Quantcast

Nalika topeng dibusak

Nalika topeng dibusak

Penting kanggo ngerti kapan mbusak topeng lan carane nindakake kanthi bener kanggo nyegah panyebaran penyakit infèksius. Topeng kudu dianggo kanthi bener lan mung dicopot yen perlu. Ing ngisor iki ana sawetara pedoman kanggo mbantu mbusak topeng ing omah.

Carane mbusak topeng:

 

    • Cuci tangan nganggo sabun utawa gel disinfektan. Sadurunge nyopot topeng, cuci tangan kanthi sabun utawa sanitizer. Iki bakal mbantu mbusak kuman saka kulit lan nyuda resiko infeksi.

 

    • Copot topeng kanthi aman. Geser driji liwat pancing elastis ing topeng kanggo nyopot. Aja narik utawa seret topeng kanggo nyopot amarga sampeyan bisa ngrusak awak dhewe ing wektu sing padha.

 

    • Langsung dibuwang. Aja nyimpen kanggo nggunakake liyane wektu. Sawise topeng dicopot, kudu langsung dibuwang kanggo nyegah panyebaran penyakit infèksius.

 

    • Cuci tangan maneh. Sawise sampeyan mbusak topeng kasebut, cuci tangan maneh kanggo mbusak kuman sing isih ana. Yen ora ana sabun utawa sanitizer ing cedhak, gunakake banyu lan sanitizer cair kanggo ngresiki tangan.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  ngendi donya disney

 

Penting sampeyan tindakake langkah iki saben sampeyan mbusak topeng kanggo nyegah panyebaran penyakit. Uga, elinga yen topeng mung nglindhungi nalika digunakake kanthi bener. Tansah manawa kanggo nyandhang lan nyopot kanthi bener supaya sampeyan bisa aman.

Kepiye lan kapan sampeyan kudu nggunakake topeng?

Ing babagan iki, dheweke negesake manawa panggunaan topeng wis ora wajib maneh, nanging isih dianjurake ing kabeh papan sing ana. aglomerasi saka wong, uga ing transportasi umum lan pribadi, yen ana gejala ambegan kayata watuk, mriyang, wahing, malaise umum, lsp.

Nalika topeng dibusak

Topeng wis dadi bagean penting lan penting ing urip saben dinane meh setaun saiki. Sajrone wektu iki, penting kanggo elinga kenapa sampeyan nganggo lan langkah-langkah kanggo nyopot kanthi aman.

Napa nganggo topeng?

Nganggo topeng minangka langkah safety kanggo nyegah panyebaran Coronavirus. Iki amarga ditemokake yen virus bisa ditularake liwat tetesan idu sing kadhangkala diusir nalika ngomong, wahing utawa watuk.

Langkah-langkah kanggo mbusak topeng

Penting kanggo ngerti lan tindakake langkah sing tepat kanggo mbusak topeng lan supaya ora kena infeksi. Iki yaiku:

    • Kumbah tanganmu: Cuci nganggo sabun lan banyu suwene 20 detik utawa gunakake sanitizer tangan adhedhasar alkohol.

 

    • Copot topeng sampeyan: Tahan tali kuping utawa karet gelang lan copot topeng tanpa ndemek ngarep.

 

    • Buang topeng: Topeng sing bisa dibuwang kudu langsung dibuwang ing tong sampah sing kapisah. Topeng sing bisa digunakake maneh kudu diselehake ing tas sing kedap udara
Sampeyan bisa milih sampeyan:  carane dadi nyenengake

 

    • Cuci topeng: Topeng sing bisa digunakake maneh kudu dikumbah sawise digunakake.

 

    • Kumbah tanganmu: Priksa manawa wisuh tangan maneh nganggo sabun lan banyu utawa gosok tangan sing adhedhasar alkohol.

 

Penting kanggo elinga panggunaan topeng sing bener lan pentinge kebersihan kanggo nyegah Coronavirus. Panganggone topeng sing tepat minangka langkah penting kanggo nyuda kemungkinan infeksi.

Nalika kita bisa mbusak topeng ing njero ruangan?

Eksekutif nyaranake panggunaan sing tanggung jawab ing populasi sing rentan. Dewan Menteri wis nyetujoni mungkasi panggunaan topeng wajib ing ruang njero ruangan umume wiwit tanggal 20 April. Nanging, panggunaan topeng wajib ing sarana transportasi tetep ditindakake, uga ing papan kasebut ing ngendi nyetel. Iki kalebu perusahaan komersial, bar, restoran lan pusat rekreasi lan budaya sing kudu terus mbutuhake pelanggan.

Nalika topeng dibusak

Panganggone topeng wis entuk peran sing ora biasa sajrone tahap pungkasan pandemik COVID-19. Mulane, penting kanggo ngerti carane tumindak kanthi bener nalika mbusak topeng.

Ing ngisor iki langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo mbusak topeng kanthi bener:

1. Cuci tangan

Sadurunge ndemek topeng, luwih becik wisuh tangan nganggo sabun lan banyu kira-kira 20 detik. Iki bakal mbantu nyegah panyebaran kuman.

2. Unmasking dening stretchables

Sawise tangan wis dikumbah, kudu dibukak topeng supaya ora kontaminasi ing ngarep.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Nalika Rembulan Purnama ing Agustus 2018

3. Kasebut kanthi teliti, mbusak

Sawise mbukak topeng, bagean utama topeng kudu dicopot lan dibuwang ing tong sampah.

4. Cuci tangan sepisan maneh

Kanggo nyegah panyebaran kuman, cuci tangan maneh nganggo sabun lan banyu sawise nyopot topeng.

5. Ventilasi lingkungan

Pungkasan, disaranake supaya ventilasi ing njaba ruangan sajrone sawetara menit, supaya ora ana akumulasi partikel utawa kuman sing disebabake saka mbusak topeng.

En Resumen:

    • Cuci tangan nganggo sabun lan banyu

 

    • Unmasking dening stretchables

 

    • mbusak kasebut kanthi teliti

 

    • wisuh tangan maneh

 

    • ventilasi lingkungan

 

Kanthi ngetutake langkah-langkah kasebut, sampeyan bakal mbantu njaga kesehatan sampeyan lan wong-wong ing sekitar sampeyan.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah