Gampang tuwuh bawang ing HOME [Bawang tanpa wates].

Mbayangno carane apik banget yen saben sampeyan butuh bawang kanggo obat utawa panganan, sampeyan bakal menyang jendhela lan njupuk bawang seger. Aku seneng, yen sampeyan uga, ayo ndeleng cara nandur bawang ing omah kanthi gampang.

Iki minangka bahan sing dibutuhake kanggo tuwuh bawang:

  • 1 botol plastik
  • Gunting
  • umbi bawang
  • lemah disiapake lembab

Carane tuwuh bawang ing botol

  • Inggih, miwiti kanthi ngethok bunderan ing pinggir botol. Ayo dadi bunderan ing ngendi bolam bawang bisa mlebu lan mikir yen bakal tuwuh (maksudku bolongan gedhe). 
  • Kaya sing dakkandhakake, bolongan kudu cukup kanggo nalika bawang wis gedhe. Banjur miwiti kanthi ngethok gulu botol plastik supaya sampeyan bisa pour wedhi sing disiapake.
  • Sabanjure, sijine sprouts botol liwat bolongan.
  • Sijine lapisan lemah lan tunas. Selehake saka ngisor menyang ndhuwur ing wangun bunder. Miturut panggolekan ing shoots trikatuka punika Isi karo wedhi disiapake. 
  • Sampeyan bisa nambah gulu maneh (mung tape watara) utawa ninggalake iku ing.
  • Banyu lemah lan sijine ing jendhela utawa ing teras.

Ing wektu sampeyan bakal bisa ndeleng dheweke tuwuh, lan pungkasane ngrasakake sajian sampeyan. Kesenengan!

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Wedi pati

Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah