Paddle

Paddle, utawa padel, minangka olahraga sing asale saka tenis sing bisa dipraktekke dening wong-wong sing beda-beda umur, jinis kelamin, kondisi teknis lan fisik, lan uga murah. Kajaba iku, lagi ngalami periode popularitas gedhe amarga uga bisa diputer ing njobo, lan kanggo akeh iku alternatif kanggo gyms ing wektu watesan anti-COVID.

Kajaba iku, iki minangka disiplin sing migunani minangka kegiatan fitness lan minangka rapat. Uga bisa dimainake dening kabeh kulawarga lan duwe kompetisi dhewe kanggo sing kepengin melu.

Las reglas son básicamente las del tenis. La raqueta de dayung es diferente. Consiste en una especie de «paleta» maciza, perforada para hacerla más ligera, con una longitud máxima de no más de 45,50 cm, una anchura máxima de 25 cm y un grosor de 35-38 mm.

Paddle

Bedane antarane tenis paddle lan tenis

Yen sampeyan ora menowo karo aturan saka loro olahraga iki, bisa uga angel kanggo ngerti carane padha beda, amarga padha bener banget padha.

Nyatane, tenis dayung diciptakake dening pemain tenis. Mulane, kita ngringkes prabédan utama.

Wuku laku Padel

Padel bisa dimainake sapa wae, wiwit bocah nganti wong tuwa. Sampeyan ora perlu wis main tenis sadurunge, utawa duwe wangun fisik khusus.

Nanging, kaya ing olahraga apa wae, saran sadurunge saka dokter olahraga utawa dhokter kulawarga mesthi dibutuhake.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Pilates

Salah sawijining kunci sukses yaiku, sanajan ora mbutuhake tenaga fisik sing gedhe, kegiatan iki minangka kegiatan sing apik kanggo:

  • Tetep fit.
  • slimming.
  • nada munggah
  • Tetep perusahaan.

Nyatane, iki minangka olahraga dinamis lan aerobik sing nglatih awak babagan kardio, kekuatan, koordinasi lan elastisitas.

Iku uga nada lengen lan firms bokong lan titik kritis. Yen dipraktikake kanthi konsisten, bisa ngobong kalori akeh lan mbantu ngilangi bobot.

Sikil, abs lan lengen entuk latihan sing nyenengake tanpa disadari. Pungkasan, amarga tansah dipraktekke ing perusahaan wong liya, mbantu ngganggu awake dhewe lan ngendhokke mental.

Kontraindikasi Padel

Game tenis paddle ora ana masalah tartamtu, nanging kudu eling yen saben olahraga duwe risiko cedera.

Ing disiplin iki, masalah sing paling umum, utamane kanggo wong-wong sing wiwit main sawise suwe ora aktif utawa tanpa pemanasan sing tepat sadurunge pertandhingan, yaiku:

  • radang sendi
  • Sprains
  • Ciloko otot.

Olahraga kaya tenis paddle nggawe akeh gaweyan ing otot lan sendi. Ciloko traumatik utamane ana hubungane karo owah-owahan arah sing cepet lan kerep.

Banjur ana patologi sing ana gandhengane karo kakehan, amarga pengulangan gerakan teknis kanggo wektu lan intensitas sing berlebihan.

Kontraktur lumbar amarga posisi muter lan twisting kasar sing umum, kaya sprains ankle lan tendinitis lutut.

Panaliten anyar uga nuduhake manawa wong lanang luwih rentan nandhang masalah bahu kaya perenang, dene wanita nandhang otot pedhet sing nyenyet.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  MMA

[tds_note]Terus maca: Krav Maga[/tds_note]


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah