Carane skydive ing Zion National Park, Utah?

Skydiving wis dadi olahraga sing ditindakake dening akeh wong ing pirang-pirang taun. Iki kalebu mlumpat saka pesawat utawa helikopter saka dhuwur tartamtu. Ing lompatan, parasut digunakake supaya tiba lancar lan ora ana karusakan. Sampeyan uga bisa nggawe lompatan iki saka gunung, anggere digawe saka paling dhuwur 2.700 meter.

Este deporte es practicado en diversas partes del mundo y una de ellas es en el Parque Nacional Zion, ubicado en el Estado de Utah, Estados Unidos. Tiene unas 59.893 hectáreas de rocas de varios colores, en gran parte rodeadas por el río Virgin. Podrás observar muchos tipos de aves y otros diversos animales, flora, cascadas, acantilados, mesetas y mucho más.

Por el paisaje que ofrece, lanzarse en paracaídas en el Parque Nacional Zion es una experiencia que vale la pena vivir. La unión de los bosques y los acantilados que tiene el parque es perfecto para los paracaidistas. Antes solo se podía disfrutar de caminatas, acampadas, ciclismo y el agradable clima, pero Skydive Zion trajo al parque la oportunidad de ver todo desde los aires.

Skydive Zion son los encargados de brindar la experiencia de lanzarse en paracaídas en el Parque Nacional Zion. Desde el año 2000, Skydive Zion es considerado una de las mejores empresas que ofrecen una experiencia segura y accesible. Podrás volar a 120 mph en el cielo y hacer giros, tiradas, además de recibir entrenamiento privado para poder volar solo.

Alasan kanggo aran skydiving aman ing Sion Park

Skydiving in Zion National Park ora mung menehi sesawangan apik, nanging uga safety banget.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Taman Nasional Canyonlands

Pelanggan sing pengin skydive bakal dijupuk ing pesawat kasedhiya mung siji skydiver. Mangkono, kabeh instruktur bakal menehi perhatian marang wong siji lan entuk layanan sing luwih apik. Kajaba iku, instruktur iki bakal mulang carane ngontrol giliran ing udhara, wayahe sampeyan kudu mbukak parasut, carane mabur lan kabeh sing perlu sadurunge mlumpat.

Petualangan diwiwiti saka papan ngendi rasa seneng total sakcedhake wis menthekake lan malang paling apik. Uga, thanks kanggo dhuwur, sampeyan bakal bisa kanggo appreciate views ngluwihi taman, menyang sisih kidul Utah.

Gampang nggawe jadwal istirahat ngidini para pelanggan bisa adaptasi karo pakaryan sing ana ing dina. Ora perlu gawe jadwal lompatan tartamtu saben dina, mung kanthi jadwal siji, pesawat bakal mabur kanthi lancar.

Sanadyan bener cuaca ing Taman Nasional Sion owah-owahan banget, wektu paling apik kanggo ngunjungi iku ing mangsa panas. Ing mangsa panas suhu bisa tekan 35 derajat, ora ana angin kuwat lan iku sampurna kanggo terjun payung.

Kajaba iku, lanskap ora kena pengaruh thaw sing kedadeyan ing musim semi, ora ana pamindahan tanah, utawa badai salju sing bisa mengaruhi skydiver.

Tips kanggo mlumpat kanggo pisanan

Kene enem tips sing bisa mbantu skydive kanggo pisanan.

Sing pertama yaiku mlumpat sanalika sampeyan siyap, yen sampeyan isih ora yakin, ora dianjurake kanggo mlumpat. Supaya aran aman, instruktur bakal tansah menehi aturan safety.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Dolan maring Monumen Valley

Iku penting kanggo njupuk menyang akun sing wong sing bobote luwih saka 115 kg, iku ora dianjurake kanggo mlumpat amarga padha ana ing bebaya gedhe. Kajaba iku, sadurunge mlumpat, sampeyan ora kudu nyilem scuba, nyumbang getih utawa ngombe alkohol. Iki amarga tekanan sing bakal dialami awak ing sawetara momen pertama lompat.

Dadi pisanan mlumpat, mesthi luwih apik kanggo nindakake karo instruktur utawa wong sing berpengalaman. Wong iki uga bakal menehi keamanan lan kapercayan ing kabeh pengalaman.

Sampeyan kudu nganggo sandhangan sing nyaman lan diatur kanggo awak wiwit, yen ora, sampeyan bisa ilang sandhangan liwat viento ing tiba Celana kudu elastis, padha karo sing digunakake ing gedung olahraga kanggo nambah mobilitas. Sampeyan kudu eling yen bakal adhem banget amarga dhuwure saka permukaan laut, mula sampeyan kudu nganggo sandhangan mangsa sanajan musim panas.

Sadurunge nggawe lompat, dianjurake kanggo mangan panganan sing entheng, kayata woh utawa sereal, ora kalebu ombenan energi utawa kopi. Yen sampeyan mlumpat kanthi weteng kosong, gula getih bakal mudhun lan iki bisa nggawe sampeyan mumet utawa mual.

Pungkasan, tandem jumping luwih aman yen iku lompat pisanan. Lompat iki kalebu ngluncurake dhewe sing diikat karo instruktur sing bakal tanggung jawab mbukak parasut ing wektu sing dituduhake. Nanging, sampeyan bisa milih kanggo miwiti karo perusahaan instruktur, nanging ora karo parasut padha, amarga sampeyan bakal tansah duwe latihan sadurunge pengalaman.

Apa sing kudu ditindakake ing Taman Nasional Zion, Utah

Taman Nasional kayata Sion nawakake kesempatan tanpa wates kanggo seneng-seneng ora mung ing riko pisanan, nanging uga ing sabanjure.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Taman Nasional Los Arcos

Salah sawijining kegiatan kasebut yaiku hiking, sing bisa ditindakake kanthi utawa tanpa panuntun lan nikmati alam. Ana macem-macem dalan kanggo hiking sing sampeyan ora bakal bisa nutupi kabeh ing sedina. Uga, gumantung ing mangsa sing sampeyan lakoni, lanskap bakal ganti, apa musim gugur utawa musim panas. Rong musim iki paling dianjurake kanggo ngunjungi taman kasebut.

Kegiatan liyane yaiku fotografi, amarga mujur nengen iku worth motret. Akeh fotografer ngunjungi taman kanggo dolanan cahya, warna lan tekstur sing ditemokake. Ora mung alam, nanging uga fauna sing ana ing taman kasebut kudu dipotret. Taman iki minangka papan kanggo udakara 271 spesies manuk, kabeh ana label ing lawang mlebu taman.

Ing taman ana organisasi sing tanggung jawab kanggo kurban tunggangan jaran watara Zion Canyon. Kanggo informasi luwih lengkap, situs web canyonrides.com bisa nyedhiyakake kabeh rincian.

Sampeyan uga bisa kemah ing situs Taman Nasional Zion yen sampeyan wis njaluk ijin sing dibutuhake. Sampeyan bakal bisa ndeleng taman ing wayah wengi, seneng langit wengi, bebarengan karo katentreman lan keamanan sing panggonan menehi.

Sepeda uga akeh dipraktekke ing taman iki, kanthi dalan sing dirancang kanggo sepeda hiking. Trail Pa y Apos punika path bike paving khusus sing nawakake tampilan saka Sion Canyon.

Carane njaluk menyang Taman Nasional Sion?

Taman sing misuwur iki ana ing Route Nine ing Springdale Utah. Yen sampeyan pindhah dening mobil, Sion dumunung mung siji jam saka St George, loro lan setengah jam saka Las Vegas lan rong jam saka Page. Taman iki nawakake parkir mbayar kanggo kabeh pengunjung sing nganggo mobil. Yen sampeyan ora duwe mobil dhewe, sampeyan bisa teka ing kana kanthi bis tanpa komplikasi.

Ing taman sampeyan uga bakal nemokake papan kemah lan restoran sing kasedhiya.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah