Ing endi bruce lee dikubur?


Ing endi bruce lee dikubur? Bruce Lee utawa kanthi jeneng lair yaiku Lee Jun - penggemar, dheweke dadi filsuf, panulis lan aktor seni bela dhiri sing apik banget, sing diakoni wiwit wiwitan nganti saiki. Aktor kasebut ngalami pati sing misterius lan awal nalika dheweke tilar donya ing umur 32 taun, tanggal 20 Juli 1973.

Durung dimangerteni utawa digatekake kepriye sedane, nganti saiki biografi anyare wis diterbitake. Iki nyritakake panyebab nyata sing bisa nyebabake pati, stroke panas.

Bruce Lee disarèkaké ing Lake View Cemetery ing Seattle., ing ngendi putrane uga dikubur ing jejere. Putrane yaiku Brandon Lee nyoba ngetutake lakune bapake, sanajan dheweke tiwas sawise kacilakan ing salah sawijining film ing taun 1993.

Karir, senadyan kasunyatan sing cendhak banget lan dheweke ora bisa entuk kabeh gol sadurunge mati, aktor sawise iku entuk kabeh, amarga thanks kanggo notebook, kang kiwa kebak gagasan kanggo buku lan film, kang entuk fame. lan pangenalan sing pengin digayuh. Bruce lee nandhani sadurunge lan sawise ing nggawe bioskop, kanggo kepinteran Kong FU.

Kepiye carane matine bruce lee?

teori pisanan

Ana macem-macem versi matine Bruce Lee, kayata dheweke dipateni, dheweke tiwas amarga alergi obat sing dijupuk, overdosis. Akeh wektu mengko ana teori liyane sing ngandika apa seda nyata.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane ngunjungi Arlington National Cemetery

Wartawan sing jenenge Matthew Polly ujar manawa Bruce Lee tiwas amarga stroke panas, nalika lagi latihan salah siji bagéan saka film anyar kang bakal njupuk. Ngandika iku dina panas banget lan ing pesawat rekaman lan sadurunge miwiti kanggo ngrekam padha mateni air conditioning lan dadi panas banget.

Dheweke ninggalake pesawat sing anget banget kanggo njaluk hawa, nanging uga panas banget ing njaba lan dheweke wiwit ngelu, nanging dheweke bali menyang pesawat tanpa ngomong apa-apa. Nalika nglanjutake rekaman, dheweke semaput lan sawetara menit mengko dheweke mati, tanpa bisa nampa bantuan medis, mula nalika bantuan medis teka, Bruce wis mati.

teori kapindho

Miturut bojone, dheweke ana ing omahe ing Kowloon karo Raymond Chow, sing produser lan partner ing karya paling anyar, padha ngrembug film mbesuk Game of Death. Iki dirilis 5 taun sawisé tilar donya. Dheweke kerja nganti jam 16, banjur menyang omahe Betty Tingpei, sing nduwe peran utama.

Dheweke diarani pacangan Bruce Lee, telu kasebut mriksa lan nindakake peran film kasebut ing omahe Tingpei, sawise ngentekake sawetara jam latihan chow dheweke lunga, dheweke ketemu Bruce kanggo nedha bengi jam 21:00 ing sawijining kutha ing tengah kutha. restoran.

Dadi Bruce lan Betty piyambak, bintang kasebut ngeluhake sirah sing abot, wedi Betty amarga dheweke nandhang lara lan pingsan dina sadurunge, menehi pil, obat pereda nyeri adhedhasar aspirin sing diarani equagsic. Aktor sawise iki ora njupuk apa-apa luwih saka saperangan saka ombenan, kang mutusaké kanggo ngapusi mudhun kanggo sawetara wektu amarga pain ora mudhun.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane ngunjungi patung Abraham Lincoln?

Chow mutusake nelpon jam 21:15 p.m. Tingpei mangsuli pitakon babagan protagonis sing wis 15 menit. ngenteni dheweke ing restoran lan ora ana sing katon. Dheweke ngandhani yen protagonis turu amarga dheweke lara sirah, nanging nalika dheweke ngandhani yen dheweke nelpon dheweke, dheweke ngerti yen Bruce ora tangi.

Tingpei nekat ngandhani Chow ing telpon yen Bruce Dheweke ora mangsuli yen dheweke wis mati lan dheweke cepet-cepet nelpon ambulans, nanging wis telat amarga dheweke wis seda. Sakit sirah amarga stroke panas, nanging obat sing diwenehake Bruce nyebabake inflamasi ing otak lan mula dheweke tiwas.

Carane njaluk menyang kuburan ngendi Bruce lee disarèkaké?

Kuburan dumunung ing Seattle, ing kene kita bisa menyang kuburan kanggo ndeleng kuburan Bruce Lee, mlaku, mobil, bis lan taksi. Ing kene kita bakal menehi rega lan wektu sing beda-beda kanggo pindhah saka sak panggonan menyang papan liyane lan sing paling cocog karo sampeyan, yaiku:

· Kanthi bis

Bus paling murah lan minangka salah sawijining sing paling kerep digunakake kanggo ngunjungi kuburan Seattle. Kita bakal mikir sing amarga iku paling murah lan salah siji sing paling digunakake, iku bakal paling dianjurake. Nanging ora kaya ngono, iki pancen ora aman nalika ana ing dalan, amarga bisa njupuk penumpang ing dalan lan bisa uga ana rampokan. Iku uga ora nyaman banget kanggo lelungan lan mambu ora enak.

Bis bisa biaya kita watara $3 kanggo lelungan menyang kuburan Seattle, wektu iku bakal njupuk 32 min. Kanggo rega luwih saka apa-apa iku digunakake, nanging mung kanggo sing.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Perpustakaan Kongres Amerika Serikat

· Ing taksi

Iki ora digunakake minangka bis, nanging dianjurake banget kanggo lelungan. Iku banget nyaman, babar blas aman, amarga yen sampeyan njupuk, iku ora bakal mandheg nganti tekan panggonan sing dituduhake. Ora dianjurake 100%, amarga lelungan ing kono rada larang lan yen ora duwe dhuwit akeh, luwih becik ora numpak taksi.

Biaya taksi watara $15 lan mung butuh 5 menit kanggo tekan kuburan. Yen sampeyan duwe dhuwit cukup, iku luwih apik tinimbang medium liyane.

Dening mobil

Iki sing paling disaranake saka kabeh liyane, nanging ora 100%. Sing bakal dakcritakake sabanjure yaiku sing paling disaranake yen sampeyan turis. Iki padha karo mendhoan mung sing bakal luwih murah lelungan ing, lan sampeyan pembalap dhewe. Kanthi mobil, sampeyan mung bakal biaya $ 5 lan sampeyan butuh 5 menit kanggo tekan kuburan.

· Mlaku-mlaku

Iki sing paling disaranake, amarga kita ora bakal mbuwang dhuwit, kita bakal nglaras tampilan apik lan olahraga bebarengan. Yen sampeyan duwe dhuwit, sampeyan bisa nggunakake salah siji opsi ing ndhuwur nanging pilihan sing paling apik yaiku iki. Sampeyan mung butuh 55 menit kanggo tekan kuburan lan sampeyan bakal seneng dalan nalika sampeyan menyang kuburan.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah