Apa gula nggawe sampeyan lemu?

Desde el inicio de los tiempos nos han recalcado médicos, nutricionistas y familiares que el azúcar engorda y es grandes cantidades es nociva para la salud, pero hoy puedes descubrir con nosotros, qué hay de cierto en esta afirmación.

Apa gula nggawe sampeyan lemu? ngerti bebener kene

Aja nganti mitos lan legenda budaya populer nyegah sampeyan mangan apa sing dikarepake, teka lan temokake karo kita yen gula nggawe sampeyan lemu, lan apa sing bisa ditindakake kanggo nyegah.

Mbok menawa kita bisa ngeling-eling, wong tuwa kita, sing banjur krungu saka wong tuwa, ngandhani yen gula ndadekake kita lemu lan kudu mbatesi konsumsi kanggo njaga kesehatan; lan iku sing reputasi ala wis digawe amarga pemanis iki wis disambung menyang growong, diabetes lan kelemon ing wong.

Mangkono uga, diyakini yen gula dadi lemu amarga digandhengake karo kue, coklat, lan permen liyane; Nanging, iki misuwur banget, amarga pemanis iki minangka panganan energik sing ditemokake ing akeh panganan lan meh ora ngemot 400 kilo kalori saben 100 gram.

Mitos debunking

Miturut panaliten sing ditindakake para ahli ing lapangan kanggo nemtokake manawa gula nggawe sampeyan lemu, disimpulake yen panganan iki dhewe ora nggawe sampeyan lemu; Sampeyan uga bisa nuduhake manawa ora milih tampilan diabetes, luwih-luwih sing nyebabake rongga.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa gula nggawe sampeyan lemu?

Beda karo apa sing diyakini, gula nduweni kemampuan kanggo nyedhiyakake energi lan rasa, mulane wong sing ngonsumsi kanthi ati-ati biasane luwih aktif tinimbang liyane; Saliyane iki, uga wis ditampilake yen kalori sing nggawe sampeyan lemu, kaya gaya urip sing ora aktif sing nemen sing nambah bobot.

Ing urutan gagasan sing padha, kita bisa nyebutake manawa predisposisi genetis saka wong, bebarengan karo gaya urip sing dipimpin, sing bakal nyebabake gambar diabetes ing dheweke, lan dudu konsumsi gula, kaya sing wis ditindakake. pracaya.

Kanthi cara sing padha karo rongga wong, yen sampeyan ora njaga kebersihan lisan sing apik, sanajan sampeyan ora ngonsumsi siji gram gula, mesthine bakal katon luwih cepet tinimbang mengko.

Pentinge sumber energi

Adhedhasar apa sing dikelola dening para spesialis, dianjurake kanggo nganggep pentinge asupan sing sehat, sehat lan seimbang, kanggo ngindhari konsumsi gula sing akeh banget; Kaya sing wis disinaoni ing bagean sadurunge, iki minangka mitos yen gula nggawe sampeyan lemu utawa nyebabake diabetes utawa rongga.Anggere dikonsumsi kanthi kesadaran, bisa nggawa vitalitas lan energi kanggo manungsa.

gula-gawe-lemak-2

Penting banget kanggo elinga yen glukosa, ing istilah metabolisme, minangka dhasar kanggo manungsa, amarga iku sing nyedhiyakake energi kanggo awak; uga, kita bisa corroborate sing gula iku panganan penting ing diet saben dina, lan nganggo bener, sampeyan ora kudu gain bobot utawa ilang bobot. Kaya-kaya ora cukup, gula minangka preservative par excellence alami, mula uga nduweni sifat nambah tekstur ing panganan, lan kanthi nggawe interaksi karo bahan liyane, bisa ngimbangi tingkat keasaman.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane mangan blueberries kanggo memori?

Panganan sing ngemot gula luwih akeh

Yen sampeyan isih dadi salah sawijining sing percaya yen gula nggawe sampeyan lemu, kita menehi dhaptar panganan sing paling akeh, supaya sampeyan bisa nyuda asupan pemanis iki ing diet saben dinane.

yoghurt woh

Sanajan akeh wong sing wiwit ngonsumsi yogurt kanggo ngilangi bobot, dheweke ora ngerti manawa panganan iki ngemot gula sing akeh. Rekomendasi kita yaiku supaya sampeyan tansah mriksa dhaptar úa, lan yen gula kalebu bahan utama, aja nganggo; Luwih sehat kanggo sampeyan milih presentasi alami, lan nggunakake kacang, kayu manis, lan liya-liyane, sing luwih sehat kanggo awak.

amplop sup

Kesalahan gedhe liyane nalika pengin ngilangi bobot yaiku ngonsumsi sup saka amplop utawa bisa amarga isine kurang lemak tinimbang sing digawe krasan lan bisa ngganti nedha awan; Sing ora dimangerteni dening akeh wong yaiku isi gula sing dhuwur banget, lan luwih akeh yen digawe saka tomat.

Yen sampeyan pengin duwe diet sing seimbang lan sehat, sampeyan ora kudu ngonsumsi jinis panganan iki sing bisa ngemot gula limalas gram saben satus gram sup.

Tomat goreng

Yen sampeyan seneng pasta, sampeyan kudu menehi perhatian khusus, amarga saos sing digawe karo tomat goreng duwe sumber gula sing penting banget.

Amarga kaasaman alami tomat, pabrikan nggunakake jumlah pemanis sing akeh kanggo nglawan rasa, lan supaya seger luwih suwe ing wadhah kasebut. Aja kesasar karo strategi marketing, sing kadhangkala ngganti sirup jagung utawa molase minangka pengganti gula.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane mangan blueberries kanggo memori?

salad dressings

Terus ing gelombang nutrisi fitness, umume wong sing pengin ngilangi bobot nggunakake salad minangka tambahan kanggo panganan liyane; apa padha ora njupuk menyang akun sing dressings uga ngandhut persentasi gedhe saka gula. Wangsulan: Bab ingkang paling apik ing kasus iki yen sampeyan mikir sing gula ndadekake sampeyan lemu, iku sampeyan nggunakake cuka ekstra prawan, humus utawa sawetara jeuk kanggo mangsa pangan.

Bar sereal

Sanajan dipromosekake minangka panganan sing sehat, lan akeh wong sing ngonsumsi sarapan, bar sereal iki bisa ngemot nganti sewelas gram gula saben, saengga ora dadi pilihan sing bener yen sampeyan pengin ngilangi bobot.

 

Rekomendasi

Penting kanggo elinga yen sanajan gula sing ditambahake bisa dicerna kanthi cepet, nanging bisa nyebabake kenaikan gula getih sing akeh, nyebabake macem-macem reaksi metabolik sing mbebayani banget kanggo awak.

Sing paling disaranake yaiku sampeyan kudu ati-ati lan tansah verifikasi úa produk sing sampeyan tuku, lan aja kesusu mung kanthi penampilan sing sehat.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah