Sejarah Bimbo lan Struktur Organisasi

Bimbo iku sawijining perusahaan adhedhasar ing Meksiko, darmabakti kanggo industri panganan. Kegiatan utama perusahaan kalebu produksi, distribusi lan dodolan macem-macem produk roti, kayata roti, gulungan, cookie, biskuit, kue, permen, coklat, cemilan lan tortilla, uga panganan olahan. Sinau luwih lengkap babagan Sejarah Bimbo ing artikel iki!

critane Bimbo

Perusahaan roti lan panganan paling gedhe ing Meksiko, Grupo Industrial Bimbo, minangka konglomerat multinasional Meksiko sing ngasilake antarane rong pertiga lan papat perlima saka revenue saka barang panggang, sing ana 94 ing 1992. Iku ngontrol antarane 85 lan 95 persen saka kegiatan komersial saka pasar roti ing Meksiko. Bimbo uga mrodhuksi macem-macem barang panggang lan wis ditambahi basis kanggo kalebu cemilan gurih, omelettes, deli lan panganan beku.

Orane katrangan saka operasi perusahaan wis ditambahi kanggo nyakup Amerika Serikat lan Negara Amerika Latin adoh saka Chili lan Argentina, perusahaan iki terus nyebar ing saindenging jagad. Bimbo, sing tegese "bocah" ing basa Italia, minangka jeneng maskot saka karakter kartun perusahaan, bear putih cilik, lan meh padha karo roti ing Meksiko. Produk perusahaan ditujukan kanggo kulawarga sing duwe anak.

Kisah sukses pisanan Bimbo ditindakake ing taun 1945 karo toko roti latar mburi cilik ing Mexico City. Saiki, perusahaan kasebut minangka salah sawijining produsen panganan internasional sing paling gedhe lan njaga posisine minangka produsen panganan panggang sing misuwur ing donya. Klompok kasebut, kanthi terus berkembang, saiki diwakili kanthi 105 tanduran ing 18 negara.

Makaryakke udakara 130.000 wong lan duwe dodolan net luwih saka 13.000 yuta euro. Bahan dhasar resep kanggo sukses, roti, roti, biskuit, kue, tortilla, cemilan lan kabeh jinis kue kanggo kabeh rasa, amarga strategi ekspansi sing wis dipromosekake pirang-pirang taun, rantai pasokan panganan sing ditindakake dening pabrikan. wis ditampilake sing ora sustainable maneh ing long term.

Solusi kudu ditemokake sing bakal mbantu nyederhanakake proses lan nggawe luwih efisien, kabeh aliran barang antarane pabrik produksi lan pusat distribusi nganti titik penjualan kudu dilebokake ing analisis, pusat distribusi Bimbo isih padha nyedhiyakake langsung saka pabrik produksi. Ing mangsa ngarep, pangolahan bakal ditindakake liwat pusat pusat, sing ora mung njamin distribusi produk rampung kanthi pas wektune lan kuantitas.

Dheweke uga bakal njupuk peran hub kanggo nangani lengkap kontaner kosong, syarat klasik, kayata kasedhiyan dhuwur lan kualitas pangiriman kanthi wektu timbal sing luwih cendhek, sing didikte dening pasar sing saya dinamis, bisa ditindakake ing papan sing paling cilik lan kanthi efisiensi paling dhuwur, lan iki kanthi investasi lan biaya operasi sing paling murah.

Jeneng Bimbo pisanan digawe ing taun 1945, campuran saka tembung bingo lan Bambi. Bisa uga ana sawetara perlawanan kanggo jeneng kasebut ing wilayah sing nganggo basa Inggris, minangka bukti saka kampanye iklan "Beembo" ing Amerika Serikat. Gegayutan karo kampanye iki, wakil perusahaan kasebut ujar manawa jeneng kasebut asale saka basa Italia bambino, sing tegese bocah. Gambar perusahaan, boneka teddy putih cilik.

Iki minangka asil saka gambar sing ditampa Pak Jaime Jorba ing kertu Natal lan Anita Mata, garwane Jaime Sendra, nganggo apron putih lan topi koki, minangka roti dikirim ing lengen. Bimbo dadi merek sing diakoni minangka "misuwur" dening Mexican Institute of Industrial Property tanggal 27 April 2010, dadi salah siji saka 27 merek sing wis entuk kategori iki ing Meksiko.

Ing taun 2014, Kantar World Panel Brand Footprint rangking 1948 ing industri panganan ing donya, produk pisanan sing diluncurake ing pasar yaiku roti putih gedhe lan cilik sing dibungkus selophane, roti rye lan roti panggang. Banjur, ing taun 1952, wis ana sangang produk Bimbo ing pasar, nganti ing taun XNUMX wiwit produksi Donas del Osito, bebarengan karo baris anyar roti: Bimbollos, Medias Noches lan Kasur.

Sadurunge taun 1970-an

Pendhiri Grupo Industrial Bimbo, Lorenzo Servitje Sendra, lair ing Mexico City ing taun 1918, putrane imigran saka wilayah Catalan ing Spanyol. Nalika bapake tilar donya ing taun 1936, dheweke kudu ninggalake sinau lan dadi pelindung "El Molino", toko kue bapake. Ing taun 1938 dheweke mbukak toko roti dhewe karo seduluré, Jaime Jorba lan José T. Mata. Pitung taun sabanjure dheweke ngedegake Panificadora Bimbo karo Jorba, José Torrallardona lan Alfonso Velasco, sadulure Roberto lan pamane Jaime Sendra.

Bimbo Sajarah Sadurunge 1970s

Pengusaha kasebut diwiwiti kanthi 38 utawa 39 karyawan, limang kendaraan lan papat jinis roti. Kanthi panjaluke Velasco, direktur teknis, dheweke nggunakake beruang putih Bimbo minangka simbol kanggo makili putihe roti. Sajrone dasawarsa pisanan, toko roti beroperasi sacara eksklusif ing Mexico City. Ing taun 1956 utawa 1957 perusahaan mbukak pabrik Marinela Products pisanan kanggo produksi kue lan kue lan uga miwiti operasi ing Guadalajara.

Dheweke ngedegake Bimbo, banjur dadi toko roti paling gedhe ing Spanyol, ing 1965 lan banjur dioperasikake minangka usaha patungan karo Campbell Taggart, Inc sing berbasis ing Dallas nganti pirang-pirang taun sadurunge didol menyang perusahaan kasebut. Pabrik pertama Bimbo ing Meksiko sisih lor dibukak ing taun 1960, ing Monterrey. Perusahaan iki wiwit operasi ing sisih lor-wétan, ing Hermosillo, ing 1966, lan ing wilayah Teluk Meksiko, ing Veracruz, ing 1970. Pabrik kapindho ing Mexico City dibukak ing 1972. Perusahaan iki gabung karo baris karo introduksi saka permen lan divisi coklat ing 1971.

1970-an lan 1980-an

Wutah Bimbo terus tanpa henti nganti taun 1970-an lan awal 1980. Pabrik Bimbo anyar dibukak ing Guanajuato ing taun 1977, Villahermosa ing taun 1978, Mazatlán ing taun 1981, lan Chihuahua lan Toluca ing taun 1982. Divisi liyane mbukak tanduran ing Querétaro ing 1978 lan Meksiko ing 1982. Kutha ing taun 1983 lan 1985. Ing taun 1988 Bimbo duwe telung pabrik maneh, mlebu ing pasar AS ing taun 1984 kanthi ngirim produk kue kanthi umur simpan sing dawa ing label Suandy.

Ora suwe, dheweke tuku operasi roti Wonder ing Meksiko saka pemilik Amerika lan mula mlebu bisnis penggilingan kanggo pisanan, ing taun 1988 Bimbo ngasilake roti lan biskuit miturut jeneng Bimbo, Sunbeam lan Suandy, kue lan cookie kanthi jeneng Miranela; permen lan coklat ing jeneng Ricolino, sandwiches ing jeneng Barcel, lan jams ing jeneng Carmel. Perusahaan iki uga ngasilake mesin kanggo industri panganan lan makarya luwih saka 25.000 wong.

Iki mbukak pisanan saka operasi Bimbo ing ing luar negeri ing Guatemala ing 1989 dening tuku roti cilik ing pinggiran Guatemala City. Ing wektu iki, perusahaan mbangun pabrik $ 14 yuta kanggo nggawe roti hamburger kanggo McDonald's Corp. Kanthi tetep metu saka utang, Bimbo metu saka krisis ekonomi Meksiko 1982 tanpa akeh alangan.

Sajarah Bimbo 1970-an lan 1980-an

Nanging, perusahaan kasebut ngindhari ekspansi luwih lanjut nganti taun 1987, nalika wiwit nggarap pabrik Toluca $ 25 yuta kanggo ngasilake garis Tía Rosa, nalika perusahaan kasebut uga duwe usaha patungan karo anak perusahaan Amerika saka perusahaan Prancis SIAS kanggo ngasilake pengawet pangan lan Celanese kanggo nggawe bahan bungkus, uga wiwit adol roti ing Los Angeles lan Houston ing taun 1987.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Sejarah Akuntansi, saka Kakaisaran Romawi

Taun 1990an

Profil dening Wall Street Journal ing 1991, Grupo Industrial Bimbo diterangake minangka pilar konservatisme tanpa kantor perusahaan utawa laporan taunan, nanging ambisi tanpa wates. Ing taun iku wis ngrampungake program investasi patang taun, $400 yuta, mbukak pabrik ing sepuluh kutha lan nganyarke ing limang liyane, pabrik glepung sing dibangun taun iku dirating dening penasehat teknis Swiss perusahaan minangka paling maju ing donya. bawana.

Umume proyek kasebut dibiayai sacara internal, tanpa utang. Salah sawijining aset perusahaan sing paling kuat yaiku sistem distribusi, sing ing Meksiko dumadi saka 11,000 truk pengiriman sing ngasilake antarane 75 lan 80 persen dodolan ing 200,000 toko kulawarga. Ing taun 1993 Grupo Industrial Bimbo dipérang dadi wolung divisi, saben divisi minangka anak perusahaan.

Bimbo dhewe, divisi roti, duwe 16 lantai. Senadyan dominasi ing pasar roti Meksiko, Bimbo meh ora dadi pokok diet Meksiko. Mung udakara 20 persen kulawarga Meksiko sing tuku roti komersial, dianggep mewah, lan "biasa" ditetepake mung rong roti saben wulan. Nanging, umume wong Meksiko mangan tortilla utawa gulungan sing diarani bolillos sing diprodhuksi dening ewonan toko roti cilik.

Divisi Marinela mrodhuksi lan nyebarake cookie, kue lan barang panggang miturut merek Marinela, Tía Rosa, Skandia lan Lara saka enem pabrik Meksiko, ing lapangan iki rangking nomer loro ing mburi Gamesa kanthi pangsa pasar 20%. Lara uga ngasilake lan nyebarake salad lan pasta. Divisi Wonder diadegake sawise Bimbo entuk perusahaan Meksiko Continental Baking Co., produsen roti Wonder, ing taun 1986.

Sajarah Bimbo 1990s

Saliyane prodhuk iki, divisi Wonder nggawe garis Partai cookie lan cemilan murah lan garis Suandy kue, biskuit, lan kue kopi, uga duwe lini produk kanthi jeneng Trigoro. Ricolino, kanthi telung tanduran, ngasilake lan mbagekke permen, coklat lan permen karet kanggo luwih saka 240.000 pelanggan, duwe hak eksklusif kanggo nyebarake permen karet Wrigley ing Meksiko.

Barcel nggawe lan nyebarake cemilan kanthi jeneng Barcel lan Chip. Iki minangka kripik kentang, produk jagung, kacang lan wiji, produk saka divisi iki diprodhuksi ing telung tanduran. Alpre minangka divisi anyar sing ngasilake lan nyebarake telung produk utama: Paty-Lu, yaiku panganan panggang lan permen, Lonchibon, sing disiapake panganan, lan Milpa Real, sing ngasilake tortilla jagung.

Altex minangka agensi layanan Bimbo, njupuk bahan mentah lan layanan sing dibutuhake perusahaan kanggo njamin kualitas sing konsisten. Iki kalebu 11 anak perusahaan. Antarane kepemilikan ana pabrik ing Mexico City, Toluca, lan Veracruz, sing nyedhiyakake meh setengah saka kabutuhan glepung perusahaan induk. Uga duwe perjanjian transfer teknologi lan manufaktur bebarengan karo macem-macem manufaktur peralatan baking ing Amerika Serikat lan Eropa.

Divisi internasional dadi saya penting. Ing Guatemala, anak perusahaan Bimbo ngasilake roti, donat, kue, kue, kue, woh-wohan olahan, lan tortilla kanthi macem-macem jeneng, kalebu Bimbo, Marinela, lan Ricolino. Ing Chili, anak perusahaan nggawe roti, gulungan, roti lan salad cemilan miturut merek Ideal, Cena lan Barcel. Anak perusahaan Venezuela ngasilake kue cilik, roti manis, cookie lan Twinkies miturut merek Marinela, Taoro lan Twinkies.

Ing El Salvador, anak perusahaan ngasilake roti lan kue cilik kanthi jeneng Bimbo, Marinela lan Ricolino. Bimbo banjur ngadegake operasi ing Kosta Rika lan ing taun 1994 mbangun pabrik $30 yuta ing Argentina kanggo ngasilake roti, roti, lan kue. Bimbo uga ngekspor produk menyang kutha-kutha AS ing awal 1990-an, kalebu New York, Los Angeles, Chicago, Houston, Dallas, San Antonio, lan Miami.

Ing joint venture karo Sara Lee Corp., iku nyebarake produk Sara Lee ing truk refrigerated kanggo toko ing Meksiko. Bimar Foods Inc., anak perusahaan Bimbo sing berbasis ing Texas, sing dadi usaha patungan iki, uga mlebu pasar tortilla AS kanthi entuk enem pabrik lan mbangun sing anyar ing Houston. Ing pungkasan taun 1994, Bimbo ngekspor 23 macem-macem produk lan ngoperasikake 100 rute ing California.

Bimbo nemokake yen pasar tortilla sing dilabeli Tía Rosa, diprodhuksi massal, dikemas ing Amerika Serikat luwih gedhe tinimbang ing Meksiko, ing ngendi toko-toko cilik sing disubsidi pemerintah terus didominasi, adol tortilla seger. Ing taun 1994, Bimbo lan saingan, Grupo Industrial Maseca SA, bebarengan adol luwih saka $400 yuta saka paket jagung lan glepung tortilla ing Amerika Serikat.

Quadrupling dodolan tortilla ing Meksiko, sanajan Mexicans mangan tortilla sepuluh kaping luwih saka Amerika. Ing taun 1996, Bimbo miwiti nggawe baking pisanan ing Amerika Serikat kanthi ndarbeni Pacific Pride Bakeries, perusahaan baking independen paling gedhe ing wilayah San Diego, ing taun kasebut Bimbo nampa pendanaan $130 yuta saka International Finance Corp, sing dadi pitung institusi.

Ing taun 1997 perusahaan wiwit mbangun pabrik Meksiko pisanan sing ngasilake glepung lan tortilla jagung, ing Atitalaquia, Hidalgo. Bimbo mlebu lapangan es krim ing pungkasan taun 1993 kanthi ndarbeni 40 persen saham ing Grupo Quan, pimpinan ing Meksiko lan Amerika Tengah ing produksi lan distribusi es krim lan es loli. Grupo Quan lan Bimbo nggawe usaha patungan karo Unilever kanggo tujuan iki ing taun 1997.

Bimbo slamet saka krisis peso 1994 lan akibate tanpa tiba ing abang, sanajan bathi net mudhun ing taun 1994 lan 1995, utamane ing istilah sing padha karo dolar. Ing taun 1995 perusahaan entuk 265 yuta peso kanthi dodolan net 10,16 milyar peso. Saka dodolan ing taun kasebut, Meksiko makili 89 persen, Amerika Tengah lan Kidul sangang persen, lan Amerika Serikat rong persen.

Utang jangka panjang perusahaan kasebut 443,5 yuta peso. Ing pungkasan taun, Bimbo duwe 47 pabrik pangolahan ing 14 kutha Meksiko lan ngoperasikake pabrik pangolahan ing pitung negara liyane. Ing taun 1995-1996 Bimbo nganakake program sepuluh poin kanggo ngatur maneh operasi, salah sijine langkah kasebut yaiku nyederhanakake rute distribusi. Sacara tradisional, Bimbo utang akeh sukses kanggo sistem distribusi unggul sing dikirim produk seger kanggo konsumen.

Contone, roti sing dikirim menyang pengecer ana lan ora didol ing mburi Rebo bali menyang distributor, sistem iki recalculated dening Bimbo ing olahan mung-ing-wektu basis. Bimbo uga nyedhiyakake sistem komputerisasi kanggo sawetara distributor kanggo mbantu ngatur operasi kanthi luwih efisien. Lorenzo Servitje Sendra minangka presiden Grupo Industrial Bimbo lan Roberto Servitje Sendra minangka presiden lan CEO ing awal 1990-an.

Lorenzo pensiun ing taun 1994. Putrane Daniel dadi presiden Marinela lan pengawas operasi grup ing Amerika Latin nalika iku, dene putrane Roberto, Roberto Servitje Achutegui, dadi presiden Altex lan presiden sawetara perusahaan sing diduweni kabeh utawa sebagian. Bimbo. Grupo Industrial Bimbo dadi publik ing taun 1980. Kira-kira sepuluh persen saham kasebut diduweni dening kepercayaan karyawan ing taun 1991.

Saiki

Alon-alon nanging mesthi, liwat akuisisi lan tekad, Grupo Bimbo Meksiko saiki dadi perusahaan roti paling gedhe ing donya, sing adol luwih akeh ing Amerika Serikat tinimbang ing pasar asale, Meksiko. Bimbo, kadhaptar ing bursa saham Meksiko, ngasilake $ 13.000 milyar ing taun kepungkur, sing $ 6.000 milyar teka saka operasi AS.

Industri ing Amerika Serikat wis dadi industri lawas sing wis cukup pecah. Akeh tanduran sing ditemokake wis ana ing 80, 90, 50 taun, mula industri baking ing Amerika Serikat. Saiki dheweke duwe telpon ing saben kutha lan kutha, bisa uga duwe kesempatan kanggo njupuk kauntungan saka skala kasebut kanthi garis anyar sing luwih efisien. Iki bakal ngidini konsumen duwe produk sing luwih konsisten lan uga luwih seger.

saiki saiki

Grupo Bimbo dianggep minangka panuku alami kanggo Hostess Twinkies nalika merek kasedhiya sajrone proses bangkrut ing awal taun iki. Nanging bisa uga luwih sithik tinimbang sing bisa ditindakake perusahaan saiki, dheweke duwe visi jangka panjang babagan papan lan papan sing dikarepake, nyetel anggaran lan bisa navigasi kanthi apik ing dalan kasebut. saiki, nandur modal kanggo luwih fleksibel ing mangsa ngarep.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Plastik Biodegradable

Kenapa diarani Bimbo?

Ana sawetara teori kenapa perusahaan roti terkemuka ing donya, sawise kabeh beroperasi ing 32 negara ing saindhenging Amerika, Eropa, Asia, lan Afrika kanthi rata-rata dodolan AS ngluwihi $100 yuta saben taun, dijuluki Bimbo ing taun 1943. A Bimbo komentar ngandika yen jeneng iku kombinasi saka tembung bingo lan Bambi, saka film Disney sing miwiti debut ing 1942.

Nanging ide liyane yaiku Velasco, direktur teknis nalika wiwitan, nawakake Osito Bimbo minangka pangeling-eling babagan putih rotine. Bimbo ngendika yen Osito Bimbo digambar dening Bu Anita Mata, salah sawijining garwane pendiri, sawise dheweke weruh beruang ing kertu Natal sing ditampa dening sedulure bojone, Jaime Jorba (pendiri liyane). Velasco sing ngowahi irung bruwang lan menehi wangun sing kita deleng saiki.

Bimbo ngatasi masalah kasebut ing 2010 nalika papan reklame wiwit muncul kanthi tembung merek dagang, "Ngomong 'Beembo!'" Dheweke nguatake gagasan yen en bimbo minangka tembung cilik saka tembung Italia kanggo bocah lanang, "bambino." Lambang bear kasebut diarani Bimbo lan identitase ora bisa dipisahake karo jeneng sing ngganti jeneng kasebut ing pasar AS bakal nolak sapa dheweke minangka perusahaan.

Struktur Organisasi Bimbo

Struktur organisasi Bimbo dumadi saka 196 pabrik. Grupo Bimbo minangka asosiasi multinasional Meksiko, pimpinan donya ing industri baking, ing babagan dodolan lan produksi, kanthi pengalaman luwih saka pitung puluh taun ing pasar. Dodolan taunan tekan $ 13.890 yuta, wis luwih saka satus merek sing ngasilake luwih saka 13.000 produk lan duwe luwih saka 138.000 karyawan, saiki ing 32 negara ing Amerika, Eropa, Asia lan Afrika.

Dewan Direksi

Iku tanggung jawab kanggo implementasine saka strategi bisnis long-term, Manajemen umum dipimpin déning Daniel Javier Servitje Montull, ngawasi selaras karo peraturan lan ngawasi administrasi, uga nunjuk, ngevaluasi lan ngilangi direktur umum lan manajer senior perusahaan. bisnis. Saiki dumadi saka 18 direktur, enem sing independen, lan sah dadi pengacara perusahaan sing nduweni kekuwatan administratif sing cukup ing bisnis perusahaan.

Komite Audit 

Panitia iki saiki dumadi saka limang penasehat independen lan tanggung jawab kanggo nyelidiki non-selaras karo standar audit internal lan kontrol. Saliyane nindakake riset kanggo nganalisis efektifitas kabijakan manajemen risiko. Verifikasi tundhuk karo aturan organisasi, kemampuan kanggo ngleksanani kontrol administratif ing laku accounting lan selaras karo fungsi sing cocog kanggo saben auditor beda Group, padha bisa mutusaké ing:

  • Sembarang reformasi proses akuntansi sing ana gandhengane karo nyiapake laporan keuangan
  • Implementasi prosedur penting
  • Sembarang tumindak sing ana hubungane karo pimpinan penting organisasi liyane

Komite Evaluasi lan Hasil

Iku tanggung jawab kanggo mriksa lan nyetujoni struktur remunerasi, pedoman lan proyek pertumbuhan kanggo karyawan lan asisten Grup lan perusahaan tambahan, lan sinau kanthi rinci babagan asil taun lan relevansi ing organisasi global remunerasi Grupo Bimbo, kabeh ing pro sing perusahaan mrodhuksi asil liyane lan luwih apik lan ing cara iki gain posisi sing luwih apik ing donya kabèh.

Komite Keuangan lan Perencanaan

Direktur Administrasi lan Keuangan yaiku Diego Gaxiola Cuevas, dheweke tanggung jawab kanggo ngevaluasi lan njaluk ditampa dening Dewan Direksi saka evaluasi sing ditindakake kanggo rencana investasi jangka panjang, uga pedoman kanggo investasi lan pendanaan Grup lan nemtokake risiko strategi kasebut kanggo netepake kabijakan administrasi sampeyan lan kanthi mangkono entuk asil sing luwih apik.

La Internasionalisasi Bimbo

Tujuan utama perusahaan yaiku nggawe roti sing apik banget, nutritious, enak lan seger; dheweke nindakake kanthi apik, kanthi resik, kanthi sampurna, kanthi tujuan kanggo nurturing, marem lan ana ing saben omah ing Meksiko. Sing ora dingerteni para pendiri yaiku perusahaan kasebut ora bakal dadi toko roti utama kanggo kulawarga ing Meksiko, nanging bakal dadi toko roti ing jagad iki. Saiki, Bimbo wis ana ing 22 negara, duwe kira-kira 10,000 produk lan duwe luwih saka 100 merek terkenal.

Sajarah Bimbo lan Internasionalisasi

Fokus perusahaan utamane ing babagan roti lan varian, gula lan roti asin, permen lan cemilan. Sanajan Meksiko minangka jagad katelu lan negara berkembang kanthi lingkungan sing molah malih, Bimbo wis bisa ngatur kabeh ups lan mudhun negara. Bimbo wis ngadhepi devaluasi taun 80-an lan 90-an ing negara asalé lan uga krisis donya taun 2008. Nanging, kabeh masalah kasebut ora dadi penghalang kanggo pertumbuhane.

Kabeh alangan kasebut bisa dideleng minangka bagean saka persiapan kanggo nelukake jagad iki, sukses perusahaan kasebut ana ing kemampuan kanggo ngasilake, ngemas lan ngirim kanthi cepet lan uga menyang papan sing paling adoh. Ing Meksiko ana frasa khas kanggo saben wong ngunjungi kutha sing adoh, "sampeyan ora bakal nemokake dokter utawa obat-obatan, nanging sampeyan bakal nemokake produk Bimbo".

Bimbo tanggung jawab kanggo nyebarake produk dhewe lan duwe kawruh sing dhuwur babagan rute distribusi, babagan model entri, Bimbo wis rong fase, pisanan sadurunge Daniel Servitje, perusahaan miwiti ing lingkungan liyane saka awal, iki kasus. saka Amerika Latin. Tahap kapindho yaiku sawise Daniel dijenengi CEO. Ing kene, strategi internasionalisasi sakabehe ditujokake kanggo entuk merek lokal sing kondhang, iki kedadeyan ing Amerika Utara, Eropa, AS, lsp.

Konfigurasi kegiatan kasebut diklasifikasikake minangka terkonsentrasi, perusahaan tanggung jawab nindakake kabeh ing omah, kontrol utawa otonomi saben unit bisnis diklasifikasikake minangka kombinasi antara formalisasi lan desentralisasi amarga perusahaan ngerti yen strategi sing beda-beda kudu ditrapake gumantung saka lingkungan lan unit bisnis utawa kelompok duwe otonomi kanggo mbentuk. Sawetara conto otonomi yaiku, ing kasus China.

Nambahake roti sing diiseni daging ing produke amarga wong Tionghoa luwih seneng uyah tinimbang gula utawa keputusan kanggo nambah sepeda menyang armada. Conto liyane yaiku USA lan Inggris, ing lingkungan kasebut Bimbo ora ngganti logo merek sing dipikolehi. Ngutip CEO Servitje, "Kita nganggep manawa operasi kudu dikelola sacara lokal nanging kita nyoba tetep luwih cedhak karo operasi kasebut, supaya ora didikte saka pusat kabeh keputusan sing kudu ditrapake kanggo saben lingkungan".

Conto formalisasi, Bimbo wis ngetrapake standar sing padha ing Amerika Latin, Eropa lan Asia ing ngendi saben wong duwe misi, visi, nilai, logo, merek, seragam, lsp. Malah truk kanggo ngirim produk dihiasi kanthi cara sing padha. Operasi ing saindhenging donya padha, padha gawé ing pabrik lan banjur disebaraké nggunakake logistik dhewe, strategi Bimbo mimpin dening nilai.

Produk Bimbo dudu sing paling murah ing pasar, reputasi merek sing apik uga nggambarake kualitas lan kabeh produke njaga standar sing padha ing endi wae, lan pelanggan bakal nemokake roti ing toko. Yen ana sing ngunjungi Kolombia, roti putih bakal padha karo ing Spanyol lan Meksiko. Bimbo wis kabeh kompetensi inti internalized. Produksi kasebut internalisasi amarga duwe kawruh kanggo nyiyapake roti lan distribusi uga internal.

Bimbo telat tekan pasar internasional. Sanajan perusahaan duwe pengalaman akeh babagan kompetensi inti, perusahaan kasebut wiwit nambah internasionalisasi sajrone 20 taun kepungkur. Bimbo kurang pengalaman ing lingkungan kanthi tingkat institusionalisasi sing dhuwur, meh 60 taun dheweke dadi raja ing Meksiko lan nalika dheweke menyang Amerika Latin lingkungane padha karo omahe.

Kelestarian Bimbo

Saben usaha ing saben pilar nduweni syarat sing padha: kanggo nggayuh tujuan sing dituju lan dadi apik kanggo bisnis. Nalika Visi 2020 kawujud, Grupo Bimbo nggunakake praktik kasebut kanggo nggawe keputusan bisnis sing wicaksana lan dadi conto kanggo industri ing saindenging jagad, saben pilar dikoordinasi dening rong wong penting, pimpinan lan sponsor, sing netepake strategi, nuntun eksekusi. lan laporan menyang panitia manajemen perusahaan.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kutha ing Kali Amazon Ngerti Sejarahe

Nalika pimpinan tanggung jawab kanggo keputusan saben dina, sponsor pilar asring eksekutif tingkat dhuwur sing menehi dhukungan kanggo para pimpinan. Kanggo netepake strategi sakabèhé, Grupo Bimbo nganakake studi materialitas pihak katelu sing nliti para pemangku kepentingan utama, kalebu pelanggan, konsumen, supplier, lan liya-liyane, kanggo ngenali aspek perusahaan sing paling penting kanggo dheweke.

Sejarah Bimbo lan kelestarian

Ing budaya manufaktur Meksiko, toko roti nduwe pirang-pirang jalur produksi, nganti 15, ing fasilitas sing luwih sithik. Ing pabrik Bimbo ing Toluca, Meksiko, sawetara baris nggawe macem-macem produk wiwit saka roti lan gulungan nganti permen lan tortilla, panel insulasi ing oven kasebut nyedhiyakake sawetara keuntungan ngluwihi konservasi energi, kalebu pangopènan toko roti ing suhu sing nyaman.

Pengurangan jejak karbon

Nalika kelestarian ora mung babagan lingkungan, iku minangka unsur kunci saka usaha Grupo Bimbo, sing Pak Servitje minangka salah sawijining panyengkuyung awal. "Ing wayahe kita miwiti lelampahan iki, kita di-push kanggo konservasi energi luwih lan kanggo nggawe Grupo Bimbo pasukan kanggo kabecikan lingkungan,"Dheweke kelingan. Saiki, strategi lingkungan Grupo Bimbo fokus ing jejak karbon.

Pengurangan banyu lan manajemen sampah, saben duwe inisiatif dhewe kanggo nggayuh tujuan tartamtu ing Visi 2020. Dikenal amarga tantangan karo polusi lan overcrowding, Mexico City minangka papan sing logis kanggo Grupo Bimbo nyetel standar lingkungan, lan Alejandra Vázquez, direktur global manajemen lingkungan, wis dadi bagéan integral saka. Ms. Vázquez mimpin upaya kanggo standarisasi kabeh praktik paling apik lingkungan ing saindhenging perusahaan ing kabeh wilayah ing donya.

Kanthi strategi sing ditindakake, Grupo Bimbo bisa nggawe standar ing saindenging jagad kanggo njamin kelestarian lingkungan sing padha ing kabeh wilayah sing ana. Nyatane, saben tanduran duwe 10 praktik paling wajib sing kudu ditindakake. Jejak karbon minangka salah sawijining wilayah sing bisa gampang mbukak keuntungan bisnis liwat efisiensi energi. Nyatane, Grupo Bimbo duwe fokus khusus ing proyek energi sing bisa dianyari ing pimpinan departemen keuangan.

Iku kabeh diwiwiti ing 2012 karo farm angin Piedra Larga ngiring dening kendaraan listrik lan pungkasan taun karo panel solar saiki disebarake ing luwih saka 70 instalasi ing saindhenging donya, karo farm angin plus panel solar perusahaan saiki nemu watara 90% saka energi listrik sawijining. kanggo 43 tanduran lan pusat dodolan lan distribusi ing Meksiko, sing ndadekake Grupo Bimbo ing dalan menyang 100% energi sing bisa dianyari ing taun 2025.

Ing papan kaya India utawa Amerika Latin, lan ing kabeh negara sing kita operasi, nalika miwiti sistem tata surya utawa komitmen liyane babagan energi sing bisa dianyari, kita menehi conto babagan sing bisa ditindakake saben wong amarga wis nuduhake keuntungan sing nyata. Ing pengurangan banyu, Ms. Vázquez wis fokus ing inisiatif kayata perawatan kanggo daur ulang banyu sing digunakake kanggo ngresiki, pipa, lan irigasi.

ngontrol sampah

Ing babagan manajemen sampah, perusahaan entuk target liwat inovasi, daur ulang, budaya lan inisiatif pasca konsumsi. Grupo Bimbo bubar ngumumake peluncuran baris pertama kemasan kompos kanggo roti karo produk Pan Bimbo Vital. Iku paket roti pisanan saka sawijining jinis ing negara. Iki mung siji langkah kanggo ngurangi panggunaan plastik.

Pengurangan iki bakal ditindakake ing kabeh proses perusahaan liwat pangembangan bahan sing bisa didaur ulang, biodegradable lan kompos lan aliansi kanggo daur ulang linier lan bunder, ningkatake siklus ekonomi. Saka ing kana, Grupo Bimbo bakal fokus ing wilayah global sing ngadhepi tantangan khusus babagan manajemen sampah, kayata Amerika Latin lan Asia. Inovasi lan daur ulang duwe fokus internal.

Grupo Bimbo uga nandheske external efforts kanggo ningkataké gerakan. Nalika perusahaan kerja ing macem-macem negara kanggo promosi lingkungan, program kaya "Clean Up Our Mexico" nindakake pakaryan ing omah. Ide utama yaiku ningkatake budaya kita ing daur ulang sampah. Ing taun 2019, Clean Our Mexico nglumpukake 5 yuta sukarelawan ing saindenging negara kanggo fokus ngresiki komunitas sajrone sedina.

Sastranegara kanggo nyuda banyu

Pisanan iku pisanan nalika ngurangi banyu, ngerti ngendi iku digunakake ing fasilitas lan carane, iki asring ditemokaké ing proses produksi, kayata formulasi dhewe, sanitasi, lan layanan liyane kalebu jedhing lan pawon ing fasilitas. Sawise titik panggunaan kasebut diidentifikasi, panggunaan ngawasi ngidini perusahaan ndeleng ing endi ana kemungkinan pengurangan.

Grupo Bimbo duwe sawetara titik tumindak kanggo mbantu perusahaan nyuda jejak banyu ing jaringan roti global. Padha kalebu abang saka konsumsi banyu ing proses, perawatan lan nggunakake maneh banyu kanggo bali menyang alam ing kondisi paling apik lan penggabungan saka sumber alternatif banyu kayata panen banyu udan, perusahaan ngleksanakake strategi telung bagean kanggo ngurangi banyu.

Sing pertama yaiku nggabungake praktik kelestarian menyang proses bakery sing wis ana. Sabanjure, perusahaan mesthekake yen kabeh fasilitas duwe dhukungan lan sumber daya sing dibutuhake kanggo perbaikan terus-terusan, perusahaan kasebut sacara internal ngandhani sukses babagan kelestarian. Ana sawetara cara kanggo ngleksanakake tabungan banyu tanpa investasi modal gedhe utawa owah-owahan prilaku sing signifikan.

Contone, mung ngganti nozzles banyu standar kanthi tekanan dhuwur lan nozzle tekanan rendah wis nyedhiyakake penghematan banyu sing signifikan ing toko roti kita, nalika nganyarke peralatan liyane, kita ndeleng model sing luwih efisien banyu. Kajaba iku, kita duwe sink lan jamban sing dipasang kanthi aerator ing lokasi kantor supaya bisa nyuda panggunaan banyu kanthi otomatis.

Proses penting ing toko roti apa wae, sanitasi historis nggunakake akeh banyu. Kanggo nglawan iki, toko roti nyepetake sanitasi supaya bisa ditindakake kanthi efektif. Grupo Bimbo standarisasi proses reresik garing lan semi-udan, uga reresik uap, saéngga toko roti perusahaan nyuda panggunaan banyu tanpa ngrusak keamanan panganan.

Penghargaan lan penghormatan

Sajrone pirang-pirang taun lan berkat kemajuan teknologi, fasilitas perawatan kanggo nyiapake panganan sing diprodhuksi dening Bimbo dadi luwih efisien saben dina, mula dadi perusahaan sing bergengsi ing saindenging jagad. Saben penghargaan lan pengakuan sing diwenehake marang perusahaan Bimbo sajrone pirang-pirang taun kasebut ing ngisor iki.

Bimbo sajarah lan accolades

Taun 2011

  • Penghargaan Ekspor Nasional
  • transportasi resik
  • Kualitas ing pabrik Bimbo San Luis Potosí
  • Sertifikasi Keamanan Transportasi.

Taun 2012

  • Penghargaan Kualitas Nasional
  • Program Kepemimpinan Lingkungan Pengakuan kanggo Daya Saing
  • Penghargaan Perusahaan Aman kanggo tanduran Barcel Lerma
  • Penghargaan Keselamatan Jalan Nasional
  • Penghargaan Pengusaha Nasional.

Taun 2013

  • Reputasi paling apik ing Meksiko
  • Penghargaan Kualitas Nasional
  • Penghargaan Eksekutif Internasional Taun
  • Business Excellence Award
  • Penghargaan Merit Eksportir
  • Ngurangi pangenalan jejak lingkungan
  • Pangenalan kanggo Arah Kendaraan Bimbo.

Taun 2014

  • Perusahaan kanthi reputasi paling apik ing Meksiko
  • Good Neighbor Award ing Amerika Serikat
  • Pangenalan kanggo kontribusi kanggo integrasi strategis
  • Penghargaan Inovasi ing Amerika Serikat.

Taun 2015

  • Komitmen Pengakuan marang Wong liya
  • Brand kanthi nilai paling dhuwur ing Meksiko
  • Penghargaan Kualitas Nasional
  • Perusahaan kanthi reputasi paling apik ing Meksiko.

Sajarah Bimbo lan Anugrah sawijining

Taun 2016

  • Penghargaan perusahaan sustainable ing indeks Bursa Saham Meksiko
  • Keunggulan Lingkungan
  • Perusahaan Meksiko kanthi reputasi paling apik.

Taun 2017

  • Perusahaan paling etis ing donya
  • Reputasi perusahaan paling apik ing Meksiko
  • Keunggulan Lingkungan
  • Penghargaan Keselamatan Jalan Nasional
  • Sertifikat kepatuhan karo standar ISO.

Taun 2018

  • Energy Star Partner of the Year
  • Perusahaan paling ijo ing Meksiko.
  • Perusahaan kanthi Reputasi Perusahaan Paling Apik
  • Ningkatake kelestarian lan pembangunan
  • CONCAMÍN Award of Merit
  • Guinness Book of Records kanggo garis paling dawa saka asu panas ing donya
  • Ndhuwur 10 merek Meksiko paling terkenal
  • Transformasi Layanan Digital
  • Panganggo Energi Perusahaan paling apik
  • Sertifikat Industri Bersih
  • Perusahaan Aman menyang Pabrik Suandy.

Taun 2019

  • Perusahaan Paling Etika ing Donya
  • 100 Majikan Paling Atraktif ing Meksiko
  • Sustainability Award
  • Perusahaan Paling Penting ing Meksiko
  • Merek paling migunani kanggo konsumen
  • Sepuluh perusahaan ing Meksiko kanthi integritas perusahaan paling apik
  • Paling Perusahaan Meksiko Global
  • Perusahaan sing Paling Ditresnani dening Kolaborator
  • Tata kelola perusahaan sing luwih apik.

Taun 2020

  • Merk Paling Dipilih ing Meksiko
  • Perusahaan Paling Etika ing Donya
  • Perusahaan utama ing intelijen ekonomi
  • Obligasi Korporasi Investment Grade
  • Tanggung Jawab lan Tata Kelola Perusahaan
  • Merk Paling Berharga ing Meksiko.

Sawise maca artikel iki, kita uga menehi rekomendasi ing ngisor iki:


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah