Quantcast

Jepang


Jepang

Materi kasebut nyritakake babagan negara Asia sing paling misterius. Artikel kasebut ngemot informasi ringkes babagan agama Jepang. Data sing diwenehake ing artikel kasebut ngidini sampeyan entuk ide babagan negara kanthi sakabehe, babagan distribusi lan wilayah wilayah.

Jepang

Wilayah negara meh 370 ewu meter persegi. Miturut pratondho kasebut, Jepang rangking 61 ing peringkat donya negara kanthi wilayah paling gedhe. Nanging, populasi sing dumunung ing wilayah iki nempatno negara ing dhaptar negara padhet pedunung ing donya. Negara iki manggoni baris sepuluh ing daftar negara ing babagan jumlah wong sing manggon.

Kita kudu sebutno sedhela preferensi agama saka populasi utama negara.

Agama nasional Jepang - Shinto - wis digawe kanggo dangu.
Konsep utama yaiku:

  • kapercayan marang roh;
  • Piandel;
  • totem

Shinto deify sipate wong mati.

Ing tengah abad kaping XNUMX, agama Buddha mlebu ing Jepang liwat Tibet lan Kakaisaran Langit. Agama anyar wiwit populer kanthi cepet. Nanging, amarga kahanan politik sing angel ing negara kasebut, agama Buddha ora dadi oyod.

Gunung paling dhuwur ing negara kasebut diarani Alpen Jepang. Dumunung ing tengah Honshu, cedhak Tokyo. Tip kasebut cukup dhuwur. Puncak kanthi dhuwur 3000 meter saka permukaan laut cukup umum ing kene. Amarga daya tarike, dheweke dadi populer karo turis. Nanging, ing kene ora bisa disebutake aktivitas seismik ing tanah Jepang. Bukti kasebut bisa dadi laporan rutin dening media donya babagan bencana ing Jepang, sing ana gandhengane karo tsunami lan lindhu.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Iklim Jerman

Fitur geografis kalebu kasunyatan sing Jepang iku negara pulo, kang dumunung ing papat pulo gedhe.

Jembar wewengkon Jepang 377.835 km2. kothak

Iki minangka persentase utama wilayah negara (98%). 2% isih ana ing sangisore meh 3 ewu pulo cilik.

Kanggo nambah hubungan transportasi antarane pulo sing kasebar, padha disambungake bebarengan karo bantuan saka sistem kreteg lan trowongan.

Umume komunikasi kasebut didhelikake ing jero lemah lan ing banyu. Kanthi cara iki Jepang bisa nggawe papan umum kanggo wilayah pulo sing beda-beda.

ibukutha Jepang

tokyo iku sawijining metropolis ing wilayah kidul-wétan pulo Honshu, dumunung ing pesisir Teluk Tokyo ing Samudra Pasifik. Dina iki kutha paling gedhé lan paling pengaruh ing donya, uga pimpinan donya ing wilayah ing ngisor iki:

Aspek kasebut penting ora mung kanggo Jepang, nanging kanggo kabeh jagad.

Jumlah wong ing Tokyo ngliwati tonggak sejarah meh setengah yuta wong (13 yuta). Ing babagan jumlah pedunung, metropolis ana ing urutan kaping lima ing dhaptar kutha paling gedhe ing donya.

Ibukutha Jepang minangka salah sawijining kutha paling enom ing negara kasebut. Pondasi pemukiman kasebut wiwit taun 1457. Ing wektu rampung pambangunan kastil Edo cilik, lair saka ibukutha modern tiba.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kompleks interprofessional Rusia

Tokyo modern minangka pusat teknologi dhuwur lan teknologi dhuwur. Ibukutha Jepang ditampilake minangka salah siji saka telung pusat finansial donya.

Apa sing wis disinaoni?

Temokake apa wilayah Jepang. Kita sinau carane Jepang ngatasi masalah komunikasi transportasi antarane pulo kasebut. Dheweke nampa latar mburi sajarah babagan agama utama negara. Kita sinau kenapa Buddhisme kurang populer ing Jepang tinimbang ing negara-negara Asia liyane.





[youtubematic_search]


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah