Quantcast

fortnite kanggo pc


fortnite kanggo pc game perang digawe dening Epic Games dirancang kanggo digunakake ing macem-macem saka sudhut PC, supaya akeh kedhaftar bisa nyambung lan muter online. Temokake karo artikel iki apa sing dibutuhake kanggo instalasi ing komputer sampeyan.

fortnite-kanggo-pc-2

Fortnite kanggo PC: Syarat, spesifikasi lan liya-liyane

Saben game sing pengin diinstal ing komputer mbutuhake syarat lan spesifikasi tartamtu supaya bisa diinstal kanthi bener lan dijamin bisa digunakake kanthi bener. Game iki nduweni versi fortnite kanggo pc: Save the World lan Fortnite Battle Royale sing diluncurake ing pasar video game ing 2017.

Fortnite: Keperluan Minimal kanggo PC

Game asli saka fortnite kanggo pc saka Epic Games kudu diinstal ing komputer utawa laptop saka sawetara specifications minimal, supaya instalasi rampung bener. Spesifikasi kasebut minangka nderek:

  • Kertu Grafis Intel HD 4000 ing PC utawa Intel Iris Pro 5200
  • Prosesor inti i3-3225 3,3GHz
  • 4 GB RAM
  • Sistem Operasi Windows 7/8/10 64-bit, for Mac OS Mojave 10.14.6

Iki minangka minimal sing dibutuhake ing komputer kanggo nginstal lan muter game kasebut, versi game anyar duwe komponen anyar sing nggawe komputer sampeyan memenuhi syarat ing ngisor iki:

  • Kertu grafis Nvidia GTX 960, AMD R9 280, AMD Radeon HD 7870 kanthi GPU DX11 sing padha
  • Memori grafis VRAM 2GB
  • Prosesor inti i5-7300U 3,5 GHz AMD Ryzen 3 3300U utawa sing padha
  • 8 GB RAM utawa luwih dhuwur
  • Sistem Operasi Windows 7/8/10 64-bit
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Peluncur Game Epik

Yen komputer sampeyan duwe spesifikasi kasebut, sampeyan bakal bisa mindhah game kasebut lan duwe pengalaman sing apik, luwih dhuwur kekuwatan komputer sampeyan bisa muter Fortnite kanthi akeh dandan kayata resolusi layar sing luwih dhuwur, njupuk rincian sing luwih akeh ing saben level utawa nomer FPS luwih (Frame Per Second).

Yen sampeyan pengin muter versi epik ing arena utawa mode Victory Royale, sampeyan bakal mbutuhake spesifikasi tambahan liyane ing PC:

  • Kertu Grafis: Nvidia GTX 1080, AMD Radeon RX 5700 XT utawa GPU sing padha
  • Memori grafis: 4 GB VRAM utawa luwih dhuwur
  • Prosesor: Intel Core i7-8700, AMD Ryzen 7 3700x utawa padha karo
  • Memori: 16GB RAM utawa luwih dhuwur
  • Hard Drive: NVMe Solid State Drive
  • Sistem Operasi: Windows 10 64-bit

Perlu dicathet yen komputer merek Mac uga kudu duwe kompatibilitas API Logam, uga game kasebut kadhangkala ora nampa sawetara kertu grafis Nvidia Mac. Yen sampeyan mung duwe syarat pisanan sampeyan bakal bisa muter Fortnite ing PC nanging ora sampeyan. bisa nggawe nggunakake setelan sing luwih dhuwur, sampeyan bisa entuk urutane critane game dicokot liyane yen Rehab utawa mateni app latar mburi.

Apa komputerku cocog karo spesifikasi kasebut?

Yen sampeyan ora ngerti apa spesifikasi komputer kanggo nginstal Fortnite, klik tombol "miwiti", menyang "Informasi Sistem" banjur pencet Ketik.

Banjur pindhah menyang "System Summary" lan mriksa sistem operasi, jinis prosesor lan jumlah memori komputer. Gawe perbandingan karo spesifikasi game Fortnite utawa sing luwih dhuwur tinimbang sing dituduhake ing kana.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Inggris Ati

Kanggo spek liyane sampeyan kudu ngeklik tandha + ing jejere bagean Komponen, iki bakal nggedhekake dhaptar spek. Klik "Tampilake" kanggo mriksa kertu video.

Yen komputer saka merek Mac, sampeyan kudu goleki lambang apel sing bakal ditemokake ing sisih kiwa ndhuwur, klik ing banjur ing "Babagan Mac iki". Bandhingake versi macOS, prosesor, memori lan grafis karo spesifikasi Fortnite. Saiki Mac kanggo Fortnite ora njupuk nganyari game paling anyar, versi game paling anyar iku v. 13. 40.

fortnite-kanggo-pc-3

Carane akeh papan sing game njupuk munggah ing memori?

Yen sampeyan wis mutusaké kanggo ngundhuh, sampeyan uga kudu njupuk menyang akun pinten bobot game ing sistem operasi lan ngetung yen sampeyan duwe papan kasedhiya, bobot iki bakal gumantung ing platform lan piranti. ing ngendi nginstal.

  • Windows PC, versi 7.9.2: nduweni bobot 31,6 MB
  • Mac, versi 7.9.2: bobote 45 MB

Fortnite Battle Royale: Download Syarat

Kasuksesan game iki ora bisa diragukan, saiki minangka salah sawijining 10 piranti lunak lan aplikasi sing paling akeh diundhuh ing saindenging jagad, paling sukses ana ing kasunyatan manawa gratis, mula ana sawetara watesan kanggo nggedhekake, kaya-kaya mengkono karo game sing mbayar. Spesifikasi sing sampeyan butuhake meh padha karo game asli.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Toko Epik

Musim paling anyar saka Fortnite kalebu hamparan salju sing manggoni sisih kidul-wétan peta, sing duwe jeneng Odorless Industries, kanthi guwa sing diarani Cueva del Yeti, sing ngemot barang-barang sing kudu digunakake pangguna ing perang.

Umumé, game Fortnite Battle Royale bisa diundhuh kanggo PC, Nintendo Ngalih, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series, Android, iOS utawa MAC lan yen sampeyan pengin ngerti pira sing bakal ditindakake ing hard drive piranti sampeyan. sampeyan bisa dipandu dening dhaptar saben platform iki:

  • Nintendo Switch bobote 11 GB
  • PS4 bobote 6,70 GB
  • PS5 bobote 9 GB
  • Xbox One bobote 12GB
  • Xbox Series X lan S bobote 9 GB
  • Android bobote 4 Gb
  • iOS bobote 3 GB
  • MAC bobote 90 Gb

Pangembang game Epic Games mesthi prihatin manawa game iki, sing dadi lambang ketenaran, terus aktif lan bisa dimainake ing macem-macem piranti. Sifat bebas kasebut ora ngalangi game kasebut bisa ditingkatake saka segi kualitas gambar lan resolusi uga strategi anyar supaya tetep atraktif kanggo saben pangguna.

Ing kasus game perlu kapasitas luwih, syarat utawa specifications sistem, bakal nuduhake sampeyan karo pesen, supaya sampeyan bisa nggawe pangaturan perlu kanggo komputer.

https://www.youtube.com/watch?v=5MYelIjr9Sc


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah