi utawa pembatalan data lan oposisi. Kanggo nggunakake hak kasebut, pangguna kudu nggawe panjaluk kanthi tertulis lan ditandatangani supaya bisa dikirim, uga fotokopi ID utawa dokumen identifikasi sing padha, menyang alamat pos Online Servicios Telemáticos SL (yaiku C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada)) utawa liwat email, nempelake fotokopi DNI menyang: info (ing) contact.online. Sadurunge 10 dina, panjaluk kasebut bakal dijawab kanggo konfirmasi eksekusi hak sing wis sampeyan lakoni.

Pratelan

Online Servicios Telemáticos SL ngandhani manawa ana formulir keluhan sing kasedhiya kanggo pangguna lan klien. Pangguna bisa nggawe klaim kanthi njaluk formulir klaim utawa ngirim email menyang info (ing) contact.online sing nuduhake jeneng lan jeneng kulawarga, layanan utawa produk sing dituku lan nyatakake alasane klaim kasebut.

Sampeyan uga bisa nuntut klaim liwat pos menyang: Online Services Telemáticos SL, C / Blas de Otero lan 16 1 º Iz. -18230 - Albolote (Granada) nggunakake, yen sampeyan pengin, formulir pratelan ing ngisor iki:

  • Kanggo kawigaten: Online Servicios Telemáticos SL C / Blas de Otero nº16 1º Iz. -18230 - Albolote (Granada) E-mail: info (ing) contact.online
  • Jeneng pangguna: Alamat pangguna: Tandha tangan pangguna (mung yen ditampilake ing kertas): Tanggal: Alesan keluhan:

Hak properti intelektual lan industri

Liwat Ketentuan Umum iki, ora ana hak properti intelektual utawa industri sing ditransfer liwat situs web lavamagazine.com, sing properti intelektual kasebut dadi Online Servicios Telemáticos SL, Pangguna dilarang ngasilake, ngowahi, nyebarake, komunikasi umum, supaya kasedhiya kanggo public , extraction, reuse, forwarding utawa nggunakake sembarang alam, dening sembarang cara utawa prosedur, samubarang mau, kajaba ing kasus sing sah dileksanakake utawa sah dening pemilik saka hak sing cocog. Pangguna ngerti lan nampa manawa kabeh situs web, sing ngemot nanging ora winates ing teks, piranti lunak, konten (kalebu struktur, pilihan, pengaturan lan presentasi), foto, materi audiovisual lan resep, dilindhungi merek dagang, hak cipta lan sah kadhaptar liyane. hak, sesuai karo prajanjèn internasional kang Spanyol minangka partai lan hak properti liyane lan hukum Spanyol. Yen pangguna utawa pihak katelu nganggep yen ana pelanggaran hak properti intelektual sing sah amarga ngenalake konten tartamtu ing Web, dheweke kudu menehi kabar Online Servicios Telemáticos SL babagan kahanan iki, sing nuduhake:

  • Data pribadi pihak sing duwe hak sing miturut omongane uwong nglanggar, utawa nuduhake perwakilan sing ditindakake nalika pratelan kasebut ditampilake dening pihak katelu kajaba pihak sing kasengsem. Nuduhake konten sing dilindhungi hak intelektual lan dununge ing Web, akreditasi hak kekayaan intelektual sing dituduhake lan deklarasi nyata ing endi pihak sing duwe tanggung jawab tanggung jawab kanggo kebenaran informasi sing diwenehake ing kabar kasebut.

Link njaba

Servicios Telemáticos Online Online nolak tanggung jawab babagan informasi sing ana ing njaba Web iki, amarga fungsi link sing ditampilake mung kanggo menehi informasi marang pangguna pangguna babagan sumber informasi liyane babagan topik tartamtu. Servicios Telemáticos SL Online wis uwal saka tanggung jawab kanggo fungsi sing cocog kanggo pranala kasebut, asil sing diasilake liwat tautan kasebut, veracity lan legalitas konten utawa informasi sing bisa diakses, uga kerusakan sing bisa nandhang Pangguna kanthi informasi sing ditemokake ing Web sing wis ana.

Pangecualian njamin lan tanggung jawab

Servicios Telemáticos SL Online ora njamin jaminan utawa ora tanggung jawab, amarga ana kerusakan apa wae sing bisa nyebabake:

  • Kurang kasedhiyan, pangopènan lan operasi web sing efektif utawa layanan lan konten; • Anane virus, program mbebayani utawa mbebayani ing konten kasebut;
  • Panggunaan ilegal, ora ngganggu, ngapusi utawa nalisir nggunakake Notifikasi Hukum iki;
  • Kurang legalitas, kualitas, linuwih, migunani lan kasedhiya layanan sing diwenehake dening pihak katelu lan kasedhiya kanggo pangguna ing situs web. Panyedhiya ora tanggung jawab ing kahanan apa wae amarga ana kerusakan sing bisa muncul saka panggunaan situs web sing ilegal utawa ora bener.

Hukum lan Bidang Kuasa

Umumé, hubungan antara lavamagazine.com lan Pangguna layanan telematika, sing ana ing situs web iki, tundhuk karo undang-undang lan yurisdiksi Spanyol lan Pengadilan Granada.

Contacto

Yen pangguna duwe pitakon babagan kabar hukum iki utawa komentar ing situs web lavamagazine.com, dheweke bisa ngubungi info(ing)contactar.online lavamagazine.com duwe hak kanggo ngowahi, kapan wae lan tanpa perlu. kanggo kabar sadurunge, presentation lan konfigurasi saka web lavamagazine.com minangka kabar legal iki.