Tuladha Latihan Turunan Ditanggulangi

ora entuk turunan? Nggunakake kalkulator turunan temtu dadi pilihan sing wis sampeyan nimbang amarga kakehan matematika ngrusak sirah lan ora kabeh kita bisa gampang.

Sabanjure, kita bakal nuduhake latihan turunan sing wis ditanggulangi supaya sampeyan bisa ngetrapake lan ndeleng ing kasus nyata carane ngetung kanggo sinau sing luwih apik.

Tuladha turunan saka fungsi

Ing ngisor iki sawetara conto turunan saka fungsi sing ditanggulangi supaya sampeyan bisa sinau lan sinau nindakake dhewe, utawa kanthi bantuan kalkulator turunan.

Contoh pertama turunan fungsi

Tuladha kapindho turunan saka fungsi

Tuladha katelu turunan saka fungsi

Etung nggunakake rumus kanggo turunan saka conto daya

Kita ngelingake sampeyan ing ngisor iki babagan rumus sing kudu sampeyan gunakake kanggo ngasilake kekuwatan:

Iki minangka rumus sing bakal digunakake ing kabeh latihan SOLVED sing dituduhake ing ngisor iki:

Conto pisanan

Tuladha kapindho

Tuladha Katelu

Etung nggunakake rumus kanggo turunan saka conto root

Yen sampeyan perlu kanggo mbedakake fungsi sing duwe werna klebu, sampeyan bisa ngowahi menyang daya, utawa sampeyan bisa ndeleng ing ngisor iki rumus kanggo nurunake werna lan ing ngisor iki conto masalah sing ditanggulangi kanggo sampeyan sinau lan nganalisa.

Conto pisanan kanggo ngasilake akar

Conto kapindho kanggo nurunake oyod

1000 Ditanggulangi latihan turunan

Perlu turunan sing luwih ditanggulangi? YoSoyTuProfe lan MatematicasOnline wis nuduhake rong PDF karo puluhan turunan kanthi solusi lan asile supaya sampeyan bisa sinau. Ing ngisor iki kita nuduhake Latihan sing ditanggulangi saka turunan PDF.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Dictations kanggo kelas siji

100 latihan turunan ditanggulangi pdf

[wps_document url=”https://yosoytuprofe.20minutos.es/wp-content/uploads/2018/03/100derivadasresueltasyosoytuprofe.pdf» width=”600″ dhuwur=”600″ responsif=”ya”]

Sawetara latihan turunan ditanggulangi luwih akeh

[wps_document url=”https://www.matematicasonline.es/pdf/ejercicios/1%C2%BABach%20Cienc/Exercicios%20de%20derivadas2.pdf” width=”600″ height=”600″ responsive=”ya” ]

Muga-muga asil lan PDF sing wis dituduhake bakal mbantu sampeyan sinau turunan lan sinau ngatasi masalah.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah