Dictations kanggo kelas siji

El ndhikte Iki minangka latihan sing ditrapake ing pendidikan kanggo ngajar utawa ngajari bocah-bocah ing macem-macem aspek. Wis pirang-pirang taun ditindakake lan iki amarga keuntungane.

Tujuan saka dictations kanggo kelas siji yaiku guru nindakake wacan kanthi banter lan bocah-bocah nerjemahake informasi sing ditampa; entuk cara iki kanggo mbantu ngembangake katrampilan kompresi bocah cilik.

Sanajan bisa uga katon sederhana, akeh bocah lanang lan wadon sing luwih angel sinau tinimbang liyane, dadi sampeyan kudu sabar banget lan nyoba ngenalake praktik iki kanthi progresif (uga nambah kacepetan).

Apa paedahe dikte ing sekolah dasar?

Guru bisa nganalisis tataran pangerten basa (ing maca lan nulis), tata basa lan ejaan sing diduweni saben bocah ing kelase. Adhedhasar asile, guru bakal bisa nulungi murid-muride kanggo nambah kekurangane.

Kanggo bagean, siswa prakteke kemampuan kanggo konsentrasi lan menehi perhatian ing dikte, lan kanthi mangkono bisa mangerteni apa sing diomongake nalika nulis isi. Sing terakhir luwih apik yen ana sing nggugah minat siswa.

Yagene nggunakake dictations iki kanggo lanang lan wadon?

Ing kasus file kita, ana sawetara fitur sing menarik

  • Isine luwih saka sepuluh unit kanggo latihan dikte.
  • Topik-topik sing bakal dirembug ing dikte iku macem-macem banget. Contone, pirembagan pisanan babagan jerapah; dene ingkang kaping gangsal bab dolanan.
  • Negesake suku kata sing angel diucapake utawa dingerteni, kayata ca, za, ga, haantara liya.
  • Latihan ejaan visual kanthi tembung sing diiringi gambar.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Gagasan kanggo Nggunakake Instagram ing Kelas

Singkatipun, unit kasebut minangka sumber pendidikan sing migunani banget kanggo mulang liwat dikte. Muga-muga sampeyan bisa nggunakake ing kelas sampeyan.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah