Quantcast

industri


industri

Komposisi industri ing negara apa wae kalebu macem-macem industri. Artikel kasebut ngemot data babagan sektor industri Rusia, produk lan perane ing pangembangan ekonomi.

Industri

Industri minangka klompok perusahaan sing melu produksi sing padha nggunakake teknologi sing padha. Contone, industri farmasi ngembangake lan ngasilake obat-obatan.

Undhang-undhang Rusia menehi definisi industri ing ngisor iki: yaiku sakumpulan perusahaan sing ngasilake produk sing padha, sing nduwe bagean gedhe saka total produksi produk iki.

kelompok industri

Ana 4 sektor ing ekonomi negara: primer (pertambangan lan produksi bahan mentah), sekunder (pangolah bahan mentah), tersier (layanan). Saiki, teknologi pendidikan lan informasi ana ing sektor kuarterner.

Industri digabungake dadi 2 klompok gedhe: produksi material lan bidang sosial budaya (sektor layanan); angel kanggo jeneng cabang utama, amarga ing ekonomi modern kabeh cabang wis interconnected.

Produksi materi kalebu industri lan pertanian, yaiku cabang saka sektor primer lan sekunder. Sektor layanan kalebu konstruksi, komunikasi, katering, omah lan layanan masyarakat, lan industri liyane.

cabang industri

Sektor industri saka sektor ekstraktif dipérang miturut jinis mineral: batu bara, minyak, gas, bijih wesi lan liya-liyane.

Saiki, struktur industri ekstraktif ngemot unsur-unsur sektor sekunder lan tersier.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Titik paling kidul ing Afrika - Cape Agulhas

Industri sing ngasilake minyak nyedhiyakake ekstraksi lan muat bahan mentah kanggo transportasi. Iki minangka pipa, sepur, tanker (tanker). Sawetara terminal kargo minangka piranti teknologi dhuwur sing adoh saka lokasi tambang.

Mundhak saka tetanèn ing Rusia amarga industri engineering. Salah sawijining perusahaan sing ngasilake mesin pertanian dumunung ing Rostov-on-Don (Rostselmash) ing wilayah kasebut. ing ngendi nemokake wilayah sing ditanduri negara.

pangembangan transportasi

Salah sawijining tugas paling penting ing sektor layanan yaiku nyedhiyakake logistik transportasi. Dalan-dalan federal ing negara kasebut lagi didandani, ril sepur dimodernisasi, jembatan anyar dibangun, bandara lan segara dibangun, peralatan anyar digawe.

Apa sing wis disinaoni?

Kita sinau apa industri, apa industri ana. Ing ekonomi modern, ora ana industri nganggur, amarga kabeh disambungake. Ing saben industri sampeyan bisa nemokake unsur saka kabeh sektor ekonomi.





[youtubematic_search]


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah