Biografi Franz Kafka: Penulis Ceko sing misuwur

Franz Kafka ya iku panulis kang lair ing Austria, kang karya-karyané ditulis nganggo basa Jerman lan dianggep minangka salah sawijining panulis paling berpengaruh ing abad kaping XNUMX, karya-karyané nyakup topik-topik sing ana hubungané karo kahanan manungsa, kasusahan, rasa salah, birokrasi, frustasi lan kasepen. Mulane ing artikel iki kita arep… maca liyane

Biografi Tomás Carrasquilla: A Passionate Reader

Tomás Carrasquilla minangka narator lair ing Kolombia, salah sawijining crita sing paling misuwur yaiku "Simón El Mago", sadurunge dadi panulis, dheweke nindakake macem-macem pakaryan nganti dheweke nemokake pagaweane nulis. Dhèwèké misuwur amarga gawé novel sing nyakup aspek urip, sajarah lan budaya ing tlatah asalé, mula kita ngajak panjenengan... maca liyane

Keiko Kasza Biografi saka ilustrator Jepang

Ketemu ing artikel iki ilustrator lan panulis suci, Keiko Kasza, biografi seniman Jepang sing apik. Buku-bukune wis diterbitake ing pirang-pirang basa kajaba basa Jepang, kayata Inggris, Spanyol, Cina, Prancis, lan liya-liyane. Keiko Kasza: Biografi Keiko Kasza ringkesan biografi desainer grafis sing misuwur amarga karyane ... maca liyane

Biografi Rafael Pombo, pujangga Kolombia

Dina iki ing artikel iki kita pitutur marang kowe biografi Rafael Pombo, pujangga lan wakil maksimum romantisme Kolombia. Sing uga ngaturake bagean saka karyane kanggo bocah-bocah, maca kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan pujangga Kolombia sing menarik iki. Biografi Rafael Pombo Ringkesan Sapa dheweke? Kali iki kita bakal ngomong babagan biografi… maca liyane

Ringkesan Decameron: One Hundred Linked Stories

Decameron minangka karya sastra klasik sing ditulis dening Giovanni Boccaccio, kasusun saka satus crita sing gegayutan karo macem-macem topik kayata katresnan, kapinteran lan nasib apik, kabeh mau ana hubungane karo macem-macem perasaan utawa sensasi, yen sampeyan pengin ngerti. liyane babagan guru karya iki, kita ngajak sampeyan terus maca artikel ... maca liyane

Kewan Farm Ringkesan dening Bab lan liyane

Animal Farm, minangka novel sing ditulis ing wangun fabel dystopian lan satir sing ditulis dening George Orwell lan diterbitake taun 1945, ing buku kasebut Orwell nggawe kritik sing kuat marang rezim Soviet Josef Stalin nanging ing personifikasi kewan, sing nuduhake minangka sosialisme nandhang sangsara. saka korupsi... maca liyane

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah